Dodaj do ulubionych

Electro WORLD!!!

30.08.06, 17:34

Wiem ,ze dzisiaj było otwarcie na wrocławskich bielanach,czy moze ktoś z obecnych był,i czy są jakies promocje,i czy warto tam jechac???
Obserwuj wątek
    • kurczeno Re: Electro WORLD!!! 30.08.06, 17:46
      Mój mąż akurat był i ceny są naprawdę ciekawe. Jeśli masz kilka rzeczy do
      kupienia z elektroniki to myślę że warto jechać.
      • Gość: leon Re: Electro WORLD!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.08.06, 19:56
        Ciekawe czy ceny takie jak w Media Markt? Często dużo wyższe niż w małych
        sklepach komputerowych - chodzi o sprzęt komputerowy. "Media Markt nie dla
        idiotów", coś w tym jest :-))
        • Gość: Aura Re: Electro WORLD!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.08.06, 09:12
          We wrocławskim Media Markt zjechali ostro z cen (ulotka ważna od 30.08).Tyko
          mam pytanie dlaczego tylko na Bielanach? U nas w Wałbrzych ,niestety
          nie.Wszystko po staremu, bo brak konkurencji.Ceny w Electro i Media Markt są
          naprawde dobre.
          • Gość: o Re: Electro WORLD!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.08.06, 10:20
            Bodaj w wyborczej byla ulotka reklamowa, ceny sa naprawde niezle. Rowniez RTV
            Euro AGD na bielanach obnizylo ceny do pozimu tego Electro, wiec dobrze sie dzieje;)
            • Gość: leszeks Re: Electro WORLD!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.08.06, 16:23
              Dobrze sie dzieje...we Wroclawiu. A w Walbrzychu wladze dalej blokuja budowe
              Media Markt tym samym chroniac wysokie ceny lokalnych sprzedawcow.

PO - Partia Oszolomow
              • Gość: ? Re: Electro WORLD!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.08.06, 20:49
                przecież totylko promocja na otwarcie!!!
    • Gość: Volt Re: Electro WORLD!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.09.06, 20:12
      Kupicie cyfrówkę Sony ( matryca 6 MGP, zoom optyczny x 8, stabilizator)
      za 410,- zł ?
      • Gość: duze P Re: Electro WORLD!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.09.06, 20:36
        dzis bylem we Wrocku i mialem zamiar odwiedzic Electro... ale nawet nie
        wszedlem! ludzi w weekend tam tyle ze szok. przed sklepem czekalo na wejscie
        chyba ze 100 osob, a sklep otwarty. nie wiem czy koszykow zabraklo czy o co
        chodzilo, ale kolejka przed sklepem jak w latach 80...
      • Gość: alessia Re: Electro WORLD!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:08
        ja kupie a masz? alessia37@wp.pl
    • Gość: jacek01g fotorelacja z otwarcia 1 ElectroWorld w Warszawie IP: *.chello.pl 03.09.06, 22:02
      na warszawskim Targówku w maju 2005
      arbiter.pl/galeria/electroworld
      Byłem w tym sklepie kilka miesiecy temu. Właściwie najbardziej na określenie EW
      pasuja mi słowa - jedno wielkie rozczarowanie. Naprawde wiele hałasu o nic,
      wybór towarów średni, ceny niekoniecznie interesujące.

Już o niebo lepszy jesli chodzi o wybór towarów jest MediaMarkt i Saturn.
    • xsatanistax Re: Electro WORLD!!! 03.09.06, 22:10
      rozwala mnie widok tych wszystkich ludzi lecących z jęzorami na wierzchu do EW,
      bo można tam kupić depilator łonowy.
      • Gość: do szatana Re: Electro WORLD!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.09.06, 22:36
        ty szatan, jeszcze lepiej by cie rozwalil wibrator
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka