Dodaj do ulubionych

Wybory - jakie wyniki?

IP: 200.58.161.* 29.10.02, 11:46
Czy ktoś zna wyniki wyborów w Wałbrzychu????????
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Wybory - jakie wyniki? IP: 203.167.97.* 29.10.02, 13:12
      No właśnie. NAPISZCIE COŚ!!!!!!!!!!
      Czy znowu komuna wygrała, a może przystojny Marian K. (Kuczkowski o ile pamietam). Kto będzie przy korycie? Napiszcie proszę, bo nie wiem kogo teraz popieram.
      Korzystając z okazji pozdrawiam senatora Gołębiewskiego - jak tam gruszki na wierzbach Panie Senatorze???
    • Gość: Gościu Wybory - są wyniki IP: 203.167.97.* 29.10.02, 13:33
      Za Onetem. (Ja też pozdrawiam pana senatora i czekam na gruszki!!!)
      WAŁBRZYCH:
      W wyborach prezydenta Wałbrzycha 36,30 proc. poparcie uzyskał dotychczasowy prezydent Stanisław Kuźniar z SLD-UP. Do drugiej tury przeszedł też Piotr Kruczkowski z komitetu "Obywatelskie Porozumienie Samorządowe" z 26,31 proc. poparciem.
      Oficjalne wyniki wyborów prezydenckich w Wałbrzychu podała Miejska Komisja Wyborcza.
      O fotel prezydencki w Wałbrzychu ubiegało się pięciu kandydatów. Pozostali uzyskali następujące wyniki:
      - Longin Rosiak z prawicowego ugrupowania "Nasz Wałbrzych 2002" uzyskał 19,39 proc. głosów.
      - Jerzy Jurkowski z Ligi Polskich Rodzin uzyskał 10,53 proc. głosów
      - Jerzy Kosmaty z komitetu "Przyjazne miasto" - 7,48 proc. głosów.
      W Wałbrzychu do głosowania uprawnionych było 107 067 mieszkańców. Karty do głosowania wydano 29 915 osobom. Głosów ważnych oddano 28 573. Nieważnych 1342. Frekwencja wyniosła 27,94 proc.

Wygląda na to, że w drugiej turze czerwoni dostaną po d...e, nareszcie. Panie Gibuła wyszło na Wasze.
      • Gość: jakas1@wp.pl Re: Wybory - są wyniki IP: *.ae.poznan.pl 29.10.02, 13:40
        Jeeeeeeeeeeest. Cud w Walbrzychu. Myslalem ze komuch dostanie 70% głosów. Nie
        jestem jednak aż takim optymistą przed 2. turą. Chyba jednak pan Kruczkowski
        niestety przegra, bo wyborcy LepperoRosiaka zagłosują pewnie na komucha.
        • Gość: Ajajaj Re: Wybory - są wyniki IP: 210.69.13.* 29.10.02, 13:49
          Ojoj. Co to będzie. Jak czerwoni przegrają i można będzie odkryć machlojki w Urzędzie Miejskim. Ajajaj. Może Wałbrzych ma jeszcze szanse odzyskać swój honor, a mieszkańcy godność i prawo spoglądania w oczy góralom. Ojojoj. A ja chciałem stąd wyjeżdżać.
          A o co chodzi z tymi gruszkami? Gołębiewski dogadał się z Gruszką? Tego się po nim nie spodziewałem, a fe!
          • Gość: Urzednik Re: Wybory - są wyniki IP: *.uc.nombres.ttd.es 29.10.02, 15:30
            Gość portalu: Ajajaj napisał(a):

> Ojoj. Co to będzie. Jak czerwoni przegrają i można będzie odkryć machlojki w Urzędzie Miejskim.

A Pan Senator Gołebiewski był sekretarzem w skorumpowanym Urzędzie Miasta Wałbrzycha (wiem coś o tym!!!).
            Będziemy siedzieć po zakończeniu senatorskiej kadencji?
            Ciekawe kto jeszcze pójdzie siedzieć jak przekopia papiery w Urzędzie??
      • Gość: HeHeHe Uuuuurrrrrraaa!!! Bij komucha!!! IP: *.mca.com 29.10.02, 15:23
        Bij komucha, bij, bij, bij!!!!!
        Tak trzymać. Wiwat Luuuuuudzieeeeee!!!
        • Gość: Goń komucha Re: Uuuuurrrrrraaa!!! Bij komucha!!! IP: *.mca.com 29.10.02, 16:29
          Gość portalu: HeHeHe napisał(a):

> Bij komucha, bij, bij, bij!!!!!
          Powinno być: Goń komucha, goń, goń, goń!!!!
          Reszta ok. Od siebie dodam: nie wystarczy gonić i nie wystarczy bić.
          Musimy cierpliwie czekać aż powymierają. Chyba, że ktoś zdecyduje się na radykalne rozwiązanie kwestii komuszej, czego nie polecam, bo po co ze złodzieja robić męczennika.
          Papiery w UMiejskim trzeba sprawdzić obowiązkowo.
          ŻADNEJ GRUBEJ KRESKI.
          • Gość: TakTak Re: Uuuuurrrrrraaa!!! Bij komucha!!! IP: 195.66.169.* 29.10.02, 17:04
            Bić koniecznie. Bo to straszna zaraza, która potrafi wykańczyć najbogatsze państwa, a z ludzi robi bezwolnych manekinów. Bij kto może.
            • Gość: SPOKO Re: Uuuuurrrrrraaa!!! Bij komucha!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.11.02, 22:55
              Gość portalu: TakTak napisał(a):

> Bić koniecznie. Bo to straszna zaraza, która potrafi wykańczyć najbogatsze
              pańs
              > twa, a z ludzi robi bezwolnych manekinów. Bij kto może.
              cHŁOPCY NIE PODNIECAJCIE SIE,LEPIEJ BIJCIE KONIA.
    • Gość: Górnik Wybory - nie cieszcie sie za prędko IP: *.crisol.com.mx 29.10.02, 15:16
      Wałbrzych był, jest i będzie miastem robotniczym. I niech nie wydaje się nikonu, że mieszkańcy wałbrzycha zdradzą robotnicze ideały. Niedoczekanie.
      Niech żyje Prezydent Kuzniak. Trzymamy z Panem Panie Prezydencie.
      A jak Premier mówił, że będą rosły gruszki na wierzbie to będą rosły. Poczekajcie jeszcze to sami zobaczycie. Głosujmy tylko na SLD.
      Niech żyje tow. Dyduch.
      • Gość: SYDAS Re: Wybory - nie cieszcie sie za prędko IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.10.02, 15:38
        Obywatelu prosze sie rozejsc ,jak to powiedzial by były policjant ROSIAK.
      • Gość: Tez gornik Re: Wybory - nie cieszcie sie za prędko IP: 12.124.242.* 29.10.02, 16:00
        Jeśli kolega w szeregu jest górnikiem to ja jestem czerwony. Przed rozejśc się pomyśl człowieku jak wyglądają miasta rządzone przez czerwonych a przez kogokolwiek innego. Człowieku czy ty byłeś w Łodzi? Tam jeszcze większe dziadostwo jak w Wałbrzychu i komuchy rządzili od zawsze. Jeśli masz za daleko jedz do Wrocławia - tam komuchy nie rządzili nigdy i widać to na pierwszy rzut oka. A teraz w tył na lewo zupaku.
        • embriao Re: Wybory - nie cieszcie sie za prędko 06.11.02, 02:37
          jestescie skazeni, czy wy myslicie ze jak sie SLD odstawi od rzadow to bedzie lepiej? No way, Walbrzych zawsze byl biednym mastem i porownywanie do Wroclawia jest tak jak porowywanie Gwatemali z Japonia ;-O

POzdrawiam wszystkich skazonych antykomunizmem.
          • Gość: Fiona Re: Wybory - nie cieszcie sie za prędko IP: 203.167.97.* 08.11.02, 03:34
            Hej, embriao. Twoją pseudopoprawność polityczną możesz zanieść do Unii Wolności.
            BOGACTWO NIE ZALEŻY OD NAZWY MIASTA, ALE OD JEGO MIESZKAŃCÓW.
            Jak długo mieszkańcy Wałbrzycha będą "SKAZENI" myśleniem komunistycznym, tak długo będzie tu nędza i bezrobocie. I niech nie zdaje się komukolwiek, że ludzie określający się jako prawica są prawicowi. Oni też są lewicą w sensie poglądów na funkcjonowanie praw rynku! Od komuchów różnią się tylko tym (ładne mi TYLKO!!!), że nie kolaborowali z okupantem i nie wyznawali jego ludobójczej ideologii.
            • embriao Re: Wybory - nie cieszcie sie za prędko 10.11.02, 18:14
              Jejku! A ja myslalem ze Walbrzych jest biedny dlatego ze zniknął główny motor rozwoju miasta, ale wszystkiemu przeciez winna jest komuna.

W kazdym razie dalej pozdrawiam wszystkich skażonych antykomunizmem
              • Gość: Mathew Re: Wybory - nie cieszcie sie za prędko IP: *.Stanford.EDU 13.11.02, 04:21
                > POzdrawiam wszystkich skazonych antykomunizmem
                Rozumiem i przyjmuje pozdrowienia.
                To troche jak u Mrozka - przepraszam za znaki, ale nie mam polskiej klawiatury - wsrod wariatow normalnosc jest chroba psychiczna. W tzw. normalnym swiecie to wlasnie komunizm jest skazeniem. Aby uniknac niejasnosci przyjmijmy, ze normalny znaczy tu liczniejszy.

Stwierdzenie:
                > myslalem ze Walbrzych jest biedny dlatego ze zniknal glowny motor rozwoju
                swiadczy o pewnym schematyzmie myslenia. Gdyby Autor tego stwierdzenia (mysle o uczestniku Forum, bo wlasciwym autorem tej mysli jest pewnie jakis prof. ekonomii politycznej socjalizmu) zadal sobie troche trudu, niechybnie doszedlby do wniosku, ze to wlasnie ow "glowny motor" jest przyczyna upadku Walbrzycha, Boguszowa, itd.
                Skutki dzialania "glownego motoru" widac w tradycyjnych okregach przemyslowych na calym swiecie i jedyna roznica polega na stopniu degradacji srodowiska i degeneracji mieszkancow przeksztalconych z ludzi w sile robocza.
                Sila robocza poddana propagandzie komunistycznej, jest tym co pani Fiona miala na mysli.

W razie watpliwosci, prosze zainteresowac sie sytuacja na terenach bylej NRD, to bardzo pouczajace i wiele wyjasniajace zajecie.
                Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do swiata normalnej wiekszosci.
                • embriao Re: Wybory - nie cieszcie sie za prędko 14.11.02, 16:45
                  nic nie zrozumiales z tego co napisalem. Komunizm jest ustrojem takim samym jak cala reszta ustrojow (feudalizm, kapitalizm, monarchia) i przez to mial swoje zalety i swoje wady. A traktowanie jednoznaczne ze cos jest do bani albo super charakteryzuje osobowosci prymitywne.

Co do drugiego akapitu to powiem tyle ze niski stopien panskiej znajomosci historii Walbrzycha uniemozliwia mi rzeczowa dyskusje na ten temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka