Dodaj do ulubionych

Naprawa aparatu cyfrowego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 09:27
Gdzie w Wałbrzychu można naprawic aparat cyfrowy??? Wie ktos może?? Jesli tak
to prosze o namiary bede wdzieczna
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Naprawa aparatu cyfrowego IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.09.06, 20:29
      W d.upie. Niedawno byl identyczny watek w ktorym wszystko bylo opisane jak
      trzeba, trzeba bylo czytac zanim debilny admin usunal post.
      • Gość: BB Re: Naprawa aparatu cyfrowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 20:42
        admin i jego regulamin jest do dupy
        • Gość: kelly do ADAMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 09:52
          Nie musisz byc taki arogancki!!! Niestety nie mam dostepu do internetu kiedy mi
          sie podoba wiec nie bylo mozliwosci abym cos wczesniej na ten temat przeczytala
          Przeraza mnie to ze zadalam grzecznie pytanie, poniewaz jak wiesz to aparat nie
          kosztuje 1 złoty zebym mogla go wyrzucic bo sie popsuł i spodziewalam sie
          odpowiedzi na pytanie ale widac ze jej tu nie uzyskam bo albo TY bezszczelnie
          masz do mnie nie uzazadnione prenetnsje albo kasuja jakies wątki bez podania
          przyczyny Zenujące to jes;-(
          Dziękuje Panie Adamie za "kulturalna" i "grzecznościowa" odpowiedz życze Panu
          aby kiedys PAn tez zwrócił sie do wałbrzyszan z problemem i żeby jakis dupek
          odpowiedzial PANU tak jak PAN mnie;-(
      • Gość: kiwin Re: Naprawa aparatu cyfrowego IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.09.06, 09:35
        Słyszałem od wielu osób że na Podzamczu w Olimpie czy budynku LOK-u jest zakład
        gość nie jeden aparat naprawił,i za przyzwoite pieniądze
    • Gość: Rydżez Re: Naprawa aparatu cyfrowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:34
      A jaki to aparat? Oprócz tego że cyfrowy :)
      O firmę mi chodzi
      • Gość: kelly Re: Naprawa aparatu cyfrowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 19:18
        Chodzi o CANONA z tego co wiem to jedyny serwis jest w.... Warszawie i
        zastanawiam sie czy u nas jest takie miejsce gdzie mozna go naprawic
        Pozdrawiam
        • Gość: Rydżez Re: Naprawa aparatu cyfrowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 19:30
          No, jeśli to Canon, to faktycznie W-szawa na Żytniej. Pociesz się tym, że po
          pierwsze - nie musisz jechać tam, możesz wysłać aparat, po drugie - robią
          fachowo, nie tylko canona (robili mi minoltę).
          Był też serwis we Wrocławiu na krzykach, ale nazwy ulicy nie pamiętam. Chyba
          Jaworowa, ale głowy nie dam.
          • Gość: kelly Re: Naprawa aparatu cyfrowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:05
            Nio to mnie pocieszyles;-) Dziekuje za odpowiedz
            Jśli nic nie wynajde w w-chu to wysle do Warszawy....
            • Gość: TOMTOM Re: Naprawa aparatu cyfrowego IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.09.06, 13:16
              mam tęz canona i mi powoli szwankuję więc śledzę ten temat, mam tylko pytanie
              czy problemem są: fioletowe mazy na ekranie i nie da sie zrobić foty- mój
              egzemplaż tak ma pomaga w tym wypadku wszcząho terapia - zastanawiam sie jednak
              jak długo to będzie pomagało. Słyszałem że elektryk w loku koło olimpu na
              podzamczy robi takie rzeczy - znaczy naprawia cyfrowki
              • Gość: kelly Re: Naprawa aparatu cyfrowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:02
                W moim przypadku problemem jest to ze jak chce zrobic zdjecia to pojawia mi sie
                na wyswietlaczu czarna plama <wyswietlacz normalnie pokazuje zdjecia ktore mam
                na karcie pamieci> i jak robie zdjecie to rowniez mam czarna olbrzymia plame i
                nic po za tym;(
                • Gość: tomtom Re: Naprawa aparatu cyfrowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:59
                  ja mam tak samo tylko że w fiolecie jak tak jakl pisałem pomaga delikatne
                  puknięcie w okolicach bateri i karty jak zlikwidujesz usterke to pochwal sie za
                  ile i gdzie.
                  • Gość: kelly Re: Naprawa aparatu cyfrowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 11:33
                    Wydaje mi sie ze chyba pozostala mi Warszawa!!! Ale na pewno dam znac
                    U nas aparat w ogole jak robi zdjecie to nie ma nic tylko czarna plame widac na
                    wyswietlaczu;-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka