Gość: bosman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 21:30 czy może ktoś wie gdzie jest ulica Szklarska?. Czy jest to jakaś zupenie nowa ulica czy też nowa nazwa starej ulicy?. Jak to dzielnica? Podobno jest tam Wydawnictwo RUTA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dodgers Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 21:51 to pewnie jakaś nowa ja sprawdzałem na planie z 2001 i jej nie było.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 23:25 sorry. zmęczenie. Oficyna Wydawnicza RUTA ma znajdowac się na ul. Szlifierskiej 5/4. Czy mógłbyś sprawdzić na swoim planie tę nazwę tzn. ul. Szlifierską? Zawracam głowę ale mam plan miasta Wałbrzycha i Szczawna - Zdroju z 1987 r. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ragnar Re: szukam ulicy IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 19.07.04, 00:24 Ulica Szlifierska znajduje sie w dzielnicy Piaskowa Góra (dokladnie na starej piaskowej)jest to mala uliczka laczaca ulice Wyszynskiego(to ta przy ktorej znajduje sie Wamag)i ulice Wrocławska.Jest ona takze rownolegla do ulicy Grota- Roweckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 08:59 dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 09:03 A tak z ciekawości czy ul. Wyszyńskiego to jest dawna ulica E. Thaelmanna a Wamag to dawna Huta "Karol"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: szukam ulicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 09:14 Tak :)))) A 11 Listopada to 22 lipca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: szukam ulicy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.07.04, 18:26 Gość portalu: ola napisał(a): > Tak :)))) > A 11 Listopada to 22 lipca :) A Lenin to Anders ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 21:16 kurde! Zaczynam się gubić. Życze jednak Wam i sobie, żeby tak już zostało (mam na myśli nazwy ulic). W dziecinstwie stare nazwy były swoje, bez konotacji politycznych, kojarzące się z beztroską. Przy jednej mieszkał kolega, przy drugiej była prywatna piekarnia (przy ul. R. Luksemburg) ...itd. Mieszkałem na 15-lecia i wieczorem było słychac metaliczne odgłosy Huty "Karol". Pamiętałem je (pozytywnie) bardzo długo i długo mi ich brakowało. Narazie. Dzieki za informację! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 21:07 No to ładnie. Trzeba czym prędzej odwiedzić Wałbrzych i pochodzić znów po tych ulicach. Mam chociaz nadzieję, że klimat "tamtego" miasta pzoostał. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tc Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:02 Zapraszamy ,a tak a propo jak znaleźć mape Wałbrzycha /dokładną /w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosaman Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:42 ja nie wiem, próbowałem i kanał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tc Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:54 Też próbowałem i nic ,nawet na stronie Wałbrzycha /urząd miasta/,gdzie powinno byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodgers Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 16:20 Też poszukałem planu wałbrzycha na necie ale go tam nie ma. Znalazłem mapę takiej metropolii jak Jawor. Jak ktoś znajdzie mapę Wałbrzycha na sieci niech da znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyszukiwacz Re: szukam ulicy IP: 80.119.173.* 23.07.04, 08:33 walbrzych.pilot.pl albo jeszcze lepiej : www.incywincy.com i przez wyszukiwarke haslo walbrzych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tc Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 19:27 Znajdż na tym planie ul. Szlifierską .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelka Re: szukam ulicy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.07.04, 12:34 Nie Szklarska, tylko Szlifierska. To jest boczna Wrocławskiej, wylatuje na dawną hutę szkła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: szukam ulicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 11:18 masz rację!!!. Error. Sam chodziłem parę razy tą ulicą ale nigdy nie zwracałem uwagi na nazwę ulicy a poza tym było to juz dawno. Odpowiedz Link Zgłoś