ledwozipie 13.12.04, 17:50 Nie wiecie przypadkiem dlaczego od piątku nie ma sygnału tej lokalnej telewizji?? Czyżby koniec stronniczych wiadomości Pani Rybczyńskiej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HASAN_SAS Re: Koniec TV DAMI w Wałbrzychu ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.12.04, 18:35 a ja chcialem do nich mejla wyslac i teraz nie wiem czy warto stukac te kilka znakow :) Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: TV Sudecka 14.12.04, 07:12 TV Sudecka?? A co to i skąd nadaje? i Co się stało z DAMI?? A może tylko zmienili nazwę? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: TV Sudecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 11:00 Vectra odcieła im sygnał i prąd: www.twoje-sudety.pl/index.php?action=show&type=news&id=1648 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: TV Sudecka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.12.04, 14:13 Podobno maczał w tym paluchy nasz lokalny mistrz biznessu Marek Rząsowski. Może ktoś ma więcej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TV Maniak Re: TV Sudecka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.12.04, 15:26 Moze dlatego, ze czesto "wystepuje" w TV Walbrzych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisiu No i nie ma Dami IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 15.12.04, 15:36 Nie ma w tym absolutnie żadnej roli Pana Rząsowskiego. Vectra wypowiedziała umowy na "dostawę" lokalnego programu także w innych miastach Polski. Jestem przekonany że poszło o pieniądze. Podobno Vectra płaciła firmie FF Media (Dami) ok. 20 tysięcy złotych miesięcznie za lokalny program. Jeżeli to prawda to wcale się nie dziwie że zerwali umowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: No i nie ma Dami IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.12.04, 16:00 No to wlasnie sie dowiedzialem, ze znajomy stracil prace:( Nie wiecie co to za TV Sudecka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fujufuj Re: No i nie ma Dami IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.12.04, 17:57 TV Sudecka to miejska telewizja z Bielawy. Po cholere nam to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS TV Dami reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 09:55 www.walbrzych.biz/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=News&show=59 Odpowiedz Link Zgłoś