Dodaj do ulubionych

Jest duszno....

27.12.13, 16:05
Kolejna gwiazda z Polski:

"Kiedy przyjeżdżam, uderza mnie fala niedobrego powietrza, coś takiego jakby w zamkniętym pomieszczeniu ktoś bez przerwy puszczał bąki."

wiadomosci.onet.pl/kraj/holland-o-atmosferze-w-polsce-jest-duszno/sb13k
Obserwuj wątek
    • feldkuratkatz99 Re: Jest duszno.... 27.12.13, 16:20
      pozor_vlack napisała:

> Kolejna gwiazda z Polski:
      >
      > "Kiedy przyjeżdżam, uderza mnie fala niedobrego powietrza, coś takiego jakby w
      > zamkniętym pomieszczeniu ktoś bez przerwy puszczał bąki."

>
      > wiadomosci.onet.pl/kraj/holland-o-atmosferze-w-polsce-jest-duszno/sb13k
      -----------
      Ma rację, ale ty widać wolisz swojski smrodek, najlepiej z kruchty.
      • forummm Re: Jest duszno.... 27.12.13, 16:24
        feldkuratkatz99 napisał(a):

> pozor_vlack napisała:
        >
        > > Kolejna gwiazda z Polski:
        > >
        > > "Kiedy przyjeżdżam, uderza mnie fala niedobrego powietrza, coś takiego ja
        > kby w
        > > zamkniętym pomieszczeniu ktoś bez przerwy puszczał bąki."

> >
        > > wiadomosci.onet.pl/kraj/holland-o-atmosferze-w-polsce-jest-duszno/sb13k
        > -----------
        > Ma rację, ale ty widać wolisz swojski smrodek, najlepiej z kruchty.

Wsidnicki smrodek jest najlepszy :P
    • feldkuratkatz99 Re: ....również od księżych oparów alkoholowych 27.12.13, 16:31
      www.tvn24.pl/ksiadz-po-alkoholu-potracil-kobiete-na-komende-tez-przyszedl-pijany,382551,s.html
      Nie dość, że spowodował po pijaku wypadek, w którym została poszkodowana Bogu duch winna kobieta, nie zatrzymała go policja, to na drugi dzień przyszedł na Komendę składac wyjasnieni jeszcze bardziej naj......y niz dzień wczesniej.

• pozor_vlack Jest duszno.... 27.12.13, 18:04
        i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/09/303ae54e436566ca3690c851a4370978_original.jpg?1379010837
        • feldkuratkatz99 Re: Jest duszno.... 27.12.13, 19:40
          pozor_vlack napisała:

> i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/09/303ae54e436566ca3690c851a4370978_original.jpg?1379010837
          -----------
          Pani Holland odniosła się do "duchoty" w Polsce , podałem świeży jej przykład z Łowicza, ty w swej desperackiej bezsilności wklejasz jakąś fotę z Londynu czy Amsterdamu i jak zwykle walisz głupa.

Chociaż tak po prawdzie , nawet gdyby było to w Polsce to i tak lepsze niż nawalony bydlak w czarnej sukience który zagraża życiu ludzi na ulicy i jeszcze ma pretensje do wszystkich dookoła.
          • pozor_vlack Re: Jest duszno.... 27.12.13, 20:05
            > podałem świeży jej przykład z
            > Łowicza, ty w swej desperackiej bezsilności wklejasz jakąś fotę z Londynu czy
            > Amsterdamu i jak zwykle walisz głupa.

A kogo obchodzi, co Ty podałeś ? Wklejaj co chcesz. Możesz sobie wkleić nawet zdjęcie starej.
            PS
            A tak zapytam z uprzejmości, w domu ?.
            • feldkuratkatz99 Re: Jest duszno.... 27.12.13, 21:46
              pozor_vlack napisała:

> feldkuratkatz99 napisał(a):
              > > podałem świeży jej przykład z
              > > Łowicza, ty w swej desperackiej bezsilności wklejasz jakąś fotę z Londynu
              > czy
              > > Amsterdamu i jak zwykle walisz głupa.
              >
              > A kogo obchodzi, co Ty podałeś ? Wklejaj co chcesz. Możesz sobie wkleić nawet z
              > djęcie starej.
              > PS
              > A tak zapytam z uprzejmości, w domu ?.
              ------------
              Buhahahahahahaha, widzę, że jestes klasycznym wyznawcą żelaznej zasady skretyniałych moherów "jeśli fakty są przeciwko nam, tym gorzej dla faktów".
              • forummm Re: Jest duszno.... 29.12.13, 03:42

> ------------
                > Buhahahahahahaha, widzę, że jestes klasycznym wyznawcą żelaznej zasady skretyni
                > ałych moherów "jeśli fakty są przeciwko nam, tym gorzej dla faktów".

Ty też będziesz kiedyś moher wiecznie młody nie będziesz, zapytaj się 57juranda albo ankiskakanki14.
                • feldkuratkatz99 Re: Jest duszno.... 29.12.13, 03:57
                  forummm napisał(a):

>
                  >
                  > > ------------
                  > > Buhahahahahahaha, widzę, że jestes klasycznym wyznawcą żelaznej zasady sk
                  > retyni
                  > > ałych moherów "jeśli fakty są przeciwko nam, tym gorzej dla faktów".
                  >
                  >
                  > Ty też będziesz kiedyś moher wiecznie młody nie będziesz, zapytaj się 57juranda
                  > albo ankiskakanki14.
                  -----------
                  Moher to nie kwestia wieku - to stan umysłu, ale nawet i ta kategoria byłaby w twoim przypadku komplementem.
                  • ankaskakanka14 Re: Jest duszno.... 29.12.13, 10:45

> > feldkuratkatz99 napisał(a):
                    > >
                    > >
                    > > > ------------
                    > > > Buhahahahahahaha, widzę, że jestes klasycznym wyznawcą żelaznej zas
                    > ady sk
                    > > retyni
                    > > > ałych moherów "jeśli fakty są przeciwko nam, tym gorzej dla faktów"
                    > .
                    > >
                    > >
                    > > Ty też będziesz kiedyś moher wiecznie młody nie będziesz, zapytaj się 57j
                    > uranda
                    > > albo ankiskakanki14.
                    > -----------
                    > Moher to nie kwestia wieku - to stan umysłu, ale nawet i ta kategoria byłaby w
                    > twoim przypadku komplementem.

Dokładnie jak napisałeś :)))
                    • 57jurand Re: Jest duszno.... 29.12.13, 11:51
                      feldkuratek. dokładnie tak jak te zachowania opisałeś.do forummna akurat kolego muszę zachować formę bo wiedz , że moja połowica jest o kilkanaście lat młodsza
                      ode mnie.
                      Co do pvc Tak to jest jak się klasyfikuje ludzie wobec swoich myśli.TR zwalcza klerykałów wszelkie maści od lewa do prawa.Nie cierpimy serwilizmu polityków wobec funkcjonariuszy watykańskich , także wszelakiego religianctwa politycznego.Dość ogłupiania społeczenstwa
                      przez hierarchów ( świeża sprawa Gender), dość żerowania na publicznym pieniądzu amen.
                      Motto pewnej eks muzułmanki a zarazem moje brzmi : Wierz w co chcesz nawet w kamień, tylko nie rzucaj nim we mnie.
      • feldkuratkatz99 Re: ....również od księżych oparów alkoholowych 28.12.13, 21:10

> www.tvn24.pl/ksiadz-po-alkoholu-potracil-kobiete-na-komende-tez-przyszedl-pijany,382551,s.html
        > Nie dość, że spowodował po pijaku wypadek, w którym została poszkodowana Bogu d
        > uch winna kobieta, nie zatrzymała go policja, to na drugi dzień przyszedł na Ko
        > mendę składac wyjasnieni jeszcze bardziej naj......y niz dzień wczesniej.
        ------------
        Żeby było "śmieszniej" poszkodowana kobieta wracała z kościoła a nawalony katabas spieszył sie na mszę świętą.
        Mrożek wymięka !
        • pozor_vlack :-))))))))))))))))))) 28.12.13, 21:35
          "Bądźcie chrześcijanami – dawajcie świadectwo prawdzie. (…) Weźcie swój Kościół w swoje ręce! Nie bójcie się! Macie za sobą wielu duchownych i świeckich ludzi dobrej woli. Macie za sobą papieża. Tylko Ty możesz uratować Kościół!" – kończą list politycy Twojego Ruchu.
          PS
          Monty Python przy nich to pikuś.
          • feldkuratkatz99 Re: 28.12.13, 22:02
            pozor_vlack napisała:

> Monty Python to pikuś. - wobec tego co wyrabiają degeneraci w czarnych sukienkach w zestawieniu z tym co głoszą.
            Skoro przywołałeś tę grupę zapewne widziałeś "Żywot Briana" ?
            • pozor_vlack Re: 29.12.13, 12:02
              57jurand napisał(a):
              >Dość ogłupiania społeczenstwa
              >przez hierarchów ( świeża sprawa Gender)

Buchacha...ale ty jesteś ogłupiony przez swoich mocodawców, gender odrzucają zarówno niewierzący jak i wierzący. Kto ma choć odrobinę rozumu we łbie, wie czym gender cuchnie.....
              • feldkuratkatz99 Re: 29.12.13, 12:39
                pozor_vlack napisała:

> 57jurand napisał(a):
                > >Dość ogłupiania społeczenstwa
                > >przez hierarchów ( świeża sprawa Gender)
                >
                > Buchacha...ale ty jesteś ogłupiony przez swoich mocodawców, gender odrzucają
                > zarówno niewierzący jak i wierzący. Kto ma choć odrobinę rozumu we łbie, wie c
                > zym gender cuchnie.....

------------
                Czym cuchnie i którzy niewierzący odrzucają ?

PS: Gender jest starszy od chrześcijaństwa, dla kościoła to obecnie to samo co Żyd w Średniowieczu, husyta, kalwin, luter w okresie kontrreformacji, New Age w połowie XX w.

Kościół bez wyraźnie zdefiniowanego wroga nie jest w stanie funkcjonować, a po epidemii pedofilskich afer musiał wywlec suchara we współczesnej socjologii i antropologii kultury funkcjonującego od początku lat '70.

PS: Przeczytałem ten list odczytywany dzisiaj w kościołach, wiekszego bełkotu dawno nikt nie napisał ( kto tym pasibrzuchom pisze te brednie ?)
                A już wiązanie gender z marksizmem to kompletna paranoja i świadectwo całkowitego skretynienia i nieuctwa.
                • pozor_vlack Re: 29.12.13, 13:02
                  >Gender jest starszy od chrześcijaństwa....
                  > Kościół bez wyraźnie zdefiniowanego wroga nie jest w stanie funkcjonować...
                  > Przeczytałem ten list odczytywany dzisiaj w kościołach...
                  > A już wiązanie gender z marksizmem to kompletna paranoja ....
                  • feldkuratkatz99 Re: 29.12.13, 13:16
                    pozor_vlack napisała:

> >Gender jest starszy od chrześcijaństwa....
                    > > Kościół bez wyraźnie zdefiniowanego wroga nie jest w stanie funkcjonować.
                    > ..
                    > > Przeczytałem ten list odczytywany dzisiaj w kościołach...
                    > > A już wiązanie gender z marksizmem to kompletna paranoja ....
                    -------------
                    No widzisz , jestes takim samym ignorantem i umysłowym abnegatem jak Twoi biskupi, nawet nie potrafisz sie odnieśc do tego co napisałem , a łykasz to co zawiera ów list pasterski.
                    W sumie jednak niespecjalnie się dziwię , gdybyś zdecydował sie na jakakolwiek polemike wobec tego co napisałem, prędzej czy później zostałbyś osmieszony.
                    Nie pozostaje Ci więc nic innego jak wklejanie durnowatych filmików z YT, co swiadczy wyłącznie o żałosnej bezradności wobec konkretnych argumentów.

• forummm Re: 29.12.13, 14:13

> -------------
                      > No widzisz , jestes takim samym ignorantem i umysłowym abnegatem jak Twoi bisku
                      > pi, nawet nie potrafisz sie odnieśc do tego co napisałem , a łykasz to co zawie
                      > ra ów list pasterski.
                      > W sumie jednak niespecjalnie się dziwię , gdybyś zdecydował sie na jakakolwiek
                      > polemike wobec tego co napisałem, prędzej czy później zostałbyś osmieszony.
                      > Nie pozostaje Ci więc nic innego jak wklejanie durnowatych filmików z YT, co sw
                      > iadczy wyłącznie o żałosnej bezradności wobec konkretnych argumentów.
                      >

Pamiętasz jak się śmiałeś z jakiegoś nicka i edzio się zapytał o co ci chodzi, to nie potrafiłeś ani słowa pisnąć konkretnego na ten temat, a motałeś się, uciekałeś od odpowiedzi a tu zgrywasz znowu wszechwiedzącego.
                      • feldkuratkatz99 Re: 29.12.13, 14:28
                        forummm napisał(a):

jestes takim samym ignorantem i umysłowym abnegatem jak Twoi biskupi, nawet nie potrafisz sie odnieśc do tego co napisałem , a łykasz to co
                        > zawie
                        > > ra ów list pasterski.
                        > > W sumie jednak niespecjalnie się dziwię , gdybyś zdecydował sie na jakako
                        > lwiek
                        > > polemike wobec tego co napisałem, prędzej czy później zostałbyś osmieszon
                        > y.
                        > > Nie pozostaje Ci więc nic innego jak wklejanie durnowatych filmików z YT,
                        > co sw
                        > > iadczy wyłącznie o żałosnej bezradności wobec konkretnych argumentów.
                        > >
                        >
                        >
                        > Pamiętasz jak się śmiałeś z jakiegoś nicka i edzio się zapytał o co ci chodzi,
                        > to nie potrafiłeś ani słowa pisnąć konkretnego na ten temat, a motałeś się, uci
                        > ekałeś od odpowiedzi a tu zgrywasz znowu wszechwiedzącego.
                        --------------
                        Oczywiście, i wtedy i teraz mam rację, tyle, że to przekracza granice twojej percepcji. Ale to już nie moja wina.
                        Może coś ad rem zechciałbys napisać ?
                        • forummm Re: 29.12.13, 16:03

> forummm napisał(a):
                          >

> > Pamiętasz jak się śmiałeś z jakiegoś nicka i edzio się zapytał o co ci ch
                          > odzi,
                          > > to nie potrafiłeś ani słowa pisnąć konkretnego na ten temat, a motałeś si
                          > ę, uci
                          > > ekałeś od odpowiedzi a tu zgrywasz znowu wszechwiedzącego.
                          > --------------
                          > Oczywiście, i wtedy i teraz mam rację, tyle, że to przekracza granice twojej pe
                          > rcepcji. Ale to już nie moja wina.
                          > Może coś ad rem zechciałbys napisać ?

Nie sądzę bo cieszyłeś pałkę a nie wiedziałeś z czego, edzio na prostym pytaniu cię zagiął.
                • ankaskakanka14 Re: 29.12.13, 13:09

> Kościół bez wyraźnie zdefiniowanego wroga nie jest w stanie funkcjonować, a po
                  > epidemii pedofilskich afer musiał wywlec suchara we współczesnej socjologii i a
                  > ntropologii kultury funkcjonującego od początku lat '70.
                  >

Dokładnie :)) zawsze muszą mieć jakiegoś "wroga" aby "błyszczeć" w świetle reflektorów / medialnie / a co za tym idzie profitować jako "oaza moralności" itp. Zadziwiające,że głupie ludzie dają się jeszcze nabierać na "opozycję"
                  • forummm Re: 29.12.13, 14:19
                    ankaskakanka14 napisała:

> Dokładnie :)) zawsze muszą mieć jakiegoś "wroga" aby "błyszczeć" w świetle refl
                    > ektorów / medialnie / a co za tym idzie profitować jako "oaza moralności" itp.
                    > Zadziwiające,że głupie ludzie dają się jeszcze nabierać na "opozycję"

No właśnie wróg to Mo Bruk, Wild błyszczy w mediach lokalnych i w internecie dzięki boa 666 i anceskakance14 profituje jako oaza moralności bo przecież Wildowi nie wyszło w Stoszowicach w MPK Wrocław nie idzie a pomimo to umoralnia wszystkich. Zadziwiające jest to tacy ludzie jak ty czy boa mu wierzą i dajecie sie nabrać.
                    • feldkuratkatz99 Re: 29.12.13, 14:32
                      forummm napisał(a):

> ankaskakanka14 napisała:
                      >
                      >
                      > > Dokładnie :)) zawsze muszą mieć jakiegoś "wroga" aby "błyszczeć" w świetl
                      > e refl
                      > > ektorów / medialnie / a co za tym idzie profitować jako "oaza moralności"
                      > itp.
                      > > Zadziwiające,że głupie ludzie dają się jeszcze nabierać na "opozycję"
                      >
                      > No właśnie wróg to Mo Bruk, Wild błyszczy w mediach lokalnych i w internecie dz
                      > ięki boa 666 i anceskakance14 profituje jako oaza moralności bo przecież Wildo
                      > wi nie wyszło w Stoszowicach w MPK Wrocław nie idzie a pomimo to umoralnia wszy
                      > stkich. Zadziwiające jest to tacy ludzie jak ty czy boa mu wierzą i dajecie sie
                      > nabrać.
                      -----------
                      Oczywiście Mobruk to dobrodziejstow i błogosławieństwo dla Wałbrzycha. Mieszkańcy dają na msze dziękczynne za umiejscowienie tej firmy w swoim mieście.

• forummm Re: 29.12.13, 16:05

> forummm napisał(a):
                        >

> > No właśnie wróg to Mo Bruk, Wild błyszczy w mediach lokalnych i w interne
                        > cie dz
                        > > ięki boa 666 i anceskakance14 profituje jako oaza moralności bo przecież
                        > Wildo
                        > > wi nie wyszło w Stoszowicach w MPK Wrocław nie idzie a pomimo to umoralni
                        > a wszy
                        > > stkich. Zadziwiające jest to tacy ludzie jak ty czy boa mu wierzą i dajec
                        > ie sie
                        > > nabrać.
                        > -----------
                        > Oczywiście Mobruk to dobrodziejstow i błogosławieństwo dla Wałbrzycha. Mieszkań
                        > cy dają na msze dziękczynne za umiejscowienie tej firmy w swoim mieście.
                        >

Niektóre osobniki dalej nie wiedzą co mają pisać, jak tam u was w Świdnicy składowisko sprzątnięte Wild już pozamiatał.
              • ankaskakanka14 Re: 29.12.13, 13:06
                pozor_vlack napisała:

> 57jurand napisał(a):
                > >Dość ogłupiania społeczenstwa
                > >przez hierarchów ( świeża sprawa Gender)
                >
                > Buchacha...ale ty jesteś ogłupiony przez swoich mocodawców, gender odrzucają
                > zarówno niewierzący jak i wierzący. Kto ma choć odrobinę rozumu we łbie, wie c
                > zym gender cuchnie.....

Oczywiście,że każdy wie - odsuwanie uwagi od spraw istotnych takich jak wynagrodzenie,bezrobocie,bieda,patologia,emigracja,brak opieki socjalnej,medycznej itp.
                • pozor_vlack Re: 29.12.13, 15:31
                  >nawet nie potrafisz sie odnieśc do tego co napisałem , a łykasz to co zawiera ów list pasterski.

Potrafię, potrafię, ale się powstrzymam. Polemika z głupcem nobilituje go bez potrzeby.
                  • forummm Re: 29.12.13, 16:07
                    pozor_vlack napisała:

> >nawet nie potrafisz sie odnieśc do tego co napisałem , a łykasz to co zawi
                    > era ów list pasterski.
                    >
                    > Potrafię, potrafię, ale się powstrzymam. Polemika z głupcem nobilituje go be
                    > z potrzeby.

>

On co jakiś czas ma napady zaburzeń osobowości, przydał by się psychiatra.
                    • feldkuratkatz99 Re: 29.12.13, 16:18
                      forummm napisał(a):

> pozor_vlack napisała:
                      >
                      > > >nawet nie potrafisz sie odnieśc do tego co napisałem , a łykasz to c
                      > o zawi
                      > > era ów list pasterski.
                      > >
                      > > Potrafię, potrafię, ale się powstrzymam. Polemika z głupcem nobilituje
                      > go be
                      > > z potrzeby.

> >
                      >
                      >
                      > On co jakiś czas ma napady zaburzeń osobowości, przydał by się psychiatra.
                      ----------
                      U ciebie to stan permanentny plus widoczny deficyt emocjonalny.

PS: Przydałby ci się korepetytor z języka ojczystego - na poziomie szóstej klasy podstawówki.
                      • forummm Re: 29.12.13, 16:31

> ----------
                        > U ciebie to stan permanentny plus widoczny deficyt emocjonalny.
                        >
                        > PS: Przydałby ci się korepetytor z języka ojczystego - na poziomie szóstej klas
                        > y podstawówki.

Oj oj się bulwersował niuniuś to napisz co cię tak śmieszyło w tamtym nicku. Damy ci jeszcze jedną szansę na wykazanie się, bo jak na razie masz objawy zaburzeń osobowości.
                  • feldkuratkatz99 Re: 29.12.13, 16:14
                    pozor_vlack napisała:

> >nawet nie potrafisz sie odnieśc do tego co napisałem , a łykasz to co zawi
                    > era ów list pasterski.
                    >
                    > Potrafię, potrafię, ale się powstrzymam. Polemika z głupcem nobilituje go be
                    > z potrzeby.

>
                    ---------
                    Buhahahaha, najpierw powielasz na forum biskupie brednie , a jak już ktos je zakwestionuje unikasz dalszej polemiki. Jakże to typowe dla skretyniałych połykaczy kościelnej propagandy.

• pozor_vlack Re: 29.12.13, 16:20
                      forummm napisała:

>On co jakiś czas ma napady zaburzeń osobowości, przydał by się psychiatra.

Ostatnio jest lepiej, przestał pisywać jako qwe33....
                      • forummm Re: 29.12.13, 16:56
                        pozor_vlack napisała:

> forummm napisała:
                        >
                        > >On co jakiś czas ma napady zaburzeń osobowości, przydał by się psychiatra.
                        >
                        > Ostatnio jest lepiej, przestał pisywać jako qwe33....

Ale pojawił się znowu yan_17 książę Świdnicy hahah, z drugiej strony to on ma sprzężone zaburzenie osobowości, skoro jest yanem17 i feldkiem hehe.
                    • forummm Re: 29.12.13, 16:34

> pozor_vlack napisała:
                      >
                      > > >nawet nie potrafisz sie odnieśc do tego co napisałem , a łykasz to c
                      > o zawi
                      > > era ów list pasterski.
                      > >
                      > > Potrafię, potrafię, ale się powstrzymam. Polemika z głupcem nobilituje
                      > go be
                      > > z potrzeby.

> >
                      > ---------
                      > Buhahahaha, najpierw powielasz na forum biskupie brednie , a jak już ktos je za
                      > kwestionuje unikasz dalszej polemiki. Jakże to typowe dla skretyniałych połykac
                      > zy kościelnej propagandy.
                      >

Nie ma to jak się śmiać nie wiadomo z czego i udawać wszechwiedzącego i najpiękniejszego heheh.
                      • feldkuratkatz99 Re: 29.12.13, 16:41
                        forummm napisał(a):

nawet nie potrafisz sie odnieśc do tego co napisałem , a łykasz to co zawiera ów list pasterski. [b]Potrafię, potrafię, ale się powstrzymam
                        ---------
                        > > Buhahahaha, najpierw powielasz na forum biskupie brednie , a jak już ktos
                        > je za
                        > > kwestionuje unikasz dalszej polemiki. Jakże to typowe dla skretyniałych p
                        > ołykac
                        > > zy kościelnej propagandy.
                        > >
                        >
                        > Nie ma to jak się śmiać nie wiadomo z czego i udawać wszechwiedzącego i najpięk
                        > niejszego heheh.
                        ----------------------
                        Vlack jest zwykłym połykaczem kościelnej propagandy, albo dlatego bo mocno wierzy w biskupie objawienia, albo z wyrachowania - ciebie nawet na to nie stac, bo najzwyczajniej nie rozumiesz o czym oni mówią, choć ich przesłanie w zasadzie skierowane jest do przygłupów.
                        • forummm Re: 29.12.13, 17:01

> ----------------------
                          > Vlack jest zwykłym połykaczem kościelnej propagandy, albo dlatego bo mocno wier
                          > zy w biskupie objawienia, albo z wyrachowania - ciebie nawet na to nie stac, bo
                          > najzwyczajniej nie rozumiesz o czym oni mówią, choć ich przesłanie w zasadzie
                          > skierowane jest do przygłupów.

Napisz coś mądrego w końcu ponoć jesteś wszechwiedzący, jesteś ze Świdnicy, tylko nie próbuj hamować objawu sprzężonego zaburzenia osobowości, które ci towarzyszy za każdym razem.
    • feldkuratkatz99 Re: Jest duszno.... 29.12.13, 19:00
      Kościół Katolicki w Polsce z Bogiem praktycznie nic nie ma wspólnego, bo czym jest obecny Kościół ? To jest obecnie towarzystwo wzajemnej adoracji, gdzie cwaniacy w koloratkach uczynili sobie dostani środek na życie żerując na ludzkich lękach i strachu przed śmiercią.

Kościół żyje w pustce duchowej poprzez niemoc w określeniu się czy głosić ewangelię czy genderyzmem tuszować pedofilskie afery księży.
      Ideologia Kościoła praktycznie legła w gruzach, bo obecna ideologia Kościoła w Polsce jest następująca ” strach przed gender to sidło dla naiwnych a ten, kto ufa Bogu ten jest bezpieczny” . Jeżeli ktoś taki jak abp Hoser straszy Bogiem to znaczy, że Kościół już nie ma praktycznie żadnych racjonalnych argumentów.
      • pozor_vlack Re: Jest duszno.... 29.12.13, 19:32
        > Kościół Katolicki w Polsce z Bogiem praktycznie.....

Bardzo interesujące, z wielkim zaciekawieniem przeczytałem cały post i jestem pod wrażeniem.
        Czy mógłbyś jeszcze coś wkleić.

• forummm Re: Jest duszno.... 29.12.13, 20:06
          pozor_vlack napisała:

> > Kościół Katolicki w Polsce z Bogiem praktycznie.....
          >
          >
          > Bardzo interesujące, z wielkim zaciekawieniem przeczytałem cały post i jeste
          > m pod wrażeniem.
          > Czy mógłbyś jeszcze coś wkleić.

Czego ty się spodziewasz po chłoptasiu ze Wsidnicy który ma sprzężone zaburzenia osobowości i zaburzenia społeczne.
          • ankaskakanka14 Re: Jest duszno.... 29.12.13, 20:28
            forummm napisał(a):

>
            > Czego ty się spodziewasz po chłoptasiu ze Wsidnicy który ma sprzężone zaburzeni
            > a osobowości i zaburzenia społeczne.

hmm po Tobie tez więcej się spodziewałam - każdy na Ciebie tutaj praktycznie "sra" większość ma Cię za nic,a Ty dalej tu wracasz i dopraszasz się? aby Cię "kopać"? taki swoisty masochizm?
            To trzeba być zdrowo kopniętym w czerep.Policz swoje nicki w tematach o "pierogach" i wysuń wnioski na temat swojego stanu zdrowia przygłupie.
            • feldkuratkatz99 Re: Jest duszno.... 29.12.13, 20:33
              ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
              >
              > >
              > > Czego ty się spodziewasz po chłoptasiu ze Wsidnicy który ma sprzężone zab
              > urzeni
              > > a osobowości i zaburzenia społeczne.
              >
              > hmm po Tobie tez więcej się spodziewałam - każdy na Ciebie tutaj praktycznie "s
              > ra" większość ma Cię za nic,a Ty dalej tu wracasz i dopraszasz się? aby Cię "ko
              > pać"? taki swoisty masochizm?

---------
              Tu na forum jest odpowiednikiem przysłowiowego "wiejskiego głupka".

W każdej społeczności zdarzają się przypadki osobników o ograniczonym zakresie kojarzenia. Ci ludzie żyją wykonując najprostsze prace, niekiedy niepotrzebne, ale dające im poczucie przynależności i miejsca w społeczności lokalnej.
              • forummm Re: Jest duszno.... 30.12.13, 00:29

> ---------
                > Tu na forum jest odpowiednikiem przysłowiowego "wiejskiego głupka".
                >
                > W każdej społeczności zdarzają się przypadki osobników o ograniczonym zakre
                > sie kojarzenia. Ci ludzie żyją wykonując najprostsze prace, niekiedy niepotrzeb
                > ne, ale dające im poczucie przynależności i miejsca w społeczności lokalnej.

> ]

No właśnie potwierdzasz to na co cierpisz hehe, niestety nie nasza wina że masz zaburzenia osobowości.
            • forummm Re: Jest duszno.... 30.12.13, 00:27
              ankaskakanka14 napisała:

> forummm napisał(a):
              >
              > >
              > > Czego ty się spodziewasz po chłoptasiu ze Wsidnicy który ma sprzężone zab
              > urzeni
              > > a osobowości i zaburzenia społeczne.
              >
              > hmm po Tobie tez więcej się spodziewałam - każdy na Ciebie tutaj praktycznie "s
              > ra" większość ma Cię za nic,a Ty dalej tu wracasz i dopraszasz się? aby Cię "ko
              > pać"? taki swoisty masochizm?
              > To trzeba być zdrowo kopniętym w czerep.Policz swoje nicki w tematach o "pierog
              > ach" i wysuń wnioski na temat swojego stanu zdrowia przygłupie.

Sr... możecie sobie w kibelku, mam to w dupie czy mam wielbicieli czy nie, jadę po was tutaj jak po psach, ja wiem że nienawidzicie mnie za to że wam krzyżuje plany polityczne, ale trudno ktoś musi wam pokazać. Ja wam tak łatwo nie odpuszczę skończycie z polityką to ja to ja wam odpuszczę inaczej nie. Czy wam się to podoba czy nie ale polityki tutaj nie będzie.
              • feldkuratkatz99 Re: Jest duszno.... 30.12.13, 00:37
                forummm napisał(a):

>
                > Sr... możecie sobie w kibelku, mam to w dupie czy mam wielbicieli czy nie, jadę
                > po was tutaj jak po psach,
                ja wiem że nienawidzicie mnie za to że wam krzyżuje
                > plany polityczne, ale trudno ktoś musi wam pokazać. Ja wam tak łatwo nie odpu
                > szczę skończycie
                z polityką to ja to ja wam odpuszczę inaczej nie. Czy wam si
                > ę to podoba czy nie ale polityki tutaj nie będzie.
                ---------------------
                Buhahahahahahahaha - tekst roku 2013 !!

• ankaskakanka14 Re: Jest duszno.... 30.12.13, 09:26
                forummm napisał(a):

> Sr... możecie sobie w kibelku, mam to w dupie czy mam wielbicieli czy nie, jadę
                > po was tutaj jak po psach, ja wiem że nienawidzicie mnie za to że wam krzyżuje
                > plany polityczne,

Ktoś Ci płaci za to? Czy to może jakaś nerwica natręctw?

ale trudno ktoś musi wam pokazać. Ja wam tak łatwo nie odpu
                > szczę skończycie z polityką to ja to ja wam odpuszczę inaczej nie.

hmm warunki to Ty możesz sobie stawiać ha ha preziowi jak se pozwoli - przypomnę przygłupie,że mamy DEMOKRACJĘ i wolnosć polityczną :)))

Czy wam si
                > ę to podoba czy nie ale polityki tutaj nie będzie.

A właśnie,że będzie i co nam zrobisz?
                A jeszcze jak mnie podku...sz zrobię kopię wątków i porozsyłam wałbrzyszanom :)) i co Ty na to.
                • forummm Re: Jest duszno.... 30.12.13, 11:47
                  ankaskakanka14 napisała:

>
                  > hmm warunki to Ty możesz sobie stawiać ha ha preziowi jak se pozwoli - przypomn
                  > ę przygłupie,że mamy DEMOKRACJĘ i wolnosć polityczną :)))
                  >
                  > Czy wam si
                  > > ę to podoba czy nie ale polityki tutaj nie będzie.
                  >
                  > A właśnie,że będzie i co nam zrobisz?
                  > A jeszcze jak mnie podku...sz zrobię kopię wątków i porozsyłam wałbrzyszanom :)
                  > ) i co Ty na to.

Już ci pisałem przygłupa masz w domu, ja w ogóle to chyba naślę na ciebie panią z MOPSU niech sprawdzi jak się zajmujesz dzieckiem, bo siedzisz tutaj 24 h na dobe a co z dzieckiem, lepiej się weź za pilnowanie dziecka a nie suszysz ludziom głowę. Możesz też powysyłać swoje wpisy na których zastraszasz twierdząc że jak dojdziesz do władzy to wszystkim pokażesz, warto też wysłać wpis boa666 o Rosiakach.

O tutaj " boa-666 napisała:
                  I nie czepiaj się Rosiaków, bo będziesz pozamiatany jak obecny forummm. "

Wolność wypowiedzi jest, ale nie nękanie ludzi przez bandę oszołomów politycznych, wyznawców palikociarni i Wilda. Nękacie ludzi bezpodstawnie swoimi wątkami i wpisami, a jak ktoś nie jest po waszej stronie to zastraszacie. Tego tutaj nie będzie bo nikt sobie nie pozwoli aby banda oszołomów politycznych terroryzowała ludzi i całe forum.
                  • ankaskakanka14 Re: Jest duszno.... 30.12.13, 12:46
                    forummm napisał(a):

>
                    >
                    > >
                    > > hmm warunki to Ty możesz sobie stawiać ha ha preziowi jak se pozwoli - pr
                    > zypomn
                    > > ę przygłupie,że mamy DEMOKRACJĘ i wolnosć polityczną :)))
                    > >
                    > > Czy wam si
                    > > > ę to podoba czy nie ale polityki tutaj nie będzie.
                    > >
                    > > A właśnie,że będzie i co nam zrobisz?
                    > > A jeszcze jak mnie podku...sz zrobię kopię wątków i porozsyłam wałbrzysza
                    > nom :)
                    > > ) i co Ty na to.
                    >
                    >
                    > Już ci pisałem przygłupa masz w domu, ja w ogóle to chyba naślę na ciebie panią
                    > z MOPSU niech sprawdzi jak się zajmujesz dzieckiem, bo siedzisz tutaj 24 h na
                    > dobe a co z dzieckiem, lepiej się weź za pilnowanie dziecka a nie suszysz lud
                    > ziom głowę. Możesz też powysyłać swoje wpisy na których zastraszasz twierdząc ż
                    > e jak dojdziesz do władzy to wszystkim pokażesz, warto też wysłać wpis boa666 o
                    > Rosiakach.

Nie strasz bo się zesrasz - Rosiaki mnie akurat mało obchodzą natomiast obchodzi mnie składowisko koło którego mieszkam wraz z innymi i indolencja nieporadność prezia,który to każe sie nam w doope całować.
                    Żeby był tak "mądry" do Mokrzyckiego to bym się bardziej cieszyła - toć utrzymuję go ze swoich podatków żre za moje więc niech się gostek spręża i robi co MU KAŻEMY :)

> Wolność wypowiedzi jest, ale nie nękanie ludzi przez bandę oszołomów polityczny
                    > ch, wyznawców palikociarni i Wilda. Nękacie ludzi bezpodstawnie swoimi wątkami
                    > i wpisami, a jak ktoś nie jest po waszej stronie to zastraszacie. Tego tutaj n
                    > ie będzie bo nikt sobie nie pozwoli aby banda oszołomów politycznych terroryzow
                    > ała ludzi i całe forum.

Terror to Ty tutaj wprowadzasz poczytaj posty w tym wątku.
                    • pozor_vlack Re: Jest duszno.... 30.12.13, 18:02
                      ankaskakanka14 napisała:
                      > Żeby był tak "mądry" do Mokrzyckiego to bym się bardziej cieszyła - toć utrzymu
                      > ję go ze swoich podatków żre za moje więc niech się gostek spręża i robi co MU
                      > KAŻEMY :)

Buchacha...a to bida mopsowska. Tacy są najbardziej bezczelni......
                • spostrzegawczy_wch Re: Jest duszno.... 30.12.13, 19:14
                  ankaskakanka14 napisała:

> A jeszcze jak mnie podku...sz zrobię kopię wątków i porozsyłam wałbrzyszanom :)

Porozwieszaj także na przystankach informacje o cystach w pochwie zauroczonejewy. To bardzo ciekawy temat, także z tego syforum :)
                  • ankaskakanka14 Re: Jest duszno.... 30.12.13, 19:23
                    spostrzegawczy_wch napisał(a):

>
                    >
                    > > A jeszcze jak mnie podku...sz zrobię kopię wątków i porozsyłam wałbrzysza
                    > nom :)
                    >
                    > Porozwieszaj także na przystankach informacje o cystach w pochwie zauroczonejew
                    > y. To bardzo ciekawy temat, także z tego syforum :)
                    >
                    >

hmm zakładam,że w/w nie tylko tutaj pisze/mówi o tym po to by inne kobiety się pilnował aby inni uniknęli dramatu / zwłaszcza dzieci ewentualny partner / jakim jest choroba i śmierć zwłaszcza w młodym wieku :))
                    ja to rozumiem bo niegłupia jestem,a dla Ciebie to powód do drwin ? Chcesz zająć miejsce forummm? hmm powodzenia.
                    • spostrzegawczy_wch Re: Jest duszno.... 30.12.13, 19:36
                      Pierdu pierdu. Temat jak każdy inny, ale ekshibicjonizm raczej niewskazany.
                      Nikt ci nie broni pisania o zbawiennym działaniu kory dębu i nasiadówkach, ale oszczędź czytelnikom pikantnych szczegółów o tym, że masz hemoroidy w odbycie.
                      • ankaskakanka14 Re: Jest duszno.... 30.12.13, 19:45
                        spostrzegawczy_wch napisał(a):

> Pierdu pierdu. Temat jak każdy inny, ale ekshibicjonizm raczej niewskazany.
                        > Nikt ci nie broni pisania o zbawiennym działaniu kory dębu i nasiadówkach, ale
                        > oszczędź czytelnikom pikantnych szczegółów o tym, że masz hemoroidy w odbycie.

Nie dość,że nie kumaty to i jeszcze chamidło - poniżej mojego poziomu.

ps. pozdrów forummm ha ha za fotela.
                        • forummm Re: Jest duszno.... 30.12.13, 19:59
                          ankaskakanka14 napisała:

> spostrzegawczy_wch napisał(a):
                          >
                          > > Pierdu pierdu. Temat jak każdy inny, ale ekshibicjonizm raczej niewskazan
                          > y.
                          > > Nikt ci nie broni pisania o zbawiennym działaniu kory dębu i nasiadówkach
                          > , ale
                          > > oszczędź czytelnikom pikantnych szczegółów o tym, że masz hemoroidy w odb
                          > ycie.
                          >
                          > Nie dość,że nie kumaty to i jeszcze chamidło - poniżej mojego poziomu.
                          >
                          > ps. pozdrów forummm ha ha za fotela.

A ty pozdrów Wildzia powiedz mu że jednak ludzie nie chcą się nabrać na jego kampanie wyborczą.
                          • ankaskakanka14 Re: Jest duszno.... 30.12.13, 20:48
                            forummm napisał(a):

>
                            > A ty pozdrów Wildzia powiedz mu że jednak ludzie nie chcą się nabrać na jego ka
                            > mpanie wyborczą.

Przykro mi bardzo - nie mam z nim żadnego kontaktu po za spotkaniami w sprawie Składowiska Mo Bruk :)))
        • feldkuratkatz99 Re: Jest duszno.... 29.12.13, 20:26
          pozor_vlack napisała:

> > Kościół Katolicki w Polsce z Bogiem praktycznie.....
          >
          >
          > Bardzo interesujące, z wielkim zaciekawieniem przeczytałem cały post i jeste
          > m pod wrażeniem.
          > Czy mógłbyś jeszcze coś wkleić.

--------
          Zapytaj Arcybiszkopta Hosera to największy "autorytet" i znawca tematyki w Episkopacie.

Ntb. po swych ostatnich publicznych wystąpieniach, obsmiany nawet przez Terlikowskiego, zaszył się w jakiejś norze, na pierwszą linię frontu wystawiając jeszcze większego idiotę ks. Oko.
          Ale czarne bydlaczki - własciwie możecie trzymać tak dalej , za rok jak przyjdzie opodatkować się na kościól przekonacie się jaki jest PRAWDZIWY odsetek katolików w Polsce.
          • pozor_vlack Re: Jest duszno.... 29.12.13, 21:14
            > Ale czarne bydlaczki - własciwie możecie...

Ciekawi mnie jedno, dlaczego nagminnie używasz sformułowania " bydlaki","bydło" , mając na myśli całe rzesze katolickiej społeczności oraz wszstkich katolickich księży.

forum.gazeta.pl/forum/w,168,147539640,147816128,Re_Kosciol_wmowil_wiernym_ze_jest_swiety.html
            Nie ze wszystkimi mi po drodze, nie ze wszystkimi się zgadzam, ale nie używam w takich wypadkach knajackich zwrotów.
            Czy tego rodzaju zachowanie ma podkreślić poziom Twojego wykształcenia, czy też wskazać miejsca gdzie dorastałeś i skąd się wywodzisz?
            Mnie nie obrazisz takim zachowaniem, parweniuszu intelektualny, ale jest mi bardzo wstyd i przykro, że takie indywidua wypełniają przestrzeń w której muszą żyć i funkcjonować normalni ludzie.
            • feldkuratkatz99 Re: Jest duszno.... 29.12.13, 21:35
              pozor_vlack napisała:

> > Ale czarne bydlaczki - własciwie możecie...
              >
              > Ciekawi mnie jedno, dlaczego nagminnie używasz sformułowania " bydlaki","byd
              > ło" , mając na myśli całe rzesze katolickiej społeczności oraz wszstkich katoli
              > ckich księży.
              >

> forum.gazeta.pl/forum/w,168,147539640,147816128,Re_Kosciol_wmowil_wiernym_ze_jest_swiety.html
              > Nie ze wszystkimi mi po drodze, nie ze wszystkimi się zgadzam, ale nie używa
              > m w takich wypadkach knajackich zwrotów.
              > Czy tego rodzaju zachowanie ma podkreślić poziom Twojego wykształcenia, czy też
              > wskazać miejsca gdzie dorastałeś i skąd się wywodzisz?
              > Mnie nie obrazisz takim zachowaniem, parweniuszu intelektualny, ale jest mi ba
              > rdzo wstyd i przykro, że takie indywidua wypełniają przestrzeń w której muszą ż
              > yć i funkcjonować normalni ludzie.

------------
              Buhahahaha zabolało ? - miało zaboleć , najlepszy dowód , że po którymś z rzędu użyciu tego sformułowania przyznałeś w końcu, że nie ze wszystkimi Ci po drodze, a nie jak do tej pory broniłeś ich bezkrytycznie - jak w okopach Św. Trójcy.

Oczywiście nie wszyscy katolicy zasługują na to miano, ale w Polsce niestety jest to wiekszość (pozwoliłem sobie okreslić ich prymitywnymi, jeśli wziąłes to do siebie , Twoja sprawa). Tak samo nie wszyscy przedstawiciele kleru. Tacy księża jak Boniecki , Tischner (spostponowani w dzisiejszych homiliach) , Lemański, Zalewski, a nawet biskupi jak Macharski czy Gulbinowicz to chlubne wyjatki.Cała reszta to niestety dno, nie mająca nic wspólnego z Chrystusem i jego nauką, a własciwie postępująca wręcz przeciwnie.
              • pozor_vlack Re: Jest duszno.... 29.12.13, 21:47
                > Buhahahaha zabolało ?
                Buchacha...niedowidzisz?
                >Mnie nie obrazisz takim zachowaniem, parweniuszu intelektualny...

> przyznałeś w końcu, że nie ze wszystkimi Ci po drod
                > ze, a nie jak do tej pory broniłeś ich bezkrytycznie

Chachacha....zabawny jesteś. Mam nadzieję, że tylko zabawny.
                • feldkuratkatz99 Re: Jest duszno.... 29.12.13, 22:06
                  pozor_vlack napisała:

> > Buhahahaha zabolało ?
                  > Buchacha...niedowidzisz?
                  > >Mnie nie obrazisz takim zachowaniem, parweniuszu intelektualny...
                  >
                  > > przyznałeś w końcu, że nie ze wszystkimi Ci po drod
                  > > ze, a nie jak do tej pory broniłeś ich bezkrytycznie
                  >
                  > Chachacha....zabawny jesteś. Mam nadzieję, że tylko zabawny.
                  -------------
                  Jednakowoż po raz pierwszy to przyznałeś. To juz postęp i mam wrażenie, że ten Twój coming out to moja zasługa.
                  Oczywiście już to zrelatywizowałeś i pewnie będziesz dalej relatywizować, ale tego co napisałeś nie cofniesz.
              • forummm Re: Jest duszno.... 30.12.13, 00:36

> ------------
                > Buhahahaha zabolało ? - miało zaboleć , najlepszy dowód , że po którymś z rzęd
                > u użyciu tego sformułowania przyznałeś w końcu, że nie ze wszystkimi Ci po drod
                > ze, a nie jak do tej pory broniłeś ich bezkrytycznie - jak w okopach Św. Trójcy
                > .
                >
                > Oczywiście nie wszyscy katolicy zasługują na to miano, ale w Polsce niestety je
                > st to wiekszość (pozwoliłem sobie okreslić ich prymitywnymi, jeśli wziąłes to d
                > o siebie , Twoja sprawa). Tak samo nie wszyscy przedstawiciele kleru. Tacy księ
                > ża jak Boniecki , Tischner (spostponowani w dzisiejszych homiliach) , Lemański,
                > Zalewski, a nawet biskupi jak Macharski czy Gulbinowicz to chlubne wyjatki.Cał
                > a reszta to niestety dno, nie mająca nic wspólnego z Chrystusem i jego nauką, a
                > własciwie postępująca wręcz przeciwnie.

Jak tam stara i rusek .
                • feldkuratkatz99 Re: Jest duszno.... 30.12.13, 00:40
                  forummm napisał(a):

> ki.Cał
                  > > a reszta to niestety dno, nie mająca nic wspólnego z Chrystusem i jego na
                  > uką, a
                  > > własciwie postępująca wręcz przeciwnie.
                  >
                  >
                  > Jak tam stara i rusek .
                  -----------
                  Skończyły się argumenty wioskowy głupku ?

Ablue, pecte canem, canis est et permanet idem
                  • forummm Re: Jest duszno.... 30.12.13, 01:06

> forummm napisał(a):
                    >
                    >
                    > > ki.Cał
                    > > > a reszta to niestety dno, nie mająca nic wspólnego z Chrystusem i j
                    > ego na
                    > > uką, a
                    > > > własciwie postępująca wręcz przeciwnie.
                    > >
                    > >
                    > > Jak tam stara i rusek .
                    > -----------
                    > Skończyły się argumenty wioskowy głupku ?
                    >
                    > Ablue, pecte canem, canis est et permanet idem

Argumenty się tylko tobie kończą wszechwiedzący inteligenciku w dodatku urojony.
                    • feldkuratkatz99 Re: Jest duszno.... 30.12.13, 01:20
                      forummm napisał(a):

> > Skończyły się argumenty wioskowy głupku ?
                      > >
                      > > Ablue, pecte canem, canis est et permanet idem
                      >
                      >
                      > Argumenty się tylko tobie kończą wszechwiedzący inteligenciku w dodatku urojony
                      ---------
                      To może cos ad rem skoro masz tyle argumentów !

Oglądałeś ostatni film Pani Holland o tragicznym bohaterze naszych południowych sąsiadów ?
            • forummm Re: Jest duszno.... 30.12.13, 00:34
              pozor_vlack napisała:

> > Ale czarne bydlaczki - własciwie możecie...
              >
              > Ciekawi mnie jedno, dlaczego nagminnie używasz sformułowania " bydlaki","byd
              > ło" , mając na myśli całe rzesze katolickiej społeczności oraz wszstkich katoli
              > ckich księży.
              >

> forum.gazeta.pl/forum/w,168,147539640,147816128,Re_Kosciol_wmowil_wiernym_ze_jest_swiety.html
              > Nie ze wszystkimi mi po drodze, nie ze wszystkimi się zgadzam, ale nie używa
              > m w takich wypadkach knajackich zwrotów.
              > Czy tego rodzaju zachowanie ma podkreślić poziom Twojego wykształcenia, czy też
              > wskazać miejsca gdzie dorastałeś i skąd się wywodzisz?
              > Mnie nie obrazisz takim zachowaniem, parweniuszu intelektualny, ale jest mi ba
              > rdzo wstyd i przykro, że takie indywidua wypełniają przestrzeń w której muszą ż
              > yć i funkcjonować normalni ludzie.

Co tutaj dużo mówić on jest ze Świdnicy ma też zaburzenia osobowości, mądre to to nie jest widać to po jego wpisach.
    • 57jurand Re: Jest duszno.... 02.01.14, 20:58
      pvc. Od kilku dni mam możliwość pracować z jehowitą. Ja ateista on jehowita jak jest okazja to sobie wymieniamy poglądy, co ciekawe w wielu kwestiach nasze oczekiwania są zbieżne i co najważniejsze nawzajem się szanujemy. Dzisiaj opowiedział mi horror jaki mu się przydarzył w tak zwanej świątyni pod wezwaniem św. Anny na Szczawienku. Oto opowieść najbliższa rodzina zaprasza kolegę z żoną też jehowitką na ślub kościelny siostrzenicy. W trakcie ceremonii ksiądz
      celebrant zwraca uwagę na ich zachowanie ( stoją na końcu , żadnych rytuałów katolickich, żadnego klękania , żadnego gestu religijnego , po prostu stoją ).Po chwili ten katabas na cały głos
      oświadcza ,żeby opuścili kościół bo nie są katolikami, wręcz zmusza ich do wyjścia, co po chwili kolega wraz z żoną robi . Cała ta sprawa miała dalszy bieg . W trakcie przyjęcia weselnego stworzono taką atmosferę , że i z wesela musiał wyjść.

No i jak nazwać tego klechę dla mnie to dobrodziej HAMIDŁO.
      Byłem na paru weselach i pogrzebie na ktorych jako ateista wraz z żoną nie wykonywaliśmy
      żadnych religijnych gestów , nigdzie tam( w małym kościele na Podzamczu cały czas siedzieliśmy)nie wydarzyło się coś podobnego. Bawiliśmy się do białego rana na przyjęciu.
      Dodam jeszcze na koniec.
      To na tego klechę doniosłem do konserwatora zabytków i inspektora budowlanego w sprawie
      samowolki budowlanej przy robotach ziemnych wokół kościoła . Oczywiście samowolka była ale, że zrobiona dobrze to sprawy niema. Nie dziwota w końcu to KLECHISTAN.
      • pozor_vlack Re: Jest duszno.... 02.01.14, 21:37
        57jurand napisał:
        HAMIDŁO

Zawiodłeś mnie znowu jurandzie, poprawnie:
        CHAMIDŁO.
        • feldkuratkatz99 Re: Jest duszno.... 02.01.14, 21:47
          pozor_vlack napisała:

> 57jurand napisał:
          > HAMIDŁO
          >
          > Zawiodłeś mnie znowu jurandzie, poprawnie:
          > CHAMIDŁO.
          ------------
          Poprawnie - w kontekście opisanej historii - wyjątkowe bydło
        • 57jurand Re: Jest duszno.... 03.01.14, 19:46
          pvc. znow nie odnosisz się do sprawy jak zwykle unik. Co do błędu ortograficznego wyjaśniam . W ogole tego słowa nie używam , ale tu nie wytrzymałem jeżeli już to muszę trochę popracować nad emocjami.
          P. S
          Chyba lepiej gdybym go jednak nazwał złamanym ch ....em ( mam nadzieję , że poprawnie).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka