Dodaj do ulubionych

Nauka jazdy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:47
Gdzie najlepiej uczyć się jeździć w Wałbrzychu? Jest masa szkół nauki jazdy,
którą wybrać?
Obserwuj wątek
    • aands Re: Nauka jazdy 07.05.05, 14:53
      Tomasz Zajac:)))
    • 84magda Re: Nauka jazdy 07.05.05, 18:46
      Piotr Stokłosa, szkola nazywa sie chyba auto stop (nie jestem pewna), jezdza
      czarnymi samochodami, zawsze mozesz podejsc na plac kolo PKS i zapytac o niego,
      Jezdzisz z nim albo z takim mlodym gosciem (dwadziescia pare lat).Obydwoje
      swietnie uczą, mialam mniej wiecej po polowie rozłożoną ilość lekcji pomiędzy
      nich dwóch.Pan od teorii również bardzo miły.Polecam-zdałam za pierwszym razem:)
      • 84magda Re: Nauka jazdy 07.05.05, 18:52
        maja strone internetowa: www.auto.stop.prv.pl
    • Gość: rooski Re: Nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:43
      A wiecie coś o Z.Łączyńskim? Jak jest u niego? Tam proponują mi znajomi i mówią,
      że fachura!
      • Gość: gość Re: Nauka jazdy IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 08.05.05, 11:45
        IDz do Przybyłowicza on ma swoja siedzibe na lubelskiej to jest tym rozowym
        budynku na przeciwko osiru wejscie jest od tyl tak samo jak do lekarza
    • arek354 Re: Nauka jazdy 08.05.05, 14:49
      "Pijany 20-latek doprowadził do wypadku drogowego. Jedna osoba nie żyje.
      Renault clio, którym rozbiła się grupa młodych ludzi, jest całkowicie
      zniszczone. Kierowca prowadził samochód pod wpływem alkoholu.[...]

Młody człowiek otrzymał prawo jazdy w tym roku."

Bez komentarza

• Gość: Rooski Re: Nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 18:35
        Dzięki Panie Arku :-) Wezmę to sobie do serca (trzeba bylo robic prawko u
        siebie a nie w tej przekletej RP)
      • Gość: Ziuta Re: Nauka jazdy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.05.05, 18:53
        Co ma piernik do wiatraka.Pijesz nie jedziesz. Jedziesz wypiwszy , twój wybór.
        Tracisz samochód i ponadto wycinamy ci żałosną twą męskość ...ot recepta na
        kulturę samochodową. Mogę to robić w czynie , jak to się nazywało , społecznym.
        Najlepiej przy subotniku......
        • arek354 Re: Nauka jazdy 08.05.05, 19:49
          Gość portalu: Ziuta napisał(a):

> Co ma piernik do wiatraka.Pijesz nie jedziesz.

Potencjalnego kandydata na kierowcę instruktor powinien najpierw zabrać na
          parking policyjny i pokazać mu wraki samochodów! Potem na cmentarz, pokazać las
          krzyży i przestrzec czym grozi jazda po pijaku. Dopiero w następnej kolejności
          zabrać się za naukę jazdy.
          • Gość: nicra Re: Nauka jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 21:07
            Po prostu nie pij jak prowadzisz - za duzo się rozlewa ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka