Dodaj do ulubionych

Strajk nauczycieli

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.05.07, 22:33
29 maja przez dwie pierwsze godziny lekcyjne ma odbyć się strajk ostrzegawczy nauczycieli związkowców - ogłosił ZNP. Chodzi chyba o emerytury. A czy to nie wydaje się wam zabawne, ze np 65-letni wf-ista uczy np. 16-latków fikać koziołki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Szpilka Re: Strajk nauczycieli IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.05.07, 22:39
      Aha, tu jest link: http//serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,4134249.html
      • Gość: myslak Re: Strajk nauczycieli przedszkoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 23:46
        pan od wf może zabawny ....

Straszliwe i monstrualne będą 60-letnie przedszkolanki :(
        Im kazać pracowac do takiego wieku to głupota.
        • Gość: o Re: Strajk nauczycieli przedszkoli IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.05.07, 10:01
          a dlaczego ja mam w wieku 60 lat wykonywac swoja prace.. jaka by ona nie byla..
          wszyscy jestesmy rowni w obec prawa!
    • Gość: łamistrajk Re: Strajk nauczycieli IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.05.07, 23:22
      Ja wtedy siedzę na ustnej maturze. Chyba nie będę więc strajkował. ;)
      • Gość: gość Re: Strajk nauczycieli IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.05.07, 08:10
        A może ktoś wie co z tymi ogromnymi ;)podwyższkami, niby dostaliśmy, a
        wyrównania nie widać (przynajmniej w IV LO) :(
        • Gość: aya rl Re: Strajk nauczycieli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.05.07, 20:58
          To pewnie znowu jakis przekret - jak to u nas:)
          • Gość: ochotnik Re: Strajk nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 16:28
            w I i w II też nie dostaliśmy, mają nas gdzieś, te nasze władze. Człowiek się
            całe zycie naużera z tymi.......... uczniami- a pensja jest żadna. Kształcić się
            trzeba całe życie zawodowe, określać się przed róznymi komisjami, pion trzymać w
            zyciu prywatnym- bo cię zaraz obsmaruje jakiś "mało zdolny". Pozostaje nam tylko
            strajk,
            bierzmy przykład z lekarzy- do strajku przystąp!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka