Gość: rooski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:47 Gdzie najlepiej uczyć się jeździć w Wałbrzychu? Jest masa szkół nauki jazdy, którą wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
84magda Re: Nauka jazdy 07.05.05, 18:46 Piotr Stokłosa, szkola nazywa sie chyba auto stop (nie jestem pewna), jezdza czarnymi samochodami, zawsze mozesz podejsc na plac kolo PKS i zapytac o niego, Jezdzisz z nim albo z takim mlodym gosciem (dwadziescia pare lat).Obydwoje swietnie uczą, mialam mniej wiecej po polowie rozłożoną ilość lekcji pomiędzy nich dwóch.Pan od teorii również bardzo miły.Polecam-zdałam za pierwszym razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
84magda Re: Nauka jazdy 07.05.05, 18:52 maja strone internetowa: www.auto.stop.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooski Re: Nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:43 A wiecie coś o Z.Łączyńskim? Jak jest u niego? Tam proponują mi znajomi i mówią, że fachura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nauka jazdy IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 08.05.05, 11:45 IDz do Przybyłowicza on ma swoja siedzibe na lubelskiej to jest tym rozowym budynku na przeciwko osiru wejscie jest od tyl tak samo jak do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: Nauka jazdy 08.05.05, 14:49 "Pijany 20-latek doprowadził do wypadku drogowego. Jedna osoba nie żyje. Renault clio, którym rozbiła się grupa młodych ludzi, jest całkowicie zniszczone. Kierowca prowadził samochód pod wpływem alkoholu.[...] Młody człowiek otrzymał prawo jazdy w tym roku." Bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rooski Re: Nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 18:35 Dzięki Panie Arku :-) Wezmę to sobie do serca (trzeba bylo robic prawko u siebie a nie w tej przekletej RP) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Re: Nauka jazdy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.05.05, 18:53 Co ma piernik do wiatraka.Pijesz nie jedziesz. Jedziesz wypiwszy , twój wybór. Tracisz samochód i ponadto wycinamy ci żałosną twą męskość ...ot recepta na kulturę samochodową. Mogę to robić w czynie , jak to się nazywało , społecznym. Najlepiej przy subotniku...... Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: Nauka jazdy 08.05.05, 19:49 Gość portalu: Ziuta napisał(a): > Co ma piernik do wiatraka.Pijesz nie jedziesz. Potencjalnego kandydata na kierowcę instruktor powinien najpierw zabrać na parking policyjny i pokazać mu wraki samochodów! Potem na cmentarz, pokazać las krzyży i przestrzec czym grozi jazda po pijaku. Dopiero w następnej kolejności zabrać się za naukę jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicra Re: Nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:07 Po prostu nie pij jak prowadzisz - za duzo się rozlewa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś