Dodaj do ulubionych

Bank BPH na piaskowej????

IP: 81.168.209.* 04.12.05, 10:37
słyszałem ze na piaskowej gdzieś w mrówkowcu otwierają placówkę banku BPH?
Czy ktoś wie coś więcej na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: slepajula Re: Bank BPH na piaskowej???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 17:16
      a co to za bank ? jeszcze jeden w naszym biednym miescie?
    • Gość: x-man Re: Bank BPH na piaskowej???? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.12.05, 22:09
      Słyszałe! Podobno mają niezłe warunki, trzeba by sprawdzić.
      • Gość: bankowiec najlepsze - sezam max IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.12.05, 22:18
    • Gość: zona właściciela Re: Bank BPH na piaskowej???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 21:24
      a w wałbrzychu jeszcze nie było takiego?
      • Gość: lena Re: Bank BPH na piaskowej???? IP: 81.168.209.* 06.12.05, 17:23
        przecież BPH jest od dawna na pl Magistrackim, czy na ul Sienkiewicza
      • Gość: właścicel Placówki Moja żona tego postu nie pisała!!! Pytałem ją IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.12.05, 20:47
    • Gość: zona wlasciciela Re: Bank BPH na piaskowej???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:47
      no i co ztego ja po prostu juz sie pogubiłam tyle tych banków mamy!
      Kochanie ale napisz po co nam jszcze jeden!?
      • Gość: tacha mata nie mów do mnie kochanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.12.05, 16:11
        • Gość: zona wlasciciela Re: nie mów do mnie kochanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 20:36
          przepraszam zapomniałam ze widzą ale jestem taka zakrecna tu bank i tam
          bank no to powiedz po co nam ten jeszcze jeden bank?
          • Gość: tacha mata Re: nie mów do mnie kochanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.12.05, 00:33
            Moja zona chociaz nie zachowuje sie tak idiotycznie jak ty:
            1. Nigdy nie zadaje głupich pytań, a jak chcesz zostac moja kochanka to wez
            numerek i ustaw sie w kolejce.
            • Gość: zona wlasciciela Re: nie mów do mnie kochanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:29
              no ale ja jestem blondynkom a co co jest kolekjak?
              Czy to kolejka do tego nowego banku?
    • Gość: andrzej Re: Bank BPH na piaskowej???? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.12.05, 22:40
      a ja sie ciesze ze bedzie na piaskowej. wkoncu nie musze jezdzic do miasta do
      banku!!!!!! a w ktorym to dokladnie miejscu na piaskowej???? bo jeszcze nic nie
      widzialem zadnego szyldu nie ma.
      • Gość: tacha mata Broniewskiego 67 - naprzeciw poczty IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.12.05, 00:30
        • Gość: olo Re: Broniewskiego 67 - naprzeciw poczty IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.12.05, 15:09
          A kiedy bedzie otwarte bo potrzebuje konto sobie założyć????????
          • Gość: Limciu To w mrówkowcu będą wkrótce 2 file PEKAO SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 19:44
            Ci z BPH rewelacyjnie planują lokalizacje placówek. Od pół roku trąbi się o
            połączeniu PEKAO SA z BPH (co już jest raczej przesądzone) a oni budują filię
            obok filii PEKAO SA !!! Widać, to wałbrzyska tradycja BPH, którego oddział jest
            na Sienkiewicza naprzeciwko PEKAO SA (mogą sobie w okna zaglądać). Ciekawe,
            kiedy zdecydują się na Podzamcze ? Pewnie jak powstanie tam filia PEKAO SA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka