Dodaj do ulubionych

Wałbrzyski jackass

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 20:36
www.efef.info/film-3144-Wasabi,LSK,Project-smieszne,filmy.html
Panowie z Wałbrzycha :) Pomysl moze nie-do-konca-inteligentny ale napewno
lepszy niz picie tanich win w bramie, a w Wałbrzychu niewiele wiecej do
roboty. Niech mlodziez szaleje :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Zagłebiak Re: Wałbrzyski jackass IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.02.07, 20:54
      ha ha dobre !
    • Gość: mewa Re: Wałbrzyski jackass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 22:20
      bardzo ładnie przynajmniej coś robią ... może wezmiecie mnie do jakiejś akcji już dawno nie było żadnego śmiesznego gagu u nas pozdrwaim
    • Gość: Anioł Re: Wałbrzyski jackass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:30
      Fajnie zmontowane :)
      • Gość: Oniek Re: Wałbrzyski jackass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 00:05
        Fajne :P
    • Gość: MPG Re: Wałbrzyski jackass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 23:43
      naprawde niezłe :)))))))
    • Gość: Chris Re: Wałbrzyski jackass IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 13.02.07, 01:18
      Badziew, buraki i tyle nic oryginalności ;P
      • Gość: KASIULA do Chrisa IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.02.07, 11:48
        jesteś wstrętny zazdrośnik!!!!!!!!!!!!! Beeeeeeeeeeeeeee
        Nie podoba Ci sie bo ty sie tak nie umiesz bawić. Spadaj na drzewo!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: hmm.... lekkie zdziwienie... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.02.07, 12:06
          Może ja już jestem nie ten rocznik. Ale naprawde nie widzę niczego fajnego,
          zabawnego ani tym bardziej godnego podziwu w kopaniu kogokolwiek lub np. w
          toczeniu się w beczce po zboczu. Jakoś nie kręci mnie nadstawianie głowy na
          kopy. Uważam to wręcz za totalny debilizm i pewnie poczekam trochę aż będę mógł
          zgłosić "gwiazdy" tego filmiku do nagrody Darwina. Patrząc na ich wyczyny można
          sądzić, że niedługo podstawowy warunek będzie spełniony, więc tylko czekać...
        • Gość: Chris Re: do Chrisa IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 14.02.07, 00:29
          Oj Kasiula Kasiula płyciutka jesteś jak kałuża
    • Gość: ukulele Re: Wałbrzyski jackass IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 12:09
      filmik fajny i zabawny, ale nie zmienia to faktu, że Jackass to jest tylko jeden.
      • Gość: gosc Re: Wałbrzyski jackass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:01
        I czym Wy, niedorozwoje, sie zachwycacie?
        • Gość: Jacek Re: Wałbrzyski jackass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 13:20
          Tak jak mowilem wczesniej - moze nie jest to filmik, ktorym mozna
          sie "podniecac", aczkolwiek jakis sposob na zabicie nudy w tym miescie. Co
          innego tutaj mozna robic? Isc do baru na piwko? Napewno w pewien sposob jest to
          odlamanie sie od szarej rzeczywistosci tego miasta. Swoja droge znalazlem
          jeszcze inne filmy z okolic Walbrzycha :
          www.efef.info/film-1779-Damage,Somsiatka-smieszne,filmy.html
          www.efef.info/film-929-Damage,Mix,(Mortal,Kombat,theme)-smieszne,filmy.html
          www.efef.info/film-640-Damage,Zima,2006-smieszne,filmy.html
          www.efef.info/film-637-Damage,Wiosna,2006-smieszne,filmy.html
          I kilka innych tutaj www.efef.info/znajdz-Damage

W pewien sposob konkuruja ze soba, mi sie taki sposob spedzania czasu bardziej
          odpowiada, anizeli chodzenie bez celu po dworze, no i w pewien sposob autorzy
          moga czuc sie spelnieni.

Pozdrawiam tych pozytywnie nastawionych oraz tych negatywnie;)
        • Gość: kruczkowski Re: Wałbrzyski jackass IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 21:38
          twój stary to niedorozwój, przykry palancie.
          • Gość: waldenburczyk Re: Wałbrzyski jackass IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.02.07, 11:09
            ty cfelu ze szczawna
    • Gość: Ania Re: Wałbrzyski jackass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:27
      Filmiki Damage wydaja sie byc ciekawsze, no a przede wszystkim jest ich
      wiecej ;) Choc czasem sa wrecz obrzydliwe...
      • Gość: Kiniu Re: Wałbrzyski jackass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 10:59
        Moze i ja bym cos nagral ;)
    • Gość: Andzia Re: Wałbrzyski jackass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 13:48
      Heheh wypas :D
      • Gość: pisak Re: Wałbrzyski jackass IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.02.07, 19:46
        Polecieie prosze jak mam to sciagnac.
        • Gość: BB Re: Wałbrzyski jackass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 20:30
          VDownloader
    • Gość: CKY Re: Wałbrzyski jackass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 11:19
      Dobrzy są, dobrzy :D
    • Gość: . Re: Wałbrzyski jackass IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.03.07, 01:10
      Żeby zobaczyć coś śmiesznego nie trzeba odchodzić od komputera :P, wystarczy oglądnąć to forum.. i Renie szalejącą z jej C4 zainstalowanym w oku jako implant, przez okrutne wladze miasta.. i do tego naszego :|

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka