Gość: pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:22 toyota ma problemy z jakością skrzynek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: raf Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:41 Nie ma to jak zwięzłość wypowiedzi. A może tak jakieś szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: toyota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:45 ciekawskie jajo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:53 podziwiam twoje wypowiedzi - od razu wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniu Re: toyota IP: *.eranet.pl 26.07.06, 22:56 Ty masz problemy z jakością głowy! Wysłów się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: toyota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:59 spadam poligeniusze!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:08 i słusznie, jednego ćwierćinteligenta mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakiSobie Chłopek Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:22 Spadając uważaj żeby ci ta (y)jota galarety nosem ze „skrzynki” nie wypadła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: toyota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.07.06, 23:31 Kolejny sfrustrowany pracownik bez jaj :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezjaj Re: toyota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:19 Moi drodzy,na końcu frazy podanej przez pol-a znajduje się znak zapytania , a co on oznacza powinni wiedzieć wszyscy ci, którzy ukończyli choćby trzy klasy szkoły podstawowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Pullo Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:47 Pol jak chcesz to zmienię ci owal twarzy bo na pracę nad twoim mózgiem już za późno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: toyota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 16:02 Ci,którzy pracowali nad twoim mózgiem, czy może nad tym czymś co miało przypominać mózg,naprawdę olali sprawę.Za mało tatko jajek ze wsi przywiózł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: toyota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 16:11 dzięki Magda za odpowiedż , trochę się obawiałem,że mnie zagryzą wściekłe kundle.Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: wiecie co... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 19:01 Wiecie co... zaglądam na różne fora, ale jeszcze na żadnym nie spotkałem się z takimi prymitywnymi odpowiedziami jak tu. Ktoś zadaje pytanie, a kilka kolejnych osób (które raczyło się niestety odezwać) wyrzuca spod klawiatury "bulgot", bo inaczej nie można tego nazwać. Zresztą nie tylko w tym wątku. Ludzie, na głowe wam padło czy słońce przygrzało? Nie umiecie odpowiadać normalnie, bez złości, wyśmiewek itp? Odechciewa mi się czytać czasem to wałbrzyskie forum, jeśli mam sie przewalić przez takie odzywki. I po co to komu, lżej wam na duszy, gdy komuś słownie "przywalicie"? Zastanówcie się co po niektórzy, po co jest takie miejsce jak forum i co wy w nim robicie (nie obrażając nikogo) Odpowiedz Link Zgłoś
de_most_enes Re: wiecie co... 28.07.06, 19:13 No cóż... pytanie było prowokujące i lekko, ze tak powiem wyrwane z kontekstu. Nie wszyscy musieli się nawet zorientować w jego sensie (co świadczy niestety o braku zorientowania w wałbrzyskich i "toyotowych" realiach; ale tak naprawdę to pytający powinien zadbać o jasność nawet dla tych co nie mieliby wiedzy o tym jak na postawione pytanie odpowiedzieć, bo forum jest publiczne). Najlepiej odpowiedziała Magda i takie właśnie odpowiedzi cenię. ;-) A co do pytania... podobno nie ma głupich pytań... więc... Odpowiedz Link Zgłoś