Dodaj do ulubionych

Wernisaż- Wałbrzych

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.10.05, 11:00
Zapraszam do oglądanai galerii prac młodych artystów.

Galeria jest mała ale zalezy mi na promocji. Wernisaż odbył się przed kilkoma
miesiącami w "Galerii na piętrze".

Zapraszam do oglądania strony www.sahuhusa.k9.pl/

W przygotowaniu mam zamiar stworzyć portal dotyczący życia kuluturalnego
Wałbrzycha ze szczególnym uwzględnieniem sztuki. Poszukuje osób chętnych do
współpracy, w szczególności webmasterów, którzy chcieliby tworzyć stronę.
Niestety dla wszystkich poszukujących pracy nie jest to odpowiednie miejsce
ponieważ szukam osób którzy chcieliby sie przyczynić do promowania Wałbrzycha,
w celach hobbystycznych, bez uzyskiwania korzyści materialnych.
Sytuacja moze sie zmienić jeżeli uda mi sie pozyskac sponsorów, jednak na
początek trzeba od czegoś zacząć.
Jeżeli znajdą się jakieś osoby zainteresowane to prosze o kontakt sahuhusa@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: HASAN_SAS Re: Wernisaż- Wałbrzych IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.05, 11:13
      www.walbrzych.biz/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=News&show=360
      • Gość: Grzesiek Re: Wernisaż- Wałbrzych IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.10.05, 11:36
        Miło że podajesz link do strony Nasz Wałbrzych, jednak nie Oni byli
        organizatorami wystawy ;)
        • Gość: !!! Re: Wernisaż- Wałbrzych IP: 85.219.175.* 11.10.05, 12:34
          to straszne! nie oni byli organizatorami, a osmielili sie napisac i ktos
          osmielil sie podac ten link!!! straszne!!! ech artysci artysci ;)
          • Gość: Grzesiek Re: Wernisaż- Wałbrzych IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.10.05, 12:48
            To był patronat medialny, więc nie rozumiem dlaczego ktoś jest na tyle
            nadgorliwy, żeby zamiast do zródła to odsyła gdzieś po bokach. Informacje z
            drugiej ręki nie zawsze są wiarygodne, więc wole żeby jakiekolwiek pytania były
            kierowane do mnie odnośnie strony do której podałem linka, a nie odnośnie
            funkcjonowania strony innej.
            • Gość: * Re: Wernisaż- Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 22:27
              powinniscie sie cieszyc ze ktos chce Was promowac a nie tylko narzekacie buraki
          • Gość: HASAN_SAS Re: Wernisaż- Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 22:05
            ?
            • pressforum Re: Wernisaż- Wałbrzych 12.10.05, 09:25
              podawanie informacji z roznych zrodel to chyba nie grzech? rzeczywiscie, moze
              mocne powiediane, ale zalozyciel watek zachowal sie nieco buraczanie. sądzę
              jednak, ze nie ma swiadomosci tego buractwa. :) z szacunkiem dla Sztuki.
              • Gość: Grzesiek Re: Wernisaż- Wałbrzych IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.10.05, 18:28
                Dla zobrazowania sytuacji.

Firma X wypuściła na rynek program do tworzenia grafiki rastrowej. Na stronie
                firmy X można dowiedzieć się więcej na ten temat, można tam pobrać program.
                Jednak ktoś na forum podaje link do strony Y na której napisane jest że firma X
                zrobiła program, za chwilke ktoś inny na tym samym forum podaje link do strony
                Z, gdzie także jest opisany program X. Niby nic w tym złego, ale jeżeli ktoś
                podaje bezpośredni link do strony X to oczekuje, że każdy to uszanuje i będzie
                wchodził na strone X, a nie parafrazował podaniem linku do strony Y albo jeszcze
                Z. W ten sposób każda osoba która wpisywałaby się na forum podawałaby adres
                innej strony gdzie byłoby napisane o programie X. Dlatego jeżeli podawanie
                linków do innych stron na tym samym forum, dotyczącym jednego tematu uważacie za
                buractwo, to ja nie mam sił wam tłumaczyć dlaczego się mylicie.
                • Gość: * Re: Wernisaż- Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:31
                  Na stronie X są inne fotki niż na stronie Y i o wiele szybciej się ładują przy
                  skromnej neostradzie 128...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka