Dodaj do ulubionych

Dobry endokrynolog

05.01.06, 11:27
Moi drodzy ! Możecie polecić dobrego endokrynologa? Najlepiej w Świdnicy lub
Wałbrzychu. Napiszcie też ile się płaci za wizytę.

Z góry dziękuję za wpisy.

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • moni261 Re: Dobry endokrynolog 05.01.06, 14:00
      W Wałbrzychu polecam dr-a Daroszewskiego - przyjmuje w prywatnej przychodni
      SALUS na Podzamczu (wizyta 60 zł bez badań), a w Świdnicy dr Barbara Zieńczuk,
      ale nie wim ile kosztuje wizyta.
    • feliccity Re: Dobry endokrynolog 06.01.06, 11:57
      podpisuje się pod Daroszewskim obydwiema rękami, naprawdę lepszego lekarza jeszcze nie spotkałam:) pozdrawiam i zdrówka życzę
      • selena22 Re: Dobry endokrynolog 06.01.06, 12:23
        Dziękuję ;)

A długo trzeba czekać na wizytę po rejestracji?
    • feliccity Re: Dobry endokrynolog 06.01.06, 12:44
      Daroszewski przyjmuje w kazdy czwartek. A czas czekania bywa rozny,poprostu zadzwon i zapytaj o wolny termin. Pozdrawiam
    • Gość: abc Re: Dobry endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 13:25
      a ja polecam pania dr Grażynę Dąbek która ma gabinet na Chrobrego w Wałbrzychu,
      koło stacji krwiodawstwa, to jest bardzo dobra lekarka od tarczycy.
      • Gość: ja Re: Dobry endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:46
        nie poleca Daroszewskiego !!!
        • Gość: Hormon Re: Dobry endokrynolog IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 06.01.06, 22:07
          Jest jeszcze dr n.med.Zbigniew Marcinkowski- internista i endokrynolog
          kontakt - przychodnia Podzamcze
          • Gość: fan Re: Dobry endokrynolog IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.06, 20:02
            tylko lek. Dąbkowa!!!!!!!!
            • Gość: okolas Re: Dobry endokrynolog IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.06, 20:29
              potwierdzam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka