Dodaj do ulubionych

Złote Przeboje 91,8 FM

IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 31.12.05, 09:09
Można już słuchać.
Obserwuj wątek
    • Gość: lipne to radio :( Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.12.05, 12:45
    • Gość: 666 Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:12
      super. wreszcie można słuchać radia promującego zastój w muzyce i przekreśląjące
      młodych, ambitnych artystów, bo lepiej puszczać zgranego aż do bólu krawczyka i
      rodowicz. gratuluję. ciemnota ponad wszystko.
    • Gość: Bob Budowniczy Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:23
      www.radio.walbrzych.pl
      • Gość: ewa Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 31.12.05, 23:13
        a ja wielu mich znajomych cieszymy się, że wreszcie mozna posłuchać muzyki a
        nie hitów(kitów)płynących z każej strony (radio i muzyczne programy tv),
        muzyki ,która mimo narzekan lubi każdy i każdy potrafi zanucić( a spróbujcie
        zanucic np. moja panienka ).Pozdrawiam i życzę wzstęśliwego nowego roku.
        • Gość: gurnik Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.12.05, 23:28
          my gurniki cieszyme siem z tego radia. odrazu nie myslimy o rętach i pracy
          tylko sluchamy tej stacii radjowej i sie cieszymy.
          • Gość: sluchacz Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 19:31
            no i z czego sie cieszyc radio pogoda o innej nazwie, a jedyne co je laczy z
            walbrzychem to jingel;).

To rmf max ma wiecej wspolego z naszym miastem, bo dzieki jego reporterowi
            slychac o walbrzychu na antenie ogolnopolskiej.

• Gość: tom Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 04.01.06, 14:48
              i tu sie troche mylisz, bo zarowno wypowiedzi zwiazane z walbrzychem jak i
              reklamy walbrzyskich firm leca tylko przez nasz nadajnik, slyszales moze u nas
              reklame czegokolwiek np ze szczecina, gdzie rmfmax rowniez przejela inne radio?
    • arek354 Re: Złote Przeboje 91,8 FM 01.01.06, 20:31
      Każdy ma swoje gusta muzyczne. Są tacy, którym odpowiada repertuar serwowany
      przez RMFMax, innym pasują chury anielskie z RM, a jeszcze inni lubią posłuchać
      starej, dobrej muzyki z lat swojego dzieciństwa. I to, że na 91,8 nie podaje
      się informacji o W-chu wcale mnie nie martwi. To nie ma być wałbrzyskie radio
      lokalne, tylko ... muzyczne. Jak chcę sobie posłuchać muzy, która mi pasuje to
      sobie słucham akurat tej stacji. Jak mam ochotę posłuchać dance czy podobnych
      klimatów to włączę 101,1. Krytykowanie gustów muzycznych nie ma sensu.
      Każdy słucha to, co lubi.
    • Gość: Beata Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.chello.pl 02.01.06, 19:05
      O jak miło posłuchać. No wreszcie wrócili. Trzymam kciuki i pozdrawiam.
    • Gość: Ewa Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: 172.16.3.* 03.01.06, 09:39
      Ja również trzymam kciuki :-)
      • Gość: kris Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.nyc.res.rr.com 06.01.06, 06:18
        a kto wie gdzie siedziba owej staci sie miesci
        • Gość: sluchacz Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.01.06, 14:10
          nie siedziba a komputer;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka