Gość: tede IP: 81.168.209.* 04.12.05, 10:37 słyszałem ze na piaskowej gdzieś w mrówkowcu otwierają placówkę banku BPH? Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slepajula Re: Bank BPH na piaskowej???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 17:16 a co to za bank ? jeszcze jeden w naszym biednym miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-man Re: Bank BPH na piaskowej???? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.12.05, 22:09 Słyszałe! Podobno mają niezłe warunki, trzeba by sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankowiec najlepsze - sezam max IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.12.05, 22:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona właściciela Re: Bank BPH na piaskowej???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 21:24 a w wałbrzychu jeszcze nie było takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Bank BPH na piaskowej???? IP: 81.168.209.* 06.12.05, 17:23 przecież BPH jest od dawna na pl Magistrackim, czy na ul Sienkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właścicel Placówki Moja żona tego postu nie pisała!!! Pytałem ją IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.12.05, 20:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona wlasciciela Re: Bank BPH na piaskowej???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:47 no i co ztego ja po prostu juz sie pogubiłam tyle tych banków mamy! Kochanie ale napisz po co nam jszcze jeden!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tacha mata nie mów do mnie kochanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.12.05, 16:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona wlasciciela Re: nie mów do mnie kochanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 20:36 przepraszam zapomniałam ze widzą ale jestem taka zakrecna tu bank i tam bank no to powiedz po co nam ten jeszcze jeden bank? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tacha mata Re: nie mów do mnie kochanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.12.05, 00:33 Moja zona chociaz nie zachowuje sie tak idiotycznie jak ty: 1. Nigdy nie zadaje głupich pytań, a jak chcesz zostac moja kochanka to wez numerek i ustaw sie w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona wlasciciela Re: nie mów do mnie kochanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:29 no ale ja jestem blondynkom a co co jest kolekjak? Czy to kolejka do tego nowego banku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Bank BPH na piaskowej???? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.12.05, 22:40 a ja sie ciesze ze bedzie na piaskowej. wkoncu nie musze jezdzic do miasta do banku!!!!!! a w ktorym to dokladnie miejscu na piaskowej???? bo jeszcze nic nie widzialem zadnego szyldu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tacha mata Broniewskiego 67 - naprzeciw poczty IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.12.05, 00:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Broniewskiego 67 - naprzeciw poczty IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.12.05, 15:09 A kiedy bedzie otwarte bo potrzebuje konto sobie założyć???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Limciu To w mrówkowcu będą wkrótce 2 file PEKAO SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 19:44 Ci z BPH rewelacyjnie planują lokalizacje placówek. Od pół roku trąbi się o połączeniu PEKAO SA z BPH (co już jest raczej przesądzone) a oni budują filię obok filii PEKAO SA !!! Widać, to wałbrzyska tradycja BPH, którego oddział jest na Sienkiewicza naprzeciwko PEKAO SA (mogą sobie w okna zaglądać). Ciekawe, kiedy zdecydują się na Podzamcze ? Pewnie jak powstanie tam filia PEKAO SA. Odpowiedz Link Zgłoś