Dodaj do ulubionych

Reserved w Tesco

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.04.07, 20:02
To jakies nieporozumienie, jakie szmaty tam sprzedają! Wszystko to stare
kolekcje, nawet dwuletnie, które nie sprzedały się w innych miastach! I tak
będzie. Personel potwierdza. Czyli najgorsze, przebrane fachy dla Wałbrzycha!
Czy do nas musi zawsze trafiać co nagorsze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: Reserved w Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 21:06
      Droga Olenko... Rozumiem Twoje zniesmaczenie całą tą sprawą. Wystarczy, że
      weźmiemy obojętnie jaki sklep firmowy - bardziej lub mniej popularny - i
      porównamy jakość i ilość sprzedawanych artykułów, produktów czy usług. Już na
      wstępie możemy się przekonać o tym, że w Wałbrzychu znaleźć można raczej odpadki
      tych właściwych - gdzie indziej - produktów. Jestem zwolennikiem walki z taką
      sytuacją ale... niestety nie należy to do nas - potencjalnych klientów lecz do
      właścicieli owych lokali/sklepów. Myślę jednak, że sprawa nie jest do końca
      przegrana - można przecież spróbować zmienić mentalność i sytuację w naszym
      mieście organizując np. petycje, które ilością głosów i powagą problemów mogłyby
      wpłynąć na wszelkiego rodzaju decyzje i postanowienia. Nie jest to żadna
      innowacja ale za to wynika z tego siła ilości tych, którzy chcą zmian na lepsze.
      Wiele należy jeszcze zmienić ale to już kwestia mentalności i chęci każdego z
      nas jak i wszystkich jako całości wałbrzyskiego społeczeństwa. POZDRAWIAM
      • Gość: Rebel Yell Re: Reserved w Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 21:43
        Bzdety. Bylem w reserved w Zlotych Tarasach we wsi Warszawa, na Krupowkach,
        czesto bywam we Wroc i zadnych szczegolnych roznic nie widzialem pomiedzy ich
        sklepami. Przestancie dramatyzowac, zreszta nikt wam tutaj nie kaze kupowac.
        Poogladac kolekcje Lizbna mozecie na ich stronie, zamiast lizac szyby w sklepie.
        • Gość: Marcin Re: Reserved w Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 21:51
          Hmm... Różnica jest wyraźna. Sklepy z gorszym wyposażeniem z Wałbrzycha to np.
          Empik, McDonald, KFC (sprobujcie i porównajcie smaki gdzie indziej), Albert,
          Kaufland, Biedronka nawet, salony telefonii komórkowej, Kodaki, restauracje,
          hotele itp itd... Różnica jest - i to widać.
          • Gość: Prezes Re: mc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 23:26
            ja moze nie na główny temat ale najlepsze Big mac-i są we Wrocku przy wjeździe
            od wałbrzycha (nie na bielanach tylko w tym przy stacji BP :) ) te w naszym
            Mac-u to jakies nieporozumienie
            P.S na szczescie juz nie jem tego syfu , pozdrawiam ;)
            • Gość: ooo Re: mc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 15:14
              Najgorszy mcdonalds jets w Głogowie blee
    • Gość: mondry Re: Reserved w Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 23:33
      sprawdź w słowniku znaczenie słowa outlet:)
      • Gość: gringo Re: Reserved w Tesco IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 17.04.07, 19:15
        potraficie tylko narzekać, że kolekcja stara! a jak by była nowa to byście
        narzekali że za drogo! mi tam wszystko jedno czy chodze w kolekcji z tego
        sezonu czy z zeszłego. jak mam okazję kupić coś fajnego za 30zł to to kupuje bo
        nosic sie bedzie tak samo jak tegoroczna kolekcja! uważam że taki outlet to
        całkiem dobry pomysł w nie bogatym wałbrzychu!
    • Gość: maria Re: Reserved w Tesco IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.04.07, 23:34
      ja się podpisuję... ubrania z zeszłej kolekcji , wszystko pogniecione, bałagan
      ludzie czy że to wałbrzych - prowincja to oznacza że można do nas zwieść
      wszelkie niesprzedane resztki??
    • Gość: Rebel Yell Re: Reserved w Tesco IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.04.07, 08:02
      Zaczynam miec wrazenie ze najgorsze w tym miescie nie jest wszechogarniajacy
      syf, tylko to ze umiejetnie wbito wam do glow kompleks prowincjusza.

Z syfem, brudem, remontami, fantasmagoriami wladz, mozna sobie poradzic ale jak
      bedziecie w sobie pielegnowac te kompleksy nizszosci to daleko nie zajedziemy.
      I przestancie zrec w fast foodach bo sie nie zmiescicie w zadne ciuchy, nawet
      reserved albo was miazdzyca zabije.
    • Gość: pinia Re: Reserved w Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 22:25
      Rebel Yell się myli i to bardzo mówiąc, ze w Wchu w R jest ten sam asortyment
      co we Wrocławiu i Wawie. Chyba zamiast na złote tarasy do jakiegoś Outletu
      trafił, bo zapewaniam, żadna sztuka odzieży w Wałbrzychu nie była z nowej
      kolekcji Lisbona. Z nowej kolekcji to najwyżej byl plakat na szybie.
      • Gość: Alicja Re: Reserved w Tesco IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.04.07, 13:52
        padaka...
        • Gość: wikryl Re: Reserved w Tesco IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.04.07, 15:18
          to był pierwszy rzut który juz prawie caly poszedł więc mimo Waszych narzekań
          ma on swoich klientów, niedługo ma być podobno nowa kolekcja
          • Gość: gringo Re: Reserved w Tesco IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 17.04.07, 19:15
            potraficie tylko narzekać, że kolekcja stara! a jak by była nowa to byście
            narzekali że za drogo! mi tam wszystko jedno czy chodze w kolekcji z tego
            sezonu czy z zeszłego. jak mam okazję kupić coś fajnego za 30zł to to kupuje bo
            nosic sie bedzie tak samo jak tegoroczna kolekcja! uważam że taki outlet to
            całkiem dobry pomysł w nie bogatym wałbrzychu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka