Dodaj do ulubionych

siłownia dla kobiet

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.09.06, 16:32
gdzie w wałbrzychu jest silownia dla "kobiet" oczywiscie chodzi o taka gdzie
nie ma sprzetu tylko i wylacznie dla silaczy a jest taki zeby kobieta mogla
pocwiczyc nogi i brzuch. gdzie jest najlepszy sprzet tego rodzaju?
Obserwuj wątek
    • Gość: lizzy Re: siłownia dla kobiet IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.09.06, 16:58
      wlasnie, ja tez jestem ciekawa :)
      • Gość: ala Re: siłownia dla kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 18:54
        ja wiem gdzie łóżka rehabilitacyjne po których się chudnie a tłuszcz zamienia
        się w mięśnie Podzamcze ulica Blankowa obok Przychodni Zdrowia.Polecam.Sama tam
        chodzę.Ćwiczenia trwają 80 min. i kosztują 20 zł.
        • Gość: lizzy Re: siłownia dla kobiet IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.09.06, 19:44
          i na czym polegaja te lozka? lezysz i chudniesz? bylas juz na tym? i widzisz
          jakies efekty?
        • Gość: nie do wiary Re: siłownia dla kobiet IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.09.06, 22:28
          łóżka po których się chudnie a tłuszcz zamienia
          się w mięśnie :-D dobre dobre heheeee he
          • Gość: ala Re: siłownia dla kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:33
            nie do wiary - najpierw idż sprawdź a później hehe.
            Na łóżkach ćwiczysz 80 min,jest to gimnastyka, rehabilitacja i dodatkowy efekt
            w postaci utraty wagi.Warto spróbować.Polecam.
            • xsatanistax Re: siłownia dla kobiet 18.09.06, 16:15
              potwierdzam. gimnastyka łóżkowa pozwala spalić dużo kalorii i w dodatku daje
              mnóstwo radochy. tylko partnerka jest potrzebna.
            • Gość: nie do wiary Re: siłownia dla kobiet IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.09.06, 17:59
              a ile razy w tygodniu trzeba na to chodzic? bo niestety nie moge za duzo
              przeznaczyc na takie frykasy ;-)
              i moze pomaga w walce z nadwagą ale miesnie to sie same chyba od tego nie
              zrobia :-)
    • Gość: aga Re: siłownia dla kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 23:04
      ja tez chciaalbym jakas "normalna" silownie. nie lubie isc do takiej gdzie sami
      nasterydowani faceci... moze ktos wie jak jest na Pozdamczu kolo Biedronki
      (chyba na Palisadowej)?
    • Gość: kasia Re: siłownia dla kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 01:09
      Moze ktos napisze dokładniej o tych łóżkach i ćwiczeniach.
    • Gość: Alina Re: siłownia dla kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:28
      Kobiety, żadne łóżka wam nie pomogą jak nie będziecie ćwiczyć.
      Bardzo fajne zajęcia są w Szczawnie w Domu Zdrojowym, każda znajdzie coś dla
      siebie.
    • Gość: ala Re: siłownia dla kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:37
      Na łóżkach się ćwiczy i to dość mocno, czuć to w kościach po 80 min.
      Proponuje spróbować a nie pisać hehehe .
      Jest to gimnastyka połączona z rehabilitacją, efekty są.
      • Gość: KOKO Re: siłownia dla kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:02
        Tylko różanica w cenie zasadnicza 8 a 20 to róznica
    • Gość: Suvi Re: siłownia dla kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:22
      Bardzo fajny fitness club jest w Szczawnie Zdroju, w domu zdrojowym; jedyny
      mankament to mała ilość bieżni (tylko dwie), które są wiecznie zajęte.
      Podobno na podzamczu też jest niezły klub.
      • Gość: lizzy Re: siłownia dla kobiet IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.09.06, 17:01
        ciekawia mnie te lozka... jak sie na nich cwiczy? czy to jest to samo co w
        szczawnie? takie lozka masaze z cwiczeniami?
        • Gość: Chuda Re: siłownia dla kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:19
          najlepsze lekarstwo na schudniecie i kondycje to: MŻ
    • Gość: kassa Re: siłownia dla kobiet IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.09.06, 18:19
      Więc co do siłowni na Podzamczu to:
      można chodzić na siłownię lub zajęcia fitness. Każde jednorazowe wejście
      kosztuje 7,5 PLN (możliwość zakupienia karnetu - cennik w klubie). Zajęcia
      fitness są od poniedziałku do piątku (dokładny plan zajęć w klubie) trwają
      jednorazowo 1 godzinę (60 minut).
      Natomiast siłownia jest wizualnie podzielona na dwie części:
      1. aerobowa (babska) - roweki, bieżnia, stepery, orbitrek.
      2. siłowa (męska) - atlasy, hantelki i reszta dużych maszyn.
      Gorąco polecam i zapraszam.
      • Gość: lizzy Re: siłownia dla kobiet IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.09.06, 18:52
        a czy na tej silowni kobiety cwicza razem z facetami? tzn. czy maja ze soba
        kontakt? czy to sa dwa osobne pomieszczenia?
        • Gość: lizzy Re: siłownia dla kobiet IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.09.06, 19:40
          no wiecie bo ja uwielbiam jak faceci mnie podgladaja.
          gdyby jeszcze byla wspolna szatnia i lazienka to byloby super.
          • Gość: lizzy Re: siłownia dla kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:16
            poprzednia wypowiedz byla chamska, ktos sie podszyl pode mnie - skoro jest taki
            odwazny to niech pisze pod swoim pseudonimem a nie podszywa sie pod innych!!!
            podejrzewam ze tylko niedojrzaly gowniarz mogl cos takiego napisac!
        • Gość: lizzy Re: siłownia dla kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:17
          pytajac o kontakt na silowni miedzy kobietami i mezczyznami mialam na mysli to,
          ze lepiej byloby dwa osobne pomieszczenia - kobiety same i mezczyzni sami
          • Gość: Kasia Re: siłownia dla kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 00:28
            Koło biedronki byłam i zbytnio mi się nie podobało:
            - zaduch i duszno / chyba słaba wentylacja a ściany są z blachy, brak okien /
            - Jedno pomieszczenie - ćwiczysz a inni grają w bilard,siedzą piją np. kawkę i
            obserwują jak się pocisz :( / mnie to krępuje/
            • Gość: niewyżyta Re: siłownia dla kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 08:49
              wyluzujcie "kulturystki". Znajdzcie sobie chlopa albo skorzystajcie z rady
              chudej!
              • Gość: ja Re: siłownia dla kobiet IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.09.06, 11:07
                chlopy to sa na polu poza tym jak nie masz nic do powiedzenia na temat to nie
                mow NIC. IDIOTKO!
                • Gość: rolnik Re: siłownia dla kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 12:52
                  na polu sa rolnicy, zazwyczaj, ty cipko grochowa i jak nie masz co do
                  powiedzenia - to siedz na dupce albo idz sobie pocwicz miesnie bo na cwiczenia
                  umyslowe - zbyt pozno.
                  • Gość: buha Re: siłownia dla kobiet IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.09.06, 14:11
                    ludzie z miasta urzywaja słowa -rolnik, natomiat na wsi mowi sie -chłop
              • Gość: devilshe Re: siłownia dla kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 11:09
                I tak z dobrego tematu zjechałaś na sex. Szkoda, że za przeproszeniem, dupą
                kończy się wiele postów. Tylko to mamy w głowie?
                Ja też korzystam z siłowni - dla zdrowia, endorfin i wcale z tej okazji
                bzykanie nie jest mi w głowie.
      • Gość: suszarka Re: siłownia dla kobiet IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.09.06, 22:21
        Jest jakas strona internetowa tej silowni ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka