Dodaj do ulubionych

@ Faurecia - praca PILNE @

IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 27.03.06, 20:01
Pojutrze mam rozmowę na stanowisko specjalisty w jednym z zakładów. Jestem
juz przygotowany do rozmowy. Nie wiem tylko, jaką pensję brutto podać. Dodam,
ze mam wyższe wykształcenie, znam biegle angielski i mam 5-letnie
doświadczenie kierunkowe.Zalezy mi bardzo na zmianie pracy. Obecnie zarabiam
3,5 tys brutto.
Obserwuj wątek
    • Gość: FaureciaSP Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 20:07
      6.000 brutto bedzie OK. Tak w sam raz jak na Faurecie.
      • Gość: jacek01g 6000 brutto rocznie? tak, to możliwa pensja IP: *.chello.pl 28.03.06, 00:16
    • Gość: MONK Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 08:29
      Myśle ze 3500-4000 brutto bedzie ok jak na faurecje
    • Gość: anula Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.03.06, 09:38
      Do Faureci to bym nie poszła nawet za 50.000.
      Ty sie lepiej zastanów....
      • Gość: maniek Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 19:44
    • Gość: o Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.03.06, 09:40
    • Gość: o Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.03.06, 09:45
      Jak ja bym miala przyjmowac Cie do pracy, to juz bym Cie nie przyjela z racji
      tego ze nie jestes zdecydowany.. chocby w tak prostej kwestii ile chcialbys
      zarabiac.. forum jest ogolnodostepne i rozni ludzie je czytaja..
      • Gość: on32 Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 29.03.06, 19:26
        mój drogi gościu "o"... to nie jest niezdecydowanie, a jedna z prób uzyskania
        informacji o przybliżonym poziomie wynagrodzenia na danym stanowisku...
        niestety, w przeciwieństwie to większości firm zachodnich żaden pracodawca w
        Polsce nie podaje przy ogłoszeniu rekrutacyjnym oferowanej płacy...

...chcieć zarabiac a móc to duża różnica... na szczęście Ty nie będziesz mnie
        przyjmować... bo gdyby tak było, to jako HR-owiec wiedziałbyś / wiedziałabyś,
        że zaleca się przeprowadzenie wstępnego rozpoznania również w tej kwestii, aby
        potem nie ośmieszyć się podając kwotę z kosmosu...

Pozdrawiam
        • Gość: o Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.03.06, 15:30
          Z kosmosu nie z kosmosu, ale ty chyba najlepiej powinienes wiedziec ile warta
          jest twoja praca niz ktokolwiek na forum... jakie warunki sobie wynegocjujesz
          takie bedziesz mial.. ale skoro tak bardzo zalezy ci na zmianie pracy (bardziej
          niz na kasie) to podaj te 3500 i bedziesz mogl spac spokojnie.. ze sie nie
          osmieszysz.. a i nie badz taki pewny czy bede cie przyjmowala do pracy czy nie,
          bo nigdy nie wiadomo kogo mozna na swojej drodze spotkac..;)
          • Gość: on32 Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 30.03.06, 16:59
            Moja droga "o" jednak mnie nie przyjmowałaś... Właśnie dostałem tą pracę i na
            bardzo dobrych warunkach. Na koniec był uścisk miłej i kompetentnej szefowej. I
            to mnie upewniło ostatecznie, że to nie Ty :-))

Powodzenia i mniej żółci na wiosnę ;)
            • jamx Re: @ Faurecia - praca PILNE @ 31.03.06, 10:09
              Witam. Gratulacje! To badzo dobra firma szanująca fachowców. Czy możesz
              przybliżyć w jakiej stawce się mniej więcej zamknąłeś?

Pozdrawiam

jamx
          • Gość: Krzycho Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 17:27
            Jeżeli znasz swoją wartość jako pracownik, wołaj dużo.
    • Gość: hahaha Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 28.03.06, 23:37
      bardzo ciekawy post

...cos mi sie wydaje ze zarabiasz 3500zl brutto rocznie np 1/10 etatu

buhahahaha :D

tylko nie pros abym ci to wyjasnil
    • Gość: magda Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 20:04
      co do pensji to roznie bo w kazdej inaczej placa a jest ich juz teraz 4 wiec to
      juz jest roznie chodz wszystkie maja jedna wspolna ceche(jak kazdy zaklad na
      strefie)jest tam wileki burdel nic nigdy niewiadomo
      ale zapraszamy do balaganu
    • Gość: max Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.03.06, 18:46
      Daj sobie spokój z FAURENCIĄ popracujesz i nagle bez zdania cię zwolnią
      ,pracowałem tam i wiem jakie są układy
      • jamx Re: @ Faurecia - praca PILNE @ 31.03.06, 10:08
        Witam. Jako kto pracowałeś jeśli można zapytać?

jamx
        • Gość: gifi Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 11:45
          az sie czytac nie chce tych malkontentow...
          GRATULUJE ja juz pracuje w Faureci 3 lata i nie narzekam sa wzloty i upadki ale
          po malutku. No i fajni ludzie mile imprezki po pracy. Witamy wiec w gronie
          faurecjowiczow i niech inni malkontenci zazdroszcza!
          pozdrawiam
          tez spec. z faureci
          • Gość: max Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.04.06, 12:15
            Daj sobie człowieku spokuj ,jak nigdy nie pracowałes w normalnej firmie to
            dlatego chwalisz Faurencje ,to obóz pracy ,konfidentów ,ciemniaków z Jabłowa
            (nawet mistrzem jest a nie zna sie na niczym ,barany pasł całe życie),jak ktoś
            mówi ze to fajna firma to jest chory
            • Gość: gifi Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 17:19
              dziekujemy za glos kolejnego "pokrzywdzonego przez życie" trzymaj tak dalej!
              a co do doswiadczenia kogos to nie oceniaj jak nie znasz. Zyj sobie dalej i
              narzekaj jacy to inni imbecyle tylko jednego geniusza nie doceniaja;-)
              • Gość: xxx Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 16.06.06, 13:09
                Gifi skoncz pie..c, przyjdz tam na produkcje na PQ to zobaczymy jak szybko Ci
                zmieknie rura.
                • Gość: Tajson Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.08.06, 20:28
                  W 100% się zgadzam
      • Gość: mimi Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 11:28
        i doibrze ze cie zwolnili jesli do tej pory poprawnie nie potrafisz napisac
        nazwy tej firmy. Ciekawa jestem jak ja wymawiasz:-)))) tez tak ?
        • Gość: mimi Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 11:36
          Ludzie ta firma to FAURECIA a nie faurencja czy inna , jesli juz chcecie
          krytykowac to chociaz nazwy poprawnej uzywacie. A co do produkcji to.... nie
          chcialo sie nosic do szkoly teczki to teraz.... ja z tzw "trzema jezykami
          obcymi i wyzszym wyksztalceniem" za drogo bym ich kosztowala jako pracownik
          produkcyjny...
    • Gość: uprzejmy Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.06.06, 14:39
      poważna firma a w polskiej bardzo sympatyczny Szef
    • Gość: ?! Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 15:38
      Nie będe sie wypowiadał
      • Gość: krajsik Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:27
        taa...te obozy pracy sa the best...i te 12-stki...chyba ze robisz za godna stawke
        • Gość: Kostek D. Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.08.06, 16:15
          Godną stawkę to będziesz miał jak trafisz do creyfsa hahahahaha!!!! Zap..alasz
          jak pracownik faurecii a traktowany jesteś jak pies
          • Gość: aaaby Re: @ Faurecia - praca PILNE @ IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.10.06, 21:29
            .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka