Dodaj do ulubionych

Naprawde dobry fryzjer :-)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 22:00
Jeżeli szukacie naprawde dobrego fryzjera i profesjonalnej obsługi to gorąco
polecam dziewczyny z salonu Jacqueline w Śródmieściu.Jestem stałą klientką od
kilku lat i zawsze jestem bardzo zadowolona.Aha....ktoś pytał o przedłużanie
włosów.W tym salonie robią to rewelacyjnie.Włoski wyglądają swietnie i noszą
się super:-)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Zoe Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 22:53
      Naprawdę dobry salon fryzjerski jest na Nowym Mieście u p.Marzanny. Kompleksowe
      zabiegi dotyczące włosów. Jeżeli chodzi o przedłużanie włosów-również polecam!
      Pozdrawiam serdeczenie. Zoe
      • Gość: klientka Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 23:04
        Salon Agnieszka super kolory i sztrzyzenia no i zageścić wlosy mozna
        • Gość: ++++ Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 23:06
          Srodmiescie
    • Gość: Czytająca z kart Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 23:11
      Nie wysilaj się "Kaśka" i nie wystawiaj na próbę mojej inteligencji.
      Dobra fryzjerka nie podszywanie się pod zadowoloną klientkę.
      Jeśli jesteś kiepska - a z tego wynika, że tak - to żadna reklama ci nie
      pomoże.
      Mnie u siebie na pewno nie zobaczysz.
      • Gość: Czytająca z kart Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 23:20
        Zoe - następna.
        Jeszcze kilka i zaoszczędzę na kasie i czasie bo będę wiedziała kogo należy
        omijać.
      • Gość: Kaśka Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 23:25
        ty wróżko!chyba nie wiesz na czym polega takie własnie forum.To Ci napiszę.Otóz
        ludzie polecają sobie nawzajem różne osoby między innymi fryzjerów.A ty wywróż
        sobie z kart bardziej pozytywne myślenie o ludziach a nie z góry ich
        oceniasz.Mimo wszystko dla szczerze zainteresowanych polecam ten salon.
        • Gość: Czytająca z kart Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 23:56
          Gość portalu: Kaśka napisał(a):

> ty wróżko! chyba nie wiesz na czym polega takie własnie forum.<

Gość portalu: Kaśka napisał(a):

> ty wróżko! chyba nie wiesz na czym polega takie własnie forum.<

Właśnie mi uświadomiłaś, że polega ono na robieniu w kobyłę naiwne czytelniczki.
        • Gość: o Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.07.07, 09:50
          Kasiu, a kto Ci takichy glupot naopowiadal, ze do tego wlasnie sluzy to forum?
          • Gość: hrhr Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.07.07, 16:36
            Pewno w tym salonie zaslyszala ;)
            • Gość: STUDIO MARKA Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.eranet.pl 11.07.07, 17:15
              Dobry Fryzjer jest na Poselskiej 9a, "KARINA" współpracujemy z tą firmą i
              większość klijentek sobie chwali.
              Pozdrawiam wszystkich.
              • Gość: Czytajaca z kart Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 18:27
                Jedynie co pewne to to, że MAREK smoli cholewki do KARINY.
                Następny(a) proszę...

• Gość: jka Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.range86-137.btcentralplus.com 11.07.07, 20:27
                  Czytam tego posta i nie rozumiem was ludzie. Dziewczyna poleca dobrego fryzjera
                  a wy jej zarzucacie reklame i inne bzdety. Nie rozumiecie ze nie wszytscyum a
                  falszywi i ze ktos naprawde chce pomoc. Rozumim zalozycielke tego postu
                  doskonal bo kiedys zalozylam watek o szkolach jazdy i polecilam w nim jdnego z
                  instruktorow i tez mi zarzucono reklame a nawet posadzano ze jestem tym
                  instuktorem. Szkoda ze ludzie nie wierza ze ktos chce byc pomocny.
                  • Gość: B.B. Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:12
                    Po pierwsze nie ty jedna nie rozumiesz tego co czytasz. W medycynie nazywa się
                    to dysleksja.
                    Po drugie kto ci zabrania skorzystać z polecenia?
                • Gość: gość Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 18:46
                  ty dziewczyno masz jakis problem ze soba.wszystkich krytykujesz, moze czas
                  bardziej zaufać ludziom?!!!a swoja drogą az sie boje pomysleć jak ty wyglądasz
                  skoro nigdzie nie chodzisz do fryzjera (bo wszyscy dla ciebie to oszusci)
                • Gość: gość Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 18:49
                  ty dziewczyno masz jakis problem ze soba.wszystkich krytykujesz, moze czas
                  bardziej zaufać ludziom?!!!a swoja drogą az sie boje pomysleć jak ty wyglądasz
                  skoro nigdzie nie chodzisz do fryzjera (bo wszyscy dla ciebie to oszusci)
                  post skierowany do czytającej z kart
              • Gość: STUDIO MANIO Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.eranet.pl 19.07.07, 02:24
                Sprostowanie SALON "KARINA' znajduje się POSELSKA 5a.
            • Gość: bezczelny Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.07, 21:45
              dczscasaadfddd
    • Gość: gosc Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 20:55
      witam serdecznie.super fryzury robi Gosia z salonu Blask na piaskowej .salon miesci sie na ulicy Broniewskiego .a co do przedluzania -jest mistrzynia w doborze kolorow .pozdrawiam
      • Gość: Zoe Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:16
        Nie rozumiem w czym cały problem. Jeżeli jest post- mam prawo na niego odpisać.
        Jeżeli jestem zadowolona z danego salonu fryzjerskiego, to dlaczego mam nie
        zrobić mu reklamy??Chyba właśnie opinia zadowolonych klientów jest
        najcenniejsza! Nikomu nie robię kryptoreklamy, polecam natomist miejsce, z
        którego jestem w pełni zadowolona. A od czytających zależy czy się tam wybiorą
        czy nie. Ale pewnie się mylę... Pozdrawiam serdecznie. Zoe
      • Gość: Igga Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.sattom.pl 22.01.08, 14:59
        Szkoda tylko, że Pani Gosia przez cały dzień chodzi z nadętą miną. Kiedy nie
        zajrzę do zakładu Pani Gosia ma minę jakby miała niestrawność czy coś takiego.
        Zaczynam się zastanawiać kiedy wybuchnie i wyskoczy na kogoś z nożyczkami lub
        prasowalnicą...
    • Gość: STEFCIA Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.07.07, 20:27
      MOGĘ CI ZROBIC DEPILACJĘ WZGÓRKA ŁONOWEGO Z GWARANCJĄ, ŻE PAN MŁODY JĄ ZAAKCEPTUJE!!
    • Gość: malinka Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.wch.net.a5i.pl 16.07.07, 19:23
      pan marcin z salonu laurent - mistrzostwo!!!!!
    • Gość: klientka Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:57
      Ewa z salonu Agnieszka w miescie polecammm
    • Gość: klientka Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:57
      Ewa z salonu Agnieszka w miescie polecammm
      • Gość: Borat Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.07.07, 23:05
        U Józka na Białym Kamieniu najlepij zostaniesz obsłużona
        • Gość: Marek Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.eranet.pl 19.07.07, 02:22
          Polecam Panią Agnieszkę która pracuje u Pana RUDYKA na Podzamczu naprawde jest
          mistrzynią.
          Polecam.
          • Gość: Zoe Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 18:16
            Polecam p. Marznnę i p. Józka. Pozdrawiam serdecznie. Zoe
            • Gość: as Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:21
              p. Malwina, salon "U Rudej" koło hali targowej przy Placu Grunwaldzkim. Z
              czystym sumieniem polecam.
              • Gość: jola jaworska Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:33
                a co powiesz o pani Monice z tego salonu? Jestem umowiona na czesanie ślubne.
                Nie bylam tam nigdy
                • Gość: Alicja Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 20:26
                  Monike polecam, bron Boże ALdona!
          • Gość: aka Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 11:28
            No to fakt Agnieszka od Rudyka to jedna z lepszych fryzjerek
    • Gość: Kaja Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:27
      <<Borat>>
      "U Józka na Białym Kamieniu najlepij zostaniesz obsłużona"

ttaaaa..... hehe.. obsłużona to napewno! ;)
      • Gość: as Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 21:08
        u p. Moniki tez byłam kilka razy i też było O.K. Z fryzjerami to pewnie jest
        tak samo jak z lekarzami: jednemu pasuje lepiej ten, innemu tamten. Ja chodzę
        do Malwiny, bo jej strzyżenie i farbowanie pasuje mi najbardziej. Ale wiem, że
        są takie dzewczyny, które zapisują się na wizytę jedynie do Moniki, więc na
        pewno będziesz zadowolona!
        • Gość: wyczesana:) Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.wch.net.A5i.pl 26.07.07, 10:29
          marcin oraz maciek -obaj z salonu laurent , z czystym sumieniem moge polecić. marcin - specjalizacja strzyżenie, farbowanie, krótkie i półdługie włosy; maciek - układanie fryzur na długich włosach, generalnie długie włosy. dobry jest też salon fryzjera o nazwisku El w szczawnie.
    • Gość: nat Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 10:48
      ile przedluzanie kosztuje ?
      • Gość: Mirka Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.07, 12:32
        koleżanka moja zapłaciła prawie 900 zł.Prawdopodobnie zależy od ilości dodanych
        kosmyków.Ale zrobione rewelacja z kolorem.słyszałam opinie do niej tego
        typu "ale ci włosy szybko rosną" Tym co nie powiedziała nie domyślili się.
        • Gość: zikizo Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: 82.141.224.* 28.07.07, 16:40
          ja polecam Rowniez ten salon, wracajac do marzeny... fatalna sprawa , wlosy
          popalone, fatalna obsluga. nie poecnam
          • arek0970 Re: Naprawde dobry fryzjer :-) 01.08.07, 12:08
            polecam "U Arlety" na mijance:-)
      • Gość: Lusia Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 10:54
        O co myślicie o Edycie na Starym Zdroju?
    • Gość: blanx Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 08:16
      Nigdy nie lubilam chodzic do fryzjera poniewaz efekt koncowy przewaznie byl o 180 st. inny niz chcialam :/ ale odkad zaczelam chodzic do blizniaczek na ul. Nowy Swiat 1 to z mila checia odwiedzam fryzjera :) wczoraj bylam tam po raz kolejny robic pasemka i obciac wloski :) mila atmosfera i naprawde niedrogo a efekt koncowy super!
    • yogurt76 Re: Naprawde dobry fryzjer :-) 04.08.07, 21:27
      Pozdrawiam i całuję panią J:)z Jacqueline:)
      • Gość: aaaa Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 21:54
        A co to za fryzjer "Jacqueline" nie słyszałam nigdy... Jakiś nowy salon? Jak oni
        tam robią włosy?
        • Gość: Xyz Re: Moja stylistka jest the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 23:08
          Obleciałam większość zakładów, które tu są wymienione i twierdzę , że to pic na
          wodę fotomontaż i żadna rewelka. Jestem pewna, że na tym forum większość to
          nieudaczne fryzjerki które podszywają się pod klientki.
          Kto chce trafić w ręce naprawdę dobrej fryzjerki to nie szuka taniochy a już
          na pewno nie korzysta z reklamy na forum.
          Moja rada: jeśli podoba ci się czyjaś fryzura czy kolor zapytaj po prostu
          gdzie można zrobić takie włosy i tyle.
        • Gość: elka Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.08.07, 10:00
          A czy ktoś może wie jaki fryzjer w okolicach Podzamcza lub Piaskowej
          robi ładne fryzurki(chodzi mi o uczesanie ślubne)i nie zdziera za to
          dużo kasy??
          • Gość: do eli Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 20:44
            jak elu niechcesz żeby zdzieralito życze ci powodzenia jesli chcesz
            byc zadowolona musisz zaplacić
          • Gość: jola Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.09.07, 23:49
            naprawde ładne slubne to tylko u GOSI w BLASKU na piaskowej polecam
    • Gość: Carin Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.07, 11:10
      od jakich kilku lat???? dziewczyno!! ten salon istnieje rok z
      chaczykiem wiec podejrzewam że poprostu robisz im niezła reklame
      • Gość: Zdenerwowana Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.eranet.pl 29.08.07, 01:48
        A ja sobie zrobiłam najpierw TIPSY na ślub u baby w domu to mi
        odpadły, nie polecam.
        Ale fryzure u Pani MONIKI, naprawde byłam bardzo zadowolona. Bardzo
        polecam cena rozsądna i włoski piękne.
        Pani MONIKO BUŻKA dięki pani nie miała dołka przez te TIPSY.
        Ach, Muszę to napisać Tipsy też zostały naprawione obok SALONIKU
        PANI MONIKI, tylko niepamiętam nazwy Jakoś Studio MARTa czy Marjola
        jakoś tak,też za rozsądną cenę.
        POzdrawiam.
      • Gość: GOŚĆ Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.dialog.net.pl 07.10.07, 22:10
        salon istnieje od ponad roku ale p.jadzia jest fryzjerką od zawsze i
        wczesniej pracowała dla kogoś w innych salonach.więc moze ktos do
        niej chodzic "od kilku lat"
    • Gość: gosc Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.09.07, 23:27
      W Wałbrzychu nie ma dobrych fryzjerów,pomijam Rudyka(ze słyszenia).Brak
      profesjonalizmu,dlatego ja i wiele moich znajomych jeżdzimy do
      Wrocławia...niestety. Wolę zapłacić 300zł za kolor niż potem poprawiać.W
      Wałbrzychu króluja skunksy czyli blond plus czarny-totalny obciach ,modne jakieś
      piec lat temu.
      • Gość: arek Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.09.07, 23:52
        mam nadzieje ze ci spalą te kszaki w tym wrocławiu pozdrawiam
        fryzjer z W-CH
      • Gość: Esse Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 00:47
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> W Wałbrzychu nie ma dobrych fryzjerów, pomijam Rudyka(ze
        słyszenia).Brak profesjonalizmu........
        ------------------------------------------------
        Bredzisz jak potłuczona pisząc takie bzdury.
        Chodzę w Wałbrzychu do stylistki, której klientelą kiedy jeszcze
        mieszkała w Stanach były aktorki , kobiety businessu i polityki a
        dzisiaj... przyjeżdżają do niej klientki z Wrocławia i nie tylko!
        Jeśli taka klientela cię nie przekonuje o profesjonalizmie osoby to
        ty nie szukasz fryzjerki - Ty szukasz kwadratowych jaj. Co
        do "skunksów" masz rację ale to nie jest efekt braku
        profesjonalistów w Wałbrzychu ale efekt szukania taniochy i
        dziadowania .
        • Gość: fryzjer Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 08:01
          oj baby, baby! wymyjcie te wasze tluste pełechy wlasnorecznie (od
          czasu do czasu), wyczysccie paznokcie (tez wlasnorecznie) - a
          zapewniam was, ze zaoszczedzicie i czas i pieniadze.
          • Gość: Iwona Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 22:22
            Odwiedzam Jadzię w salonie w śródmieściu wcześniej pracowała na
            Piaskowej. Bardzo dokładnie wykonuje kolor i czesze
            rewelacyjnie.Nikt nie potrafi tak wymodelować włosów jak ona.(nie
            jest to zresztą tylko moja opinia).Tel do Jadzi-5120117912. I nie
            jestem ani fryzjerką ani samą Jadzią tylko zadowoloną
            klientką.Pozdrawiam Cię Jadziu Iwona
            • Gość: Wierząca Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 22:50
              Wierze ci Jadziu. Tfuuu...Iwonko, że Jadzia to nie ty a ty to nie
              Jadzia Jadziu. Tfuuu... Iwonko
    • Gość: gosć Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.wlb.vectranet.pl 27.01.08, 20:58
      skąd w was ludzie tyle zawiści?ktoś wyraża swoja opinie a tu od razu
      głupie teksty.najwyrazniej nie macie lepszego zajęcia
      • Gość: gość Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 21:14
        bo najlepiej jest krytykować a jeżeli ktoś ma ochotę wyrazić swoją
        opinię to z pewnością jest właścicielem i reklamuje swój interes.Nie
        wiedziałam że to forum jest tylko po to by kogoś oczerniać
        • Gość: ona Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.centertel.pl 25.02.08, 15:28
          Józek na Białym to fryzjer męski, więc nie polecajcie go kobietom. A
          co powiecie o fryzjerce z Piaskowej pod mrówkowcem (za Realem)? ten
          całkiem niedawno otwarty duży salon na rogu.
          • Gość: Misiek Re: Naprawde dobry fryzjer :-) IP: *.eranet.pl 27.02.08, 00:51
            To prawda w tym mieście wybiera się tanioche i dziadowizne.
            A co to znaczy brak profesjonalizmu, jakoś dziewczyny obcinają
            włoski po domach i nikt ich nie krytykuje.A SALONY tak, jeszcze
            troche,
            dalej szkoda pisać.............
            W tym mieście dotyczy tu wszystkiego.
            Nawet te Tipsy, w salonach higiena ponad wszystko, a w domu przy
            pomidorówce kobita kobicie robi tipsiory.
            Tak naprawde to wy nas okradacie.
            Kto ma zarobić na to PAŃSTWO, na renty waszych matek, a potem
            psioczycie że mamunia ma kiche nie rente.
            Nie komentujcie tego...
            Ja wiem że tu jest bida, i każdy łapie się czego może.
            Ale zarobić 3 tys. w miesiąc bez podatku to tylko chwalić.(TIPSY
            dotyczy).
            To tu jest Anglia.
            • dorka1986 Re: Naprawde dobry fryzjer :-) 05.07.13, 09:29
              Pozwoliłam sobie odświeżyć wątek. Mieszkam tu 3 miesiąc i szukam dobrego fryzjera. Najlepiej na Piaskowej (ew. Podzamcze). Pozdrawiam!
              • 3aniela Re: Naprawde dobry fryzjer :-) 05.07.13, 10:45
                Tylko nie pani Magda z Auchan ,bardziej interesuje sie tym co sie dzieje na pasażu niż swoja pracą
    • erka785 Re: Naprawde dobry fryzjer :-) 08.07.13, 08:20
      Również potwierdzam!!! Rewelacja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka