newonly 31.12.14, 15:02 Prawie codziennie mam oszczane koła od samochodu przez psy. Czy jest jakiś sposób żeby te psy zniechęcić i omijały to miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kermit000 Re: Co zrobić 31.12.14, 16:40 Obczaj rano sąsiada który pozwala na to swemu psu po czym spokojnie i obficie nasącz jego drzwi swą uryną. Odpowiedz Link Zgłoś
newonly Re: Co zrobić 31.12.14, 22:17 No właśnie najgorsze w tym, że leją bezpańskie, wolno latające kundle. Odpowiedz Link Zgłoś
fryziaw Re: Co zrobić 01.01.15, 15:23 Czy to taka tragedia ? czy straszna krzywda ? Nie wiem weź może opraw autko w witrynę szklaną i postaw na podeście z marmuru otocz jeszcze go złotymi słupkami z czerwoną linką jak w muzeum newonly napisał: > Prawie codziennie mam oszczane koła od samochodu przez psy. Czy jest jakiś spo > sób żeby te psy zniechęcić i omijały to miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
walbrzyszkowypotfurr Re: Co zrobić 01.01.15, 21:29 Moze tragedia i krzywda nie, ale wkurzaja mnie osikane kola w tyle co umytym aucie. Zreszta generalnie do szewskiej pasji doprowadza mnie beztroska wlascicieli psow, ktorzy miedzy innymi wysrywja swoich pupili na trawniku przed budynkiem. Zeby nie wspomniec o tym ze puszczaja psy swobodnie bez smyczy i kagancow ... Odpowiedz Link Zgłoś
tepiciel_trolli Re: Co zrobić 01.01.15, 22:26 Psiknij gazem pieprzowym po kołach. Nie podejdą nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
zul_swidnicki Re: Co zrobić 01.01.15, 22:29 Poproś fryzię aby postała chwilę przy samochodzie. Przez miesiąc żaden nie podejdzie po takiej traumie Odpowiedz Link Zgłoś
fryziaw Re: Co zrobić 01.01.15, 22:39 Niech się cieszy że nie mieszka w naszej cudnej Świdnicy bo już dawno by auta nie miał * swidnica24.pl/kolejne-dwie-dziuple-w-swidnicy-foto/ * swidnica24.pl/dziupla-w-centrum-miasta/ * swidnica24.pl/paserska-dziupla-w-garazu-foto/ Tylko nie płacz feldkuratkatz99 na nowym nicku zul swidnicki zul_swidnicki napisał: > Poproś fryzię aby postała chwilę przy samochodzie. Przez miesiąc żaden nie pode > jdzie po takiej traumie Odpowiedz Link Zgłoś
fryziaw Re: Co zrobić 01.01.15, 22:31 Ate to są koła są one narażone na brud itd. walbrzyszkowypotfurr napisał: > Moze tragedia i krzywda nie, ale wkurzaja mnie osikane kola w tyle co umytym au > cie. > > Zreszta generalnie do szewskiej pasji doprowadza mnie beztroska wlascicieli pso > w, ktorzy miedzy innymi wysrywja swoich pupili na trawniku przed budynkiem. Zeb > y nie wspomniec o tym ze puszczaja psy swobodnie bez smyczy i kagancow ... Odpowiedz Link Zgłoś
zul_swidnicki Re: Co zrobić 01.01.15, 22:35 No właśnie a fryzia sama swobodnie chodzi ..... Odpowiedz Link Zgłoś
newonly Re: Co zrobić 02.01.15, 09:35 Życzę Ci fryzaiw, żeby Tobie kilka razy dziennie odejszczał się pies pod Twoimi drzwiami na wycieraczke. Ate to jest wycieraczka jest ona narażona na brud itd. Odpowiedz Link Zgłoś
fryziaw Re: Co zrobić 02.01.15, 12:07 Koła a wycieraczka to dwie inne sprawy gdyż po pierwsze jest bezpośrednio przed mieszkaniem w zamkniętym pomieszczeniu jakim jest korytarz i dotyka się ją butami bądź kapciami Koła natomiast stoją na ulicy razem z autem i do domu ani na korytarz się nie wnosi Tak jak pisałam weź szklaną obudowę zakryj auto postaw na marmurowym podeście postaw w koło tego cuda słupki złote połączone linką jak w muzeum wynajmij jeszcze ochronę newonly napisał: > Życzę Ci fryzaiw, żeby Tobie kilka razy dziennie odejszczał się pies pod Twoimi > drzwiami na wycieraczke. > Ate to jest wycieraczka jest ona narażona na brud itd. Odpowiedz Link Zgłoś
walbrzyszkowypotfurr Re: Co zrobić 02.01.15, 21:53 > Tak jak pisałam weź szklaną obudowę zakryj auto > postaw na marmurowym podeście > postaw w koło tego cuda słupki złote połączone linką jak w muzeum > wynajmij jeszcze ochronę Nie popadajmy w skrajnosci, nie bede zakrywal auta ani wynajmowal ochrony ale tez nie podoba mi sie osikane albo obrobione przez ptaki auto. Kupuje samochod za ciezko zarobione pieniadze, dbam o niego, myje, woskuje, a ktos pozwala swojemu pieskowi osikac te nawoskowane felgi i natluszczone opony ... Jak dla mnie to brak poszanowania cudzej wlasnosci, tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
fryziaw Re: Co zrobić 03.01.15, 13:05 Dramatyzujesz to co Ty masz za auto ? skoro masz takie auto to dlaczego nie masz garażu jadąc po ulicy opony się ścierają i uszkadzają czy na to też jesteś zły ja proponuję iść do psychologa bo to nie jest normalne walbrzyszkowypotfurr napisał: > > Nie popadajmy w skrajnosci, nie bede zakrywal auta ani wynajmowal ochrony ale t > ez nie podoba mi sie osikane albo obrobione przez ptaki auto. > Kupuje samochod za ciezko zarobione pieniadze, dbam o niego, myje, woskuje, a k > tos pozwala swojemu pieskowi osikac te nawoskowane felgi i natluszczone opony . > .. Jak dla mnie to brak poszanowania cudzej wlasnosci, tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
walbrzyszkowypotfurr Re: Co zrobić 06.01.15, 18:02 > Dramatyzujesz to co Ty masz za auto ? A jakie to ma znaczenie czy mam malucha czy mercedesa, mam auto ktore kupilem za ciezko zarobione pieniadze to o nie dbam. > skoro masz takie auto to dlaczego nie masz garażu A kto powiedzial ze nie mam, ale czasem przyjezdzam chocby z zakupami pod dom i stoi tam chwile i wierz mi nie trzeba wiele czasu by bylo zapaskudzone. > jadąc po ulicy opony się ścierają i uszkadzają czy na to też jesteś zły Nie nie jestem zly bo to normalna eksploatacja, osikiwanie i obsrywanie auta to nie normalna eksploatacja. > ja proponuję iść do psychologa bo to nie jest normalne Dziekuje bardzo za troske o moje zdrowie psychiczne, ale wszystko z nim w najlepszym porzadku. Zreszta to ze ktos dba o auto to dla Ciebie wyraz braku normalnosci tudziez zaburzen psychicznych? Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Co zrobić 01.01.15, 23:06 Boże, co za tragedia... A ptaki ci nie obsrywają skarbu? Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_koza Re: Co zrobić 03.01.15, 00:31 walbrzyszkowypotfurr napisał: >Kupuje samochod za ciezko zarobione pieniadze, dbam o niego, myje, woskuje... Słuchaj, z ciekawości zapytam, czy jak się takiego dziesięcioletniego szrota wywoskuje, to są jakieś pozytywne wizualne efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
walbrzyszkowypotfurr Re: Co zrobić 06.01.15, 17:58 Owszem, polecam raz na jakis czas. Po pierwsze auto lepiej wyglada, po drugie mniej sie brudzi. Odpowiedz Link Zgłoś