Dodaj do ulubionych

Castorama ech...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 23:57
Obsługa klienta w Castoramie to tragedia - chłopaki wręcz ukrywają się przed
klientami, dzisiaj koleś z działu gdzie są spłuczki mi zwiał, a potem
bezczelnie chował się między regałami. Ja już nie mówię, żeby oni cokolwiek
się znali na rzeczy, ale chodzi o to żeby było się kogo spytać gdzie co leży,
bo bardach tam macie niesamowity.
Obserwuj wątek
    • Gość: Elodia Re: Castorama ech... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.04.07, 00:21
      obsługa klienta w Obi jest jeszcze gorsza....nie dość,że ręce opadają to po
      prostu brak mi słów....
      • Gość: oazza Re: Castorama ech... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.04.07, 07:12
        ci klienci w Castoramie i Obi są straszni, dobrze że jest się czasem gdzie
        schować
        • Gość: TnBd Jest OK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 08:12
          Ja od paru miesięcy sporo tam kupuję i nawet zdarza się "w czym mogę pomóc", dla mnie obsługa jest lepsza niż w OBI, jestem zadowolony, już wiem z kim powinno się gadać a kto "olewa" PS. chodzę tam od września 2006 - remont trwa :) Sorki za błędy . . . pozdrawiam
          • Gość: kera Re: Jest OK IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.04.07, 21:05
            jakbys zarabial 600 zl tez bys nie byl chetny do pracy :) a tak powaznie, to nie
            sa to zadni specjalisci, ale jak sie pytalem o cos to zarowno w C, jak obi
            otrzymalem odpowiedz... w miare sie nameczyli, ale rozwiazanie znalezli
            • Gość: stefan Re: Jest OK IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.04.07, 21:32
              w obi znalezc jakiegokolwiek pracownika to jest szczescie ;]
              • zaslawek Re: Jest OK 17.04.07, 09:57
                A ja w sobotę znalazłem obsługę bez problemu. I to kumatego Tylko kolejki do kasy.
                • zaslawek Re: Jest OK 17.04.07, 09:58
                  Nie napisałem że to było w obi.
                  • Gość: gosc Re: Jest OK IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.04.07, 11:34
                    szczesciarz z Ciebie ;)
            • Gość: Znający temat Re: Jest OK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:05
              Za 600zł też chętnie pobawiłbym się w chowanego........
              • Gość: wnerwiony Re: Nie jest OK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:20
                Mieli fachowców z wykształcenia,ale za dużo umieli,cieć kierownik po roku ich
                zwolnił.To była ekstaza w doradzaniu i kupowaniu,teraz to nawet rośliny buntują
                się podlewane ze "szlałfa".Ot marteking,aby sprzedać.......powinni zmienić
                asortyment,bo katują rośliny,gdzie EKOLODZY!!!
    • Gość: xymox Re: Castorama ech... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.04.07, 01:33
      ...600 zł to może zarabiają kasjerki w Realu...co nie ma porówniania z
      Castoramą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka