anau 18.04.06, 22:55 Witam! Bardzo proszę o polecenie dobrego ortodonty dziecięcego w Wałbrzychu lub okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 00:15 dr Szlenk na Hetmańskiej!po prostu najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 13:05 chodzilam do kilku ortodontów ( nie tylko w Wałbrzychu) i zaden mi nie pomogl,wmawiali mi ze za rzadko nosze aparat kiedy nosialam go calymi dniami a po kilku miesiącach leczenia u dr Szlenk mialam proste ząbki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:02 dr Marta Ossowska - podzamcze senatorska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: ortodonta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.04.06, 12:35 najlepszy i najbardziej profesjonalny jest dr Rusin. Bardzo polecam. Z reszta po 1 wizycie sama/sam sie przekonasz. Własnie za tydzien zaklada mi aparat stały. tel 8429428 . tylko pan ma duzo pacjentow wiec termin moze byc odległy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycero4 Re: ortodonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:48 Pani doktor Łazarkiewicz we Wrocławiu (Sępolno - gabinet prywatny). Super! Najnowsze metody, wiedza i kompetencja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anau Re: ortodonta 19.04.06, 21:59 Bardzo dziękuję wszystkim za informację. Jeszcze jedno pytanko, który z tych lekarzy ma najlepsze podejście do małych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: ortodonta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.04.06, 09:13 proponuje abys poszła do dr rusina na pierwsza wizyte. zawsze potem mozesz zrezygnowac. przekonasz sie jaki jest dla dziecie. jest bardzo miły wesoły i wszystko tłumaczy i dziecko na pewno nie bęzie sie go bało ani tego co robi. ja choc dzieckiem nie jestem to zawsze sie bardzo boje wszelkich dentystów sadystów i ortodonty tez sie bałąm ale takm nie rozczulił ze przestałam sie bać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: ortodonta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.04.06, 20:17 Co ci zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 23:54 kiedys do niego chodzilam i mi nie pomogl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksg Re: ortodonta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.04.06, 19:19 jak kaesiak walnie w ryj to grabasz poczebny a nie otodont buaha oi Odpowiedz Link Zgłoś