marina144
23.02.13, 02:50
LUDZIE!!! Śledzę wasze wpisy już jakiś czas i wiecie co...? Po trzecim, no... po czwartym poście mam ochotę na "złoty strzał" lub coś w tym stylu!!! Piszecie wyłącznie o negatywach!!!
-"Papież abdykował!"- No i o z tego? Zrobił dla nas coś wyjątkowego, że tak się o niego martwicie? Wziął co mógł i spada jak reszta jego kliki "ŚWIĘTYCH"( prócz K. Wojtyły), którzy kradną, gwałcą i cieszą się życiem na koszt frajerów w nich wierzących!!! Aby tak dalej!!!
-...bo w rządzie sami złodzieje"- A to ci nowość!!! Tak było, jest i będzie. " Kłamcą jest ten kto twierdzi "bo ja na miejscu polityków bym tak nie robił , przecież to nieuczciwe!!!". Naszą naturą jest "jak się dorobić żeby się nie narobić" oraz "każdemu dobrze ale MI najlepiej"
-"Polskie prawo jest beznadziejne"- PAMIĘTAJCIE że polskie prawo nie jest dla Polaków!!! My nie mamy prawa do mieszkań ale za to mamy prawo do płacenia zajeb.....ćie dużych opłat i podatków!!!
-"WAŁBRZYCH- moje miasto- ojejej burzą wrocławską!!!" - TAAA... chyba jedyne miasto gdzie centrum zasypia wcześniej niż jego mieszkańcy hahaha!!! Nie macie centrum miasta a martwicie się jego dzielnicą? SUPER!!! Wcześniej narzekaliście na Krucz....go- teraz na Szeł....ja! Współczuję każdemu następnemu!!!
Szczerze mam dość słuchania o polityce, religii, kościołach, papieżach, tragediach oraz nieudanych remontach dróg czy kamienic! Gdzie jakieś pozytywne tematy typu:
-"Nienawidzę swojej pracy ale uwielbiam ludzi, którzy dzięki niej mogą mieć lepszy dzień!!!"
LUB
-"Jestem rozwódką z dzieckiem a moim wkładem w nowy związek jest 15tyś długów po byłym mężu!!!Mimo wszystko wierzę,że będzie lepiej, bo człowiek nie taki żeby nie dał rady!!!"
Takich wpisów tu brakuje!!!
PROSZĘ bądźcie choć troszkę optymistami. Nie dajcie się stłamsić temu skurw....mu życiu bo byłoby szkoda!!!! POZDRAWIAM!!!