Gość: Thoreziak IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.05.05, 17:58 Czyli dawna Jubilatka. Byłem tam dziś na piwie, klimat fajny, zapraszam do odwiedzin, bo to centrum Szczawna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arek354 Re: Gościniec Solicki 01.05.05, 18:44 Gość portalu: Thoreziak napisał(a): > Czyli dawna Jubilatka. Byłem tam dziś na piwie, klimat fajny, zapraszam do > odwiedzin, bo to centrum Szczawna. Chyba dzisiaj dopiero otworzyli, bo jeszcze niedawno był w remoncie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka Strong Re: Gościniec Solicki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.05.05, 18:57 Czy w dalszym ciągu współwłaścicielem tego lokalu jest pan M. Szeles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thoreziak Re: Gościniec Solicki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.05.05, 19:23 Gość portalu: Warka Strong napisał(a): > Czy w dalszym ciągu współwłaścicielem tego lokalu jest pan M. Szeles? Już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: Gościniec Solicki 01.05.05, 19:21 Nie wiem jak teraz, ale w jubilatce przy barze kiedys wisial proporczyk zaglebia...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOJA Re: Gościniec Solicki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 09:47 Nie rozumiem dlaczego zmienili nazwę, wszyscy wiedzą że to Jubilatka od tylu lat a nagle jakis gościniec. Milo że wyremontowli, a z tą znaza to jakos tak . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław IIIVIII Re: Gościniec Solicki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.05.05, 13:36 Co tu rozumiec? Nowy gospodarz - nowe porzadki, precz ze starym balaganem! Odpowiedz Link Zgłoś
r-a-n Re: Gościniec Solicki 02.05.05, 23:47 Słyszałem, że poprzedni właściciel "Jubilatki" będzie teraz rozkręcał dawny "Atlantis"???... ;) Czy to prawda??? Wiem, że były tam jakieś problemy z gazem, który się skądś ulatniał i podtrówał ludzi. Ten sam problem co w banku PKO obok. Ale rzekomo już się z tym uporali... Odpowiedz Link Zgłoś