Dodaj do ulubionych

Łukaszenka z SLD

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.03.06, 10:24
Doszło do mnie info, że gość o tak ujmujący za serce niku, szukuje się od
jesieni na wicka w ratuszu. Czyżby chodziło o Edwarda Kozłowicza znanego pod
innym nikiem Spiskowca z Jubilatki. Coś musi być na rzeczy gdyż ponoć jest to
człowiekiem nmer jeden SDPL-u w SLD nieustannie tokujący wokół Lubińskiego
też znanego uczestnika spotkań jubilatkowych.
Obserwuj wątek
    • Gość: ,,, Re: Łukaszenka z SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 12:46
      Dla kogo ta informacja ??? dla kolesi czy dla forumowiczów ??? kogo to obchodzi
      gdzie oni łażą i co robią !!
      • Gość: Rapcio Re: Łukaszenka z SLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.03.06, 13:16
        Dla Gawlika. Fan Kozłowicza
        Czerwona zaraza już dzieli skórę na niedźwiedziu.
        Załosne.
    • Gość: Kuczma Re: Łukaszenka z SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 13:36
      To kolejna ciekawy sposób w jaki można zrobić karierę w tym mieście, a
      szczególnie na lewicy...... żałosne, jak się Pan doktor obstawi takimi
      mistrzami przed wyborami, to stworzy gabinet cieni naprawdę zbliżony do modelu
      białoruskiego, ale to pewnie nie koniec personalnej karuzeli która każdego
      pewnie jeszcze nie raz zaskoczy.........
    • Gość: gość Re: Łukaszenka z SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 13:50
      a to jest jakaś rodzina tego Kozłowicza, dyrektora klubu u koszykarzy, ktoś
      może wie??
      • Gość: $jestdobry Re: niespełnieniSLD-owcy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.03.06, 14:31
        Ale jaja! kolesiestwo z SLD-owa artykułuje swoje żale na forum. Kopa
        dostaliscie i teraz wam żal dupe ściska? W koszykówie bez sukcesów, w polityce
        bez sukcesów można doła złapać nie?. Dajcie juz sobie na luz,Was już nie ma!!!
        Tylko jescze to do was nie doszło.
    • Gość: gość Re: Łukaszenka z SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 15:45
      ja myślę że te wszystkie teksty piszą przestraszeni SDPLowcy którzy boją się
      desantu i tyle.
    • Gość: ktoś Re: Łukaszenka z SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 15:49
      a ja myślę (przynajmniej taką mam nadzieję) że na komuchów przyszedł niż
      demograficzny - na szczęście!!
      • Gość: polo Re: Łukaszenka z SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:57
        a ty KTOŚ to pewnie z PISU jesteś bo jeszcze zatęsknisz za czerwonymi by ci
        dupę ratowali jak Kaczuchy będą prowadzić pełną inwigilacje kiegy jesz, .......
        walni sie w pierś i pomyśl bo to myślenie nie boli jak się ma szare komórki
    • Gość: były Re: Łukaszenka z SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 15:57
      mierna ta nasza klasa polityczna oj mierna, co komu to miasto zrobiło że co
      jeden lider to gorszy, bez pomysłu, bez wizji tylko z pustą kieszenią i
      kominiarką gotową do skoku na spółki miejskie, a tak na marginesie to doktora
      Mirosława z misterem Piotrem Colgate może pogodzić koleżanka Alicja z Krainy
      Czarów i ................chyba jestem za
    • Gość: ostry Re: Łukaszenka z SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:01
      i tak was wszyskich Ziobro wsadzi w ciągu 24 godzin, i będziecie mieli wybory
      mistera celi nr 5, buahahahaha!!
      • Gość: Ludek Re: Łukaszenka z SLD IP: *.e / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:37
        Jeli ktoś zna cały skład "Cieniesów" stojących za Lubińskim to niech poda do
        widomości, bo żal kopać tylko jednego Kozłowicza. Jeśli On ma być przyszłym
        wickiem lub skretarzem to z wątku wynika, ze urzędnicy z ratusza wszyscy z
        całymi rodzinami powinni iść do urn i głosować na Kruczkowskiego. Trzeba
        naprawdę być "kimś" by zasłużyć na takie miano.
        • Gość: $jestdobry Re: Łukaszenka z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 17:13
          Lubiński zawsze może sobie dobrać kogoś innego, np wspołpracownika tego Pana
          Kozłowicza,"wybitnego" koszykarza, wziętego polityka a co za tym idzie biegłego
          w sprawach samorządowych. Ejakulacje opuszczomych sld-owców trwają. Żałosne.
          • Gość: Gość Re: Łukaszenka z SLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.03.06, 09:13
            Nie macie Panowie lepszego tematu, przecież Pan Kozłowicz to wybitny specjalist
            od sportu i nie ma co się dziwić, ze na fachowcach Pan Lubiński chce się opierać.
            Sport jast jedną z niewielu dziedzin, które Wałbrzych mogą promować.
          • Gość: ### Re: Łukaszenka z SLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.03.06, 15:02
            Co OSiR dziasiaj nie pracuje? Czy necika wyłaczyli?
            • Gość: Gość Re: Łukaszenka z SLD IP: *.e / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:36
              Co ma piernik do wiatraka. Piszcie jaśniej bo wątek ciekawy. Jakaś pokraczna
              terminologi: Jubilatka, Koszykarz teraz OSIR. Towarzysze się chyba napieprzają
              aż miło. Jeśli nawet ktoś wywołał taki temat, to coś chciał tym osiągnąć?
              Jeśli miało to służyc dyskredytacji Kozłowicz to szkoda czasu i atłasu.
              Słabiutki i niespełniony życiowo człowieczek i chyba większość, która go zna,
              tak myśli- więc nieprawdobodobne jest by ewentualny przyszły prezydent tak go
              awansował.
              • Gość: Były Re: Łukaszenka z SLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.04.06, 12:57
                Taki z niego Łukaszenko jak z koziej d...klarnet. Trzeba mieć poukładane w
                głowie a nie ziać nienawiścią do wszystkich co nie myślą jak Pan Edziu, by sie
                sadzić na stanowiska. To że robi za pieska Lubińskiego a ujada jak doberman
                jeszce nic nie znaczy. Edi daj sobie spokój jaśli to prawda.
    • Gość: sldowiec Re: Łukaszenka z SLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.04.06, 21:28
      Ludzie to jakiś matrix,Kozłowicz na prezydenta...czy nawet vice,on nawet sam
      imprezy zorganizować nie umie,a co dopiero zarządzać.Na vicka podobno inny spec
      się szykuje - Szeles Marek- dawniej rzecznik Bukowca i Kuźniara,oraz pani Kasia
      Ukrzewska - młoda radna,apetyt ma też na stołek Gnacy,sprzedawczyk do potęgi
      entej.
      A też ten Klonowski coś kombinuje.Pozabijają się o te konfitury.
      • Gość: ### Re: Łukaszenka z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 23:51
        Taki z Ciebie SLD-owiec ja z koziej dupy trąba. Gnacy,Szeles, Ukrzewska? Twój
        post świadczy o głębokiej nieznajomości tematu, albo o kolejnej prowokacji
        niezadowolonego młodego aktywu. Pozdrawiam
        • mgnac Re: Łukaszenka z SLD 03.04.06, 11:10
          Śmieszy mnie to podawanie przez forumowiczów takich,czy innych nazwisk.
          Nie zabiegam o żaden stołek,dziwi mnie jednak ,że Ci wszyscy "tajniacy" z forum
          więcej ode mnie wiedzą ,czy i co łączy mnie np. z Lubińskim.
          Dla zaspokojenia Waszej ciekawości - od czasu do czasu się spotykamy i
          rozmawiamy.
          cyt. ...Gnacy to przesada...
          A ja pytam dlaczego?
          Pozdrawiam
          MG
      • Gość: ironia Re: Łukaszenka z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 01:04
        Czlowieku, "strzelaj" dalej. W koncu moze ci sie uda i w pazdzierniku
        powiesz: "A nie mowilem?". Wystarczy, ze wymienisz tu jeszcze jakies 150
        nazwisk i na pewno wreszcie trafisz:)))))) Ale z Gnacym obok Lubinskiego to
        palnales, jak chlopaki z "palestyny" do golebi:)))))))))))))))))
        • Gość: Gość-kiedyś w SLD Re: Łukaszenka z SLD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.04.06, 09:43
          Żuk- Magierska- to co, myślicie, że do emertury będzie w pośredniaku.
          Przecież to jest prawa ręka Lubińskiego, cwana baba, która wie jak się ustawic.
          Klonowski owszem, też do ratusz ale z Gnacym to przesadziłes.W SLD jest jeszcze
          kolega Wojcieszak, miłośnik zamku Książ, Malik- ten to na każde stanowisko sie
          nadaje i wielu innch. Karuzela czerwona jak widać wchodzi na wysokie obroty, na
          co wy kurna liczycie. Panie i Panowi Jesteście juz przeszłością tego
          miasta-całe szczęście.
          • Gość: okey Re: Łukaszenka z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 13:18
            Jakis glupi ten watek. Przede wszystkim Lubinski musi wygrac wybory i poki co
            jedyny fakt jest taki, ze w nich wystartuje. Po drugie dla mnie nie maja
            znaczenia nazwiska takie czy inne. Jeszcze chce mi sie wierzyc, ze ludzie
            startuja w wyborach, bo maja jakis pomysl. Tylko tu, na forum mozna odniesc
            wrazenie, ze bez wyjatku kazdy kandydat ma jedynie do zalatwienia swoje
            prywatne sprawy. Wygra i juz. Byc moze Kruczkowski i jego poprzednicy nie
            spelnili naszych oczekiwan, ale jeszcze nie chce uwierzyc, ze startowali tylko
            po to, aby zdobyc prezydencka pensje. Takie myslenie jest zabojcze. Wole byc
            naiwny, ale nie cyniczny.
      • Gość: facet Re: Łukaszenka z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:22
        chłopie ty nie wiesz co piszesz
        I Vickiem ma być Jaruś Klonowski, II Andrzej Rąkowski (ktory wróci do łask)
        III Michał Gnacy za zasługi na forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka