Dodaj do ulubionych

kłamstwa MPK

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.07.07, 10:16
Oto kilka udokumentowanych zajść, jakie mają miejsce codziennie w naszym
mieście. MPK wszędzie domaga się swoich racji, mówiąc że prywatni przewoźnicy
notorycznie blokują im drogę, zajeżdżają itp. Oto przykład:
img131.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img131/7558/1183536541j5n.smil
Obserwuj wątek
    • Gość: TnBd No i prawda... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 11:15
      Nyski czasami stoją tak że hej :)
    • Gość: antyobserwator Re: kłamstwa MPK IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.07.07, 11:26
      Nie zajmuj się pierdołami obserwatorze, takimi tanimi filmikami kariery na tym
      forum nie zrobisz.
    • pozor_vlak ja pierdziele! 04.07.07, 12:51
      szokujące! wal z tym bracie do TVN-u!
      • Gość: mpkowiec Re: ja pierdziele! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.07, 12:59
        do observatora

Gdybyś buraku podpowiedział swoim kolesiom busiarzom że nie nalezy blokować
        przystanków i nie czekać aż się odpowiednio napełni bus tylko odjeżdżać zgodnie
        z rozkładem to nie było by takich przypadów. Przesiądż sie do 18-to metrowej
        Karsy i spóbój ominąć zakotwiczonego busa na przystankach których parametry są
        z epoki Gierka
        • Gość: obserwator Re: ja pierdziele! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.07.07, 21:53
          burakiem mozesz nazywac kolegow z pracy nie mnie!
          jaka jest zatoczka na piaskowej ? gdzie stoi bus a gdzie macie przystanek ?!
          bzdura co piszesz i tyle. tak samo zdjecie z podzamcze... tam tez nie wyrobisz
          ?! hehe smieszne!
          • Gość: Driver Masz lipe leszczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 22:07
            Jak zobacze ze robisz mi zdjecia to wyjde, dogonie cie i ci najebie...
            • Gość: misiupysiu Re: Masz lipe leszczu IP: *.centertel.pl 04.07.07, 22:38
              pytanie do zarządu mpk i policji mając takie dowody kto ukarze winnych co na to
              głodne związki radny zamiatacz nowak prezydent Bartolik ITD po co komisja wszys
              tko widać na zdjęciach.kiedy dowiemy sie o ukaranym kierowcy
            • Gość: foto Re: Masz lipe leszczu IP: *.centertel.pl 04.07.07, 22:43
              po co masz sie zmęczyć i gonić będe jutro u twojej żony jak skończe to wpadnij
              albo powiedz gdzie podjade
            • Gość: obserwator Re: Masz lipe leszczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.07.07, 16:29
              proszę bardzo ;) bede wam robil zdjecia przy kazdej okazji
            • Gość: obserwator przystanek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.07.07, 16:38
              oto autobus jadący na linii nr 8... raczej w tym miejscu nie ma swojego
              przystanku ;)
              img14.imgspot.com/?u=/u/07/185/11/DSC00174.JPG
              • Gość: obserwator Re: przystanek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.07.07, 16:40
                kolejny autobus blokujący...
                img14.imgspot.com/?u=/u/07/185/11/DSC00177.JPG
                img14.imgspot.com/?u=/u/07/185/11/DSC00178.JPG
                img14.imgspot.com/?u=/u/07/185/11/DSC00179.JPG
              • Gość: obserwator Re: przystanek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.07.07, 16:44
                i nastepny...
                img14.imgspot.com/?u=/u/07/185/11/Photo0047.jpg
                img14.imgspot.com/?u=/u/07/185/11/Photo0048.jpg
                img14.imgspot.com/?u=/u/07/185/11/Photo0049.jpg
            • Gość: ppp POLSAT Re: Masz lipe leszczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.07.07, 10:42
              Ta a ja wyjde podejde i komu najbie ;> ? no chyba temu smierdzielowi z grata
              zwanego MPK ha ha ha nie raz widziałem takie sceny kończyły sie niezbyt
              przyjemnie Dla tzw bzdurnoego MPK ha ha ha
          • Gość: policjant Re: ja pierdziele! IP: 81.168.209.* 04.07.07, 22:56
            Gość portalu: obserwator napisał(a):

> burakiem mozesz nazywac kolegow z pracy nie mnie!
            > jaka jest zatoczka na piaskowej ? gdzie stoi bus a gdzie macie przystanek ?!

Buraku busiarzu. Na Piaskowej Karosa stanęła dokładnie tam, gdzie jej miejsce.
            Gdyby stanęła ZA busem, to przyczepa znajdowała by się już na Broniewskiego, a
            gdyby stanęła PRZED busem, to autobus zajął by miejsce przeznaczone do
            zatrzymania autobusu linii 9 !!!!!!!! Jesteś burakiem i tyle. Twoje miejsce na
            składzie kompostu.
        • Gość: obserwator 2 Re: ja pierdziele! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 12:05
          Wy,kierowcy mpk jesteście prawdziwymi burakami-nie wszyscy oczywiście-
          sprzedając bilet robicie łachę,perfidnie zamykacie drzwi przed nosem,a jak jest
          jakaś bura w autobusie to udajecie ,że niewidzicie.Niektórzy z Was,zwłaszcza po
          podstawówce na prowincji,powinni uzupełnić edukację zwłaszcza kulturalną.Teraz
          jak się pali grunt pod nogami to mamicie wszystkich,że to oni -busiarze są źli
          a wy pokorne cilaczki.Ja pierdziele!
          • Gość: Anonim Re: ja pierdziele! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.07, 21:40
            Morda busiarzu
    • Gość: gość Re: kłamstwa MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 18:39
      ja pierdziele o co ty chodzi? Przeciez tu na Chrobrego ewidentnie widac ze
      przegub nie ma miejsca zeby wjechac w ztoke bo stoi tam prywatny przewoznik i
      musi wpuszczac ludzi stojac na ulicy.W tym wypadku to chyba wina raczej
      tego "pana" z busa?!!:)
      • Gość: Driver Re: kłamstwa MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:37
        To wina tego palanta obserwatora bo to on jezdzi tym busem... Ciekawe czy kazdemu pasazerowi wydajesz bilet... jezdzisz zgodnie z przepisami... teraz my cie mamy na oku takze uwazaj...
    • Gość: szofer z MPK Re: kłamstwa MPK IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.07.07, 22:51
      Do obserwatora! Jak to się dzieję, że obrażasz nas od nieuków po podstawówce, a
      większość naszych nieuków jeździ u Was bo z naszej firmy dostali kopa za alkohol
      i inne wpadki (czego u Was nie sprawdzają). Czyżby zabrakło Wam już
      wykształconych kierowców co w XXI wieku pracują za 30zł po 15 godzin dziennie?
      Obserwatorze teraz widząc Twojego białego Sprintera zajadę Ci drogę wyjdę do
      Ciebie i zrobimy sobie zdjęcie grupowe żebyś miał satysfakcję, a jak ładnie
      wyjdziemy na foto to załatwię Ci robotę TV DAMI. Nawiasem pisząc jaką szkołę
      skończyłeś, że obrażasz innych? Budowlankę, CKU lub uczelnię na ul. Młynarskiej,
      a może niedawno woziłeś pizze w Veronie, a teraz po ukończeniu przyśpieszonych
      studiów logistyczno-transportowych wozisz ludzi z kategorią "B".
      • Gość: obserwator Re: kłamstwa MPK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.07.07, 17:19
        oto wlasnie sa madrosci wiekszosci kierowcow. wszystko byloby ok, gdybyscie nie
        klamali w zywe oczy i to wlasnym klientom. maskujecie wiele rzeczy... busiarze
        nie ukrywaja, ze maja taki to a taki stan aut, ze jezdza tak i siak. wy
        natomiast zawsze jestescie najlepsi i auta macie super hiper. teraz to bedzie
        wychodzilo na jaw. tylko po to, aby pokazac wasza druga twarz.
        odnosnie wczesniejszego wpisu. Ja nie obrazilem nikogo od ludzi po
        podstawowce... prosze czytac na przyszlosc dokladniej. A na marginesie nie mam
        nic wspolnego z busami :)
    • Gość: po wyroku Re: kłamstwa MPK IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.07.07, 19:02
      Oj źle się dzieje na tej ziemi, jakieś leszcze głupoty filmują, a z daleka
      śmierdzi to frajerstwem! Pilnuj się chłopaczku bo Ci krzywdę zrobią za te bzdury
      i rozdziewiczą tam gdzie trzeba. Śmierć frajerom- Wałbrzych mały!!!!!!!!!!
      • Gość: były prywatny Re: kłamstwa MPK IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.07.07, 19:28

ttp://img14.imgspot.com/?u=/u/07/185/11/DSC00174.JPG
        Na tej fotce w refleksie widzimy po ustawieniu gadżetów jaki to bus ! Bardzo
        mnie to cieszy obserwatorze- póki co podam że to linia "C" później napiszę
        inicjały kierowcy, a na koniec jego dokładne dane, chłopaki odbiorą sobie
        zaległą kasę. Tak nawiasem pisząc pilnuj się obserwatorze bo jak wkroczysz w te
        głębokie układy to zamienisz aparat fotograficzny w telefonie na aparat na zęby
        (może być też wózek- zależy od humoru)
        • Gość: garuch Re: kłamstwa MPK IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.07, 15:29
          Obserwator już namulił w nachy. A może już ktoś mu szamot styrał że chrupawki
          zbastował ? :)
    • Gość: znajomy Re: kłamstwa MPK IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.07.07, 23:05
      kierowcy mpk jeżdą jak jeżdą, ale znam ich kilku i zapewniam , że są to tępe i
      proste kmioty, wyobrażające sobie siebie jako wielkich panów , a tak naprawdę to
      żałosne osoby z kompleksem niższości, którzy regenerują swoją chorą psychikę z
      pozycji kierowcy autobusu..Tutaj też sie udzielają i szczekają jak pieski, bo
      wiedzą ,ze tak naprawdę są nikim! Żałosne. Bez obrazy i bez generalizowania.
      • arek354 Re: kłamstwa MPK 08.07.07, 23:23
        Czy doczekam czasów, kiedy na tym forum będą odbywać się potyczki wyłącznie
        merytoryczne? Czy nadal będę musiał czytać komu to śmierdzi spod pachy, a kto
        nie ukończył podstawówki? Może obie strony przedstawią swoje racje i
        wytłumaczom sobie (i pasażerom) o co chodzi?
        Dobrej nocy życzę
    • Gość: jaaaaaaaaaaaaa Re: kłamstwa MPK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.07.07, 11:24
      Weź ty sie widze nadajesz k...rwa na tarcie ..ych burakow ku.. co ty
      porownojesz jakies drobne incydenty a ku.. masowym wpychaniem sie przed
      autobusy MPK wez i sie jebnij w leb ku.........rwa pewnie jestes ta ku...rwa
      .. czyli prwyaciarzem jask tak sie chwalisz ze MPK jest zel i niedobre
      JEB..........BNIJ SIE W LEB GLUPI ZLAMASIE
      • Gość: misiupysiu Re: kłamstwa MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:59
        piaskowa góra przychodnia anima oni ci pomogą ps.pilnuj starej
        • Gość: pryw Re: kłamstwa MPK IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.07.07, 20:49
          A ja to sie dowiedziałęm ze za strajk i głodówke MPK członkowie solidarności
          z MPK zostali wynagrodzeni obnizką pensji o 100zł ;) gratulacje dla zarządu
          piekna nagroda ;) A Solidarności bym proponował jeszcze kilka strajków moze by
          ich pensja była coś w stylu 3 tys zł tylko na minusie :D piekne zarobki :D w
          pieknej firmie ;)
          • Gość: misiupysiu Re: kłamstwa MPK IP: *.centertel.pl 16.07.07, 20:19
            związki po głodówce pojechali na urlop do mielna gratulacje
            • Gość: annape Re: kłamstwa MPK IP: *.centertel.pl 18.07.07, 23:01
              czemu związki mpk milczą tyle mieli do powiedzenia cykorki
              • Gość: związkowiec Re: kłamstwa MPK IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.07.07, 06:51
                • Re: kłamstwa MPK IP: *.centertel.pl
                Gość: misiupysiu 16.07.07, 20:19 + odpowiedz

związki po głodówce pojechali na urlop do mielna gratulacje

• Re: kłamstwa MPK IP: *.centertel.pl
                Gość: annape 18.07.07, 23:01 + odpowiedz

czemu związki mpk milczą tyle mieli do powiedzenia

ty misiupysiu widać że niedouczony busiarz jesteś bo byś chociaż się zalogował
                a nie nadajesz pod różnymi nickami. Na takie głupie prowokacje to my już
                odpowiadać nie będziemy
                • Gość: annape Re: kłamstwa MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:25
                  brak argumentów wyzwiska tylko nie głoduj komornik związkowiec pozdro
                  • Gość: matematyk Re: kłamstwa MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 10:03
                    ile zarabiasz busiarzu 500-600 zl dziennie ? to 15-18 tys w mcu to okolo 200
                    tys w roku. boisz sie ze ludzie sie dowiedza? Twoje koszty to 75tys. Ty nie
                    misipysiu jestes ale miloner
    • delfinekona Re: kłamstwa MPK 22.07.07, 20:38
      no nie wiem czy to lamstwa. jestem kierowca jezdze po walbrzychu i widze coe
      sie dzieje. zaczne od tego ze busiarze to najgorsza zaraza jaka moze byc dla
      tego miasta mozna na palcach jednej reki wyliczyc busy ktore za moment czegos
      nie zgubia lub sie nie rozpadna, zatrzymuja sie w miejscach ,ktore stwarzaja
      zagrozenie nie tylko dla kierowcow nie mogocych ich wyminac ale rowniez dla
      samych pasazerow. mieskzam w poblizu wzniesienia nie raz jade za busem ktory
      zatrzymuje sie przed nie za ale na samym szczycie. super bezpieczne. w koncu
      jesli busiarze zaplaca soebie za przystanki autobusowe rowniez beda mogly sobie
      na nich stawac. juz i tak dostali w prezencie linie nr 3 i kazdy wie od kogo. a
      jesli na przystanku autobusowym linii 5 14 itp na przeciwko hali stoja busy i
      jedze autobus, ktory musi wypuscic ludzi jest zmuszony robic to na ulicy ja
      musze przekroczyc podwojna ciagla, musze zlamac przepisy ruchu drogowego bo za
      mna tworzy sie gigantyczny korek ktory utrudnia wyjazdn z ul slowckiego na
      chrobrego to jest ok. dlaczego nikt takich zdjec nie zrobi i nie wrzuci na
      neta. czyzbym ja tez
      klamala??????????????????????????????????????????????????????? niech gosc
      obserwator zrobi takie zdjecia. ale skoro sam jest busiarzem to coz. na takich
      rady niestety nie ma.
      • Gość: do SZOFERA Z MZK Re: kłamstwa MPK IP: *.233.udn.pl 22.07.07, 21:17
        mogę się założyć o każde pieniądze że sam skończyłeś co najwyżej szkołę na
        andersa..a innych palcami pokazujesz. Jesteście zwyklymi alkoholikami, którzy
        jak tylko mają okazję to dają w gaz , a potem lapy wam sie trzęsą jak
        kierownicę trzymacie..STRACH z wami jeździć. Wiem bo widziałem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka