pozor_vlack 19.11.13, 16:17 ....my som bardziej inteligentne niż takie Krakowiaki i Górale. www.tvn24.pl/kolejny-protest-w-teatrze-starym-chca-walczyc-z-kultura-smierci,372781,s.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
57jurand Re: A u nas było git...... 19.11.13, 20:18 jacekponiedzialek.natemat.pl/82269,wielka-krucjata-ciemnogordu. W sobotę odwiedziłem Wrocław i spotkałem się z ludzmi kultury. Wreszcie miałem okazję podać rękę Ani Grodzkiej,szkoda , że nie było pana Poniedziałka ale za to byli inni też wspaniali ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
parr.y Re: A u nas było git...... 19.11.13, 20:24 a co ma pan Grodzka do kultury hmm ? występy drag queen ?;) czy to jest kultura ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: A u nas było git...... 20.11.13, 08:38 parr. y. Pozwolę sobie sprecyzować. Aktor Poniedziałek był zaproszonym gościem , ale nie pojawił się.Pani Grodzka była wśród słuchaczy tak jak i pozostałych 4 posłów T-Ruchers . Resztę można doczytać na portalu T R. Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: A u nas było git...... 20.11.13, 09:15 Twój Ruch 16 listopada Debata programowa o kulturze - Wrocław (zdjęcia: 8) Wrocław / kultura debata programowa 10.00 - 12.00 Prezentacja tez: Janusz Palikot Eksperci: Andrzej Celiński, PD, były minister kultury Krzysztof Mieszkowski, dyrektor Teatru Polskiego we Wrocławiu Agata Nowacka, TR Bruksela, specjalistka od praw autorskich Jacek Poniedziałek, aktor Zbigniew Rybczyński, filmowiec Kamil Sipowicz, literat Ewa Wójciak, dyrektorka poznańskiego Teatru 8 Dnia Prowadzenie: dr Krzysztof Iszkowski Odpowiedz Link Zgłoś
netowy_szperacz Re: A u nas było git...... 20.11.13, 10:05 > Kamil Sipowicz, literat To ten, którego pies zamówił paczkę z narkotykami? Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlack Re: A u nas było git...... 20.11.13, 12:38 Buchacha...,a Ewa Wójciak to ta, co zasłynęła na całą Polskę dopiero jednym: nazwaniem Ojca Świętego ch..... Zaiste, kulturalna gromada......... Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: A u nas było git...... 20.11.13, 16:34 netowy szperaczu. To ten co walczy o prawo do legalnego jarania trawki. Dzięki jego staraniom arcyfiolet Wesołowski jak wyjdzie z pudła za kilka lat ( mam nadzieję i głęboką wiarę ,że tak się stanie )z ulgą zapali skręta i nie będzie musiał tego ukrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
hopex Re: A u nas było git...... 20.11.13, 14:45 Czy zgodnie z zasadą grzeczności pocałowałeś panią Grodzką w rękę, czy też uścisnęliście sobie ręce? I jak Twoja ręka? Cała czy połamana ? Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: A u nas było git...... 20.11.13, 16:42 hopex. .W rączkę cmoknąć , dobre sobie był taki co mu to pasowało ale on już dawno nie żyje też miał na imię Jerzy leży na Powązkach. Bardzo miła osoba , i konkretna. Odpowiedz Link Zgłoś