Dodaj do ulubionych

do Hasan Sasa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 23:19
po co ten riplej/!No ,po co tylko czekam jak za tym ogłoszeniem do kas do
hipermarketu pojawia sie poszukiwany konsultant i przedstawiciel bo osoby na
kierownicze stanowiska juz sie pojawiło!?
To jest do bani i już.
Obserwuj wątek
    • Gość: HASAN_SAS Re: do Hasan Sasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 00:53
      uspokuj sie. bede pisal co mi sie podoba i kropka.
      • aands Re: do Hasan Sasa 27.03.05, 01:39
        I slusznie.....pisac kazdy moze,jeden lepiej,drugi gorzej...Radosnych Swiat
        • Gość: maja Re: do slepajula IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.03.05, 18:38

slepajula napisała :

"""No ,po co tylko czekam jak za tym ogłoszeniem do kas do
          hipermarketu pojawia sie poszukiwany konsultant i przedstawiciel bo osoby na
          kierownicze stanowiska juz sie pojawiło!? """

Nic nie rozumię o co ci chodzi " slepajulo" , ale to zdanie niema sensu
          , co niby się " pojawiło !? "

• Gość: do maj Re: do slepajula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 12:50
            jakto co sie pojawiła te dupper szmity -na kase do hipermarketu/ czytaj
            najlepiej za darmo a jak sie pomylisz to doplacisz i wez pampersa/*,to czekam
            na inne typu przedstawiciel i kierownizce - czytaj akwizytor jak załtwisz
            100 klientów to zarobisz 0,50pln i najlepiej jakby sna czarno prawcował
            Przeciez takie ogłoszenia sa i słusznie inni wskazuja str gdzie mozesz sobie
            poczytac do woli.
            maiłam nadziee ,że autor jest bardzie wybredny
            krótko mówiąc powinnismy eliminowac tu pracodawców oszustów i cwaniaków a nie
            jeszce dawac złudzenieim jacy to sa szlachetni a ludziom ,że znalezli prace
            Jasssne jak słonce ,że kazdy pisac moze co chce wiec i ja napisałm i JUZ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka