Dodaj do ulubionych

provident-pożyczki

27.05.14, 23:41
ludzie,nie bierzcie pożyczek z tej firmy...-to dobra rada...
Obserwuj wątek
    • kolecwoku Re: provident-pożyczki 27.05.14, 23:50
      to , co dzieje się w tym niby projekcie firmy ;provident;-to nachalne wciskanie pożyczek,byle jak byle gdzie,a oprocentowanie tych dóbr,to ok 120 procent...- ludzie wałbrzycha i okolic- nie dawajcie się nabierać,bo jesteście sponsorami wycieczek szefostwa do meksyku ia kto w kierownictwie mniej ważżny - do londynu...
      • kolecwoku Re: provident-pożyczki 27.05.14, 23:54
        żeby nie być gołosłownym,wziąłem tam pożyczkę 2.800zł-mam do spłacania prawie 6000zł...-to jest chore !!!-gdzie jest prokuratura ?
        • kolecwoku Re: provident-pożyczki 28.05.14, 00:07
          broszury firmy są extra,reklamy w tv też,pytam kierownictwo firmy w wałbrzychu,z siedzibą pod komendą policji zresztą...-dlaczego oszukujecie ludzi,dlaczego oszukujecie pracowników,którzy nie mają żadnego wpływu na ludzi,którzy powinni wpłacać jakieś tam zobowiązania,a nie mają....-co powinni robić wasi ala doradcy ?-wyrywać im portfele ?- jak ludziom wciskać kit,że ta pożyczka,to ich szczęście ?...
          • kolecwoku Re: provident-pożyczki 28.05.14, 00:15
            dlaczego wcisnęliście pożyczkę kobiecie z jedlinki,która ma grubo ponad 80 lat ?- ta kobieta przez to , że zmuszacie swoich przedstawicieli do brania waszych pożyczek,teraz nie ma z czego żyć...- o to chodzi pani kierowniczce ?
            • kolecwoku Re: provident-pożyczki 28.05.14, 00:35
              tak postępować nie wolno,-obrażanie mojej żony,że za mało ściąga kasy z klientów,twierdząc,że nie chce się jej pracować ,że nie wciska pożyczek rodzinie,osobom starym jest zbyt wielkim nadużyciem,i mając nagranie z tej rozmowy,składamy wniosek o kontrolę. do państwowej inspekcji pracy...- o zbadanie nadużyć w formach zatrudniania,,i wadliwe umowy o pracę...
              a robić,za oszustwa pani kierowniczki ntb -odechciewa się...-wakacje w meksyku pani kierowniczki są tu przykładem...
              • kolecwoku Re: provident-pożyczki 28.05.14, 00:56
                dając pożyczki ludziom,którzy wiadomo,że tych pożyczek spłacać nie będą, miejcie sobie pretensję do siebie,a nie do mojej żony,że ktoś nie płaci..za daną pożyczkę wzięłyście kasę wy,nie moja żona,-a spłatę ma oczywiście żona ma pobierać od ludzi niewypłacalnych...-to jest chore !!!
                • kolecwoku Re: provident-pożyczki 28.05.14, 01:01
                  aaa-i jeszcze jedno...-klient spłacił pożyczkę,nie chce mieć już więcej nic wspólnego z providentem,-pani kierowniczka z wałbrzycha oznajmiła mojej żonie,że straciła klienta...
                  • kolecwoku Re: provident-pożyczki 28.05.14, 01:05
                    gdzie tu sens ?,-gdzie logika ?
      • mariano1954 Re: provident-pożyczki 10.06.14, 14:50
        Brałem jakis czas temu pożyczkę w providencie. Wziałem 2000 zł do oddania miałem 2400zl. Rata wynosila 50zl na tydzien. Ustawilem sobie stale zlecenie i dopoki mialem pieniadze na koncie wszystko bylo ok. Potem za kazdy dzien spoznienia musialem placic 25 zl i to na takich sztuczkach zarabiaja. Niestety bylem zmuszony wziac pozyczke zeby to splacic. Oczywiscie ze wzgledu na zla historie kredytowa w biku musialem szukac kogos kto mi pomoze Trafilem na strone ekspres-kredytowy.pl/ Sprobujcie sobie wyobrazic ze juz po 20 minutach od zlozenia wniosku mialem tel z pozytywna informacja. Udalo mi sie splacic providenta, ale nie polecam
    • kolecwoku Re: provident-pożyczki 28.05.14, 21:37
      orpel skończy, jak skończy...-jeszcze niedawno był człowiekiem,kumplem kruczkowskiego,którego ściga prawo...
    • kolecwoku Re: provident-pożyczki 28.05.14, 21:49
      dlaczego nazywasz mnie debilem ?-nie masz argumentów merytorycznych ?
      • kolecwoku Re: provident-pożyczki 28.05.14, 21:53
        akurat ten post nie jest o orplu,debilu...
        • kolecwoku Re: provident-pożyczki 28.05.14, 22:20
          pani kierowniczka z firmy provident,zarabia olbrzymie pieniądze,ok 12000 tys zł,jeździ sobie na wycieczki do meksyku za pieniądze tych biednych ludzi...-to jest rozbój w biały dzień !!!-jeśli ktoś się sprzeciwi ze zbierających te olbbrzymie haracze,jest spalony...-zbieraczki kasy,są luddźmi,napychającymi portfele złodziei,- płaćcie po 10 zł tym złodziejom-padną na ryj wtedy...
          • kolecwoku Re: provident-pożyczki 28.05.14, 22:28
            najlepszą zbieraczką ,jest pani kasia,która udziela pożyczek kosztem innych pań,- złodzieje...
            -razem sobie będą jeździły na wycieczki zagraniczne,z panią beatą,a wiadomo,na czym te wycieczki polegają...-jedną mąż olał,a drugą oleje,jak pojedzie żona na wycieczkę do londynu...
            • kolecwoku Re: provident-pożyczki 28.05.14, 22:31
              tak zakłamanej firmy,dawno nie widziałem...-kasa,kasa,kasa....-LUDZIE - nie bierzcie pożyczek z prowidenta,-bo zostaniecie bezdomnymi...
              • kolecwoku Re: provident-pożyczki 28.05.14, 22:36
                dłużnicy providenta...spłacajcie sobie dług , po 10 zł tygodniowo-i nawet pani kierownik rybicka,może wam skoczyć...-jest za cieńka...
                • kolecwoku Re: provident-pożyczki 28.05.14, 22:45
                  firmie ;provident;,-zakładamy sprawę w sądzie pracy,o złamanie praw pracowniczych,o nakłanianie do oszustwa,o mobbing,o zabór mienia,i o zwrot 50 zł,za płatne zaświadczenie z sądu w świdnicy,o niekaralności...
                  • mieszkanka45 Re: provident-pożyczki 28.05.14, 23:34
                    BRAWO I TAK TRZYMAĆ, 10 lat temu wzięłam pożyczke tysiąc złotych po 10 latach ściga mnie firma która kupiła dług od providenta, Kiedy udokumentowałam że wszelkie zaległości spłacone o czasie i terminie z firmy która kupiła dług od proidenta stać było bym dostała przeprosiny za zamieszanie i proszą by nie nagłaśniać sprawy bo już miałam oddać sprawę do sądu, Provident spłacony aż z naddatkiem a po 10 latach że mam oddać jeszcze 450 zl ZA CO?? no chyba że jak Pan pisze brakło do wycieczki na kieszonkowe.
                    • kolecwoku Re: provident-pożyczki 29.05.14, 08:48
                      do mieszkanki-takich rabunkowych praktyk,żerowania na biednych ludziach,nie można wyciszać,wręcz przeciwnie...
                      • netowy_szperacz [...] 29.05.14, 09:31
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • kolecwoku [...] 29.05.14, 09:54
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                          • mieszkanka45 Re: Zamknij RYJ ! 29.05.14, 11:50
                            Nie przejmuj się netowym szperaczem bo on z tych co tu na forum wyzywa, ubliża i każdego krytykuje ,a to zboczenie zawodowe bo pracuje tam gdzie często na forum ta nacja jest opluwana, A co nagłaśniania spraw to masz rację bo cierpią na tym starsi ludzie co nie wiedza co podpisują a później nie mają na leki i chleb. Ja się z nimi nie wdaję w dyskusję tylko zgłaszam na Policję doniesienie o próbie wyłudzenia od firmy X.
                            • kolecwoku Re: Zamknij RYJ ! 29.05.14, 19:41
                              mieszkanka45- nie przejmuję się kimś,kto nie ma nic mądrego do powiedzenia...
                              • kolecwoku Re: Zamknij RYJ ! 29.05.14, 19:48
                                do wiadomości potencjalnych pożyczkobiorców...-pani kierowniczka providenta w wałbrzychu,zarabia 12000 tys zł,a firma,za dobre rabowanie,wysłała ją wczesną wiosną na wycieczkę do meksyku...- za to płacicie...-a szykuje się super wycieczka dla pani,która skutecznie zbiera kasę w jedlinie,kamieńsku,walimiu,łomnicy,i ma na imię kasia...
                                • kolecwoku Re: Zamknij RYJ ! 31.05.14, 17:25
                                  brawo polskie prawo...
                                  • kolecwoku Re: Zamknij RYJ ! 01.06.14, 22:14
                                    teraz w jedlinie provident rozwiesił plakaty żeby starzy ludzie sobie brali korzystne kredyty...-jak można rabować ludzi ,którzy ledwo zipią finansowo ?
    • qrkawodna777 Re: provident-pożyczki 02.06.14, 01:04
      Jak tam taki cud/miód to idź tam do roboty.12 tysi na łapke i laba na Hawajach
    • newonly Re: provident-pożyczki 10.11.14, 09:18
      Potrzebuję pożyczkę. Może być prowident.
      PILNE!!!
    • finance11 Re: provident-pożyczki 07.05.16, 14:03
      Czy jesteś w poszukiwaniu wolności finansowej? jesteś w długach, czy potrzebuje pożyczki na rozpoczęcie nowej działalności gospodarczej? lub jesteś finansowo załamać, Czy potrzebujesz pożyczki na zakup samochodu lub domu? Czy zostałeś ścielenie przez lokalnego banku w pozyskiwaniu środków finansowych? chcesz poprawić swoją finansową? potrzebujesz pożyczki na spłatę rachunków? szukaj nie więcej, jesteśmy przyjęcie do okazją do wszelkiego rodzaju pożyczki, których potrzebujesz w bardzo przystępnych interesie 2% Aby uzyskać więcej informacji skontaktuj się z nami za pośrednictwem poczty elektronicznej pod adresem: capitalloaninvestment@aol.com

Proszę odpisać, jeśli zainteresowani.

Pełne imię i nazwisko:
      Seks:
      Stan cywilny:
      Adres:
      Kraj:
      Miasto:
      Zawód:
      Miesięczny przychód:
      Kod pocztowy:
      Ilość:
      Kredyt Czas trwania:
      Numer telefonu komórkowego
      Czy mówisz po angielsku:
      Pan Harry Morgan
    • mikemsith Re: provident-pożyczki 25.05.16, 02:05
      Cześć każdy, Ja Pan Chen Mulan Od Ohio USA, szybko chcą używać tego medium na ścinanie świadectwo o tym, jak Bóg skierował mnie do Legit i realnej pożyczki pożyczkodawcy, którzy przekształcili swoje życie z trawy do łaski, od bycia biednych bogata kobieta, która może teraz pochwalić zdrowego i bogatego życia bez stresu i trudności finansowych. Po tylu miesiącach prób, aby uzyskać kredyt w internecie i został oszukany sumę $ +5.200 stałem tak zdesperowani w uzyskaniu kredytu z legit pożyczki pożyczkodawcy w Internecie, którzy nie doda do moich cierpień, po czym postanowiłem skontaktować się z przyjacielem kopalnia, który niedawno dostał pożyczkę w trybie online, rozmawialiśmy o tej sprawie i do naszego wniosku, opowiedziała mi o kobiecie zwanej pani Christina Rojas, który jest prezesem Christina Rojas Loan Company Więc zastosowanie do sumy kredytowego (320,000.00USD) o niskiej oprocentowanie w wysokości 3%, więc pożyczka została zatwierdzona łatwo bez stresu i wszystkie przygotowania zostały złożone w sprawie przeniesienia kredytu oraz w czasie krótszym niż dwa (2) dni pożyczka została zdeponowana w moim banku więc chcę doradzać nikogo i potrzebujących pożyczka szybko się z nim skontaktować poprzez: (happinessloanfirm@hotmail.com) połączenia lub SMS +18653250382) nie wie robimy to modlę się, aby Bóg pobłogosławi ją za dobrą rzeczą, jaką wykonał w moim życiu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka