Dodaj do ulubionych

Do 57Juranda

26.12.12, 20:55
Podobno to jesteś ty i tam facio mówi że ma syna bezwyznaniowca ok. A co będzie jeżeli twój syn wstąpi do katolicyzmu i co Jurandzie zrobisz ? zabijesz go ? pobijesz go ? wywalisz go z domu ?

www.youtube.com/watch?v=5ZhZFSH8k2g
Obserwuj wątek
    • kotek_kotkowski Re: Do 57Juranda 26.12.12, 21:07
      Jak pozna piękną katoliczkę, to jeszcze stary 57jurand będzie jako ochrzczony mógł wnuka do chrztu trzymać. KK jest litościwy i wybaczy jurandowi jak się pokaja.
      Ilu ja już takich widziałem.
      • emilek_2005 Re: Do 57Juranda 26.12.12, 22:33
        Naiwne owieczki nie obawiajcie się o Juranda. On sobie poradzi, gdyż w przeciwieństwie do Was potrafi logicznie myśleć. Wy potraficie jedynie bezmyślnie wierzyć. Powinniście jednak wiedzieć, że w to co motłoch bez dowodu uwierzył, nie sposób dowodem obalić (F. Nietzsche)
        • kotek_kotkowski Re: Do 57Juranda 26.12.12, 22:43
          emilek_2005 napisał:

> Naiwne owieczki nie obawiajcie się o Juranda. On sobie poradz

Oczywiście, że sobie poradzi. W wyborach samorządowych miał 23 głosy, ale już rok później w wyborach do sejmu, głosów miał 120. Wyraźnie idzie do przodu.
          Podejrzewam, że w kolejnych wyborach zbierze nawet ok 200 głosów.
          Czego mu szczerze życzę.
      • 57jurand Re: Do 57Juranda 26.12.12, 22:47
        Widzę że koledzy jeszcze nie wytrzeźwieli po PASTERCE. Wymyślacie panowie jakieś telenowele,
        niby znają a błądzą. Syn mój ma tą przewagę nad wami że o swojej drodze światopoglądowej zadecyduje sam.I mi nic do tego czy będzie wyznawcą ISLAMU judaizmu czy chrześcijaństwa chociaż wesoło by było jak by pokochał LATAJĄCEGO POTWORA SPAGETTI. Po drugie jak gdzieś napisałem jest karateką z 4 kyu - na razie , więc pasek nie wchodzi w grę,zresztą u mnie dzieci się nie bije.
        Jestem też szczęśliwym dziadkiem .
        • forummm Re: Do 57Juranda 26.12.12, 23:26
          57jurand napisał:

> Widzę że koledzy jeszcze nie wytrzeźwieli po PASTERCE. Wymyślacie panowie jakie
          > ś telenowele,
          > niby znają a błądzą. Syn mój ma tą przewagę nad wami że o swojej drodze świat
          > opoglądowej zadecyduje sam.I mi nic do tego czy będzie wyznawcą ISLAMU judaiz
          > mu czy chrześcijaństwa chociaż wesoło by było jak by pokochał LATAJĄCEGO POTWOR
          > A SPAGETTI. Po drugie jak gdzieś napisałem jest karateką z 4 kyu - na razie , w
          > ięc pasek nie wchodzi w grę,zresztą u mnie dzieci się nie bije.
          > Jestem też szczęśliwym dziadkiem .

To z czym ty masz chłopie problem ? chyba sam ze sobą jesteś ponoć osobą publiczną i jak ty się zachowujesz ? co ty w ogóle do ludzi wypisujesz ? ty masz ludzi za nikogo ty w ogóle nie powinieneś dostać ani jednego głosu. Ty we wszystkich widzisz potworów ty masz skłonności do wybicia ludzkości którzy mają inne poglądy niż ty. Jako osoba publiczna niepotrafiąca uszanować innych decyzji i poglądów, taka osoba w ogóle nie powinna dostać się nawet do rady miasta. W ogóle przebywać miedzy ludźmi, podobno jesteś Jurandzie pracownikiem budowlanym i jak traktujesz tych ludzi z pracy którzy są katolikami ? lejesz ich młotkami czy coś innego.
    • emilek_2005 Re: Do 57Juranda 28.12.12, 13:03
      forum.gazeta.pl/forum/w,168,140846250,140941024,Re_do_57jurand.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka