Dodaj do ulubionych

Miejsce prób dla kapeli - Wałbrzych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:14
takie oto pytanie do forumowiczów - czy któryś, któraś z was nie dysponuje
pomieszczeniem [10 - 15m2] w którym za opłatą, bądź nie, mógłby odbywać próby
zespół rockowy? ewentualnie czy nie znacie kogoś, kto takowe lokum by
posiadał? sprawa jest poważna. chodzi o rozwój wałbrzyskiej kultury.
Obserwuj wątek
    • Gość: lokal Re: Miejsce prób dla kapeli - Wałbrzych IP: *.orange.pl 17.01.06, 18:27
      jakiego rodzaju muzyke gracie?? jak czesto mialyby odbywac sie proby?? w jakich
      godzinach?? macie wlasny sprzet?? jakies szczegoly o zespole - od jak dawna
      gracie i w jakim skladzie?? prosze o maila
      • Gość: 666 Re: Miejsce prób dla kapeli - Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:51
        maila chętnie wyślę jeśli tylko będzie mi znany Twój adres. a póki co napiszę
        tutaj. muzyka - hardcore. próby - 2 razy w tygodniu, a jak się da, to więcej.
        godziny - zależnie od pracy/szkoły, ale raczej popołudniowe. sprzęt własny.
        zespół jest nowy, ale poszczególni muzykanci staż mają długi.
        • Gość: dzidek Re: Miejsce prób dla kapeli - Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:22
          Jeśli jest wśród Was mieszkaniec zasobów SM "Podzamcze" spróbujcie w Ośrodku
          Społeczno-kulturalnym tejże spółdzielni.
        • Gość: lokal Re: Miejsce prób dla kapeli - Wałbrzych IP: *.orange.pl 17.01.06, 19:22
          oczywiscie to byl skrot, bo jestem taki stary ze meczy mnie klepanie w
          klawiature. prosze o podanie maila. tak mialo byc. czyli podaj prosze maila
          zespolu. a moze macie strone www??
          • Gość: 666 Re: Miejsce prób dla kapeli - Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:33
            strony internetowej nie posiadamy, bo póki co skupiamy całą uwagę na szukaniu
            lokalu. mój emil: xhansx@o2.pl dzięki za odzew. mam szczerą nadzieję, że z Twoją
            pomocą uda nam się zorganizować jakieś miejsce. niestety nie jesteśmy członkami
            żadnej wspólnoty mieszkaniowej, która mogłaby nam pomóc w ty temacie.
            • Gość: Rooski Re: Miejsce prób dla kapeli - Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 22:16
              Pewnie zaraz mnie zjecie za tą wypowiedź, ale czy próbowaliście rozmawiać o
              próbach z WOKiem? Nowy Dyrektor = Nowy porządek, więc może warto spróbować...
              • Gość: 666 Re: Miejsce prób dla kapeli - Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 23:04
                nowy derektor = stary burdel... to co się dzieje w tym woku to jakaś KPINA,
                drodzy państwo. to, co się tam wyprawia, woła o pomstę do nieba. sala prób
                rozwalona pod pretekstem remontu, który trwa już pół roku, a zdążono - UWAGA -
                zdjąć zaluzje i dywan. farba sama odpada ze ścian, dość wolno, ale jednak.
                pewnie czekają, aż zlezie do końca, wtedy się za to wezmą. dalej - do prób
                nadaje się pomieszczenie w którym niegdyś była konsoleta, ale zniknęła, jak
                zresztą większość dobrego sprzętu, który się tam znajdował. pomieszczenie to
                sypie tynkiem ze ścian. klitki przeznaczone na sprzęt są regularnie zalewane
                wodą, pleśnieją w nich ściany i ogólnie klepie grzybem. do tego dochodzi sprzęt,
                jakim wok dysponuje i jaki z łachą udostępnia dzieciakom - charczące wzmacniacze
                i ostro skorodowane głośniki. a teraz, drodzy państwo, GWÓŹDŹ PROGRAMU, czyli
                100zł. tyle dzieciaki musza płacić za próby, jeśli tam chcą grać. chcesz się
                rozwijać kulturalnie w rozpierdoIonym ośrodku kulcury - płać. pięknie, pięknie...
                • Gość: Gość Re: Miejsce prób dla kapeli - Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.06, 08:58
                  Jest dobre miejsce na próby na Sobięcinie. Ul 1 Maja 112, duża, wysoka sala,
                  dobra akustyka, jak chcecie to dam kontakt.
                  • Gość: 666 Re: Miejsce prób dla kapeli - Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 11:08
                    bardzo chętnie
                    • Gość: abc Re: Miejsce prób dla kapeli - Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 12:56
                      666 ale podczas prób nie bedziesz odgryzał zwierzaczkom główek i wypijał krwi:-)
                      • Gość: 666 Re: Miejsce prób dla kapeli - Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:27
                        słyszałem, że nieodgryzanie główek zwierzętom jest w złym tonie.
                • Gość: rooski Re: Miejsce prób dla kapeli - Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:01
                  muszę przyznać że masz dość pejoratywne zdanie na ten temat...Ja tylko
                  zaproponowałem...
                  Tak gwoli ścisłości:
                  Nie wiem czy zauważyłeś, ale remontu wymaga cały Ośrodek, wiem jedno poczekaj
                  jeszcze z pół roku, studio będzie jak trzeba, bo kasa się znalazła...

PS. Każdy wzmacniacz da się wyregulować :)
                  • Gość: 666 Re: Miejsce prób dla kapeli - Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:25
                    ależ ja się nie gniewam na Ciebie, drogi korespondencie. co do woku - czekam już
                    2 lata. w cuda nie wierzę. kasę to znaleźli chyba w kieszeniach dzieciaków
                    przychodzących tam grać, choć i to wątpliwe, bo kasują szmal za granie odkąd
                    pamiętam. niby idzie on na zakup sprzętu do studia, ale przecież tam nigdy
                    niczego nie kupiono...
    • Gość: 666 Re: Miejsce prób dla kapeli - Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 12:04
      ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka