Dodaj do ulubionych

Zastraszanie na forum

01.12.13, 19:11
Proszę boa 666

I nie czepiaj się Rosiaków, bo będziesz pozamiatany jak obecny forummm.
I nie czepiaj się Rosiaków, bo będziesz pozamiatany jak obecny forummm.

A tu koleżanka boa 666 ankaskakanka14 obydwoje wspierają równo Patryka Wilda
Kiedyś Ci podziękujemy takim jak ty - nie zapominaj,że władza się zmienia.A ja nie zapominam.
forum.gazeta.pl/forum/w,168,148205900,148234199,Re_Juz_na_forum_widac_ze_ida_wybory_Wildy_atakuj.html
Obserwuj wątek
    • spostrzegawczy_wch Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 19:30
      Forummm, daj spokój. Mnie to wisi, natomiast jestem ciekawy, w jaki sposób ciebie pozamiatali, skoro nadal tu piszesz? Opowiedz o tym. Ktoś ci porysował gwoździem auto? Może w windzie ktoś napisał "forum jes gupi", może padłeś ofiarą stalkingu, czy też kazano ci oglądać mecz polskiej reprezentacji? Opowiadaj :)
      • forummm Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 20:25
        spostrzegawczy_wch napisał(a):

> Forummm, daj spokój. Mnie to wisi, natomiast jestem ciekawy, w jaki sposób cieb
        > ie pozamiatali, skoro nadal tu piszesz? Opowiedz o tym. Ktoś ci porysował gwoź
        > dziem auto? Może w windzie ktoś napisał "forum jes gupi", może padłeś ofiarą st
        > alkingu, czy też kazano ci oglądać mecz polskiej reprezentacji? Opowiadaj :)

Ostatnio mnie jakiś zboczek gonił nie wiem co chciał, może o to chodziło, tak czy siak oni mi grożą.
        • spostrzegawczy_wch Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 20:34
          forummm napisał(a):

> Ostatnio mnie jakiś zboczek gonił

Jeżeli z rozporka wyzierał mu wielki pyton lub boa dusiciel, też bym wiał.
          • ankaskakanka14 Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 20:35

Ostatnio mnie jakiś zboczek gonił
            >
            > Jeżeli z rozporka wyzierał mu wielki pyton lub boa dusiciel, też bym wiał.
            >
            Akurat uwierzę.
          • forummm Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 20:37

> forummm napisał(a):
            >
            > > Ostatnio mnie jakiś zboczek gonił
            >
            > Jeżeli z rozporka wyzierał mu wielki pyton lub boa dusiciel, też bym wiał.
            >
            Coś mu tam wylazło ale było ciemno, szybkim tempem się oddaliłem.
            • ankaskakanka14 Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 20:40
              forummm napisał(a):

> spostrzegawczy_wch napisał(a):
              >
              > > forummm napisał(a):
              > >
              > > > Ostatnio mnie jakiś zboczek gonił
              > >
              > > Jeżeli z rozporka wyzierał mu wielki pyton lub boa dusiciel, też bym wiał
              > .
              > >
              > Coś mu tam wylazło ale było ciemno, szybkim tempem się oddaliłem.

Nie ściemniaj jak znam życie i forummm to chciał pewnie pierogiem częstować ha ha ha !
    • ankaskakanka14 Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 19:43
      forummm napisał(a):

> Kiedyś Ci podziękujemy takim jak ty - nie zapominaj,że władza się zmienia.A ja
      > nie zapominam.

I co według Ciebie przygłupie miałam na myśli? Jesteś idiota,co nie raz juz udowodniłeś na tym forummm - oczywiście,że podziękuję/emy -> mówiąc dziękuje bardzo.I jeszcze raz abys nie zapomniał : przygłup wioskowy hi hi
      • ankaskakanka14 Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 19:57
        a jak masz forummm jakieś lęki to polecam dobrego specjalistę,zdaje się ze jeden się tutaj nawet ogłaszał hi hi
    • boa-666 Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 19:58
      forummm napisał(a):
      > O proszę wszyscy ludzie czytają, znowu groźby do obywateli wolnej Polski,
      > nie można nic na nich napisać bo zaraz straszą.

Od kiedy jesteś obywatelem Polski, golemie?
      Podjudzanie masz w genach i każdy Polak od razu wie, z kim ma do czynienia.

Trochę muzyczki?
      Roman Meloman
      www.youtube.com/watch?v=hUfk3JPqrbo
      • boa-666 Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 20:27
        Te, "zasraszony", poczytaj po co wygrał wybory twój sponsor. Niedawno było otwarcie tego, czego miało nie być na Gaju.
        forum.gazeta.pl/forum/w,168,126735569,,usuniety_watek_o_MOBRUK_2_.html?v=2
        • zul_swidnicki Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 20:30
          boa-666 napisała: I nie czepiaj się Rosiaków, bo będziesz pozamiatany jak obecny forummm.

Do tego fragmentu wypowiedzi bardzo pasuje określenie: przyczepiło się gó..no okrętu i krzyczy Płyniemy !
          Forummm został jak Ty to określiłeś 'pozamiatany' z uwagi na nienawistne posty i wulgaryzmy. Nie było w tym żadnej Twojej zasługi. Ponieważ nie mam się już czego czepiać w przypadku forummma więc i Ty nie strasz bo sraczki dostaniesz. No chyba że nosisz za Rosiakiem teczkę to wtedy będę w stanie zrozumieć, że się wzburzasz bo atakują Twojego kumpla. A on aż takim godnym szacunku gościem nie jest, wiem coś o tym.
        • ankaskakanka14 Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 20:32
          boa-666 napisała:

> Te, "zasraszony",

ha ha biedaczysko zastraszone ha ha mam nadzieje,że z tego strachu nic mu nie poleciało z "pieroga" ha ha ha
          • forummm Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 20:44
            ankaskakanka14 napisała:

> boa-666 napisała:
            >
            > > Te, "zasraszony",
            >
            > ha ha biedaczysko zastraszone ha ha mam nadzieje,że z tego strachu nic mu nie p
            > oleciało z "pieroga" ha ha ha
            >

Oczywiście zastraszacie ludzi tylko że ja się mafii politycznej nie dam, a ty do władzy nie dojdziesz.
            • ankaskakanka14 Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 20:51
              forummm napisał(a):

> ankaskakanka14 napisała:
              >
              > > boa-666 napisała:
              > >
              > > > Te, "zasraszony",
              > >
              > > ha ha biedaczysko zastraszone ha ha mam nadzieje,że z tego strachu nic mu
              > nie p
              > > oleciało z "pieroga" ha ha ha
              > >
              >
              > Oczywiście zastraszacie ludzi tylko że ja się mafii politycznej nie dam, a ty d
              > o władzy nie dojdziesz.

Ty masz paranoje ? Nie mam takiego zamiaru - moim celem jest sie pozbyć Mo Bruka z Wałbrzycha :)) nie będzie sie nikt dorabiał moim zdrowiem :)))

może pierożka?
              • forummm Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 20:54
                ankaskakanka14 napisała:

>
                > Ty masz paranoje ? Nie mam takiego zamiaru - moim celem jest sie pozbyć Mo Bruk
                > a z Wałbrzycha :)) nie będzie sie nikt dorabiał moim zdrowiem :)))
                >
                > może pierożka?

Z twoich wypowiedzi wynika coś innego nie przypadkowo piszesz pięknie o Wildzie i go bronisz. Nie przypadkowo straszysz ludzi na forum.
                • ankaskakanka14 Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 20:56
                  forummm napisał(a):

>
                  >
                  > >
                  > > Ty masz paranoje ? Nie mam takiego zamiaru - moim celem jest sie pozbyć M
                  > o Bruk
                  > > a z Wałbrzycha :)) nie będzie sie nikt dorabiał moim zdrowiem :)))
                  > >
                  > > może pierożka?
                  >
                  >
                  > Z twoich wypowiedzi wynika coś innego nie przypadkowo piszesz pięknie o Wildzi
                  > e i go bronisz. Nie przypadkowo straszysz ludzi na forum.

oj ten Wild ech :)) tyle tylko,że to Ty masz obsesje na jego punkcie i wszędzie widzisz "ludzi od Wilda" Masz paranoje?
                  • ankaskakanka14 Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 20:59
                    Wiesz jego ideał usunięcie składowiska z mojego miasta idzie w parze z moimi ideałami bo nie chce by Mobruk mnie truł oraz moich bliskich.I każdy jeden kto będzie "pluł" na niego będzie opluwany przeze mnie - Ty naprawdę jesteś przygłup że tak prostej rzeczy nie rozumiesz :)))
                    • forummm Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 21:05
                      ankaskakanka14 napisała:

> Wiesz jego ideał usunięcie składowiska z mojego miasta idzie w parze z moimi id
                      > eałami bo nie chce by Mobruk mnie truł oraz moich bliskich.I każdy jeden kto bę
                      > dzie "pluł" na niego będzie opluwany przeze mnie - Ty naprawdę jesteś przygłup
                      > że tak prostej rzeczy nie rozumiesz :)))

Dobrze by było jak byś to rozgraniczyła, to może bym w to uwierzył.
                      • ankaskakanka14 Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 21:09
                        forummm napisał(a):

>
                        > > Wiesz jego ideał usunięcie składowiska z mojego miasta idzie w parze z mo
                        > imi id
                        > > eałami bo nie chce by Mobruk mnie truł oraz moich bliskich.I każdy jeden
                        > kto bę
                        > > dzie "pluł" na niego będzie opluwany przeze mnie - Ty naprawdę jesteś prz
                        > ygłup
                        > > że tak prostej rzeczy nie rozumiesz :)))
                        >
                        > Dobrze by było jak byś to rozgraniczyła, to może bym w to uwierzył.

I nie interesują mnie polityczne aspiracje Wilda :)) niech se nawet prezydentem Wałbrzycha będzie :)))
                    • boa-666 Re: do ankaskakanka14 01.12.13, 21:14
                      Nie pisz magistrackiej ekipie takich postów:
                      > Wiesz jego ideał usunięcie składowiska z mojego miasta idzie w parze z moimi id
                      > eałami bo nie chce by Mobruk mnie truł oraz moich bliskich.I każdy jeden kto bę
                      > dzie "pluł" na niego będzie opluwany przeze mnie - Ty naprawdę jesteś przygłup
                      > że tak prostej rzeczy nie rozumiesz :)))

Oni dobrze wiedzą, czego się bać. Szkoda Twojego zdrowia za zadawanie pytań czy forummm jest przygłupem. Przecież widać, że ostatnia posługa dla szefa rozum mu odjęła.
                      A żyć za coś musi.
                      Wal ich dokonaniami Szełemeja, niech czytają z zapartym stolcem bo wiem, że czytają. Liczą naiwnie, że mieszkańcy zapomną o ich kupionych wyborach.
                      Pozdrowionka :)
                      • ankaskakanka14 Re: do ankaskakanka14 01.12.13, 21:20
                        boa-666 napisała:

ze wiedzą, czego się bać. Szkoda Twojego zdrowia za zadawanie pytań czy
                        > forummm jest przygłupem. Przecież widać, że ostatnia posługa dla szefa rozum m
                        > u odjęła.
                        ee ja tam słysząc "para wodna" myślę,że jeden wart drugiego :)))
                        >
                        >
                      • forummm Re: do ankaskakanka14 01.12.13, 21:24
                        boa-666 napisała:

>
                        > Oni dobrze wiedzą, czego się bać. Szkoda Twojego zdrowia za zadawanie pytań czy
                        > forummm jest przygłupem. Przecież widać, że ostatnia posługa dla szefa rozum m
                        > u odjęła.
                        > A żyć za coś musi.
                        > Wal ich dokonaniami Szełemeja, niech czytają z zapartym stolcem bo wiem, że czy
                        > tają. Liczą naiwnie, że mieszkańcy zapomną o ich kupionych wyborach.
                        > Pozdrowionka :)
                        >
                        >

A co mam się chwalić osiągnięciami Wilda ? no zaraz co to było a już wiem Wywalenie Patrysia Wilda ze Stoszowic na taczkach obrzucali go jajami, osiągnięcie super. Drugie MPK Wrocław wiceprezio MPK Wild, komunikacja byle jaka, syf, smród, zwalnia się i zastrasza kierowców MPK, był taki przypadek że kazano kierowcy jechać autobusem niesprawnym, kierowca zgłosił to policji i wyleciał z pracy. To są te osiągnięcia Patrysia Wilda ?

Chyba że przedstawisz je skoro są inne.
                        • ankaskakanka14 Re: do ankaskakanka14 01.12.13, 21:35
                          forummm napisał(a):

>
                          > A co mam się chwalić osiągnięciami Wilda ? no zaraz co to było a już wiem Wyw
                          > alenie Patrysia Wilda ze Stoszowic na taczkach obrzucali go jajami, osiągnięcie
                          > super. Drugie MPK Wrocław wiceprezio MPK Wild, komunikacja byle jaka, syf, smr
                          > ód, zwalnia się i zastrasza kierowców MPK, był taki przypadek że kazano kierowc
                          > y jechać autobusem niesprawnym, kierowca zgłosił to policji i wyleciał z pracy.
                          > To są te osiągnięcia Patrysia Wilda ?
                          >
                          > Chyba że przedstawisz je skoro są inne.

Maryla Rodowicz - Ale to już było + tekst
                          www.youtube.com/watch?v=FKZAj2UHzRs

Prosiłam Twojego guru Szełemeja o zabieg dla syna gdzie już trzeci migdał uszkodził mu słuch,dodatkowo spowodował zapalenie zatok szczękowo-nosowych - cierpiał niesamowite bóle głowy ( łącznie z zaburzeniem równowagi,wymiotami 3 lataka ) błagałam Szełemeja o przyspieszenie zabiegu - uśmiechną sie i odparł ze obowiązują limity z dwojga złego wole Wilda dla mnie Szełemej nie jest człowiekiem ale .......
                          • forummm Re: do ankaskakanka14 01.12.13, 21:42
                            ankaskakanka14 napisała:

> Prosiłam Twojego guru Szełemeja o zabieg dla syna gdzie już trzeci migdał uszko
                            > dził mu słuch,dodatkowo spowodował zapalenie zatok szczękowo-nosowych - cierpia
                            > ł niesamowite bóle głowy ( łącznie z zaburzeniem równowagi,wymiotami 3 lataka )
                            > błagałam Szełemeja o przyspieszenie zabiegu - uśmiechną sie i odparł ze obowią
                            > zują limity z dwojga złego wole Wilda dla mnie Szełemej nie jest człowiekiem al
                            > e .......

To idz do Wilda niech ci za sponsoruje operację syna, skoro NFZ dał taki limit dla Wałbrzycha.
                            • ankaskakanka14 Re: do ankaskakanka14 02.12.13, 11:52
                              forummm napisał(a):

> To idz do Wilda niech ci za sponsoruje operację syna, skoro NFZ dał taki limit
                              > dla Wałbrzycha.

Nie świruj WSZYSCY wiedzą,ze limity NFZ są niezgodne z prawem konstytucyjnym ( prawem najwyższym w Polsce ) wystarczyła jego DOBRA WOLA a której brakło.
                      • spostrzegawczy_wch Re: do ankaskakanka14 01.12.13, 21:37
                        > Liczą naiwnie, że mieszkańcy zapomną o ich kupionych wyborach.

Ja pamiętam o wszystkich kupionych. Również tych za flaszkę z Biedronki w Jedlinie.
    • ankaskakanka14 Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 21:11
      Jeżeli ceną ma być jego prezydentura to jestem ZA bo według mnie nie ma nic bardziej wartościowego jak zdrowie i życie ludzkie :)) nawet tak nędznego jak Twoje ( przygłupa wioskowego )
      • forummm Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 21:16
        ankaskakanka14 napisała:

> Jeżeli ceną ma być jego prezydentura to jestem ZA bo według mnie nie ma nic bar
        > dziej wartościowego jak zdrowie i życie ludzkie :)) nawet tak nędznego jak Twoj
        > e ( przygłupa wioskowego )

Hahaha my to wiemy że ty wolisz cały czas to manifestujesz na forum. A przygłupa masz w domciu tak na marginesie.
        • ankaskakanka14 Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 21:18
          forummm napisał(a):

>
          > > Jeżeli ceną ma być jego prezydentura to jestem ZA bo według mnie nie ma n
          > ic bar
          > > dziej wartościowego jak zdrowie i życie ludzkie :)) nawet tak nędznego ja
          > k Twoj
          > > e ( przygłupa wioskowego )
          >
          > Hahaha my to wiemy że ty wolisz cały czas to manifestujesz na forum. A przygłup
          > a masz w domciu tak na marginesie.

całe szczęście nie aż tak wielkiego jak Ty :)))
    • feldkuratkatz99 Re: Zastraszanie na forum 01.12.13, 22:13
      Jedyną osobą która skutecznie potrafi zastraszać na tym forum jesteś ty sam - zastraszające jest to jak mozna być aż takim ćwokiem.

Co do zagrożenia - to sam sobie najbardziej zgrażasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka