Gość: Dodi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:14 Poszukuje dobrego detektywa < najlepiej nie drogiego :)> z Wałbrzycha lub okolic. mam nieskomplikowaną ale dyskretna sprawe. Moze znacie kogos wartego polecenia. Dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HASAN_SAS Re: Detektyw w w-chu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:23 www.walbrzych.pl znalazłem... jednak niestety tylko adres ma coś wspólnego z Wałbrzychem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajac Re: Detektyw w w-chu IP: 81.15.135.* 24.03.06, 20:28 dobry i tani, ciekawa kombinacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Detektyw w w-chu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:09 POlecam pania z OBI,która zawsze stoi koło farb z pomarańczowym koszyczkiem i udaje,ze robi zakupy........................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walden Re: Detektyw w w-chu IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 24.03.06, 22:56 Choć nie jestem detektywem zawsze znajdę budkę z piwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Rutkowski Re: Detektyw w w-chu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:30 Co mialbym zrobic droga pani...? dzialam w calej Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Detektyw w w-chu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:34 Zadzwon do TVN oni maja Agencje moze Lolo Ci pomoze albo inny agent...:D Odpowiedz Link Zgłoś