Dodaj do ulubionych

Pizzerie która najlepsza, która najgorsza?

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.10.04, 00:02
Jadłem ostatnio pizze w tej wyższej szkole koło mostu na wrocławskiej.
Beznadziejna. Wziąłem z szynką a dali mi jakąś mielonkę. To trochę przesada .
Takich frach nie robi żadna pizzeria w Wałbrzychu. Płacąc 11 zł można chyba
wymagać szynki. Keczup i sos w plastikach. Zbrzydziłem sobie to miejsce
zupełnie. Ekstra moim zdaniem pizza w hallo i na podzamczu w diavolo.
Jak znacie jakies fajne miejsca gdzie można dobrze zjeść (nie tylko pizze )
dajcie znać.
Obserwuj wątek
    • Gość: smakosz Diavolo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.10.04, 19:04
      • Gość: pas Re: Diavolo IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 01.11.04, 20:29
        Jestem za!
        • Gość: diabeł Re: Diavolo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.11.04, 13:02
          Pizza super, ale ostnio czekałem na 2 pizze 50 minut.
          • Gość: łotr Re: Diavolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 21:38
            Jadłem we wszystkich pizzeriach w Wałbrzychu, jadłem w PIZZA HUT, a
            najsmaczniejsza jest w pizzerii...Mirakolo w Słupcu koło Nowej Rudy.W WWSZiP
            tragedia!!!!
            • Gość: mobi Re: Diavolo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.11.04, 08:52
              Dobra jest w sfinxie tylko że jego nie ma w W-chu. W tej wyższej tragedia.
              • Gość: Przemek Re: Diavolo IP: *.zejgsa.com.pl / *.244.170.179.unregistered.k.pl 12.11.04, 14:18
                Witam :) Czesto jadam w Diavolo bo blisko ale zeby tam rewelacja byla to nie
                sadze :) moze kiedys.... Polecana przez znajomych jest pizza z pasazu w Tesco
                jednak nie mialem przyjemnosci skosztowac:)

Pozdrawiam

P
                • Gość: miku Re: Diavolo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.11.04, 16:23
                  dzisiaj ide i sprawdzę tą pizzerie. W WSZIP jest kiepska.
                  • Gość: Przemek Re: Diavolo IP: *.zejgsa.com.pl / *.244.170.179.unregistered.k.pl 15.11.04, 11:28
                    Miku i jak wrażenia po pizzy?:)

Przemek
                    p.s. w sobote jadlem z Diavolo na tel... przywiezli przypolona...:(
                    • Gość: miku Była smaczna IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.11.04, 12:37
                      tylko to dłuuuuuugie czekanie.
                    • Gość: Rafał Re: Diavolo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.11.04, 22:02
                      mi z kolei przywiezli ohydną przetłustą, w Napoli jest przepyszna
      • analysis Re: Diavolo 16.11.04, 10:12
        Diavolo idzie ostatnio -na sztukę-. Chyba już pan Marek nie ma mocy
        przerobowych na rosnącą liczbę zamówień (namiot, telefon)w. Zdecydowanie odbija
        się to czkawką na jakości i czasie przygotowania pizzy. Dobrze pizzę kręci tam
        łysy Krzysiek, reszta odwala badziewie. Acha - co do Diavolo - to zdecydowanie
        nie polecam tam lasagne - wodnista i często przesolona. W ogóle ostatnio sól to
        chyba tam workami do dań ładują. Choć nie znoszę Tesco to jednak wybiorę się
        następnym razem do tamtejszej pizzerii.

Pozdrawiam
        moose
        • Gość: Przemek Re: Diavolo IP: *.zejgsa.com.pl / *.244.170.179.unregistered.k.pl 16.11.04, 11:56
          Lasagne rzeczywiscie plywa:)) mialem okazje widziec - naszczescie nie na swoim
          talerzu:)))

Jak odwiedzisz pizzerie Tesco daj znac:)

Pozdrawiam

Przemek
          • arek354 Re: Diavolo 18.11.04, 21:53
            A MO(ż)NA LIZA(ć) jeszcze funkcjonuje?
            • Gość: lipa Re: Diavolo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.11.04, 22:00
              nie wiem. Rozszerz temat. Dobra czy nie dobra pizza ?
        • Gość: MoOps Re: Diavolo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.11.04, 15:10
          a może malutka pizzeria na przeciw "FOTKI" na Podzamczu??
          • analysis Re: Diavolo 19.11.04, 16:53
            Gość portalu: MoOps napisał(a):

> a może malutka pizzeria na przeciw "FOTKI" na Podzamczu??

;-)
            • Gość: cybor Na przystanku- Piaskowa Góra IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.11.04, 22:28
              zawsze była dobra. Dzisiaj paskudna stare wędliny. Sosy jak zawsze ok. Ale ocna
              ogólna - więcej tam nie idę.
              • Gość: raczek Re: Na przystanku- Piaskowa Góra IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.11.04, 11:29
                Mi tam nigdy nie smakowała. Kiedys wpadłem po kinie na pizze i pani mi
                powiedziała że mam 10 minut na zjedzenie. Dzieki- już więcej się tam nie
                pojawiłem.

PS. Nigdy nie jadłem w REX ie.
    • Gość: ewa Re: Pizzerie która najlepsza, która najgorsza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:04
      myśle ze najlepsz jest w szczwnie choc troszke czasem rozmiekła ale zwykle nei
      abrdzo dobra i nie trzeba tam tak długo czekać choć mogli by poprawic sosy... w
      rexie to bardzo miło jst miła obsługa, swietne jedzienie no i calsberg jeden z
      nielicznych lokali gdize mozna sie go napic polecam godne odwiedzenia i bardzo
      miły wystruj, a pamietam wypad na piaskowa tam na przytanku krótko trzeba
      czekac sosy w prezencie duza ilość to plus lecz ciasto beznadziejne a na same
      sosy to nie warto chodzic nie polecam rexa i pizzerie w szczawnie pozdrawiam
      • Gość: mopsik Re: Pizzerie która najlepsza, która najgorsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.11.04, 09:12
        Moze ktos jeszcze cos wie. Dobrze nieraz poczytać zaczym sie wyda kasę.
      • Gość: marian Re: Pizzerie która najlepsza, która najgorsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.11.04, 22:42
        na piaskowej ciasto dobre odkąd zmienił się kucharz, żaby zabawniej było to
        diavolo chciało go podkupić żeby przeszedł do nich:)
        • Gość: gutek Re: Pizzerie która najlepsza, która najgorsza? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.04, 09:36
          W diavolo ostatnio mi przypalili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka