Dodaj do ulubionych

HASAN "wylecisz" stąd

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.03.06, 08:32
HASAN "wylecisz" z tego forum raz na zawsze,chyba,że zmienisz nick.
Nie wolno ci reklamować ani swojej,ani innych firm (bez ich zgody).
W swojej naiwności zareklamowałeś agencję detektywistyczną.
Oni tego nie wiedzą,stąd masz problem.To niezgodne z prawem Panie HASAN.

ps. zmienisz nick,też Cię namierzymy
Obserwuj wątek
    • Gość: Pandoktor Re: HASAN "wylecisz" stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 09:15
      Powiedz"uczciwy" jak to jest po przyjeżdzie z Białorusi?? Musisz się okropnie
      czuć nie?
    • Gość: ... Re: HASAN "wylecisz" stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 19:48
      Uczciwy sie znalazl...HAHAHA

HASAN jestem z Toba bez Ciebie to forum bylby slabe...

Pozdro
    • Gość: HASAN_SAS Re: HASAN "wylecisz" stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 21:20
      ale sie naprodukowales
      • Gość: $$ Re: HASAN "wylecisz" stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 23:54
        Michał to Ty??
        • Gość: HASAN_SAS Re: HASAN "wylecisz" stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 17:06
          Jaka roznica czy ktos sie podpisuje Michal, Marian, Gosc, ???, uczciwy czy
          HASAN_SAS?
          • Gość: Michał Bobruk Re: HASAN "wylecisz" stąd IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.03.06, 18:06
            żadna

HASAN_SAS
            • Gość: HASAN_SAS Re: HASAN "wylecisz" stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 18:33
              pisze się "żaden"
            • Gość: HASAN_SAS Krzysztof Kolumb? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 18:37
              Ameryka nie została odkryta ponieważ stali użytkownicy forum już dawno o tym
              wiedzą. Poza tym jeśli nie chcę aby ktoś identyfikował moje wypowiedzi z moim
              nazwiskiem piszę pod innymi nickami... Proste :)
          • Gość: kolega z branży Re: HASAN "wylecisz" stąd IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.03.06, 19:02
            HASAN,Michał - czy jak tam wolisz,co prawda uczciwy przegina,ale Ty też
            mógłbyś sobie nieraz odpuścić,bo inaczej forum przestanie być forum.
            Co będzie jak wszyscy będą wklejać tu nazwy stron ?
            • Gość: HASAN_SAS Re: HASAN "wylecisz" stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 19:07
              Nieraz odpuszczam.
              • Gość: $$ Re: HASAN "wylecisz" stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 21:36
                Oj Hasanie nie zrozumiałeś. W zaden sposób nie podważam Twojej aktywności
                (która była mi pare razy pomocna). Przeanalizowałem wypowiedzi na forum i te
                ataki pasują mi do Michała. Pozdrawiam i licze na aktywność.
              • Gość: straf Re: HASAN "wylecisz" stąd IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.03.06, 22:41
                w miare obiektywnie, mozna czytac personalne ataki polityczne, aż do mdłości,
                lub hasanowskie podkręty
                co kto woli,
                żeby jeszcze te polityczne na problemach sie skupiały, podając jakieś
                rozwiązania, chyba że komentatorzy maja własne ambicje polityczne
                3m sie hasan, p... co trzeba i rób swoje
                • Gość: tc Re: HASAN "wylecisz" stąd IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.03.06, 22:21
                  3rzym sie Hasan !!!
                  Rób to co robisz dobrze....olej smutasów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka