Dodaj do ulubionych

internetowe prawybory

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:14
Może wszyscy politykujący na tym forum zrobimy szybkie prawybory na
Prezydenta Wałbrzycha w internecie - bez wywodów, politykowania - nazwisko
kandydata i tylko tyle:

Alicja Rosiak
Obserwuj wątek
    • Gość: ok! Re: internetowe prawybory IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.11.06, 19:53
      Ewa Jasiak
      • Gość: marek Re: internetowe prawybory IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.11.06, 19:59
        Piotr Kruczkowski
        • Gość: jas Re: internetowe prawybory IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.11.06, 20:10
          Mirosław Lubiński
        • Gość: 777 Piotr Kruczkowski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.11.06, 20:11
          I już.
          • Gość: olo Re: Mirosław Lubiński IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.11.06, 20:28
            Mirosław Lubiński
            • jevick Re: Mirosław Lubiński 08.11.06, 20:36
              M.Lubinski
              • daria_sejmowa Re: tylko nie Mirosław Lubiński 08.11.06, 22:58
                No to widzę elektorat M. Lubińskiego już w komplecie się wypowiedział.
                No to Panowie następna kolejeczka, pod innymi nikami. :-)
                • Gość: mozko Re: tylko nie Mirosław Lubiński IP: *.torun.mm.pl 08.11.06, 23:28
                  ja bede glosowal na darie_sejmowa!!
                  ona taka madra jest, dowcipna i elokwentna.
                  szkoda ze nie mozna miec 2 prezydentow miasta, razem z panem kruczkowskim daria stanowilaby niesamowity duet, ktorego by nam caly swiat zazdroscil...
                  ach sie rozmazylem...
                  • Gość: maria_domowa Re: tylko nie Mirosław Lubiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 00:00
                    Darię to byś musiał wziąć razem z misiem antylubińskim, oni są nierozłączni.
                    + Kruczek i jest tercet egzotyczny
    • Gość: opop Re: internetowe prawybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:51
      zanin o.O
    • Gość: ... Re: internetowe prawybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:58
      Kruczkowski
    • Gość: magda Mirosław Lubiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:20
      musi wygrac!
      • Gość: magda Re: Mirosław Lubiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 00:07
        oprócz mnie zaglosują na Lubińskiego 3 osoby z mojej najblizszej rodziny
    • Gość: mlody Re: internetowe prawybory IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.11.06, 22:27
      Piotr Kruczkowski
    • Gość: proboszcz Re: internetowe prawybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:58
      nasz dobrodziej Piotr. Inaczej zgrzeszycie.
      • Gość: antylubinski Re: internetowe prawybory IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.11.06, 23:14
        Oczywiście Lubiński...
        • Gość: :) Re: internetowe prawybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:36
          Kruczkowski-
          tylko szkoda że nie ma bardziej odpowiedniejszego kandydata
          • Gość: Mike Re: internetowe prawybory IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.11.06, 02:13
            Znowu będziemy wybierali "mniejsze zło"...
            Ehhh... Ale chyba najmniejszym będzie jednak Kruczkowski.
            • Gość: Wiktor Re: internetowe prawybory IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.11.06, 07:21
              Kruczkowski.Najlepszy!!!
              • Gość: mara Re: internetowe prawybory IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.11.06, 07:46
                tylko PIOTR KRUCZKOWSKI
                • Gość: cyc Re: internetowe prawybory IP: 62.87.161.* 09.11.06, 08:25
                  Mirosław Lubiński
                  • ledwozipie Re: internetowe prawybory 09.11.06, 09:06
                    Ja głosuje na Mirosława Lubińskiego
                    • Gość: . Re: internetowe prawybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:31
                      Kruczkowski
                      • Gość: radek Re: internetowe prawybory IP: 80.50.81.* 09.11.06, 09:45
                        Mirosław Lubiński
                        • Gość: damian Re: internetowe prawybory IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.11.06, 10:21
                          Alicja ROSIAK
                        • Gość: andre Re: internetowe prawybory IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.11.06, 10:21
                          A.rosiak
                        • Gość: AGA A.ROSIAK IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.11.06, 10:22
                          ALICJA R
                        • Gość: PANI ALICJA Re: internetowe prawybory IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.11.06, 10:22
                          ALICJA
                      • Gość: he he Re: internetowe prawybory IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.11.06, 22:11
                        zgadles
    • Gość: Christina Re: internetowe prawybory IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.11.06, 10:26
      Piotr Kruczkowski
      • Gość: Paweł Re: internetowe prawybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:33
        To chyba oczywiste ze Mirosław Lubiński to jedyna osoba ktora nie uspi
        Wałbrzycha jak poprzednik.
    • alicyjka11 Re: internetowe prawybory 09.11.06, 10:32
      Mirosław Lubiński of course!
      • Gość: ja Re: internetowe prawybory IP: *.devs.futuro.pl 09.11.06, 10:34
        Lubińskiego poproszę
    • Gość: CICHY Re: internetowe prawybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:37
      Piotr Kruczkowski
    • magmulka Re: internetowe prawybory 09.11.06, 10:38
      Zagłosuję na Mirosława Lubińskiego
      • Gość: :)))) Re: internetowe prawybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:00
        Kruczek
      • Gość: X Re: internetowe prawybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:23
        Do tych co głosują na P.K. pytanie:
        Co On Qrwa do tej pory zrobił?
        Proszę wymieniać w punktach. Na pewno odezwą się poplecznicy.
    • Gość: TTN Re: internetowe prawybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:36
      Mirosław Lubiński !!!
      • Gość: gosc Re: internetowe prawybory IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.11.06, 11:51
        Miroslaw Lubinski !!!
        • Gość: 53 Re: internetowe prawybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:26
          Alicja Rosiak
          • Gość: lizzy Re: internetowe prawybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:54
            Alicja Rosiak :)
            • Gość: Monika Re: internetowe prawybory IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.11.06, 12:58
              PIOTR KRUCZKOWSKI x 3 (członkowie rodziny)
              • Gość: Antykruczkowski Re: internetowe prawybory IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.11.06, 14:18
                Mirosław Lubiński oczywiście! :D Bedzie najlepszym prezydentem naszego miasta!
    • Gość: aaby Mirosław Lubiński x 7 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.11.06, 17:53
      ma mój głos, mojej żony, mojej babci, rodziców i teściów
      • Gość: piaskówka Re: Mirosław Lubiński x 5 osób rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 18:58
        Mirosław Lubiński
    • Gość: gość Re: internetowe prawybory IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.11.06, 18:59
      Kruczkowski
      • Gość: Adam Piotr Kruczkowski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.11.06, 19:15
        • mamwnosie Re: Piotr Kruczkowski 09.11.06, 19:27
          Oddam głos na Mirosława Lubińskiego!
        • Gość: jarko Re: Piotr Kruczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:28
          Alicja Rosiak X a to słodka tajemnica - do niedzieli i mam nadzieję że się
          faworyci troche zdziwią!!! I całkiem legalnie i bez żadnych podtekstów proszę -
          zegarki w gimnazjum na Sobięcinie to radny Nowak rozdaje TV wałbrzyska
          dzisiejsze wydanie będzie powtórka na kablówce UPC o 20.00 i 22,00 - każda
          okazja jest dobra!
          • Gość: mieszkaniec Re: Piotr Kruczkowski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.11.06, 20:14
            oddam głos na Kruczkowskiego ale niech obieca , że pozbędzie się Haliny Pankanin
            • Gość: obserwator Re: naiwniak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:30
              Wybierz Kruczkowskiego - będziesz miał HP gratis
              Przecież to ona rządzi tym miastem, człowieku!
              Piotruś to śmieszna marionetka w jej łapach.
              Popytaj ludzi z UM
              • Gość: JA Re: naiwniak! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.11.06, 21:55
                Chlopie w duchy wierzysz???
          • Gość: ala Re: Piotr Kruczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:10
            Kruczkowski Piotr razy 10 osob <moja rodzinka>
            • Gość: Marta Re: Piotr Kruczkowski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 07:27
              Piotr Kruczkowski + rodzinka (7 osób).Nawiązując do HP to już chyba będzie jej
              koniec.
    • Gość: * Re: internetowe prawybory IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 09:28
      Piotr Kruczkowski + 40% (I tura)uprawnionych do glosowania wałbrzyszan
      • Gość: ziemniak Re: internetowe prawybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 10:02
        no tak i nakaz prosto z kurii, dla moherkow poparty wizytowkami Kruczkowskiego,
        zeby sie czasem ktoras babcia nie pomylila i nie zaglosowala na szatana:)))))
    • Gość: wyborca Re: internetowe prawybory IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 11:27
      Mirosław Lubiński - głosuję ja i 10 000 wałbrzyszan !!!
      • Gość: Miś Re: internetowe prawybory IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 11:40
        Skąd te 10 000 wałbrzyszan? na Lubińskiego:):):)Kruczkowski tak! Naewt dużo,
        dużo wiecej. Wygra w I turze!!!
    • Gość: donau Re: internetowe prawybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 12:03
      Mirosław Lubiński ( 15 głosów z mojej rodziny)
      • Gość: cichosza Re: internetowe prawybory IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 14:50
        Lubiński Mirosław to klasa prima sort !
        Głosy tych którzy oceniają wlaściwie obecnego marionetkowego Prezydenta.
        Teatr lalek - tam jego miejsce.
        • Gość: lisek Re: internetowe prawybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:15
          Nie obrażaj Teatru Lalek taką gwiazdą!
    • Gość: dorota Re: internetowe prawybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:46
      a ja i tak wierzę w Alicję i z tego co tu widzę to szykuje się niespodzianka. A
      w to że Petresku Kruczesku wygra w I turze wyborów to wierzą chyba tylko jego
      fanatycy tj. urząd miejski - (pracownicy przyjęci przez niego ) i Ci którzy
      mają coś obiecane - no i oczywiście pokorne owieczki księży proboszczy ale tych
      jest coraz mniej bo ludzie przez politykkowanie księży przestają chodzić do
      kościoła!!!
      • Gość: 6666 Re: internetowe prawybory IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 18:24
        widzisz dorotko , tobie faktycznie potrzebny jest drwal zeby cie solidnie wyrabal
        • Gość: jan Re: internetowe prawybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:27
          Kruczkowski bo przecież na komunistów nie będę głosował!
          • Gość: Jas Re: internetowe prawybory IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.11.06, 20:47
            A,ja na Lubinskiego tylko dlatego,ze po kazdej kadencji powinna byc zmiana wole
            komune niz zaklamanych katolikow!!!
          • Gość: *** Re: internetowe prawybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:55
            a kto to są komuniści wg Ciebie? Dzieci Stalina czy współczesna lewica?
            Ci, którzy nie akceptują właścicieli Pana Boga, to kto?
            Takiej indoktrynacji jak w kościołach kato. nie było za największej komuny.
            Współczuję Ci i po chrześcijańsku pozdrawiam
            • Gość: cisza Re: internetowe prawybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 15:52
              jest cisza więc nie będe zdradzał na kogo zagłosuje i nie będę agitował
              ale powiem wam drodzy koledzy i koleżanki forumowicze ,że kolo nosa
              lata mi wasze zdanie . Dlaczego , bo wygra najlepszy a nikt z was
              tego nie wie . Spekulujecie ciągnac wóz do swojej stajni. Ja tam jestem
              za tym żeby trójka faworytów rządziła wspólnie. Nawet nie wiecie ile
              dobrego taki egzotyczny tercet dałby wałbrzychowi.
              Kruczkowski Razem z Alicją budziłby wałbrzych przy pomoc dobrego planu
              Lubińskiego. pozdrawiam
              • Gość: wyborca Re: internetowe prawybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:36
                Pomysl zacny, ale nie moze byc 3 stanowisk prezydentow. Kto z nich zgodzilby
                sie zostac wice?????
                • Gość: re Re: internetowe prawybory IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.11.06, 18:06
                  Balcerowicz musi odejść
              • Gość: woody Re: internetowe prawybory IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 13.11.06, 00:13
                Miro Lubiński :) dziękuę już innym, którzy zasiedzieli się w urzędzie i nic nie
                zrobili... czyli Panu K. i Pani R. :) pozdrawiam
      • Gość: niezdecydowana Re: internetowe prawybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:35
        Dzonego Radyjko wycieli z wyborów , więc nie głosuję. Ale przyznaje,że każdy
        kandydat ma teraz duże szanse.
        • Gość: aaa Re: internetowe prawybory IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.11.06, 22:38
          Alicja i nikt inny
          • Gość: UOP Re: internetowe prawybory IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.11.06, 22:52
            ty glupia i nawiedzona psiocho
            • Gość: aaa Re: internetowe prawybory IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.11.06, 23:00
              life is brutal...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka