Dodaj do ulubionych

Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 16:16
03.02.2007 W KLUBIE K10 ZAGRA MEGA GWIAZDA MUZYKI KLUBOWEJ -------------------
-----------------------------Chris Kaeser-------------------------------------

JESLI JESTESCIE PRAWDZIWYMI KLUBOWICZAMI TO ZAPRASZAM DO NASZEGO KLUBU

www.chriskaeser.net/html/index2.html
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: 212.160.172.* 25.01.07, 17:58
      jakos nie moge sie dopatrzec tej wiadomosci nigdzie . nie ladnie tak zartowac z
      ludzi
    • Gość: Gosc portalu Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.orange.pl 25.01.07, 18:07
      Naprawde górna półka muzyki klubowej,jeśli ten CHRIS KAESER zagra w k10 to ja
      gratuluje pomysłu i siły przebicia,normalnie jestem pełen uznania i życzę
      realizacji takich pomysłów!
      • Gość: Gość portalu Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.orange.pl 25.01.07, 18:36
        Dzwoniłem do właściciela k10 powiedział że oficjalne informacje ukażą się w
        poniedziałek na ftb,rmf maxxx i plakaty,telefon jest na plakacie Angelo Mike.
        • Gość: frt Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 18:38
          cos mi sie nie chche wierzyc bo na jego oficjalnej stronie nie nie pisze o k10 :P
          • Gość: k10 Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 18:45
            Nie jest napisane,ponieważ dopiero 3 godziny temu zostało to podtwierdzone!!!
            Info niebawem na www.chriskaeser.net/html/index2.html
            • Gość: Aron Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 19:06
              choroba lub katastrofa może być tylko powodem nieobecnośći CHRIS KAESERa albo
              zmiana terminu,taką uzyskałem informacje,
              • Gość: T.T. Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.01.07, 19:23
                No prosze... Coraz lepiej:D
                • Gość: Kola Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 19:47
                  szukuje się super impreza,wreszcie w czymś dorównamy innym,pozdrawiam!
          • Gość: kayt Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.07, 16:51
            mi wystarczy info na ftb,czekam?
            • Gość: Piter Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: 217.116.110.* 30.01.07, 18:09
              Info dostałem z ftb...
    • Gość: muzyk Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.01.07, 22:50
      kto wie jaki tytul ma kawalek ktory leci w tle na w/w stronce Chrisa?
      • Gość: Gość Terminala Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.07, 11:03
        Czy możesz podpowiedzieć,bo nie jestem specem od tej muzy,dzięki.
        • Gość: Gość Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.07, 12:39
          chyba sie chwalą,choć by było fajnie,
      • Gość: dobra dusza:) Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.07, 12:42
        to kawalek ''hey baby'' , jest kilka wersji, moim zdaniem Shazer'k mix
        najlepszy:)pozdrawiam:)
        • Gość: muzyk Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.01.07, 13:39
          dzieki wielkie dobra duszo :)
          • Gość: dobra dusza:) Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.07, 16:52
            alez nie ma za co:) jestesmy tu po to zeby sobie pomagac:)pozdrawiam
    • Gość: clubhead Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.07, 18:39
      no to juz jest potwierdzone :) na oficjalnej stronie jest wpisany Walbrzych :)
      a po Walbrzychu Dj gra we Francji a caly marzec w Miami :)

podziw dla K10 :) sciagajac go do klubu :) ze wybral taka dziure jak nasz W-
      ch :)
      • Gość: errer Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.07, 19:12
        gdzie ci pisze ja nic nie widze zeby pisało ;p
        • Gość: clubhead Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.07, 19:54
          hehe trzeba umiec szukac :D a na stronce czysto na czarnym pisze
          3 Walbrzych pozniej gra w France a pozniej Miami :)
      • Gość: Anonim Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.07, 19:25
        Gość portalu: clubhead napisał(a):

> podziw dla K10 :) sciagajac go do klubu ze wybral taka dziure jak nasz W-ch

Podziw ze wybral taki klub slynacy z pedalstwa i lodziarstwa. No ale coz, jaki
        klub tacy goście :) Lubi dziury, to przyjechał :D
        • Gość: oyfvjv Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 09:56
          przeciez tu nigdzie nie pisze ze bedzie wystepowal w wchu!!!!!!!!!!!!
          www.chriskaeser.net/html/index2.html
          • Gość: clubhead Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.07, 10:53
            yaa jakei muflony... ;/

profile.myspace.com/index.cfm?
            fuseaction=user.viewprofile&friendID=90479212

i zjedz troszeczke w dol i po prawej stronie masz ramke i

Upcoming Shows ( view all )

Feb 2 2007 11:00P
            La Croisiere Montpellier (France)
            Feb 3 2007 11:00P
            K-10 Walbrzych (Poland)
            Feb 23 2007 11:00P
            SPACE39 Dole (France)
            Mar 20 2007 8:00P
            WMC Miami
            Mar 21 2007 8:00P
            WMC

:)
            • Gość: T.T. Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.01.07, 10:56
              Nareszcie coś się dzieje... Jednak nie widziałem jeszcze żadnych plakatów:/
              Warto by rozpromować taką impreze.
              • Gość: GRATULACJE Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.07, 11:49
                WISZĄ JUŻ W K10,NO NO!
                • Gość: gość portalu Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: 217.116.110.* 27.01.07, 12:24
                  Wiem że w następnyn tygodniu przez ftb dostanie info 5000oosób,radio RMF MAXXX
                  pusci spoty w poniedziałek no iplakaty pomieście.
                  • Gość: gratulacje Nicol Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.07, 14:28
                    www.myspace.com/chriskeser zobacz na tą strone piszą o k10 3lutu
                    WAŁBRZYCH/POLAND.
                    • Gość: clubhead Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.07, 14:45
                      mam wielke nadzieje i mysle ze teraz beda co miesiac imprezy z zaproszonymi
                      Dj's :) a wtedy wystarczy mi chodzic raz w miesiacu u siebie w miescie na
                      balet :) a swoja droga kogo byscie chcieli uslyszec u nas ? bo ja

- Tiddey , Kris , W , Johan Gielen (marzenia):P no i wiele innych :P pomarzyc
                      zawsze mozna :P
                      • Gość: k10 Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.07, 14:53
                        www.myspace.com/chriskaeser
                        • Gość: k10 Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.07, 15:10

(1) Armin Van Buuren
                          Amsterdam / Holandia // Armada

(2) Marco V
                          Holandia

(3) Sander van Doorn (Sam Sharp)
                          Holandia

(4) Tiesto
                          Holandia

(5) Above & Beyond
                          Wielka Brytania

(6) Eddie Halliwell
                          Wielka Brytania

(7) Paul Van Dyk
                          Niemcy

(8) Menno De Jong
                          Holandia 2,71%

(9) Kyau & Albert
                          Niemcy

(10) Ferry Corsten
                          Holandia

no moi drodzy zgadnijcie kto do nas przyjedzie następny
                          • Gość: T.T. Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.01.07, 15:22
                            Nie żartujcie, że ktoś z pierwszej dziesiątki? :O
                            Menno De Jong albo Eddie Halliwell, w to jeszcze byłbym w stanie uwierzyć, ale
                            ściągnijcie Sandera van Doorna albo Ferry Corstena (bo o Arminie, Marco V czy
                            Tiesto nawet nie ma co marzyć) to będę Was wielbił:D
                      • Gość: Gosc portalu Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: 217.116.110.* 27.01.07, 15:57
                        W K10 wystąpią w 2007/8 największe sławy sceny clubowej z kraju i
                        zagranicy,prowadzone są rozmowy z przedstawicielami DJ z listy magazynu MAG,w
                        tej chwili są brani pod uwagę DJ/Niemcy,Holandia,Czechy.Tylko tyle się
                        dowiedziałem,pozdrawiam.
                        • Gość: iti Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.07, 16:18
                          jeśli ten gościu z k10 zalatwil chrisa kaesera to ma talent i chyba wie do
                          czego dąży więc można się spodziewać gwiazd powodzonka
                          • Gość: a.a Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.07, 17:43
                            napewno przyjde!
                          • Gość: Bywalec Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.07, 20:31
                            Czy w wałbrzychu jest to możliwe by ludzie docenili tego typu gwiazdy?Ja wątpie
                            mam swoje zdanie o wałbrzychu ,dlatego jeżdże do wrocka choć na tym występie
                            będe napewno!
                            • Gość: Bywalec Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.07, 20:48
                              Wałbrzych K10 znalazł na trasie wielkich clubów świata np;WMC!Super reklama,bo
                              ilu amerykanów zna WAŁBRZYCZ czy zamek KSIĄŻ?Powinni reklamować się razem by
                              jak największa wiadomość szła w świat o naszym mieście,popatrzy na wrock !
                              • Gość: xdix Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.07, 22:36
                                sciema podstawiony angelomajk iten tez
                                • Gość: majewski szoł Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.02.07, 17:00
                                  xdix a ciebie kto tu podstawił,konkurencja?
                              • Gość: mlody Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.07, 22:51
                                mysle ze bedzie Kyau & Albert bo z reszta to raczej trudno bedzie :)
                      • Gość: cluphed Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.01.07, 18:34
                      • Gość: cluphed Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.01.07, 18:37
                        pie..ij sie w leb glupi psie ! kriss no jasne wixa na maxa bardziej spedalimy
                        to miasto, tiddey ? nastepny palant z ekwadorowskiego szitu . dobzre myslisz
                        glupia pusta mozgownico
          • Gość: Kayt Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.07, 23:43
            PISZE I TO NAOBU JEGO STRONACH !!!!
    • Gość: fan Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 00:00
      dajcie niusa do vivy lub mtv, przyjada zrobic jakis club rotation albo cos,
      niech polska zobaczy ze u nas tez mozna!!!! a we wrocku wiedza ludzie???
      • Gość: VVVVVVVVVVVVVVVVV Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.07, 08:27
        JON OGLASZA TEGO GOSCIA
      • Gość: Gosc portalu Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.orange.pl 28.01.07, 17:30
        W poniedziałek zostanie ogłoszone w całej POLSCE!Byłem dziś w nocy w K10 Johny
        Lee grał fantastycznie,dawkował muze Chrisa Kaesera delikatnie i mądrze
        pokazując klimaty na 3lutego.Słucham setów CH.KAESERA ijestem pod wrażeniem
        tego co nas czeka na tej imprezie,facet robi niesamowite wrażenie swoimi
        występami,zabaczycie przyjadą ludzie z całej POLSKI.Ja sam kupuje 4bilety dla
        rodziny z OPOLA i KRAKOWA!
        • Gość: Kola Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.07, 17:57
          Jego fani już wiedzą,dzisiaj kupiłem od właściciela siedem biletów z rezrwacją
          dla kuzynek i ludzi z Poznania,dziwią się że nie po 50zł są wejściówki,były na
          Kaeserze w Amsterdamie przez 4godz. grał tak świetnie że określiły to
          wydarzenie niezapomnianym doznaniem,dlatego tu przyjeżdżają,muszę się pochwalić
          są nieprzecietnej urody szkoda że kuzynki,oj szkoda....
          • Gość: adam Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.orange.pl 28.01.07, 20:02
            moi znajomi z wroclawia zrezygnowali zpojscia do wz,napewno tu przyjada grupa
            rezerwuje i kupuje dla nich biletu jutro na 15osob,znają chris kaesera z
            francji bardzo jest tam popularny , twierdza ze swietne sa znim imprezy ich
            zdaniem 10xprzebije wystepem angelo,
    • Gość: ala Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 12:43
      ile wstep ?? bilety juz w sprzedzarzy ??
      • Gość: k10 Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.07, 13:07
        20zł przed 30zł podczas imprezy
        • Gość: mlody Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.07, 14:10
          jak sciagniecie Dj Krisa .. to jestes dla mnie The Best :D:P
          • Gość: CIEKAWY Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.07, 19:06
            Oprócz CH.Kaesera napewno zagra JONY LEE,ciekawe kto jeszcze.Z AngeloMike
            naliczyłem że grało 5DJ,czy tak?
    • Gość: Jarek Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.07, 20:30
      Rzeczywiście to mega gwiazda,i to w WAŁBRZYCHU,DZIĘKI-BĘDE NA100%!!!!!
      • Gość: Karol do k10 Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.07, 00:11
        nieżle wymiata,muze ma super i wszechstronną,producent i dj no no to nie byle
        kto,jesteście na dwóch jego stronach /info, mało kiedy gdzieś bywam ale na tej
        imprezie jestem napewno zapisane w kalendarzu,proszę o kontakt nr telefon do
        lokalu bo chcę kupić bilet.
        • Gość: obojetny Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 00:44
          no właśnie kiedy stronka i jakieś info o klubie
          • Gość: Henryk Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.07, 00:55
            10.02.2006 - DJ Tiesto w Wałbrzychu, prawda to? :P
            • Gość: Henryk Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.07, 00:56
              Pomyliłem rok,

10.02.2007 - DJ Tiesto w Wałbrzychu, prawda to? :P
          • Gość: A.A Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.07, 09:32
            K10 jest w imprezach na ftb.pl,słyszałem że ma być fajna strona z forum,ma
            działać do połowy lutego napewno,tak mi powiedział koleś zk10.Z TIESTO Henryk
            to przesadziłeś tacy jak TIESTO to występują na masówkach,jak by ten gostek
            zk10 ściągnął go do k10 to by był cud,niech z 500 światowej sprowadzi kilku to
            już sukces,ch.kaeser to światowa postać wielkiego formatu u nas mało znana ale
            w świecie zachodnim ma bardzo dobre notowania i mnóstwo fanów,pozdrawiam.
            • Gość: Sylwia Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.orange.pl 29.01.07, 18:14
              Fajnie że coś idzie ku lepszemu,pozdrawiam będe.
              • Gość: k10 Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.07, 22:33
                www.ftb.pl/news/45156_0_1/chris-kaeser-@-k10-wałbrzych.htm
              • Gość: Zyga Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.07, 22:44
                Jest o tym na ftb.pl w aktualnościach i w imprezach,dobry ten francuz nawet
                bardzo dobry , dlatego przyjde i zobacze wreszcie te k10 o którym tyle tu się
                pisze.
                • Gość: BLIŻNIACZKI Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.01.07, 10:08
                  szykuje się super fantastyczna impreza u nas,o.k będziemy!
                  • Gość: DJ Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.01.07, 16:54
                    Widze że club idzie w dobrym kierunku.Plakat na stronie KAESERA robi
                    wrażenie,reklama na ftb też o.k. oby tak dalej,życzę udanych imprez.
                    • Gość: Piter Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: 217.116.110.* 30.01.07, 17:59
                      Byłem na ANGELE MIKE była extra zabawa,terez też zawitam...
                      • Gość: wiolka Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: 217.116.110.* 30.01.07, 21:34
                        no no dobre,będe.
                        • Gość: kotlet Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.01.07, 23:43
                          ci do reszty ześwirowali dj z zagranicy sprowadzają zamiast któregoś znaszych
                          wałbrzyskich dać,też by zadudnili.
    • Gość: ala kapela Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.01.07, 00:14
      'zaproście wiolette vilas ze stryczkiem to będzie hicior,do tryja dożucił bym
      jonego radyjka niedoszłego prezydenta miasta'
      • Gość: złosliwiy kotlet Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.01.07, 00:42
        sorki,dobrzy jesteście,wyszło wam to info na ftb,zagłosowałem w przeprosinach
        na wasz klub,zaglądne i powodzonka!
    • Gość: Prometeusz Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: 217.116.110.* 31.01.07, 13:01
      Widzę że dajecie rade w tym zapyziałym mieście,powodzenia życzę wam bo przyda
      się to tutaj gdzie zawiśc mówi dzien dobry i dobranoc.
      • Gość: gepi Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.01.07, 20:51
        fajną muze ma ten francuz/naprawde gwiazda z tego gościa/wreszcie jakiś
        światowy konkretny dj do nas zawita/
        • Gość: OLAF Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.orange.pl 31.01.07, 23:12
          Kiedy będzię strona k10?
          • Gość: Sisi Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.01.07, 23:22
            Dzięki za wiadomość z ftb,strona wam by się przydała bardzo.
            • Gość: k10 Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.01.07, 23:29
              • Gość: k10 Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.01.07, 23:34
                strona pojawi sie za około 15-20 dzni jest w trakcie robienia
                a niebawem kolejna gwiazda klubowej sceny ale jeszcze nie zdradzimy kto to taki
                :)to niespodzianka
                zapraszamy do naszego klubu
    • Gość: Sisi Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.01.07, 23:49
      Dzięki,a kto jeszcze zagra oprócz CH.KAESERA?
      • Gość: hohlik Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.02.07, 00:36
        inni dj
        • Gość: Borman Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.02.07, 10:23
          ale jacy złośliwcze
          • Gość: clubhead Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.02.07, 15:00
            Ja czekam na Dj'a z pierwszej czolowki w Polsce :)
            • Gość: bywalec Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.02.07, 16:22
              to poczekaj na autostradzie! moze jakis zaliczy czolowke
            • Gość: kacper Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.02.07, 17:25
              >przecież był angelo mike
              >amają być inni
              >więc czekaj
              • Gość: <LOL> Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.02.07, 17:40
                czekaj do usranej smierci ;P
                • Gość: DZIADEK MRÓŻ Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.02.07, 18:42
                  dowciapnyś jak świnia w trampkach!
    • Gość: stefan Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 01.02.07, 22:13
      oł yeah! :D coraz wiecej sprzedanych biletow ;] zapowiada sie mega impreza :D
      pozdro dla prawilnych klubowiczow!
    • Gość: k10 Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.02.07, 23:49
      www.rmfmaxxx.pl/index.html?art=news&nr=3122
    • Gość: kruczkowski Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:53
      przynajmniej dresy mają coś dla siebie w tym mieście. mimo wszystko miłej zabawy.
      • Gość: Gośćk10 Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.02.07, 09:47
        CH.KASESER przywiezie z sobą platynowe cd1000 pionier,ciekawe ilu dj miało
        okazje grać na takim cacku?
      • Gość: zgaś światło Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.02.07, 09:57
        A tobie kruczek nic nie pasuje,weż się lepiej za siebie bo dziura na dziurze a
        ty po klawiaturze stukasz jak opętany...
        • Gość: hohlik Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.02.07, 14:14
          zgaś światło dobry z ciebie kuba,umisz zgasić!
          • Gość: Poinformowana Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.02.07, 22:01
            Tydzień po Chrisie Kaeserze w klubi muzycznym K10 wystąpi DJ Tiesto!
            • Gość: fff Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.02.07, 22:08
              nie zagra dj tiesto bo:
              1 klub jest za mały a tiesto gra najczesciej w plenerze
              2 10,02, tiesto gra w peru
              • Gość: ziom Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.02.07, 12:14
                bez przesady,mapewno zagra w k10 czołówka światowa,niektórzy grają tylko na
                dużych imprezach,wię nie wymagajmy zaraz cudów od k10,a dziś to będzie i tak
                super gratka bo ch.kaeser jest pierwszy raz w polsce i to u nas,zagra jeszcze
                przemo.
    • Gość: logio Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.02.07, 12:26
      K10 KLAMCY ! ZAWSZE PRZED SOBOTA WYMYSLACIE BAJKI !!ZEBY SCIAGNAC LUDZI ! BO
      JUZ SLABO Z WAMI OJ SLABO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
      • Gość: clubhead Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.02.07, 13:48
        powiem jedno.. marcowa impreza szykuje sie niezla kilku dj w jedna noc :D:D
        Marc Van Linden czekam co nam pokazesz :D:D Pozdorwienia dla 10 za to co robi :)
        • Gość: stefan Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.02.07, 16:05
          K10 gora! :D dzis mega tlusta impreza ;]]]]
          • Gość: UOPek Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.02.07, 17:37
            Gość portalu: stefan napisał(a):

> K10 gora! :D dzis mega tlusta impreza ;]]]]

Tak tlusta jak tluste sa wlosy i dupska tamtejszych lodziar buehehehehehe
            I to by bylo na tyle. Slyszalem ze W k10 cuchnie spermą i tłuszczem.prosze o
            potwierdzenie.
            • Gość: stefan Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.02.07, 18:14
              'slyszalem...' taka jest mentalnosc naszego spoleczenstwa. nie pojdzie sam i
              nie sprawdzi, tylko uslyszy gdzies i przy tym przystanie. powodzenia w
              przyslosci w zyciu, z takim podejsciem. umiecie tylko narzekac na forum i nic
              wiecej. szkoda slow i klawiatury. peace!
            • Gość: rentgen Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.02.07, 09:57
              UOPeK jesteś zwykłym wykolejeńcem który ma nasrane w głowie....
              • Gość: POWER FULL Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.02.07, 15:24
                Jeszcze ch.kaeser gra mi w sercu to był super-fantastyzny świetny występ,SZOK!
                • Gość: koń Chris Kaeser IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.02.07, 20:30
                  ale leciały konie...az uszy wiedły
                  • Gość: MIX Re: Chris Kaeser IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.02.07, 23:51
                    JAL TAK PISZESZ TO RZECZYWIŚCIE PRAWDZIWY KOŃ Z CIBIE OŚLA ŁĄKO
                  • Gość: lili Re: Chris Kaeser IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.02.07, 19:54
                    znalezł się krytyk mądrala co zapewne uważa się za DJ a jest zapewne twórcą
                    największych koni,powodzenia koniu
                    • Gość: Poniedziałek Chris Kaeser IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.02.07, 20:06
                      powodzenia muły stajenne ...
                    • Gość: k10 Re: Chris Kaeser IP: 217.116.110.* 11.02.07, 22:56
                      dziękuję Wam za dobrą atmosferę na koncercie, Chris był pod dużym wrażeniem,
                      napewno jeszcze u nas zagra, dla Was. pozdrowienia
                • Gość: GOŚĆ Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.02.07, 20:32
                  BARDZO DOBRY TEN KAESER!!!!!+++++
                  • Gość: Gość portalu Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: 217.116.110.* 05.02.07, 14:25
                    Wspaniale wystąpili JOHNY LEE i PRZEMO,nawet BARMAN wzniósł się na wyżyny,jeśli
                    K10 będzie zapraszać takie gwiazdy house/elektro jak CHRIS KAESR to cały kraj i
                    sąsiedzi będą odwiedzać wałbrzych,gratuluje było cudownie za to K10 ma u mnie
                    codziennie 8 punków na ftb!
    • Gość: muzyk Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.02.07, 20:31
      kto mi powie jaki tytul ma kawalek ktory leci jako pierwszy na
      www.youtube.com/watch?v=qaGhw43qQAM z tekstem 'everybody, everybody'?
      • Gość: johnylee Re: Chris Kaeser mega gwiazda w klubie K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.02.07, 23:30
        Chris_Kaeser_-_Back_89-92 to ten kawałek.pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka