Dodaj do ulubionych

bus wałbrzych-golinsk

03.09.07, 13:22
Może posiada ktoś rozkład jazdy tych busów? Niwiecie, czy jeżdzą w sobotę i
niedzielę? A po czeskiej stronie Starostin -Mezimesti może też ktoś posiada
jakiś rozkład??? będę wdzięczna
Obserwuj wątek
    • Gość: Mieroszowianka Re: bus wałbrzych-golinsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 15:21
      Wystarczy ze uśmiechniesz sie ładnie do kierowcy w busie , który jedzie na
      Mieroszów i zawiezie cię pod samą granicę za 4,5 zeta, Rozkłady owszem istnieją,
      ale...kierowcy sa tak mili, ze każdy cie zawiezie poza rozkładem. W zwykły dzień
      odjeżdżaja co 20 minut z wałbrzycha (przystanek koło ZE)W soboty nie wiem , ale
      w niedziele na pewno co godzinę (o każdej pełnej). Po czeskiej stronie do
      Mezimesti musisz udac sie na nózkach...albo złapać okazję....Powodzenia
      • balbii Re: bus wałbrzych-golinsk 03.09.07, 20:27
        dzieki, ale chodzi mi o rozkad rwniez golinska do walbrzycha. Tak sie sklada,
        ze mieszkam w czechach i czesto przyjezdzam na dworzec w mezimesti raczej
        wieczorem a wtedy to juz chyba moge zlapac tylko okazje nawet do walbrzycha ale
        chyba troche "inna" okazje :P
        Niestety po czeskiej stronie pocigi dojezdzaja nawet do najmniejszych wiosek a
        na teren polski juz nie.. chyba sie boja o stan podwozia swoich vlaczkow
        (pociagow):P
        pozdrawiam :)
      • Gość: pntrka Re: bus wałbrzych-golinsk IP: *.ff.cuni.cz 11.10.07, 12:12
        nie jestem z walbrzyhca, gdzie jest ten przystanek z ktorego
        odjezdzaja busy do golinska
    • Gość: gość Re: bus wałbrzych-golinsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 10:36
      Oni jadą wtedy kiedy mają komplet pasażerów.Wolna amerykanka...nic dodać nic
      ująć...Pozdrawiam!
      • Gość: fg Re: bus wałbrzych-golinsk IP: *.chello.pl 11.10.07, 15:11
        a puste mają jeździć? kiedyś udało mi (nam) się zabrać z celnikiem.
        • Gość: vladimir Re: bus wałbrzych-golinsk IP: *.wlb.vectranet.pl 12.10.07, 13:39
          Jeżeli chodzi o połączenie Mezimesti - Starostin to kursuja 2 autobusy a raczej
          busy w dni robocze przeznaczone głównie dla uczniów. Pierwszy z nich odjeżdza o
          7:10 drugi wczesnym popołudniem. Co do busów po polskiej stronie to z Wałbrzycha
          do Golińska faktycznie można się dostać prosząc kierowcę o wydłużenie trasy. W
          drugą stronę nie jest już tak różowo bowiem nie ma rozkładu i można sobie
          czekać. Na pewno ostatni bus z Golińska powinien być w dni robocze ok. 18:30 ale
          czy jeździ? Jeszcze większy problem jest z busami popołudniu w weekendy. A
          powrotu vlaków to chyba nieprędko doczekamy.
          • Gość: mj Re: bus wałbrzych-golinsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 23:49
            wczoraj jechałem o 18,25 z golinska do w-ch i to jest ostatnia nyska...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka