Dodaj do ulubionych

komisy w Wałbrzychu

06.03.06, 13:54
Mam pytanie do forumowiczów :gdzie w Wałbrzychu można kupić lub sprzedać
używane ale w dobrym stanie wózki ,łóżeczka i inne artykuły dla dzieci .Młoda
mama
Obserwuj wątek
    • analysis Re: komisy w Wałbrzychu 06.03.06, 14:40
      elfa21 napisała:

> Mam pytanie do forumowiczów :gdzie w Wałbrzychu można kupić lub sprzedać
      > używane ale w dobrym stanie wózki ,łóżeczka i inne artykuły dla dzieci .Młoda
      > mama

Niestety elfo tylko z ogłoszeń.
      Rzeczy sprzedawanych na giełdzie na piaskowej brzydziłbym się sam wziąć do ręki
      a co dopiero wsadzić tam dziecko.
      Sam szukam przenośnego/składanego kojca w dobrym stanie dla mojego raczkującego
      bączkaa (najlepiej metr na metr), ale tu pomocne jest raczej allegro.

moose
      • Gość: gąskabalbinka Re: komisy w Wałbrzychu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.03.06, 18:45
        Jest jeszcze komis przy ul. Niskiej.Tam można znaleźć wszystko - od strasznego
        badziewia po naprawdę interesujące rzeczy, ale - uprzedzam - trzeba mieć sporo
        odwagi, żeby tam wejść i poszukać...
        • Gość: RaFaL Re: komisy w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 19:49
          Witam, polecam Allegro :-) Tam wszystko można sprzedać :-)
          • Gość: OR Re: komisy w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:55
            Śmiech człowieka ogarnia,gdy czyta te bzdury.Właśnie na ALLEGRO jest mnóstwo
            przedmiotów z giełdy,wyczyszczone,naprawione.Otwórz oczy ANALYSISIE,pójdż na
            giełdę i zobacz te watahy handlarzy z ALLEGRO z dużymi torbami i
            plecakami,biorą co podejdzie hurtem.Na ALLEGRO kupisz to czym gardzisz na
            giełdzie. Sam sprzedaję i kupuję na ALLEGRO bo jest taniej i mogę się pozbyć
            przy okazji rzeczy niepotrzebnych.Proszę spróbować sprzedać faktycznie na
            ALLEGRO i życzę
            powodzenia.
    • Gość: Miro Re: komisy w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.03.06, 11:27
      Słyszałam ze jest fajny komis dla dzieci gdzieś koło czerwonego kościoła. ul
      Moniuszki lub bliska okolica.
    • elfa21 Re: komisy w Wałbrzychu 10.03.06, 19:16
      Dziekuję Ci Miro za konkretne namiary .Wiem, że na Allegro dostanę wszystko dla
      dzieci. Ja wolę jednak kupować tradycyjnie : obejrzeć ,dotknąć ,przymierzyć .
      Czy to jedyny komis z artykułami dla dzieci- ten na Moniuszki ?
    • frank6 Re: komisy w Wałbrzychu 15.03.06, 18:03
      Kiedyś był komis na Mickiewicza .Nie wiem czy nadal istnieje .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka