IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.11.06, 22:07
Przecież w Wałbrzychu nie brakuje mądrych ludzi, dlaczego odzywają się w
większości kretyni na tym forum ...
Obserwuj wątek
    • arek354 Re: kurde 24.11.06, 22:22
      Gość portalu: romo napisał(a):

> Przecież w Wałbrzychu nie brakuje mądrych ludzi, dlaczego odzywają się w
      > większości kretyni na tym forum ...

Zamęt na tym forum sieje grupka tępych, lokalnych polityków. Jest ich niewielu
      dlatego piszą pod róznymi pseudonimami, a co się z tym wiąże - niezalogowani.
      Nie podejrzewam zwykłych wałbrzyszan o podniecanie się polityką w takim
      stopniu, jaki widzimy na tym forum. Pojawianie się kolejnych bzdetnych wątków
      n/t Piotra, Haliny, Tomasza itp. to akcje i reakcje tej właśnie grupki pacanów.
      Opluwanie politycznych rywali powoduje u nich zapewne orgazm, jedyny orgazm
      jakiego są w stanie doznać tylko przed klawiaturą, bowiem czas przed nią
      spędzany wyklucza zapewne intymne związki z partnerami/kami. Proponuję nie
      włączanie się do politycznych dyskusji, a wątki te same umrą śmiercią naturalną.
      • Gość: Funek Re: kurde IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.11.06, 22:24
        Teraz to już są dwa głupki do kupki. Ciekawe czy będzie zgraja ?
        • arek354 Re: kurde 24.11.06, 22:30
          Gość portalu: Funek napisał(a):

> Teraz to już są dwa głupki do kupki. Ciekawe czy będzie zgraja ?

Odezwał się właśnie kolejny "polityk".
        • Gość: Mądra Jola Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 09:06
          fiutek, nie funek!
          • samnet1 Re: kurde 25.11.06, 12:32
            Myslę że musze się zgodzić z Arkiem ponieważ jak widać mało kto interesuje ise
            u nas polityką. Pokazały to ostatnie wybory że głosowała bodaj nawet nie połowa
            Wałbrzyszan i to zostało zawyżone tym że w niektórych regionach osoby zostawały
            dowożone na prywatny koszt samurajów z wyższych sfer samochodami do lokali
            wyborczych aby zagłosowali i to ma być sprawiedliwość?
            • ledwozipie Re: kurde 25.11.06, 13:24
              Arek ma racje, ale ja bym grupę przez niego rozszyfrowaną rozszerzył o
              pracowników urzędów, głównie Starostwa i Urzędu Gminy. Zwróćcie uwagę
              że "polityczne" posty pojawiają się najczęściej w tygodniu w godzinach 8-16.
              • Gość: iti Re: kurde IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.11.06, 13:44
                nie zawsze madry ma czas i chec polemizowac zdrowy rozsadek mowi ze oszolomow
                nalezy omijac i robic dobre uczynki
                • Gość: romo Re: kurde IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.11.06, 10:22
                  Dziękuję. Myślę że wiele z wpisów określonych w tym wątku ma swoje
                  odzwierciedlenie w prawdzie. pozdrawiam Maurycy.
    • Gość: dam Re: kurde IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.11.06, 23:07
      JAk tu ktos zauważył to urzedasy opluwają sie wzajemnie
      Ja stanowie tu chyba mniejszosc studencka
      dzialaj ROmek moze nastepnym razem.Pozdrowionka dla Kamila(zrobcie porzadek z
      Wiazowskim)
    • Gość: anka Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 09:51
      Ty Maurycy juz przestań się tak obmacywać ze swoją płaską dziewczyną przy
      wszystkich i zapoznaj mnie w końcu ze swoim fajnym kolegą Zielińskim. On jest
      taki słodki...
      • Gość: fafek Re: kurde IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.06, 10:05
        ta jak nic ... a żal aniuli dupę sciska, bo jakieś pseudonimfomatyczne zapędy
        żyć spokojnie nie pozwalaja. Uwielbiam takich sfrustrowanych, zgorzkniałych i
        odrzuconych kretynów, co życie przegarli. Brawo. Jak to mówią, gdy się nie ma
        siły argumentów to trzeba się przerzucić na argument siły. Cóz za intelekt, cóz
        za błyskotliwość. Brawo ... Podziwiam!

A teraz kolego idź połóż głwę na kasie w Biedronce i naciśnij obrazek z
        buraczkiem :P za wszystko zapłacisz kartą wiza ... ale Twoja burakowatość jest
        bezcenna :D
        • Gość: to ja Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 10:23
          Już się tak Kamilko nie oburzaj, nie mozna mieć wszystkiego.
          • Gość: fafek Re: kurde IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.06, 10:32
            no i teraz mnie obrazasz buraczku?? Ja sobie wypraszam, rodzice mnie takim
            dennym imieniem nie pokrzywdzili, więc nie wiem do kogo ta mowa ... run,
            run ... Biedronke jeszcze zamkną ;)
          • Gość: bajka Re: kurde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 10:44
            a kto to do cholery jest Kamilka????
            • Gość: no co Ty Re: kurde IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.06, 10:53
              nie wiesz? jedna z góniarskich bohaterek Klanu <lol>
        • Gość: anka Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 10:48
          Ja to wiem, a ten ktoś nie. Sylwia ładne imię, ale Anka ładniejsze :P
          • Gość: fafek Re: kurde IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.06, 10:53
            no to podziel sie tę swoją rzekomą wiedzą :P ta Sylwia cudowne, jak zgniłe
            kwiatki w wazoniku :P a Ania piękne ... nie ma to jak miec na imię Burek :D
            względnie Azorek. Po prostu aż mnie zazdrosć zżera ... ja tez chce takie piękne
            sucze imię ... bardzo, czemu mamusi mi nie dała takiego ;( buuuuuu

I jak tak chcesz sobie powimieniac imiona to może zajrzuj do słownika polskich
            imion znajdziesz ciekawsze niż to swoje burkowate.
            • Gość: nie rozumiem. Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:07
              czy Ty masz dziewczyno jakiś kompleks? Obrzucacie się na tym forum zamiast
              rzetelnie pracować za pieniądze podatników.
              • Gość: ? Re: kurde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:11
                przepraszam bardzo ale o co u chodzi, wymieniacie jakieś imiona, ,mówicie o
                kompleksach...a "nie rozumiem" to w pracy chyba nie jest skoro nas tak
                poucza...hm....
                • Gość: masz rację Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:20
                  nie jest
                  • Gość: :) Re: kurde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:27
                    to współczuę...że w dzień wolny nie ma nic lepszego do roboty...a może to powód
                    do radości, że mam z kim rozmawiać? proponuję nowy temat: jak rozmawiać z
                    ludźmi specjalnej troski i z burkami
              • Gość: qe? Re: kurde IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.06, 11:12
                ja nie mam zadnych i skad taka pewna postawa. Za żadna kase podatników nie
                pracuje i nie jestem dziewczynką :P

i koniec tej mowy bo mnei boli jak na to patrze. półinteligencja zafajdana!
                • Gość: czytaj dokładnie! Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:19
                  nia napisałem dziewczynko tylko dziewczyno. Dziewczynki są w burdelu, a Ciebie
                  nie miałem zmiaru obrazić. I nie łam się. najważniejsze być sobą.
                  • Gość: taaa Re: kurde IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.06, 11:28
                    a mnie chodziło o to, ze ani ze mnie dziewczynka(skoro tylko są w burdelu to
                    widzę tu jakies pedofilskie zapędy), ani dziewczyną, ani kobietą. Takie to
                    skąplikowane, może byś to przyjał do wiadomości! I z czytaniem ze zrozumieniem
                    nie mam probelmów, czyba, że ktoś czego nie usłyszy (wzglednie przeczyta) to
                    sobie zmyśli i jeszcze smie mi coś tu imputowac. Ja widze, ze na forum
                    wyborczej to wszyscy jacys jaśnie oswieceni, zbiorowa illuminacja jakaś.
                    Wszyscy maja monopol na parwdę i ferują wyrokami na lewo i prawo. A gdyby
                    czasami dopuścili swój rozumek resztkammi sił do choćby znikomego wysiłku
                    zdaliby sobie sprawę, że z prawdą to jest tak: jest prawda, tylko prawda i
                    gó.. prawda. a ta trzecia jest najwazniejsza prawdą. Pozdrawiam wszystkch
                    uroczych frustratów.
                    • Gość: ? Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:32
                      a co to znaczy "skąplikowane"
                      • Gość: no tak Re: kurde IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.06, 11:36
                        nie ma to jak przypieprzac sie do szczegółów. Może jeszcze jakaś literówkę
                        znajdziesz? dawaj posmiejemy się razem :P aaaa ... no i czekaj, miałem byc
                        dziewczątkiem z kompleksami, więc moze teraz czas wpaść w czarną rozpacz, bo
                        ktoś się ze mnie bedzie smiał. buuuu!

i piekne odniesienie się, do całego tekstu. Gratuluje!

ps. Obserwatorko jam spokojny jak w trakcie medytacji ;)
                    • Gość: obserwatorka Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:35
                      jak pieknie popatrzeć jak ludzie doprowadzają samych siebie do białej gorączki.
                      Trochę dystansu. Do siebie i innych. :)
                      • Gość: aaaa Re: kurde IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.06, 11:38
                        no odpisałem gdzie indziej, ale cóz powtórze się. Spokojnym to raz, a dwa z
                        dystansem to u mnie jest wszystko okey :P żaden ze mnei krótkowidz :P
                        • Gość: nie ja Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:49
                          pisze się chyba okay. czy ja wiem kto tu jest półinteligentem?
                          • Gość: hehe Re: kurde IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.06, 11:55
                            a mnei to bawi. ciekawe jaki jeszcze błedzik mi pan wytkniesz. moze bark
                            ogonków, kreseczek czy jeszcze cos tam. Super po prostu. to sie nazywa
                            retoryka. hehe! po prostu super. jedni tu sacza jadem i sa hamscy, inni
                            przypieprzaja sie do szczegolow. oj rety! a tak na marginesie, to ja nic nei
                            mowilem, ze jestem inteligentny i nei mam wylacznosci na parwde, ktora paniczyk
                            sobie uzurpuje.

i psheprasham za błedy ... moshe to wlasnie mysl, poslugiwac sie jezykiem
                            pietnastek. o! dopiero bedziesz mial sie czego czepic :D chichi!
                            • Gość: o nie! Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:57
                              jesteś facetem i brak ci ogonka??
                              • Gość: a jednak Re: kurde IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.06, 12:03
                                zabawa. ja tu o fizjologii nie mam zamiaru rozmawiac. mam wrazenie, ze jedyne,
                                co mi zostaje to zaprowadzic za raczke niedojrzałego osobnika do postu nr jeden
                                zeczonego tematu.

podziekował! za dyskusję na poziomie!

jakos sie tak sklada, ze nie pozdrawiam i widze, ze kazde forum musi miec swoim
                                sfrustrowanych przegranców, tu tę zaszczytna funkcje pełnisz Ty! Gratuluje!
                                • Gość: Anka Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:08
                                  Maurycy słoneczko, nadal nie rozumiem dlaczego się tak pieklisz po każdym
                                  poście, który zawiera jedno zdanie. Czy Ty zawsze musisz odpisywać ośmioma? I
                                  kto tu jest sfrustrowany?
                                  • Gość: pomyłka Re: kurde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:10
                                    to nie Muarycy Aniu.
                                    • Gość: <lol> Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:16
                                      "a mnie chodziło o to, ze ani ze mnie dziewczynka(skoro tylko są w burdelu to
                                      widzę tu jakies pedofilskie zapędy), ani dziewczyną, ani kobietą." Nie facet,
                                      to kto? A mnie i tak się strasznie podoba organista z Podzamcza. Nie to co Ty.
                                      • Gość: ? Re: kurde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:19
                                        kto niby jest organistą z Podzamcza? I czemuż to Ci się on tak podoba?? Może
                                        chcesz o tym porozmawiać?
                                        • Gość: to mój gust Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:22
                                          bo ma coś co Tobie brakuje. a mianowicie seksownego wyglądu. Mrrru
                                          • Gość: bo się wzruszę... Re: kurde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:25
                                            na pewno ma coś między nogami czego ja nie mam bo jestem
                                            kobietą...inteligentko:P miaaaau
                                            • Gość: Anka Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:28
                                              a mówią, że są kobiety z jajami, szkoda, że jesteś miękka. jA to przynajmniej
                                              jestem kobietką z ikrą. Czyżbym była dla Ciebie konkurencją?
                                              • Gość: . Re: kurde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:30
                                                Możesz marzyć sobie dalej kochanieńka...powodzenia...będzie Ci potrzebne.
                                  • Gość: ta strasznie Re: kurde IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.06, 12:10
                                    ale uczuli mnie duzo mowic :P a poza tym, djacie spokoj z tym maurycym znowu
                                    czuje sie obrazony. koniec nadawania o wielcy i madrzy!
                                  • Gość: słoneczko?? Re: kurde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:12
                                    nie sądzę żebyś była z nim aż tak blisko żeby mówić "słoneczko" więc się
                                    odpitol kobieto (jeśli wogóle nia jesteś)
                                    • Gość: Anka Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:19
                                      na szczęscie, nie jest w moim typie. nie pociągają mnie faceci, którym nos
                                      pozwala na palenie papierosa pod prysznicem. Możesz go sobie zostawić. :) A
                                      chciałam taką miła atmosfere wprowadzić. :(
                                      • Gość: ha ha ha Re: kurde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:23
                                        miła atmosfera będzie jak sobie stąd pójdziesz...i przestaniesz bredzić...nie
                                        wiem o co Ci chodzi z tym nosem, nie mam aż tak bujnej wyobraźni
                                        • Gość: dlatego Cię znam Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:26
                                          nie mogę stąd iść, bo jestem Twoim sumieniem.
                                          • Gość: :D Re: kurde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:27
                                            nie mam sumienia
                                            • Gość: sumienka Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:28
                                              bo ja jestem ona, nie on :)
                                              • Gość: pffff Re: kurde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:32
                                                i co, mam się cieszyć??
                                                • Gość: istnieją laski Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:35
                                                  jakbyś mnie zobaczył to na pewno byś się ucieszył.
                                                  • Gość: :) Re: kurde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:38
                                                    do less jeszcze mi daleko...proponuję żebys się zapisała do forum kochających
                                                    inaczej.
                                                  • Gość: ech Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:43
                                                    dlatego to Cię boli, że jestem przeciwieństwem Ciebie. Nie martw się w ciemnym
                                                    pokoju wszystko się wyrównuje.:)
                                                  • Gość: pozdrawiam Re: kurde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:48
                                                    tzn, że ja jestem atrakcyjna,zgrabna, ładna i inteligentna a Ty jestes moim
                                                    przeciwieństwem...w takim razie bardzo się cieszę, że tak jest:)
                                                  • Gość: przestań już Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:52
                                                    no cóz. najgorszym błedem życiowym jest okłamywanie samego siebie.
                                                  • Gość: :P Re: kurde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:54
                                                    dobrze, że to dostrzegłaśm, cieszę się że mogłam Ci w tym pomóc.Żegnam.
                                                  • Gość: pamela Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:53
                                                    i jeszcze pewnie masz wymiary 96-60-96 i wymiar stanika C :)
                      • Gość: bajka Re: kurde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:38
                        uroczo...czy dystans 41 km starczy?
    • Gość: do roboty!! Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:41
      gdyby poseł Giovanni wiedział, za co Wam płaci....
      • Gość: ? Re: kurde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:53
        a kto to taki?
        • Gość: I ja za Ciebie Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:54
          najważniejszej osoby w mieście nie znasz?? wstydź się!!
    • Gość: zdecyduj się Re: kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:55
      Maurycy tak tu umoralniał, a sam wdał się w chorą dyskusję. Sam sob ie
      zaprzecza.
      • Gość: t-805 Re: kurde IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.11.06, 14:29
        Ludzie, co to jest za wątek? O co tu chodzi?
        • Gość: jonathantillman to wszystko jest do ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 16:44
          fakt, faktem, ze to forum zawsze słuzyło (i bedzie słuzyc) do klotni, wyzwisk i
          politycznych gier, czy raczej gierek (nie edward).

jedyne co mozna powiedziec, to to, ze kiedys (w zamieszchlych czasach poczatkow
          tego forum) nawet w tych klotniach wypowiedzi byly bardziej soczyste, dluzsze i
          poprostu ciekawsze (vide dawne spory (moje lecz rownie innych) z trutniem -
          pozdrawiam Go serdecznie w tym miejscu)

tak czy siak, nic sie "w tym temacie" nie zmienilo.
          a sam watek (tzn. "jak to zle na tym forum") powtarza sie przynajmniej raz na
          trzy miesiace (prosze sprawdzic w archiwum) i nie wnosi nic nowego, poza
          dodaniem do forum stu nowych wpisow

pzdr
          jt

ps. a poza tym uwazam, ze balcerowicz musi odejsc, a kartagina winna byc spalona...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka