Dodaj do ulubionych

Wałbrzyskie forum

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.11.06, 09:13
Realizujemy materjał na temat czatów i forum regionalnego, chcieli byśmy
poznać opinię cztujących. Zainteresowanych wypowiedzią na ten temat prosimy o
kontakt z naszą redakcją 074 840 17 51 na życzenie rozmówcy zapewniamy
anonimowość.
Obserwuj wątek
    • Gość: czatownik Re: Wałbrzyskie forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 10:56
      Nie prościej uruchomić forum na swojej stronie
      niż namawiać ludzi di wydawania kasy na polączenia telefoniczne?
      • Gość: # Re: Wałbrzyskie forum IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 11:00
        Forum? Grupa kilkunastu no może kilkudziesięciu osób, ciągle ta sama, we
        własnym sosie. Skład: młode wilczki z SLD i od Klonowskiego, urzędnicy
        magistratu od Chećki, działacze PIS-u (raczej zbliżeni do Bartolika) oraz młode
        fanki Piotra K.
        • Gość: emeryt Re: Wałbrzyskie forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:05
          Czyżby? A co, proponujesz dokooptować Białystok?
          Moich znajomych jest tu kilkanaście osób.
        • Gość: SLEPAJULA Re: Wałbrzyskie forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:33
          mozei sa mlode wilczki ale ja jestem stara baba i lubie tu bywac ,
    • Gość: TV Dami Re: Wałbrzyskie forum IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.11.06, 14:23
      Żle nas drodzy forumowicze zrozumieliście materiał dotyczyć będzie forum jako
      medium opiniotwórcze chcemy zamieścić opinie socjologów, administratorów sieci
      i forumowiczów.
      • Gość: ja Re: Wałbrzyskie forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 14:34
        wydaje mi się, że wypowiedzi na forach internetowych są dostępne dla wszystkich
        mediów. Wystarczy podać z którego forum czerpiecie wiedzę i jeśli coś
        cytujecie - dajecie nick autora. Większość gazet tak robi i internauci jakoś
        nie protestują.
        Pozdrawiam
    • Gość: TV Dami Re: Wałbrzyskie forum IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.11.06, 15:36
      Gazety tak mogą zrobić, ale my jesteśmy telewizją :czyli dżwięk i wizja
      • Gość: ja Re: Wałbrzyskie forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:16
        Czegoś tu nie rozumiem. Chcecie zrobić program o internautach, pokazując ich w
        telewizji lub puszczając ich głosy z rozmów telefonicznych?
        Siłą internetu jest możliwość zachowania anonimowości (ale nie bezkarności)
        i dlatego ludzie wypowiadają opinie, na które nie odważyliby się w realu.
        Możecie zrobić przecież program gdzie będzie pokazany ekran z pojawiającymi się
        postami na żywo. Chociaż, w Wałbrzychu to trochę ryzykowne.
      • Gość: Be wary Re: Wałbrzyskie forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:36
        "Dami" to (werbalnie) w języku angielskim "głuptak".
        Poinformował Was ktoś już o tym?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka