selena22 05.01.06, 11:27 Moi drodzy ! Możecie polecić dobrego endokrynologa? Najlepiej w Świdnicy lub Wałbrzychu. Napiszcie też ile się płaci za wizytę. Z góry dziękuję za wpisy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni261 Re: Dobry endokrynolog 05.01.06, 14:00 W Wałbrzychu polecam dr-a Daroszewskiego - przyjmuje w prywatnej przychodni SALUS na Podzamczu (wizyta 60 zł bez badań), a w Świdnicy dr Barbara Zieńczuk, ale nie wim ile kosztuje wizyta. Odpowiedz Link Zgłoś
feliccity Re: Dobry endokrynolog 06.01.06, 11:57 podpisuje się pod Daroszewskim obydwiema rękami, naprawdę lepszego lekarza jeszcze nie spotkałam:) pozdrawiam i zdrówka życzę Odpowiedz Link Zgłoś
selena22 Re: Dobry endokrynolog 06.01.06, 12:23 Dziękuję ;) A długo trzeba czekać na wizytę po rejestracji? Odpowiedz Link Zgłoś
feliccity Re: Dobry endokrynolog 06.01.06, 12:44 Daroszewski przyjmuje w kazdy czwartek. A czas czekania bywa rozny,poprostu zadzwon i zapytaj o wolny termin. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Dobry endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 13:25 a ja polecam pania dr Grażynę Dąbek która ma gabinet na Chrobrego w Wałbrzychu, koło stacji krwiodawstwa, to jest bardzo dobra lekarka od tarczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobry endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:46 nie poleca Daroszewskiego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hormon Re: Dobry endokrynolog IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 06.01.06, 22:07 Jest jeszcze dr n.med.Zbigniew Marcinkowski- internista i endokrynolog kontakt - przychodnia Podzamcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Dobry endokrynolog IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.06, 20:02 tylko lek. Dąbkowa!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okolas Re: Dobry endokrynolog IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.06, 20:29 potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś