18.04.06, 22:55
Witam!
Bardzo proszę o polecenie dobrego ortodonty dziecięcego w Wałbrzychu lub
okolicach.
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 00:15
      dr Szlenk na Hetmańskiej!po prostu najlepsza
      • Gość: magda Re: ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 13:05
        chodzilam do kilku ortodontów ( nie tylko w Wałbrzychu) i zaden mi nie
        pomogl,wmawiali mi ze za rzadko nosze aparat kiedy nosialam go calymi dniami a
        po kilku miesiącach leczenia u dr Szlenk mialam proste ząbki
    • Gość: mala Re: ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:02
      dr Marta Ossowska - podzamcze senatorska
    • Gość: @ Re: ortodonta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.04.06, 12:35
      najlepszy i najbardziej profesjonalny jest dr Rusin. Bardzo polecam. Z reszta
      po 1 wizycie sama/sam sie przekonasz. Własnie za tydzien zaklada mi aparat
      stały. tel 8429428 . tylko pan ma duzo pacjentow wiec termin moze byc odległy.
      • Gość: cycero4 Re: ortodonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:48
        Pani doktor Łazarkiewicz we Wrocławiu (Sępolno - gabinet prywatny). Super!
        Najnowsze metody, wiedza i kompetencja!!!!
        • anau Re: ortodonta 19.04.06, 21:59
          Bardzo dziękuję wszystkim za informację. Jeszcze jedno pytanko, który z tych
          lekarzy ma najlepsze podejście do małych dzieci?
          • Gość: & Re: ortodonta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.04.06, 09:13
            proponuje abys poszła do dr rusina na pierwsza wizyte. zawsze potem mozesz
            zrezygnowac. przekonasz sie jaki jest dla dziecie. jest bardzo miły wesoły i
            wszystko tłumaczy i dziecko na pewno nie bęzie sie go bało ani tego co robi.
            ja choc dzieckiem nie jestem to zawsze sie bardzo boje wszelkich dentystów
            sadystów i ortodonty tez sie bałąm ale takm nie rozczulił ze przestałam sie bać.
            pozdrawiam
            • Gość: X Re: ortodonta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.04.06, 20:17
              Co ci zrobił?
            • Gość: mania Re: ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 23:54
              kiedys do niego chodzilam i mi nie pomogl
              • Gość: ksg Re: ortodonta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.04.06, 19:19
                jak kaesiak walnie w ryj to grabasz poczebny a nie otodont buaha oi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka