elfa21 06.03.06, 13:54 Mam pytanie do forumowiczów :gdzie w Wałbrzychu można kupić lub sprzedać używane ale w dobrym stanie wózki ,łóżeczka i inne artykuły dla dzieci .Młoda mama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
analysis Re: komisy w Wałbrzychu 06.03.06, 14:40 elfa21 napisała: > Mam pytanie do forumowiczów :gdzie w Wałbrzychu można kupić lub sprzedać > używane ale w dobrym stanie wózki ,łóżeczka i inne artykuły dla dzieci .Młoda > mama Niestety elfo tylko z ogłoszeń. Rzeczy sprzedawanych na giełdzie na piaskowej brzydziłbym się sam wziąć do ręki a co dopiero wsadzić tam dziecko. Sam szukam przenośnego/składanego kojca w dobrym stanie dla mojego raczkującego bączkaa (najlepiej metr na metr), ale tu pomocne jest raczej allegro. moose Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gąskabalbinka Re: komisy w Wałbrzychu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.03.06, 18:45 Jest jeszcze komis przy ul. Niskiej.Tam można znaleźć wszystko - od strasznego badziewia po naprawdę interesujące rzeczy, ale - uprzedzam - trzeba mieć sporo odwagi, żeby tam wejść i poszukać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaFaL Re: komisy w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 19:49 Witam, polecam Allegro :-) Tam wszystko można sprzedać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OR Re: komisy w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:55 Śmiech człowieka ogarnia,gdy czyta te bzdury.Właśnie na ALLEGRO jest mnóstwo przedmiotów z giełdy,wyczyszczone,naprawione.Otwórz oczy ANALYSISIE,pójdż na giełdę i zobacz te watahy handlarzy z ALLEGRO z dużymi torbami i plecakami,biorą co podejdzie hurtem.Na ALLEGRO kupisz to czym gardzisz na giełdzie. Sam sprzedaję i kupuję na ALLEGRO bo jest taniej i mogę się pozbyć przy okazji rzeczy niepotrzebnych.Proszę spróbować sprzedać faktycznie na ALLEGRO i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miro Re: komisy w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.03.06, 11:27 Słyszałam ze jest fajny komis dla dzieci gdzieś koło czerwonego kościoła. ul Moniuszki lub bliska okolica. Odpowiedz Link Zgłoś
elfa21 Re: komisy w Wałbrzychu 10.03.06, 19:16 Dziekuję Ci Miro za konkretne namiary .Wiem, że na Allegro dostanę wszystko dla dzieci. Ja wolę jednak kupować tradycyjnie : obejrzeć ,dotknąć ,przymierzyć . Czy to jedyny komis z artykułami dla dzieci- ten na Moniuszki ? Odpowiedz Link Zgłoś
frank6 Re: komisy w Wałbrzychu 15.03.06, 18:03 Kiedyś był komis na Mickiewicza .Nie wiem czy nadal istnieje . Odpowiedz Link Zgłoś