Dodaj do ulubionych

mam pracę w Włabrzychu

IP: *.wroclaw.mm.pl 23.05.07, 09:39
w jakiej okolicy mieszka się najlepiej , spokojnie , komfortowo...
Obserwuj wątek
    • Gość: Piekarz Henryk Re: mam pracę w Włabrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.05.07, 09:51
      Sobięcin, ulica Wschodnia.
    • Gość: kiko Re: mam pracę w Włabrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 10:28
      W każdej można mieszkać miło ,komfortowo i przyjemnie,pod warunkiem ,że ma się
      uwite ciepłe gniazdko.
    • Gość: Tiken Re: mam pracę w Włabrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 12:48
      Szczawienko
      • Gość: Tekken Re: mam pracę w Włabrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.05.07, 13:05
        tylko
    • Gość: Dobra rada Re: mam pracę w Włabrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:35
      Gość portalu: lilla napisał(a):

> w jakiej okolicy mieszka się najlepiej...

Gdziekolwiek, byleby po stronie Czeskiej(Mezimesti,Trutnov, etc).
      • Gość: nik Re: mam pracę w Włabrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.05.07, 15:10
        walbrzyskie pustaki. a Pani poprostu zapytala i oczekiwala normalnej odpowiedzi.
        heh...

P.S tak w temacie piszac, to zalezy co Pani lubi i jakie ma pani mozliwosci
        (auto itp) w jakiej dzielnicy Pani pracuje? /bedzie pracowac?
        interesuje Panią wynajem pokoju/mieszkania/domu? czy chce Pani dojezdzac do
        pracy autem/autobusem ?
    • Gość: lilla Re: mam pracę w Włabrzychu IP: *.wroclaw.mm.pl 23.05.07, 16:40
      narazie dojeżdżam z Wrocławia /zacznę/ , ale spokojnie będę badać atmosferę ,
      ponoć nad dworcem PKP , w górę jest ok.
      na pałac mnie nie stać , a blokowisk mam już dość . Wolę nieduże wynajęcie w
      zieleni.
      Najbardziej to chciałabym w Szczawnie Zdrj. Ze względu na estetykę miejsca.
      • mlizakm Re: mam pracę w Włabrzychu 23.05.07, 23:52
        Zdecydowanie Szczawno. Pracuję w Wałbrzychu też przeprowadziłem się tu jakiś
        czas temu z Wrocławia. Samochodem ze Szczawna do centrum Wałbrzycha dojazd
        zajmuje ok 10 minut.
    • Gość: xyz Re: mam pracę w Włabrzychu IP: 195.229.236.* 25.05.07, 02:41
      Na cmentarzu:-)
      • Gość: mieszkaniec Re: mam pracę w Włabrzychu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.05.07, 14:56
        no własnie szczególnie ta odpowiedz pokazuje poziom tego forum
        pustka i tępota w głowach frustartów z dostępem do netu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka