Dodaj do ulubionych

Kaczka w sweterku

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.02.07, 13:40
Od paru dni chyba mam jakieś zwidy.
Gdy włączam jakikolwiek program w "njusami" widzę kaczkę w sweterku. Obok
niego dyplomaci w gajerach, a tu takie coś króciutkiego... Ten sweterek
oczywiście. Już sam nie wiem, czy mamusia nie wyprasowała, czy brat ma akurat
w tym tygodniu przydział albo jakiś nowy Salvador nam się szykuje. Dali czy
nie dali - grunt, że wygodnie...
Echh... Bulanda...
Obserwuj wątek
    • Gość: Rebel Yell Re: Kaczka w sweterku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.02.07, 13:43
      Wyglada dzieki sweterkowi na mniej drewnianego, taki bardziej przytulacki. Co
      do elegancji...
      • Gość: elegancki ;) Re: Kaczka w sweterku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.02.07, 14:07
        Wiem, wiem, się nie dyskutuje...
        Ja tylko tak jakoś.
        Już Zulu Gula lepiej wyglądał...
    • Gość: ukulele Re: Kaczka w sweterku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 14:11
      kononowicz wykreował nowy trend w modzie politycznej.
      • Gość: feniks Re: Kaczka w sweterku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.02.07, 16:34
        Moglby nawet chodzic w stringach, pod warunkiem, zeby madrze gadal.
        • Gość: ukulele Re: Kaczka w sweterku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:26
          kaczyński mądrze? człowieniu w cuda wierzysz?
        • Gość: Taurus Najlepiej jak by się przebrał IP: 62.233.181.* 16.02.07, 22:08
          za figuranta terenowego ( oficjalny etat przebierańca za miśka na Krupówkach w
          Zakopcu ). A o mądrym gadaniu Kaczora to zapomnij .
    • Gość: f Re: Kaczka w sweterku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:57
      To ma zwiazek ze zlamaniem reki dude.
      • Gość: zuzanna Re: Kaczka w sweterku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 19:52
        pierwsza Kaczka IV RP nosi gustowny sweterek bo ma skrzydełko złamane, a to
        żeby się dobrze zrosło leże w dobrze zrozumianym interesie nas wszystkich, bo
        jak wiadomo tylko w pełni zdrowe kaczki latają, a wiosenna migtacja ptaków tuż-
        tuż (mam nadzieję, że z niej skorzysta).
        • Gość: zuzanna Re: Kaczka w sweterku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 17:17
          Bo ja tak ogólnie to bardzo lubię kabarety. A tak najmocniej to " Kabaret
          Moralnego Niepokoju " i "IV RP".A w szczególnej szczególności ten skecz o Dwóch
          Brzydkich Kaczątkach co się nie bały i Księżyc z....y, i o św. trójcach pod
          wezwaniem św. Giertycha, i o tysiącu i jednej nocy z jurnym andrzejkiem. Lubię ,
          oj lubuję się w tym wszystkim mocarnie!!!
    • Gość: lll Re: Kaczka w sweterku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:31
      hehe,kwa
    • Gość: gggg Re: Kaczka w sweterku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.02.07, 21:38
      I co się dziwić. Nie może kupić garnituru.
      W jego rozmiarze pojawią się dopiero w okresie komunijnym.
      • Gość: jola Re: Kaczka w sweterku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 15:53
        słuchajcie, miałam dzisiaj naprawdę kiepski humor( mój mąż jest daleko :-( ),
        ale przeczytałam Wasze posty i micha sama mi się rozjechała, gratulacje
        naprawdę fajnego poczucia humoru , oby tak dalej ,pozdrawiam Wszystkich :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka