IP: 62.87.160.* 03.09.12, 11:45
hej... co uważacie o TV DAMI ? podobno to jedne wielkie dno... ale jaka jest wasza opinia ?
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: TV DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.12, 11:56
      Nie musisz oglądać. Dami nie sprzedała się partii rządzącej w Wałbrzychu i za to ma duży plus.
      • ireneusz.lubienicki Re: TV DAMI 03.09.12, 14:11
        Nie sprzedała się, bo popytu nie było.
        Chociaż umizgi nieświeżego towaru pt. TV KŁAMI sięgają już 5 lat wstecz.

W ramach "zemsty" ten wyrób telewizjopodobny udostępnia swój czas każdej, nawet tak zidiociałej opozycji jak Wild, Rosiakowa czy Nowak.
        • Gość: Cholernik Re: TV DAMI IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.09.12, 20:37
          Ja dołożę jeszcze tonący okręt nowego SLD ze Starostwa.

Też dostają czas antenowy by nadawać na Prezydenta, a lansować siebie.
    • Gość: widz Re: TV DAMI IP: 78.9.164.* 03.09.12, 12:10
      obejrzyj sam i oceń, ci co widzieli maja zdanie i juz nie ogladają;]
      • Gość: jedziem Re: TV DAMI IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.12, 14:55
        TV Dami faworyzacja opozycji pod każdą postacią, natomiast krytykują szełemeja za wszystko nawet za to że np. dał kwiaty na słupach, TV Dami nie jest obiektywną telewizją.

Mało tego uniemożliwiają dawanie komentarzy, jeżeli ktoś napisze " zły " komentarz na szełemeja czy na PO to zaraz się pojawia. A jeżeli ktoś napisze np. że bardzo fajnie że szełemej dał kwiaty na lampy i że miasto staje się kolorowe, to już taki komentarz się nie pojawi , jest usuwany.

W jednym z wywiadów TV Dami można było wprost zobaczyć stronniczość tej reporterki w czarnych włosach, jej stronniczość tak było widać że aż się nie dało tego oglądać .

Uważam że TV Dami jest pod rządami opozycji i dlatego tak się dzieje, uważam że TV Dami nie jest dobrym i obiektywnym źródłem prawdy.
        • Gość: telewidz Re: TV DAMI IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.12, 19:40
          Może Kłami powtórzy reportaż dawnego kolegi, Grabdola o molestowaniu kobiet przez jednego z radnych ?
    • Gość: po Re: TV DAMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.12, 14:53
      Bardzo dobra telewizja
      • Gość: no to cyk ! Re: TV DAMI IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.12, 17:09
        > Bardzo dobra telewizja

O, kolejne kłamstwo pracownika telewizji :)
        • Gość: , Re: TV DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.12, 20:53
          Jeżeli nie bardzo dobra to dająca możliwość wypowiadania się ludzim niekoniecznie sprzyjającym ratuszowi. Bo i nie ma za co im sprzyjać tylko naiwni w tym pozoranctwie znajdują zmiany. Nic konkretnego dla miasta i mieszkańców nie zrobiono. Gdzie te obiecane mieszkania, gdzie remonty zasobów komunalnych, i jeszcze wiele spraw dotyczących mieszkańców. P O Z O R Y i nic więcej!
          • Gość: wip Re: TV DAMI IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.09.12, 21:01
            Najlepsza jest redaktor rybczyńska
            • Gość: świadek Re: TV DAMI IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.12, 21:38
              A najlepszym kierowcą Magdalena dwojga nazwisk
              • Gość: gość poratui Re: TV DAMI IP: 62.87.160.* 04.09.12, 06:52
                Najlepsze jest to, że nawet nie dodają komentarzy jeśli jest coś napisane o ich materiale...

oglądałem ostatnio materiał z dni wałbrzycha i był tam ten "spedalony" dziennikarz Michał Mały czy jakoś tak... i po prostu napisałem im, żeby popracowali nad dziennikarzami to do dziś nie ma nic ... ale tak unikać krytyki ? hehe... wiem, że kłami... Rybczyńska potrafi tylko wystawiać dupę za okno ale tv nigdy porządnej nie zrobi...

Cóż mamy takie idee na jakie pozwala nam konto... niby stać mnie na wielkie idee ale jakoś mam wyjebane...
                • Gość: świadek Re: TV DAMI IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.12, 16:20
                  Na szczęście mamy to forum, skąd nie usuwa się niewygodnych postów. No, chyba że Konia i Kumbaki, ale one nie są niewygodne, tylko debilne. Przy okazji, pani Magdaleno dwojga nazwisk. Czy sąsiad widział już swoje stuknięte autko ? Stojąc pod Żabką słyszałem tekst "myślałam, że będzie gorzej wyglądało" ... ale to był wieczór. Czy widziała pani zniszczenia w dzień?

:)
                  • pozor_flack Re: TV DAMI 04.09.12, 17:57
                    Gość portalu: świadek napisał(a):

> Na szczęście mamy to forum, skąd nie usuwa się niewygodnych postów.

No i co świadku? Hahahaha ... Udało ci się dokonać wpisu rzutem na taśmę, tymczasem cenzura już zadziałała hahaha. Może to Dami ma wtyki w Wyborczej ? hehehehe
                    • Gość: świadek Re: TV DAMI IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.12, 19:32
                      Spokojnie. Jeden telefon do Michnika wystarczył i forum zwolnione z blokady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka