Dodaj do ulubionych

szukam ulicy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 21:30
czy może ktoś wie gdzie jest ulica Szklarska?. Czy jest to jakaś zupenie nowa
ulica czy też nowa nazwa starej ulicy?. Jak to dzielnica? Podobno jest tam
Wydawnictwo RUTA.
Obserwuj wątek
    • Gość: dodgers Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 21:51
      to pewnie jakaś nowa ja sprawdzałem na planie z 2001 i jej nie było.pozdr
      • Gość: bosman Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 23:25
        sorry. zmęczenie. Oficyna Wydawnicza RUTA ma znajdowac się na ul. Szlifierskiej
        5/4. Czy mógłbyś sprawdzić na swoim planie tę nazwę tzn. ul. Szlifierską?
        Zawracam głowę ale mam plan miasta Wałbrzycha i Szczawna - Zdroju z 1987 r.
        Pozdrawiam!
    • Gość: ragnar Re: szukam ulicy IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 19.07.04, 00:24
      Ulica Szlifierska znajduje sie w dzielnicy Piaskowa Góra (dokladnie na starej
      piaskowej)jest to mala uliczka laczaca ulice Wyszynskiego(to ta przy ktorej
      znajduje sie Wamag)i ulice Wrocławska.Jest ona takze rownolegla do ulicy Grota-
      Roweckiego.
      • Gość: bosman Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 08:59
        dzięki!!!
      • Gość: bosman Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 09:03
        A tak z ciekawości czy ul. Wyszyńskiego to jest dawna ulica E. Thaelmanna a
        Wamag to dawna Huta "Karol"?
        • Gość: ola Re: szukam ulicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 09:14
          Tak :))))
          A 11 Listopada to 22 lipca :)
          • Gość: Polak Re: szukam ulicy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.07.04, 18:26
            Gość portalu: ola napisał(a):

> Tak :))))
            > A 11 Listopada to 22 lipca :)

A Lenin to Anders ;)
            • Gość: bosman Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 21:16
              kurde! Zaczynam się gubić. Życze jednak Wam i sobie, żeby tak już zostało (mam
              na myśli nazwy ulic). W dziecinstwie stare nazwy były swoje, bez konotacji
              politycznych, kojarzące się z beztroską. Przy jednej mieszkał kolega, przy
              drugiej była prywatna piekarnia (przy ul. R. Luksemburg) ...itd. Mieszkałem na
              15-lecia i wieczorem było słychac metaliczne odgłosy Huty "Karol". Pamiętałem
              je (pozytywnie) bardzo długo i długo mi ich brakowało. Narazie. Dzieki za
              informację! Pozdrawiam.
          • Gość: bosman Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 21:07
            No to ładnie. Trzeba czym prędzej odwiedzić Wałbrzych i pochodzić znów po tych
            ulicach. Mam chociaz nadzieję, że klimat "tamtego" miasta pzoostał.
            Pozdrawiam!!!
            • Gość: tc Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:02
              Zapraszamy ,a tak a propo jak znaleźć mape Wałbrzycha /dokładną /w necie?
              • Gość: bosaman Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:42
                ja nie wiem, próbowałem i kanał
                • Gość: tc Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:54
                  Też próbowałem i nic ,nawet na stronie Wałbrzycha /urząd miasta/,gdzie powinno
                  byc.
                  • Gość: dodgers Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 16:20
                    Też poszukałem planu wałbrzycha na necie ale go tam nie ma. Znalazłem mapę
                    takiej metropolii jak Jawor. Jak ktoś znajdzie mapę Wałbrzycha na sieci niech
                    da znać.
                    • Gość: wyszukiwacz Re: szukam ulicy IP: 80.119.173.* 23.07.04, 08:33
                      walbrzych.pilot.pl
                      albo jeszcze lepiej : www.incywincy.com i przez wyszukiwarke haslo walbrzych
                      • Gość: tc Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 19:27
                        Znajdż na tym planie ul. Szlifierską .Pozdrawiam
    • Gość: szelka Re: szukam ulicy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.07.04, 12:34
      Nie Szklarska, tylko Szlifierska. To jest boczna Wrocławskiej, wylatuje na
      dawną hutę szkła.
      • Gość: bosman Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 11:18
        masz rację!!!. Error. Sam chodziłem parę razy tą ulicą ale nigdy nie zwracałem
        uwagi na nazwę ulicy a poza tym było to juz dawno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka