Dodaj do ulubionych

NJ Sajnog-Obrebalski

21.11.06, 15:58
Przeczytalem w nowinach wywiad z Sajnogiem i Obrebalskim. Mialem o Obrebalskim do pewnego czasu dobre zdanie, ale to co on poopowiadal to istny belkot i brak jakiegokolwiek pomyslu! Nie potrafi niczego zdeklarowac, np:
"Sprawa obsad personalnych jest teraz drugorzędna, bo nie chcę dzielić na razie skóry na niedźwiedziu."
"O podziale stanowisk jeszcze nie rozmawiamy"
MO nie potrafi sie zadeklarowac w jakiejkolwiek sprawie, jego kampania to tylko frazesy i kompetnie niekonkretne hasla, Wstyd panie marku
Obserwuj wątek
    • Gość: tez zalamany Re: NJ Sajnog-Obrebalski IP: *.230.udn.pl 21.11.06, 16:33
      do tego argumentacja: jestem lepszy bo jestem starszy i mam rodzine. Fatalny
      gość
      • Gość: Somebody Re: NJ Sajnog-Obrebalski IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.11.06, 19:46
        Jeśli ktoś się skupia na rządzeniu poprzez obsadzenie rodzinki i znajomych na odpowiednich szczebelkach to wybaczcie - kolejny od prywaty - Sajgon wracaj do Uzbekistanu!!
        • Gość: max Re: NJ Sajnog-Obrebalski IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.11.06, 20:50
          TYLKO SAJNOG
          • Gość: Somebody Re: NJ Sajnog-Obrebalski IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.11.06, 20:59
            Są tez tacy, którzy używają pustych sloganów - oczywiście szanujemy ich :)))
            • Gość: zenon5 Re: NJ Sajnog-Obrebalski IP: 88.123.237.* 21.11.06, 21:28
              Lepiej bedzie, jak bedziecie szanowali WSZYSTKICH wyborcow,bez wzgledu na ich
              slogany.Poprostu, to Wy preferujecie danego kandydata,macie do spelnienia
              oczekiwania wyborcow,czyli poprostu, trzeba trzymac klase!!W Krakowie, Rokita
              pokazal klase,ten powinien byc wybrany kto jest najlepszy.A Krakow to kolebka
              inteligencji polskiej,uczmy sie poprostu.Wyzwiska i inwektywy dyskwalifikuja,to
              jest doping najnizszego sortu.
              • Gość: ME Re: NJ Sajnog-Obrebalski IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.11.06, 08:15
                KONIEC Z PARTYJNIACTWEM W SAMORZąDZIE, KONIEC Z AGITKą POkusiaczą, KONIEC Z
                MARKIEM OBRęBASKIM!!!
                • Gość: lautrec yes! yes! yes! IP: 193.109.212.* 22.11.06, 08:40
                  KONIEC Z PARTYJNIACTWEM W SAMORZąDZIE - czas na rządy ...prystroma, czas na
                  jego krewnych i znajomych!!!! kusiak już się najdał, teraz czas na innych!!!
                  dajcie szansę najeść się prystromowi a przy okazji miłosz sajnog na 4 lata
                  bądzie miał zapewnioną ciepłą posadkę!!!! ... a co z miastem? ... akogo to
                  obchodzi!!!!
                  idioto - od kilku tygodniu masz włączony caps lock! niezauważyłeś? ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka