Dodaj do ulubionych

Koncik dla zakochanych - problem :(

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 10:46
Witam.
Mam problem, spotykam sie z chlopakiem ale nie mozemy znalesc jakis
zacisznych miejsc do intymnych spotkan, takich ze nikt nas nie przylapie i
oczywiscie zeby w taką pogode wyjechac autem :) .
Z gory dziekuje za odpis
Obserwuj wątek
    • react Re: Koncik dla zakochanych - problem :( 27.02.06, 10:51
      Szukajcie sami - jeśli ktoś tu coś takiego ujawni, to miejscówka będzie spalona
      i zamiast zacisznego będzie miejsce tłumne...
      • Gość: Anonim Re: Koncik dla zakochanych - problem :( IP: 81.168.209.* 27.02.06, 13:24
        Kiedys inytmne schadzki mialem niedaleko cmentarza w Szczawnie. Od kaplicy w
        stronę Konradowa wiedzie polna droga, niezbyt często uczęszczana a jeśli nawet
        to stojąc w połowie niej mamy doskonały przegląd sytuacji czy ktoś nie
        nadchodzi z przodu lub z tyłu (patrz w lusterko samochodowe). Poza tym od
        działkowiczów zasłania nas betonowy płot :)
        Inne znane miejsce to okolice pomnika Ułanów. Jadąc od Szczawna należy skręcić
        w prawo w dróżkę, gdzie w lecie sprzedają truskawki. Tu z kolei zasłaniają
        drzewa :)
        • Gość: Rooski Re: Koncik dla zakochanych - problem :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:01
          Między Świdnicą a Modliszowem... Kilka dróg w które spokojnie można sobie
          wjechać, żeby "porozmawiać o życiu"...
    • Gość: jaromir Re: Koncik dla zakochanych - problem :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:00
      nie jedzcie nigdy nad bukówke :) (zalew) kiedys chcac podjechac autem nad samą
      wodę nie zauwazylem bagienka :D pol auta w blocie ...traktor ze wsi wyciagal mi
      fure
      • Gość: ### Re: Koncik dla zakochanych - problem :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 16:36
        Parking pod realem kolo postoju taxi POLECAM oczywiscie jak lubicie hard core
        • Gość: musician nie "koncik" tylko kącik! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 17:01
          do szkoły nikt tu nie chodził, czy jak?
    • Gość: ewa Re: Koncik dla zakochanych - problem :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 18:20
      Jesteście prymitywni i obrzydliwi istne buraki ze słomą w butach!!!!!
      • analysis Re: Koncik dla zakochanych - problem :( 28.02.06, 10:10
        Gość portalu: ewa napisał(a):

> Jesteście prymitywni i obrzydliwi istne buraki ze słomą w butach!!!!!

Takie posty jak ten to esencja tego forum.
        Puste.
        Sądne.
        Obraźliwe.
        Nawet jeśli to zwykła prowokacja to i tak żenujesz wypowiedzią.

moose
    • Gość: M.A. Re: Koncik dla zakochanych - problem :( IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 27.02.06, 18:33
      Ewa to pewnie jakas zakonnica............palotynka
      • Gość: gifi Re: Koncik dla zakochanych - problem :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 10:45
        dobrze wiedziec takie co nie co ale o ortografiiiiiiii nie zapominajcie;-)
        • analysis Re: Koncik dla zakochanych - problem :( 28.02.06, 11:28
          Gość portalu: gifi napisał(a):

> dobrze wiedziec takie co nie co ale o ortografiiiiiiii nie zapominajcie;-)

Zastanów się dobrze zanim następnym razem naciśniesz -wyślij-.
          Chodzi mi o te twoje małe "co nieco".
          Heh.
          • 1sz-truten Re: No i czyz nie mialem racji? 01.03.06, 00:03
            ciagle pojawia sie tu jakas zblakana i nawiedzona owieczka,
            chcaca wszystkich pouczac, kiedy sama jest nie do konca douczona.
            • analysis Re: No i czyz nie mialem racji? 02.03.06, 09:22
              1sz-truten napisał:

> ciagle pojawia sie tu jakas zblakana i nawiedzona owieczka,
              > chcaca wszystkich pouczac, kiedy sama jest nie do konca douczona.

ale osochosi?
              muz
        • Gość: EWA - do Analysis Re: Koncik dla zakochanych - problem :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 08:21
          A ty po co pojawiłeś się w tym wątku skoro tylko umiesz innych pouczać i
          krytykować,zresztą robisz to nie pierwszy raz. Może w końcu się wypowiesz
          konkretnie na temat poruszany w nim, czy może masz kłopoty z jego
          zrozumieniem?
          • analysis Re: Koncik dla zakochanych - problem :( 02.03.06, 09:21
            Gość portalu: EWA - do Analysis napisał(a):

> A ty po co pojawiłeś się w tym wątku skoro tylko umiesz innych pouczać i
            > krytykować,zresztą robisz to nie pierwszy raz. Może w końcu się wypowiesz
            > konkretnie na temat poruszany w nim, czy może masz kłopoty z jego
            > zrozumieniem?

Znowu sądzisz i to krytycznie. Wytknąłem Ci kołtuństwo i hipokryzję, tym
            bardziej że OBRAŻASZ ludzi. Następnym razem komentuj komentarz, bo a nóż ktoś
            ci zarzuci że masz kłopoty ze zrozumieniem tematu. EOT.

moose
            • Gość: do analysis Re: Koncik dla zakochanych - problem :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 09:38
              W tym momencie to ty obraziłeś mnie i co zadowolony jesteś? Mam prawo
              wypowiadać się krytycznie gdy np. nie popieram danego postępowania a ciebie hmm
              masz rację! jakoś ciężko zrozumieć, pewnie stary, zmurszały pierdziel jesteś.
              Zresztą szkoda mi czasu na dialog z tobą więc kończę.
              • Gość: Pani Mariola Re: Koncik dla zakochanych - problem :( IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.03.06, 09:41
                Gość portalu: do analysis napisał(a):

> stary, zmurszały pierdziel jesteś

Gupia ci..
              • analysis Re: Koncik dla zakochanych - problem :( 02.03.06, 10:03
                Gość portalu: do analysis napisał(a):

> W tym momencie to ty obraziłeś mnie i co zadowolony jesteś? Mam prawo
                > wypowiadać się krytycznie gdy np. nie popieram danego postępowania a ciebie hmm
                >
                > masz rację! jakoś ciężko zrozumieć, pewnie stary, zmurszały pierdziel jesteś.
                > Zresztą szkoda mi czasu na dialog z tobą więc kończę.

Rozmowa jak widać staje się bezprzedmiotowa.
                Narażasz się na śmieszność, coraz większą z każdym postem.
                Krytyczna wypowiedź nie usprawiedliwia obrażania innych ludzi - a ty dokonałaś
                ataku personalnego bez powodu. Czy oburza cię to że ktoś się chce bez publiki
                bzykać w aucie? czy po prostu bzykać? czy że o to pyta bez zażenowania o to
                gdzie można się pobzykać?
                I co? Najlepiej rzucić obelgą jak gównem po polu i wycofywać się z -dialogu- bo
                nie starcza ci argumentów?
                I jeszcze jedno - wyjaśnij w którym momencie cię obraziłem. Czy dlatego że nie
                napisałem -cię- z dużej literki?

moose
                • arek354 Re: Koncik dla zakochanych - problem :( 02.03.06, 10:21
                  Oj, widzę, że Ewa gdzie nie pójdzie tam sieje ferment. Już niejaki Luzak w
                  innym wątku też dał "po garach" mówiąc, co o niej myśli. Pani Ewo, no co się
                  dzieje? Naprawdę tak musi być? ;)
                  • Gość: do Arka - Ewa Re: Koncik dla zakochanych - problem :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 10:57
                    Nie zawsze jestem taka ale niektóre tematy wywołują u mnie istną burzę:-)Ten
                    LUZAK w innym wątku to pewnie wylogowany analysis ale dyskusja z nim to już
                    zamknięty wątek. Za to Pan, chyba zadziałał na mnie jak balsam :-)i za to
                    serdecznie pozdrawiam:-)
                    • analysis Re: Koncik dla zakochanych - problem :( 02.03.06, 11:17
                      Gość portalu: do Arka - Ewa napisał(a):

> Nie zawsze jestem taka ale niektóre tematy wywołują u mnie istną burzę:-)Ten
                      > LUZAK w innym wątku to pewnie wylogowany analysis ale dyskusja z nim to już
                      > zamknięty wątek. Za to Pan, chyba zadziałał na mnie jak balsam :-)i za to
                      > serdecznie pozdrawiam:-)

Piszę w swoim imieniu Ewo.
                      Poza tym podpisuję się inaczej. Analysis to tylko login.
                      Ja po prostu nie lubię krytycznych sądów zacietrzewionych osób, tym bardziej
                      jeśli nie ma dla nich racjonalnego uzasadnienia.
                      A Arek zawsze działa kojąco na gorące głowy. Myślę że to przez wsłuchiwanie się
                      stukot kół pociągu. Ta rytmika, powaga, ech - rozmarzyłem się. Mezi wróć! Howgh!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka