Gość: lilla IP: *.wroclaw.mm.pl 23.05.07, 09:39 w jakiej okolicy mieszka się najlepiej , spokojnie , komfortowo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piekarz Henryk Re: mam pracę w Włabrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.05.07, 09:51 Sobięcin, ulica Wschodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: mam pracę w Włabrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 10:28 W każdej można mieszkać miło ,komfortowo i przyjemnie,pod warunkiem ,że ma się uwite ciepłe gniazdko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiken Re: mam pracę w Włabrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 12:48 Szczawienko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tekken Re: mam pracę w Włabrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.05.07, 13:05 tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobra rada Re: mam pracę w Włabrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:35 Gość portalu: lilla napisał(a): > w jakiej okolicy mieszka się najlepiej... Gdziekolwiek, byleby po stronie Czeskiej(Mezimesti,Trutnov, etc). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Re: mam pracę w Włabrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.05.07, 15:10 walbrzyskie pustaki. a Pani poprostu zapytala i oczekiwala normalnej odpowiedzi. heh... P.S tak w temacie piszac, to zalezy co Pani lubi i jakie ma pani mozliwosci (auto itp) w jakiej dzielnicy Pani pracuje? /bedzie pracowac? interesuje Panią wynajem pokoju/mieszkania/domu? czy chce Pani dojezdzac do pracy autem/autobusem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilla Re: mam pracę w Włabrzychu IP: *.wroclaw.mm.pl 23.05.07, 16:40 narazie dojeżdżam z Wrocławia /zacznę/ , ale spokojnie będę badać atmosferę , ponoć nad dworcem PKP , w górę jest ok. na pałac mnie nie stać , a blokowisk mam już dość . Wolę nieduże wynajęcie w zieleni. Najbardziej to chciałabym w Szczawnie Zdrj. Ze względu na estetykę miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
mlizakm Re: mam pracę w Włabrzychu 23.05.07, 23:52 Zdecydowanie Szczawno. Pracuję w Wałbrzychu też przeprowadziłem się tu jakiś czas temu z Wrocławia. Samochodem ze Szczawna do centrum Wałbrzycha dojazd zajmuje ok 10 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: mam pracę w Włabrzychu IP: 195.229.236.* 25.05.07, 02:41 Na cmentarzu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: mam pracę w Włabrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.05.07, 14:56 no własnie szczególnie ta odpowiedz pokazuje poziom tego forum pustka i tępota w głowach frustartów z dostępem do netu Odpowiedz Link Zgłoś