henrykczetryc 11.09.07, 11:49 LiD 1. Lityński 2. Gołębiewski 3. Jedoń PiS 1. Wiązowski 2. Wawryniewicz 3. Bartolik PO 1. Chlebowski 2. Mrzygłodzka 3. Jurcewicz LPR 1. Sulowski 2. Zanin 3. Barcicki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: listy wyborcze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.09.07, 12:23 Mój komentarz: LiD - totalna porażka. Lityński pociągnie listę w dół na 100%. PiS - bez zaskoczenia. Cieszy bartolik na trójce, wałbrzych został wreszcie doceniony. PO - również bez dramatycznych zmian, taki skład z pewnością osiągnie pierwszy wynik. LPR - polityczie nie istnieje i nic tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: listy wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 12:41 ciągle te same nazwiska- nie rozumiem nic- jeżeli są nowe wybory to co sie zmieni jeśli startują te same osoby-układ sił w Sejmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: listy wyborcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 12:53 To ostatnia informavja z SLD 1. Danuta Szymala 2. Danusia Szymala 3. Danka Szymala Nowa twarz SLD-gwrancja pasma sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipon Czas na mlodych! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.09.07, 13:04 dlaczego na listach nie ma młodych i zdolnych polityków? Gdzie Lenda, Szpur, Sosiński etc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Czas na mlodych! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 13:19 Lende znam, lepiej nie chłop nie ma jaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kit Re: Czas na mlodych! IP: *.wlb.vectranet.pl 11.09.07, 20:23 u nas w wałbrzychu starsi koledzy nigdy nie odpuszczą władzy - koryta, w karzdej parti sa młodzi którym nalezalo by dac szanse, nawet jak by nie dostali sie do parlamentu to nalezalo by dać im szanse na pokazanie sie w kontekscie innych wyborów chocby samoządowych. Ale polityka prominentnych jest prosta trzymac sie i nie dopuszczać innych bo moze stanowić zagrożenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: listy wyborcze IP: *.wch.net.a5i.pl 11.09.07, 15:23 A gdzie Giovani Roman ? poddał sie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka Re: listy wyborcze IP: *.wlb.vectranet.pl 11.09.07, 18:42 Piekniesie prezentuje w Dami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: listy wyborcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 20:41 Z listami wyborczymi to są DRWINY i robienie "w jajo" wyborców. Jeśli nazwiska i ich kolejność na liście ustala "warszawka",to wyborca może głosować tylko "nogami" - idąc,bądź nie, na wybory! Nie ma innej możliwości wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Moje typy w okręgu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.09.07, 13:53 LiD - 1 mandat (Lityński) PO - 4 mandaty (Chlebowski, Mrzygłocka, Szulc, Jurcewicz) PiS - 3 mandaty (Wiązowski, Wawryniewicz, Bartolik) LPR - bez mandatu Samoobrona - bez mandatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rero Re: Moje typy w okręgu IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.07, 07:30 Masz rację tęgie typy , strach się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: listy wyborcze IP: *.elb.vectranet.pl 12.09.07, 23:15 bitmails.info/pages/index.php?refid=sylaiwa979 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: listy wyborcze IP: *.range86-145.btcentralplus.com 12.09.07, 23:22 Skoro brak tu demokracji i nie ma na kogo głosować, dlaczego nie zbojkotujecie wyborów? Może wladze otrząsną się z poczucia samozadowolenia i pewności posiadania stołków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szerszen Re: listy wyborcze IP: *.centertel.pl 15.09.07, 21:10 Najciekawsza wiedza nt PiS, która nijak sie nie ma do rzeczywistości. Jak taka sama jest w przypadku PO i LiD to gratuluje, nic nie wiemy. Niestety Bartolik na 3 miejscu nie bedzie, podobnie jak Wawryniewicz na 2. Gdyby to była prawda to Prezes PiS urwałby jajka szefowi wałbrzyskiego okregu PiS-u bo to by oznaczało, że załatwia prywatne interesy np.swojej kampanii. W PiS na jedynce będzie Wiązowski, na dwójce Giovani Roman, a na trójce.... niespodzianka, lecz nie będzie nią Bartolik. Niech sobie da spokój. Zreztą niektórzy i tak mają za złe że jest on z rekomendacji PiSu Vice prezydentem. Przecież to koszmar, on nawet na taką funkcje się nie nadaje, nie mówiąc juz o sejmie. Nie wolno go już obciążać bo chłopak nie da rady. 25.09 zobaczycie że miałem rację, zakład? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: listy wyborcze IP: *.wro-com.net 16.09.07, 10:27 a Ty kolego szerszeniu lepiej zajmij się praca dla powiatu bo więcej czasu zajmuje ci instryganctwo niz sprawowanie mandatu............................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: listy wyborcze IP: *.wlb.vectranet.pl 16.09.07, 19:40 Szerszeń to prawie jak truteń! Zostaw Mirka w spokoju, bo on z PIS-u jedyny nadaje się do pracy, Przewala swą robotę, którą mu kolesie z PO dowalili: -cała gospodarka komunalna -mieskznia socjalne -komunikacja miejska -inwestycje drogowe itd, a reszta wicepresydentów tylko wstęgi przecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: listy wyborcze IP: *.wlb.vectranet.pl 16.09.07, 19:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=69096662 lepiej poczytajcie to, bo to ta Pani jest nieszczęściem PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinokio Re: listy wyborcze IP: *.centertel.pl 16.09.07, 19:54 Bez przesady z tym "dowaleniem" roboty Bartolikowi przez PO. Coś robic musi, bo mu miasto płaci. Wiem ze biedaczek ma cięzko, ale zajmuje sie dokładnie tym czym poprzednio. Więc chyba swobie pukładał robotę. Prawie 5 lat to już dość. Jesli jednak nie radzi sobie i narzeka to znaczy, że szerszeń ma racje że Bartolik słabiutki jest. Jesli tak trzeba się nad nim litowac ze ma troche roboty to przeciez zawsze moze zrezygnowac. Na stanowisko Vice prezydenta zawsze sie ktos znajdzie. Nie ma ludzi niezastąpionych. Jakoś mi tego Bartolika nie żal. Natomiast ta pani która ponoc jest nieszczęsciem walbrzyskiego PiS-u nie ma racji bytu, bo jej w PiSie już nie ma. Została z wielkim hukiem wywalona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szerszen Re: listy wyborcze IP: *.centertel.pl 16.09.07, 20:06 Ja wiem czym mam się zajmowac nie potrzebuje podpowiedzi. A Ty Kasiu co taka adwokatka Bartolika jesteś? Masz swoj interesik w głowce? moja wypowiedź to nie intryga tylko własna opinia i rzetelna informacja. Zwróć uwagę że też masz do niej prawo i możesz napisać że Bartolik jest świetny, że go znasz, że to super gość itd. Tylko.....kto Ci uwierzy dziewczyno? Kto w to uwierzy. Ludzie nie są głupi i sami wyciągają wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś