Dodaj do ulubionych

Przyłonczam sie do sol.77

IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 09:51
Ja sie przyłonczam do walki sol.77. i prosze o to innych
Był ja u doktora w piąntek i on powiedział że ja mam klopoty z siku bez to niby że mam przerost prostaty.
Ja mieszkam niedaleko Mo Bruka i to pewnie bez to dziadostwo.
Kiedy sol bedziesz chodziła z tą ankietom, bo ja by sie też wpisał. Może dadzom jakie potym odszkodowanie za te siku co ja teraz słabowicie robie, nie może byc tak że ja kiedyś to butelke z metra przewracał, a tera to kap, kap.
Jesteśmy z tobom sol i bedziemy cie popierac i tego Wilda tyż jak mówisz że to dobre chłopisko.
Obserwuj wątek
    • Gość: antysol Re: Przyłonczam sie do sol.77 IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 10:01
      Zabolało ?
      Strach ma WIELKIE oczy :)

Tobie to raczej psychiatra się przyda !
      • Gość: Janek z Górniczej Re: Przyłonczam sie do sol.77 IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 10:08
        No powim ci szczerze , że mnie nic nie bolało. Tak sie stało nawet nie wiem kiedy.
        Tylko stara mnie mówi , co ty Janek tak wuceta zalał i ja sie wtedy dopiero skapnoł że coś jest nie tak.
        • Gość: ankieta Re: Przyłonczam sie do sol.77 IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 10:17
          zbiórka przy składowisku jak będą dwie niedziele w kupie z prostotą nie przyjmujemy
    • Gość: :) Re: Przyłonczam sie do sol.77 IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 10:19
      bo się jeszcze sfajda :) taki
      • sol.77 Re: Przyłonczam sie do sol.77 02.09.12, 10:24
        Gość portalu: :) napisał(a):

> bo się jeszcze sfajda :) taki

:D:D:D
        • Gość: :) Re: Przyłonczam sie do sol.77 IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 10:31
          Szełemej go uleczy :):):)
          • Gość: sonda Re: Przyłonczam sie do sol.77 IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 10:32
            no to wtedy przyjmiemy :D:D:D
            • Gość: wyborca Re: Przyłonczam sie do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.12, 11:14
              Szełemej jest od serca. Masz kłopoty z oddaniem moczu - leć do radnego Nowaka. Na pewno odstapi ci jeden z czerwonych nocników.
    • Gość: pacjent Re: Przyłonczam sie do sol.77 IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 10:34
      o ile limity się nie skończyły :lol:
      • Gość: Janek z Górniczej Re: Przyłonczam sie do sol.77 IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 10:42
        To bez co mnie sie tak zrobiło. To nie bez tyn azbyst co go tam zwożom ?
        A muszem ci powiedzieć że ja tyż wdychałem jak tam sie jarało. bo stara była ciekawa co to i furt przy otwarty oknie stała.
        Nic nie dostane za mojom krzywde od tego Mo Bruka jak by wy wygrali z nim?
        • Gość: kurde balans Re: Przyłonczam sie do sol.77 IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 10:53
          odskodowanie sie marzy to nie ten adres może co mokcycki pomorze on bizneSSmen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka