Gość: radiowiec IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 31.12.05, 09:09 Można już słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lipne to radio :( Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.12.05, 12:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:12 super. wreszcie można słuchać radia promującego zastój w muzyce i przekreśląjące młodych, ambitnych artystów, bo lepiej puszczać zgranego aż do bólu krawczyka i rodowicz. gratuluję. ciemnota ponad wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Budowniczy Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:23 www.radio.walbrzych.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 31.12.05, 23:13 a ja wielu mich znajomych cieszymy się, że wreszcie mozna posłuchać muzyki a nie hitów(kitów)płynących z każej strony (radio i muzyczne programy tv), muzyki ,która mimo narzekan lubi każdy i każdy potrafi zanucić( a spróbujcie zanucic np. moja panienka ).Pozdrawiam i życzę wzstęśliwego nowego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gurnik Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.12.05, 23:28 my gurniki cieszyme siem z tego radia. odrazu nie myslimy o rętach i pracy tylko sluchamy tej stacii radjowej i sie cieszymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 19:31 no i z czego sie cieszyc radio pogoda o innej nazwie, a jedyne co je laczy z walbrzychem to jingel;). To rmf max ma wiecej wspolego z naszym miastem, bo dzieki jego reporterowi slychac o walbrzychu na antenie ogolnopolskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 04.01.06, 14:48 i tu sie troche mylisz, bo zarowno wypowiedzi zwiazane z walbrzychem jak i reklamy walbrzyskich firm leca tylko przez nasz nadajnik, slyszales moze u nas reklame czegokolwiek np ze szczecina, gdzie rmfmax rowniez przejela inne radio? Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: Złote Przeboje 91,8 FM 01.01.06, 20:31 Każdy ma swoje gusta muzyczne. Są tacy, którym odpowiada repertuar serwowany przez RMFMax, innym pasują chury anielskie z RM, a jeszcze inni lubią posłuchać starej, dobrej muzyki z lat swojego dzieciństwa. I to, że na 91,8 nie podaje się informacji o W-chu wcale mnie nie martwi. To nie ma być wałbrzyskie radio lokalne, tylko ... muzyczne. Jak chcę sobie posłuchać muzy, która mi pasuje to sobie słucham akurat tej stacji. Jak mam ochotę posłuchać dance czy podobnych klimatów to włączę 101,1. Krytykowanie gustów muzycznych nie ma sensu. Każdy słucha to, co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.chello.pl 02.01.06, 19:05 O jak miło posłuchać. No wreszcie wrócili. Trzymam kciuki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: 172.16.3.* 03.01.06, 09:39 Ja również trzymam kciuki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.nyc.res.rr.com 06.01.06, 06:18 a kto wie gdzie siedziba owej staci sie miesci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: Złote Przeboje 91,8 FM IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.01.06, 14:10 nie siedziba a komputer;) Odpowiedz Link Zgłoś