Gość: kostka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 13:14 Czy ktoś zna firmę brukarską KamJan(kostka granitowa) spod Strzegomia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: popo Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 20:33 spod Strzegomia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany pytek Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 20:47 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granit Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 22:51 oszusci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 14:22 a może ktoś zna firmę uczciwą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozczarowany Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.10.07, 11:06 Niestety niewiele mozna o nich powiedzieć dobrego, szczególnie w temacie dotrzymywania terminów... Zdecydowanie nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 09:26 a czy w ogóle, wykonali zlecenie i po jakim czasie od terminu umownego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 101 Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 08:16 a co na to urzędnicy skarbowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 11:36 troche się spóźnili ale wyszło ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 11:38 która firma się teraz nie spóóźnia, ja takiej nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 11:49 Witam, trzy posty z dnia 15.10.2007 sprawiły, że postanowiłem napisać od siebie parę zdań. Dopisane zostały one z jednego komputera przez samego właściciela firmy. Dopisał je po tym jak poinformowałem matkę tego pana o tym forum, dokładnie 15.10 o godz.21.04 - po tym jak zarzuciła mi, że jestem jedynym zniecierpliwionym kientem. Jak widać jest nas więcej. Ja na ekipę Kamjan'a czekam od końca sierpnia. Termin realizacji upłynął dnia 05.09.07. Obecnie sprawa wygląda tak, że właściciel po kolejnych tygodniach zwodzenia mnie, po obiecaniu mi, że odda wpłaconą zaliczkę w wysokości 7500 zł, nie odbiera moich telefonów. Milczy... Radzę bardzo uważać na firmę KAMJAN !!! Zainteresowanych i poszkodowanych proszę o kontakt. Zawsze lepiej złożyć pozew zbiorowy przeciwko oszustowi. dziadecki@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granit Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 11:59 dzięki, za post, jestem w tej samej sytuacji, chyba wystąpię do sądu, ale co z tego robota nie zrobiona, a zima tuż tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nin Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 13:47 Witam, coz, lepiej niech pan na nic nie liczy. Ja czekam na kostke od poczatku czerwca. Co to za firma i jej pelnomocnik mozna sie dowiedziec w firmie w windykacyjnej PROGRESS;ul.Miłoszycka 75; 51-502 Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 14:39 a za ile zł zaproponował panu za tonę kostki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 20:25 Dziękuję wszystkim za maile! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 09:10 a ile kosztuje tam ta kostka 8/11 za tonę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostek Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 09:57 Dziwne pytanie. Jak mi się zdaje, to zależy od koloru kostki. A kosztuje tyle co u innych, proszę sobie zajrzec na allegro. Może chce pan od nich cos kupić? Na pewno wezmą zaliczkę, a na kostkę można sobie czekać i czekać i czekać..... i się nie doczekać.Ogólnie to nie wolno im dawać ani grosza, zanim towaru nie będzie na miejscu albo nie ukonczą zlecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 22:28 witam widzę że jedna lub dwie osoby z tego formu starają się zrobić z firmy kamjan oszustów, ja korzystałem z ich usług oraz kupiłem u nich kostke i wszystko było ok, zapłaciłem z góry kwota nie mała ponad 40000 zł i robota została zrobiona kostka także dostarczona, widzę że na tym formu występuja dwie osoby które najwidoczniej z kamjanem miały problem, ale to nie oznacza aby wyzywać ich od oszustów, może się spóźnili z dostawą, ale wątpię aby nie dostarczyli towaru, może powinniście Państwo nie złością i nagadywaniem załatwić problem a normalnym zrozumieniem, nie wiem ! Jeżeli będzie trzeba dla sprawdzenie podam dane i będą Państwo mogli do mnie podjechać i oglądnąć ich robotę jest super i znajduje się w wadowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nin Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 23:22 Nikt Panu nie broni stawać za tą firmą. Zdaje się,że mamy demokrację i każdy swoje zdanie, opinie lub fakty może przedstawić. Radzę się cieszyć z wykonanej pracy, a nie pouczać innych, co mają sądzić lub robić, gdy ktoś ich okrada. Może należy właściciela prosić na kolanach, żeby łaskawie dostarczył towar i wyznaczyć najbliższy termin na 2020 rok, niech sobie bidulek korzysta z moich pieniędzy do woli? A tak swoją drogą, to bardzo dziwne, że Pan płacił z góry i to aż 40000 zł. Tyle zaufania do obcych ludzi i to zanim wykonali zlecenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nin Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 10:45 A tak swoją drogą, to chyba powinien się Pan liczyc nauczyć, bo tu takich, co z usług kamjan niezadowoleni, odezwało się chyba z 6-7 osób. Wystarczy jedna, żeby mieć zasadnicze watpliwości, co do firmy. To tak na zakończenie, bo wczoraj mi się zapomniało to skrobnąć. No i dziwnie mi przypominają Pańskie słowa korespondencje z właścicielem KamJan :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: munio Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 14:35 a który to post tego oszusta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 18:01 Nie mam z nimi nic współnego, tylko tyle że wykonali mi dobrze robotę. Mój znajomy także im zlecił robote i nie było problemów. Zgodzę się że to firma powinna wyjaśnic te rzeczy, ale nie poruszam tematu bo go nie znam. Zycze pozytywnego załatwienia sprawy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 21:52 W poniedziałek wysłałem poleconym za potwierdzeniem odbioru monit o realizację warunków umowy. Termin 7 dni. Poinformuję szanownych forumowiczów o tym czy firma Kamjan się pojawi. A tak na marginesie, to bardzo ciekawe, że po wykonaniu pracy nadal się "klient" interesuje tak bardzo losami firmy wykonującej (forum powstało początkiem października). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 22:13 sam pisze do naiwnych klientów, oszust! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.10.07, 18:54 bądź pewien że firma kamjan się pojawi, jeżeli nie potrafisz zrozumieć że prace budowalne praktycznie zawsze się przeciągają to nie nasz problem, ponadto na umowie jest przyblizony termin realizacji - więc wszystko zgodnie z umową będzie zrealizowane. równie dobrze doktorku moge napisać na katowickim formu że bierzesz łapówki i poprosić kilku znajomych o dodanie paru tekścików. Zrobimy ci tą robote, i jeszcze przeprosisz mnie za te obelgi wobec firmy kamjan to ci gwarantuję. Dostarczyliśmy ci kostkę na budowę,dostarczymy kruszywo i robotę wykonamy. co do naszych klientów którym spóźniamy się z dostawą kostki lub realizacją zlecenia, przepraszamy i gwarantujemy że zlecenia zostaną zrealizowane i towar dostarczony, możemy dołożyć kostkę kolorową za opóźnienie w ramach przeprosin pozdrawiam kamjan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 21:41 mam pytanie jest możliwe, wykonywanie bruku i to kolorowego w błocie zmieszanym ze śniegiem w temperaturze około zera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.10.07, 10:27 kostkę można układać do -10 C , a czy jak pada w lecie to nie ma błota, dlatego proszę zająć się tym na czym się znacie a układanie kostki pozostawić profesjonalistą pisac o naszej firmie możecie nie zabronię tego Państwu, i nawet zaprosze do tego forum naszych starych i obecnych klientów i mocno się zdziwicie jak dobre o nas mają zdanie niezadowolonych jest 3 a bardzo zadowolonych 60 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 07:14 to dlaczego powołuje się Pan w umowie na ewentualne opóźnienia związane z warunkami atmosferycznymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.10, 09:03 To logiczne - ja jak mi sie umowa nie podoba to nie podpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.04.10, 20:42 podbijamy, hej! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: środa Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 22:08 kiedy zaspokoisz wierzycieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qr-wa Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 22:22 ale umowa jest dobra, a oni umowę olewają i dlatego dług sprzedano i bedą mieli za swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator od pierwszego wpisu IP: 94.254.181.* 01.05.10, 13:26 pitu pitu i nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek witam mmaciu kamjanowa IP: *.cdma.centertel.pl 04.05.10, 18:58 czy szanowna mamusia uzbierała już pieniążki dla pani komornik :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pytka Re: witam mmaciu kamjanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 20:30 nic z tego nie bedzie, ona nic nie ma i jej synek też, ale juz niedługo wypłacą wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pytka Re: witam mmaciu kamjanowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 22:15 a z czego ma uzbierać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: witam mmaciu kamjanowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.10, 00:00 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan ole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 11:19 kostka granitowa juz od 250 zł za tonę netto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 10:30 Witam, różnica między nami polega na tym, że ja napisałem same fakty a to co Pan pisze to pomówienia i za takowe także można mieć kłopoty z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.10.07, 14:56 jakie fakty, to że mamy małe opóźnienie, fakt jest taki że umowa na to pozwala, to że nazwał Pan nasz firmę oszustem - zupełnie bezpodstawnie a kto Panu powiedział że to pomówienia może ja na Pana także zbieram infomację - a kłopoty Pan bedzie miał jak Pan nie zapłaci po wykonaniu pracy. Rozumiem Pana zdenerwowanie ale przeciągnął Pan strune z niektórymi tekstami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 08:57 witam nasza firma zaproponowała zadośćuczynienie naszym niezadowolonym klientom w postaci kostki dodatkowej kiolorowej o znacznie większej wartości za tonę niż ta którą zamawiali, ponadto jeden z klientów jest niezadowolony bo nie wyrobiliśmy sie w terminie z robotą, kostka została do niego dostarczona i został poinformowany że będzie małe opóźnienie to czy to jest oszustwo - wydaje mi się że nie! Nikt nikogo nie próbuje straszyć, my wiemy że robota zostanie wykonana i towar dostarczony, to że będzie opóźnienie można zawsze w jakiś sposób wynagrodzić. Oszust to taka osoba która świadomie doprowadziła do utraty mienia drugiej osoby. A my tak nie postąpiliśmy bo w braży budowlanej szczególnie w robotach ziemnych i w pracach kamieniarskich nie jest się w stanie wszystkiego przewidzić - co może spowodować duże opóźnienie. Na produkcję kostki splata się kilka czynników które trzeba połączyć i czasami jak jeden wypadnie robi się duzy problem, ale to nie jest zamierzone. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 20:32 dziękuję za pouczające wypowiedzi, biorąc je na wzór informuję wszytskich swoich niezadowolonych klientów aby zgłosili swoje wątpliwości na e-mail: kostka.granitowa@poczta.onet.pl każda sprawa zostanie naprawiona w ciągu 14 dni od daty zgłoszenia, pozdrawiam kamjan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granit do katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 23:47 I jak?Mial pan dac znac na forum. Robia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: do katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 17:03 Witam, ciesze się, że ktoś tu zagląda. Minął termin rozpoczęcia prac po wezwaniu wysłanym listem poleconym. Oczywiście firma Kamjan się nie pojawiła. W rozmowie telefonicznej dowiedziałem się,że wpłacona zaliczka nie zostanie mi zwrócona. Zadzwoniłem dzisiaj do firmy Progress z Wrocławia - wszystkim, którzy zastanawiają się nad współpracą z firmą Kamjan polecam rozmowę z nimi. To co się dowiedziałem brzmi jak kolejny odcinek Ekspresu Reporterów - szkoda tylko, że z moim udziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina definicja pojęcia oszustwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 01:01 Współczesne znaczenie słowa "oszustwo", zwłaszcza w sferze prawa karnego, wydają się najpełniej definiować L. Andrzejew, L. Kubicki, J. Waszczyński, którzy w oszustwie upatrują różnych mechanizmów wykonawczych stosowanych w celu wytworzenia u kogoś obrazu sprzecznego z rzeczywistością, żeby wprost uszczuplić czyjeś mienie i osiągnąć korzyść majątkową. Przyjmując, że firma X wiedziała o niemożności zrealizowania umowy( sam pan to potwierdził w swojej wypowiedzi) i nie zrobiła nic w tym względzie, tzn. nie odstąpiła od umowy poprzez zwrot zaliczki, proponując poszkodowanemu klientowi ewentualne zadośćuczynienie , czy też po odstąpieniu przez klienta od umowy, które przysługuje stronom po niewykonaniu umowy w terminie 30 dni od tegoż, nie zwróciła firma swemu klientowi wpłaconej zaliczki, to obawiam się, że powyższa definicja właśnie do firmy X się stosuje. Nie bez znaczenia jest, że sytuacja taka ma miejsce w przypadku kilku klientów. Bez znaczenia jest za to fakt, że poprzedni klienci z pracy firmy byli zadowoleni. Oburzenie właściciela firmy X jest w tym przypadku zupełnie bezzasadne. A te pokrzykiwania, próby straszenia klientów, obrażanie ich to mają jeszcze inną kwalifikację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: definicja pojęcia oszustwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 08:57 witam nasza firma zaproponowała zadośćuczynienie naszym niezadowolonym klientom w postaci kostki dodatkowej kiolorowej o znacznie większej wartości za tonę niż ta którą zamawiali, ponadto jeden z klientów jest niezadowolony bo nie wyrobiliśmy sie w terminie z robotą, kostka została do niego dostarczona i został poinformowany że będzie małe opóźnienie to czy to jest oszustwo - wydaje mi się że nie! Nikt nikogo nie próbuje straszyć, my wiemy że robota zostanie wykonana i towar dostarczony, to że będzie opóźnienie można zawsze w jakiś sposób wynagrodzić. Oszust to taka osoba która świadomie doprowadziła do utraty mienia drugiej osoby. A my tak nie postąpiliśmy bo w braży budowlanej szczególnie w robotach ziemnych i w pracach kamieniarskich nie jest się w stanie wszystkiego przewidzić - co może spowodować duże opóźnienie. Na produkcję kostki splata się kilka czynników które trzeba połączyć i czasami jak jeden wypadnie robi się duzy problem, ale to nie jest zamierzone. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina 124 dni oczekiwania na kostkę badź zwrot pieniędzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 10:44 Problem pana polega na tym, że pan oszukuje ludzi, bo : nie dostarcza pan im towaru na czas, nie wykonuje pan zleceń w przewidzianym terminie, nie oddaje im pan pieniędzy, które wpłacili i jeszcze pan uważa, że to jest w porządku. Przyjmując zamówienie doskonale pan zdaje sobie sprawę, że nie jest pan w stanie się z niego wywiazać, ale po pieniądze pan łapki wyciąga. A jakby tego było mało, to jest pan oburzony jakąkolwiek reakcją negatywną ze strony klienta. I na dokladkę tegoż klienta pan próbuje pouczać, bo przygłup, na robotach budowlanych się nie zna.Można mu też wciskać kity o tzw. orientacyjnym terminie realizacji zlecenia, może się przestraszy. Nie będę tu wklejać już terminów prawniczych i tego, co powinien pan ( firma) zrobić w sytuacji niemozności zrealizowania postanowień umowy. Szkoda słów. Dyskusja z panem jest bezcelowa i bezefektywna. Tym samym ją zakonczę. Jeżeli o mnie chodzi, to w mojej sprawie, będzie z firmą KamJan rozmawial mój prawnik. To ,że według pana firma ma sie świetnie, to dla mnie pocieszające wieści. Jest szansa,że uda mi się odzyskać moje pieniądze, zanim pozostali zdenerwowani klienci stracą cierpliwość. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy prokopowicz Re: 124 dni oczekiwania na kostkę badź zwrot pien IP: *.CNet.Gawex.PL 13.06.08, 10:38 jestem z kołobrzegu i cieszę się z wyroku sądu z dn 11-06-2008,czekam na egzekucję ,ostrzegam wszystkich ludzi przed firmą KAMJAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: 124 dni oczekiwania na kostkę badź zwrot pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 17:08 kostkę pan otrzymał czyż nie? panie jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: 124 dni oczekiwania na kostkę badź zwrot pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 17:17 panie jerzy spotkamy się jeszcze raz w sądzie, bo przecież ma pan naszą kostkę prawie 60 ton, nie uda się panu wyciągnąć od nas urojonych kwot, rozliczymy kostkę i bardzo niewiele zostanie do zobaczenia w sądzie,życzę miłego dnia a tak apropo o panu w kołobrzegu także nie mają dobrego zdania, naciągaczu rozlicz się najpierw z ludźmi którzy ci stawiali dom, ile pan miał ekip do wykończenia domu - naście miłego dnia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexis68@vp.pl Re: 124 dni oczekiwania na kostkę badź zwrot pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:19 zapraszam do współpracy,pieniędzy nie odzyskamy, ale wsadzimy gnoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Moja opinia na temat KamJan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 13:13 Moja informacja ma służyć ewentualnym klientom firmy kamjan. Jest jednocześnie ostatnim moim tu wpisem. Nie dotyczy ona jakości wykonanych zleceń ( nie zamawiałam), nie dotyczy jakości sprzedawanych materiałów( nie otrzymałam, więc nie jestem w stanie określić). Dotyczy jedynie sposobu traktowania klienta i terminowości firmy. Uogólniając mój przypadek, można narazić się na długie godziny wiszenia na telefonie – właściciel odbiera tylko zanim wpłaci się zaliczkę, na wciąż nowe terminy realizacji, na pouczanie, obrażanie, robienie z klienta idioty, jak również straszenie, marnowanie czasu na niepotrzebną i bezcelową korespondencję. Zwrot zaliczek, obiecywany jest na równi z wykonaniem zlecenia- nie doczekałam się ani jednego ani drugiego. O żadnym zadośćuczynieniu nie było mowy, za to właściciel zapewnił, ze będę musiała go przeprosić za niesprawiedliwe oczernianie. Krytyka firmy niedozwolona- patrz forum. Gdyby jakieś fakty były komuś przydatne, to proszę o email kalina70@vp.pl , gdyby również ktoś za powyższe stwierdzenia zechciał się obrazić, to w każdej chwili służę „ dowodową” korespondencją :-) Reasumując, korzystając z usług firmy KamJan, powinno się szczegółowo przemyśleć politykę finansową, jak również sposób konstruowania umowy. Ja niestety tej wiedzy w chwili dokonywania zamówienia nie posiadałam. Pozdrawiam wszystkich, którym ta opinia się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka Re: Moja opinia na temat KamJan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 14:22 dziekuję, bardzo pouczające, może skorzystam, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniazel1 Re: definicja pojęcia oszustwa 22.10.07, 14:32 Gdyby nie była oszustką, gotową zabić dla zysku, mogłaby z powodzeniem grać w teatrze. Ciekawy artykuł: www.rozprawy.trop-reportera.pl/oszustka/oszustka/siedemnascie_tragicznych_rol.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: definicja pojęcia oszustwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 20:34 dziękuję za pouczające wypowiedzi, biorąc je na wzór informuję wszytskich swoich niezadowolonych klientów aby zgłosili swoje wątpliwości na e-mail: kostka.granitowa@poczta.onet.pl każda sprawa zostanie naprawiona w ciągu 14 dni od daty zgłoszenia, pozdrawiam kamjan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: do katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 17:09 Witam, ciesze się, że ktoś tu zagląda. Minął termin rozpoczęcia prac po wezwaniu wysłanym listem poleconym. Oczywiście firma Kamjan się nie pojawiła. W rozmowie telefonicznej dowiedziałem się,że wpłacona zaliczka nie zostanie mi zwrócona. Zadzwoniłem dzisiaj do firmy Progress z Wrocławia - wszystkim, którzy zastanawiają się nad współpracą z firmą Kamjan polecam rozmowę z nimi. To co się dowiedziałem brzmi jak kolejny odcinek Ekspresu Reporterów - szkoda tylko, że z moim udziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: do katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 10:51 witam Panie z Katowic, przypominam że to Pan nie chciał aby nasza firma przyjechała, poinformowałem że będziemny w czwartek bo wtedy wg. Pańskiego pisma zakończył się termin realizacji. Przypominam, że na umowie jest zapis że jest to przyblizony termin realizacji i może on zostać przesunięty ze względu na róźne czynniki które także są podane w umowie. Realizację zlecenia rozpoczelismy, dostarczylismy towar do Pana na budowę, wycofanuie się przez Pana wiąże się z rezygnacją ze zlecenia. My nadal jesteśmy przygotowanie do wykonania tego zlecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do katowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.07, 14:21 bzdury facet pi......y, już się nie da tego czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: do katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 14:37 dlaczego Pan się nie podpisuje pod tym co Pan pisze Panie Z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Panie Z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 11:05 Jak do tej pory podpisałem wszystkie swoje posty. Widzę,że Pan chce przyjechać a ja Panu nie pozwalam... Zatem w obecności czytających to forum zapraszam w poniedzialek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Szkoda słów na tę firmę.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 15:46 Co to za zwyczaje, żeby ten kto płaci, musiał się jeszcze dostosowywać do nieterminowego wykonawcy i tłumaczyć mu czemu w czwartek czy piątek nie będzie go w domu!!!! Świat stanął na głowie, ten co gwizdnął kasę, jeszcz śmie się wymądrzać. Trochę pokory panie K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyczek Re: Szkoda słów na tę firmę.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 22:03 popieram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granit Re: Szkoda słów na tę firmę.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.07, 13:00 podnoszę, aby facet nie zapomniał o swoich klientach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: Przeprosiny i realizacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 20:39 po co pisać, wątpliwości wynikają z zawartych umów, a rostrzygnie je sąd niebawem i to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: Przeprosiny i realizacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 14:57 Wysłałam do KamJan 17 listów elektronicznych + 3 związane z zamowieniem+ 2 pisma drogą pocztową + minimum 15 rozmów telefonicznych ( to tylko te, które odbierał)+ 6 razy obiecano mi zwrot gotówki + 10 terminów realizacji- ostatecznych :-))) ( nie licząc tego, który zakontraktowałam) + 3 terminy załatwienia sprawy wyznaczone przez policję. To dla niedowiarków. Dziś już sprawa poszła do sądu, więc panie K. nie widzę mozliwości odwrócenia tej drogi. Miał pan na załatwienie sprawy prawie 5!!!! miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniecierpliwiony Re: Przeprosiny i realizacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 22:09 cierpliwa jesteś Kalinko, no i co, chodzisz po błocie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina do zniecierpliwionego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 21:40 Coż, gorzej. Kostka, którą zakupiłam, miała ozdobić taras mojego domu. Wykończony taras, miał byc prezentem na 40 urodziny mojego męża. Mogłabym chodzić po błocie,gdyby nie zawiedzione oczy mojego męża, bo myślał, że żartuję, a tu masz babo placek,wiąż ten sam beton na tarasie. Za prezent zapłaciłam i on go nie otrzymał. Szlag mnie trafił i KamJan popamięta, że nie ma nic gorszego niż urażona kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: do zniecierpliwionego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 17:28 ja też jestem w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 18:48 Kochani, nie żyjcie złudzeniami. To, że akurat wasze odwlekane zlecenie zostanie wykonane, to tylko marzenie. Idźcie z tym na policję, do sądu, nie dajcie się wodzić za nos. Za kilka dni będziecie mieli telefon, email że już.... jutro, pojutrze, a potem następny i następny, i za każdym razem inne brednie, aż uwierzycie, że kostkę kosmici porwali. To wszystko po to, żebyście nie zaczęli krzyczeć, szukać, buntować się, opisywać i żeby oni jeszcze innych naciągnęli. Wiem, że wszystkim wam zależy, bo błoto na dziedzińcu, bo zima tuż, tuż, bo zamówiona ekipa, terminy, itp, i że trudno się przyznać, że zostaliśmy naciągnięci. Mi też było trudno, ale od miesiąca nie mam złudzeń. Nie wiem, czy uda mi się odzyskać pieniądze, ale gotowa jestem dopłacić, żeby im kołkiem w gardle cudza krzywda stanęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 21:11 Witam, Jest nas dwoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.gprs.plus.pl 01.11.07, 19:22 i tylko dwoje, a spóźnienia naprawimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 16:56 bzdury piszesz, dużo, dużo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 10:59 no co Kamjan zatkało cię.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.gprs.plus.pl 06.11.07, 19:55 dwoje i tylko dwoje, kostka zostanie dostarczona, próbujecie zrobic burzę z małej chmurki ale coś czuję że spadnie z niej zanikalny deszczyk pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarb Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 10:07 w Środzie ŚL. będzie chmura gradowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 12:18 Kamjan robi za niezbyt rozgarniętego, my swoje,on swoje :-)) I on chyba w to wierzy :-)) Jak się ma tyle długów, zdaje się,że około miliona, i jeszcze się nie trafiło, gdzie takich miejsce, to faktycznie można wpaść w samozachwyt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 12:54 Myślę, że pierwsza sprawa karna bedzie kubłem zimnej wody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarb Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 13:51 oj bedzię, będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 21:41 świr zasnął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.11.07, 23:43 jak to mówią zacni ludzie nie ruszaj gówna nie będzie śmierdziało, widzę że do was żadne argumenty nie docierają skupiacie się jedynie na bezpodstawnym oczernianiu mojej osoby i firmy kamjan co pewnie sprawia wam przyjemnośc nie zniże się do waszego poziomu i zostawię to bez komentarza co do miliona no ładna sumka, kobieto co ty wygadujesz!!!!!rozumiem że w jakiś sposób chcesz wyładować swoją złość i wypisujesz różne rzeczy ale bez przesady panie z katowic uważaj aby te gradobicie i ciebie nie dopadło do zobaczenia pnie do... i pani kat....spotkamy się w przyszłym tygodniu i kto tu zachowuje się jak świr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 13:26 Facet, tobie to się chyba role pomieszały. Firma kamjan zrealizowała zamówienie za które zapłaciłam lub oddała pieniadze? Nie, w związku z powyższym niech Pan sobie daruje jakieś zawoalowane straszenie. A w przyszłym tygodniu, to właścicielka kamjan może zostać wezwana na przesłuchanie w sprawie na policję i do sądu w sprawie cywilnej. Tyle to może się stać. A co do Pana długów, jak również zakazu prowadzenia działalności gospodarczej etc., to każdy chętny może to i owo sprawdzić, jeśli tylko zechce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Do czytających to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 14:04 Jako że w dniu dzisiejszym moja sprawa, dotycząca KamJan, przeszła już na całkowicie oficjalne tory ( sąd i prokuratura), przestaję śledzić zapisy na forum. Dość mi już nerwów pan K. napsuł i nie zamierzam sobie ciśnienia z jego powodu podnosić. Mam nadzieję, że moje doświadczenia z „super” firmą KamJan komuś się przydały i przydadzą . Gdyby ktoś z Państwa chciał się ze mną skontaktować, to mój email jest gdzieś powyżej. Pozdrawiam i życzę miłego użerania się z KamJan :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Do czytających to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 17:52 jestem w takiej samej sytuacji. pozdrawiam Kalinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Do czytających to forum IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.11.07, 21:10 nie Panu dostarczyliśmy kostkę na budowę spóźniamy się jedynie z jej wyłożeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: Do czytających to forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 13:59 ciekawe, czy prokurator już zajął sie tym draniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Do czytających to forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 08:34 zajął się, bo firma ucichła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: windykator Re: Do czytających to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 22:50 nie zajął się, bo nie widać zwrotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Do czytających to forum IP: *.crowley.pl 30.11.07, 11:19 jeszcze ma kilka dni spokoju, prokurator bedzie go miał! Odpowiedz Link Zgłoś
1970kar Re: Do czytających to forum 02.12.07, 11:16 rozumiem wszystkich. Sam wpłaciłem ponad 10 tyś zł i czekałem za transportem miesiąc i się doczekałem 6 ton z 50.wykonałem kilkadziesiąt telefonów i swoim transportem odebrałem(po kilka ton)cały towar plus 4 tony czarnej kostki gratis.rozumiem można mieć problemy ale mnie jako klienta to nie interesuje ja płacę i chcę towar w określonym terminie.Rada jest tylko jedna płać przy odbiorze,a jak wpłaciłeś,to odbierz osobiście lub cierpliwie czekaj.Pan K.według mnie nie jest oszustem tylko nie umie prowadzić firmy.Robert z Wągrowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Do czytających to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 18:27 A ja miałem teraz zakupić tam kostkę no ale będę omijał tą firmę szerokim łukiem dzięki za ostrzeżenie i fajnie ze powstał ten temat bo zaoszczędziłem sobie nerwów znajomi również sie budują wiec tez odradzę ta firmę w końcu musimy sobie pomagać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Git Re: Do czytających to forum IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.10, 10:57 dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gicio Re: Do czytających to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 22:10 bardzo dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: Do czytających to forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 19:10 ***** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: do wszystkich poszkodowanych IP: *.CNet.Gawex.PL 13.06.08, 10:52 masz rację,podaliśmy go do sądu ,jest wyrok,odszkodowanie też zasądzone,nie liczcie na cuda,to naciągacz,zrobiliśmy wywiad w Strzegomiu i do sadu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.Chodor Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: 80.48.71.* 04.12.07, 21:41 dołączam do grona w... przez Szymona (kamjan)... ale nie do końca, mianowicie u mnie robota została wykonana (prawie) i zostało tylko dokończenie dzieła... i od tej pory chłopaków nie ma, najciekawsze jest to ze polecilem kamjana sąsiadowi który oczywiście wpłacił zaliczke, teraz sie wprowadza do skonczonego juz domu... bez bruków oczywiscie. Na tą chwilę nie chce mi sie już nawet dzwonić do pana Sz. (przez małe "p") bo szkoda prądu w tel. Najfajniejsze jest to że osobisci postanowilem zainwestowac w kamjana i zlecilem wykonanie monitu gospodarczego przydatnego do podjęcia dalszych działań mających zapewne na celu ukrócenie następnych wyłudzeń (przynajmniej pod ta sama marka). Na dokończenie roboty już chyba nie licze, ale przynajmniej będzie wesoło :))) Gdyby ktoś chciał podesłać skan zawartej umowy, potwierdzenie wpłaty (KP, skan przelewu) lub poinformować mnie o tym czy dostał na wykonaną usługę fv, to poprosze na: kamjan.monit@chodor.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.12.07, 17:13 Niech się cieszą wszyscy, którzy zrezygnowali z "usług" tej "firmy". Zwyczajne oszustwo to delikatne określenie. Mam nadzieję, że usłyszymy jeszcze o niej i o właścicielu a szczególnie o wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 09:30 racja, już złożyłem doniesienie do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.07, 12:09 Jak ten złodziej siądzie do wigilijnego stołu? Zero honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejny Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.centertel.pl 09.12.07, 21:18 To kolejna wigilia oszusta. Można to sprawdzić choćby na stronie firmy e-progress.com.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 21:07 No i jakie są dalsze losy nieuczciwego "bohatera" ? Wierzę,że sprawiedliwości stanie się zadość. Ktoś ma jakieś informacje? Piszcie tylko to, co nie pomoże oszustowi - "biznesmen z dużej firmy" dalej czyta to forum a telefonów nie odbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: too Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.07, 17:42 tnij.com/LKwA tutaj jest dużo informacji o tej firmie, skróciłem link bo był długi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejny Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.centertel.pl 13.12.07, 18:04 Ad Too Proszę jeszcze raz treść tego linku tylko np. bez www, bo kompletny link jest blokowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 20:15 Znów kogos nabrał? U mnie na razie wszystko się toczy, czyli sprawa w prokuraturze. Jakby chcieli umorzyć, to piszcie odwołania, bo p.K. trudno udowodnić zamiar oszustwa, przechodził przez to tyle razy, że policji w oczy się śmieje. Poza tym czekam na termin rozprawy sądowej. No i nie mam ani kostki, ani pieniędzy. Za to raz proponował mi przywóz kostki, bo podobno ją miał :-)))) ( bardzo śmieszne). Powiedziałam , że najpierw kasa, potem kostka i znów kasa ( tym razem do niego przesłana). Powiedział, że się zastanowi i się zastanawia do... dziś. Jak na razie bezskutecznie. A co do Wigilii... To w procederze uczestniczy jego żoneczka, mamusia i tatuś. A to,że okradał i okrada ludzi, to podobno nieszczęście rodzinne... Jemu słowo sumienie jest zupełnie obce, honor też. To dla niedowiarków. A faktury to on wystawia..pro forma :-)))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 10:16 Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Wczoraj spotkał mnie wątpliwy zaszczyt rozmowy z p.K. Podobno mój post jest dla niego obraźliwy i podobno 7 miesięcy !!!!! po terminie realizacji, po wypowiedzeniu umowy chce mi na początku stycznia dostarczyć kostkę. Takich terminów to ja już słyszałam trochę, blefuje jak zwykle. Kpi? Czy o drogę pyta? Ktoś ma podobne z nim przeboje? A do p. K. – faktura pro forma to nie dokument, jest to oferta handlowa. W ciągu 7 dni od daty otrzymania zaliczki, zapłaty należy wystawić fakturę VAT i dostarczyć ją drogą pocztową lub osobiście do osoby upoważnionej do odbioru . To takie proste wiadomości z zakresu księgowości. Może wypadałoby się na jakiś kurs udać i bzdur nie klepać? A umowę to się rozwiązuje najwcześniej 30 dni po jej niewykonaniu. Wcześniej można od niej odstąpić po porozumieniu stron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 19:48 Proszę o informację czy komukolwiek udało się odzyskać wpłaconą zaliczkę na poczet robót, oczywiscie niezaczętych? i w jaki sposób? pozdrawiam wszystkich poszkodowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nin Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 20:36 Tutaj Pan takich nie znajdzie :-))) Chyba nikomu się nie udało niczego odzyskać :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1970kar Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 10:43 Mogę uważać się za szczęśliwca. Odebrałem 47 t kostki szarej i dostałem 5 t kostki czarnej gratis. Oczywsicie nie obyło się bez probelmów. Kilkadziesiąt telefonów i osobisty odbiór(po kilka ton na jeden transport). Przedłużyło to realizację o 2 miesiące ale czytając powyższe komentarze jestem zadowolony, że mam towar. Współczuję wszystkim oczekującym, gdybym nie posiadał własnego transportu z pewnością czekałbym za kostką do teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyygrejk Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.07, 22:56 Niezłe jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 16:15 Nakaz sadowy juz mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 20:46 i ja też, jak komornik nie da sobie rady, to prokurator bedzie OK. Pozdrawiam Kalinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: 78.133.210.* 27.05.09, 22:07 nie mam ochoty z tobą gadać na jaki kolwiek temat, po prostu zniknij z mojego życia.. zapomnij o mnie, zapomnij moje imię, skasuj mój numer, nie licz że kiedy kolwiek odezwę się do ciebie jeszcze chociaż słowem, to jest ostatnia wiadomość jaką do ciebie pisze. chcę ci tylko podziękować za te 7 miesięcy "związku" i życzyć powodzenia w dalszym robieniu w ch...a ludzi. jeśli bardzo cię to interesuje to owszem, kochałam cię, ale widać dla ciebie to uczucie było gó... warte. nie wysilaj sie i nie prodkuj z odpisywaniem bo i tak nie interesuje mnie to co do mnie napiszesz. żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1@1 Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 20:58 nie na temat! tu chodzi o zwrot długów, hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMJAN Re ODP 1@1 IP: 94.254.176.* 31.05.09, 23:15 A KIEDY ODDACI MI MOJE PIENIADZE ZA DOSTARCZONY TOWAR ,PYTAM ? WŁAŚCICIEL .A IMIĘ SZYMON PISZE SIE Z DUŻEJ LITERY <><>,><>,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Re ODP 1@1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 21:19 pie..... głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euro itd Re: Re ODP 1@1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:35 co tam Szymonku przez duże s słychać, nazbierałeś już kasę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzyciele Re: Re ODP 1@1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 22:07 Co tak cicho panie Szymonie? Czyżby zrozumiał Pan swoją rolę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wQy Re: Re ODP 1@1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 22:24 jaki pan toż to............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan zapraszamy IP: 94.254.152.* 30.06.09, 13:18 ludzie.gazeta.pl/kam.jan/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiona Re: zapraszamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 13:32 niezle, podpisujcie umowy, pozyczcie kase od sasiadow, dajcie zaliczki i podzielcie los innych, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony Re: zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 18:06 rozbawiony jak rozbawiona, kiedy będzie koniec tego koszmaru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir Re: zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 21:04 nigdy hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: RE RE RE IP: 80.48.71.* 01.07.09, 19:55 a czy może komuś zwrócili pieniądze ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: RE RE RE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 21:30 hehehe nie zwrocili i nie zwrócą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: 212.127.95.* 02.07.09, 13:27 Szanowni Państwo, Po przeczytaniu tego forum od deski do deski (a zajęło mi to trochę czasu) utwierdziłem się w przekonaniu, że nie jestem jedyną oszukaną osobą. Zgłoszenie do prokuratury jako próby oszustwa, tylko w swoim imieniu, nic nie da, ponieważ prokurator umorzy postępowanie ze względu na domniemanie jednostkowego wystąpienia nierozliczenia. Dlatego też zdecydowałem się poprowadzić tą sprawę w inny sposób – chcę wystąpić do sądu o zakaz prowadzenia działalności dla PHU KAMJAN i wykazać, że właścicielka oraz jej pełnomocnik działają w pełni świadomie oszukując ludzi (jedna osoba to nie jest oszustwo !!, ale już 5, 10, 20, 40 …….. ). Im więcej nas będzie tym większe prawdopodobieństwo przyjęcia zgłoszenia przez prokuraturę. Dlatego też proszę wszystkich oszukanych o przesyłanie kopii materiałów obciążających firmę PHU Kamjan na adres e-mail: kamjan- stop@wp.pl . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda kostka Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 22:34 piękna inicjatywa, tylko skąd pewność, że to Nie-Szymon pisze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: 80.48.71.* 03.07.09, 22:10 ponieważ nie szukałbym ludzi których PHU Kamjan oszukało.... - proste! gdybym był Szymonem to wiedziałbym kogo oszukałem ;-) Na prawdę poszukuję poszkodowanych, celem złożenia doniesienia do prokurtury. Z drugiej strony jak mogę Tobie udowodnić, że nie jestem Szymonem ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdx Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: 89.108.244.* 05.07.09, 21:08 jesteś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: 80.48.71.* 06.07.09, 19:49 Nie, nie jestem Szymonem !! napisz lepiej jak mam to Tobie udowodnić ...... albo wyślij na wksazany wcześniej adres mailowy - kopię pozwu, lub wyrok - to się z Tobą skontaktuję telefonicznie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany 123...... Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 22:04 nic nie zrobisz, Państwo jest za słabe na takich oszustów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: 80.48.71.* 13.07.09, 21:10 rozróżnij proszę dwie sprawy: 1. wyegzekwowanie długów - tu nie ma na co liczyć, bo SK i TK są "bez grosza i majątku" 2. zamknięcie firmy PHU Kamjan i zakaz prowadzenia działalności dla TK (SK już taki zakaz posiada) - a to jest realne, ale trzeba udowodnić celowe oszustwo i tu potrzebna jest Wasza pomoc....... Państwo może tylko obywatele też muszą chcieć ....... !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granit bezowy Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 22:15 jak mozna prowadzic firme bez majatku, oni handluja maja sie dobrze, a komornicy walą g...a i ona i on też, hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierówna kostka Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 20:16 jak można prowadzić firmę, która produkuje, sprzedaje, bez majątku, a gdzie jej konto bankowe? cały majątek, maszyny, transport, itd. jaki zakaz prowadzenia, to nie firma, to prywatne osoby, które oszukują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234567890 Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 20:18 racja,do aresztu z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: 80.48.71.* 01.09.09, 20:21 no chyba ich jednak pozamykali - tak milczą ............ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 21:18 HANDLUJĄ DALEJ I JEST ok!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trey Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.09, 20:00 Jutro to jest 04 09 2009 komornik o 13 -tej licytuje im łupiarkę ogłoszenie znajduje się w Urzędzie gminy \Strzegom o tym i o następnych licytacjach tak że chyba się zaczeła sprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 19:16 ciekawe, który to komornik, przecież Szymon nie posiada żadnego majątku, a łupiarka nie jego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tye Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.09.09, 22:04 Nie Szymona ale Tereni a firma na nią. Było dwóch komorników ale kupców żadnych- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: uwaga ogłoszenie !!!!!! IP: 62.87.184.* 08.09.09, 07:34 chyba bym nie liczył na sprzedaż tych łupiarek .............. niestety ale poczekajmy. Wierzycieli jest tak dużo, że ciekawe jak komornicy podzielą pieniądze .... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMJAN Re: DO 007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 23:45 ŻAL CI TYŁECZEK ŚCISKA ,ŻE HANDLUJEMY ,CZY KTOS CI ŻAŁUJE ,HANDLUJ I TY 007 <><<<<<,,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-zdziwiony Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.07, 12:38 No, no, no. Popularność tego złodzieja i jego rodzinki przerosła chyba nawet jego oczekiwania. Czas, aby pozostała mu w gębie gorzka łyżka dziegdziu. Jak to miło poczytać, że jednak są uczciwsi od cyt:"właściciela dużej firmy kamieniarskiej" :/, który uczył swoich klientów zasad moralności i uczciwości. Pamiętaj, ZŁODZIEJU, że prawda zawsze wyjdzie na wierzch, a ty za swoją chciwość gorzko zapłacisz, i obyś miał czas aby naprawić te krzywdy. Pozdrawiam wszystkich, którzy mieli wątpliwą przyjemność spotkać cokolwiek z nazwą KAMJAN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszkodowany Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 11:01 Dziękuję za pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granit Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 18:11 dosiego roku panie szymon! oddaj forsę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamol Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 21:19 a jak witał Nowy Rok ten oszust? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 00:24 Prokuratura Rejonowa Katowice Wschód... już niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 19:25 nareszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super! Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 20:20 Oby więcej takich wiadomości. Powinni przykładnie ukarać szmaciarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 17:47 najpierw sie przedstaw baranie a dopiero potem zaczynaj od obrażania! co nareszcie - Panie Dominik spotkamy sie w sądzie ale nie karnym tylko cywilnym i nie podkręcaj się własnymi wpisami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 16:24 Po prawie 9 miesiącach oczekiwania, nakazie sądowym, z kamjan podpisałam ugodę pozasądową, kostka ruda ( ona taka ruda jak ja murzynka) dojechała wreszcie do mnie na posesję. Nawet mi się nie chce o tym pisać- mąż machnął reką, sąsiad kostkę odkupił( i tak jestem stratna), więc cywilnie sprawa zakonczona, karnie- to zależy od prokuratora. WSZYSTKICH CHĘTNYCH NA SKORZYSTANIE Z USŁUG KAMJAN OSTRZEGAM, ZEBY SIĘ OD TEJ FIRMY TRZYMALI JAK NAJDALEJ!!! JEŚLI KTOŚ MA ZA MAŁO KŁOPOTÓW, KASĘ NA ZBYCIU I CHCE SOBIE BIEDY NAPYTAC, TO NIECH U NICH KOSTKĘ ZAMAWIA LUB JEJ UKŁADANIE:-))) Reszcie pokrzywdzonych życzę powodzenia. Właścicielka na razie za granicą, więc radzę się uzbroić w cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.gprs.plus.pl 28.01.08, 19:56 dziękuję Pani Katarzyno za dobre słowo, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żwir Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 19:18 z czego ta Kasia była zdowolona? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 13:18 Sama nie wiem, to chyba sarkazm miał być albo poczucie humoru pana K. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychol Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 19:51 ściskam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 22:18 jest ciepło, a czemu ten oszust nie kończy, zaczętych prac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 12:24 Witam, już chciałem zamówić u nich kostkę, na szczęście coś mnie tknęło i sprawdziłem informacje o Kamjanie na internecie...to forum i giełda wierzytelności dały mi całkiem niezły obraz o tych oszustach. Pozdrawiam Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granit Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 21:43 masz szczescie, zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niecierpliwy Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 20:54 kiedy forsę odda wszystkim oszukanym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 00:46 Prokuratura Rejonowa Katowice Wschód Sygn. akt Ko 401/08/Z Można się powoływać w swoich doniesieniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 00:48 Niedroga kostka... www.allegro.pl/item318537828_kostka_granitowa_4_6_szara_25_ton_od_producenta.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 16:14 przestań się reklamować , oddaj forsę gamoniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 16:42 baranie nie obrażaj ludzi, masz problem to mozemy się spotkać i pogadać w cztery oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdro Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.08, 18:03 www.allegro.pl/item318537828_kostka_granitowa_4_6_szara_25_ton_od_pro ducenta te trzy fotki to wszystkie zlecenia które udało ci się dokończyć K-kradzieże A-awantury M-machlojki J-jakość zerowa A-antypatia N-nieterminowość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 18:23 jesteś w duzym błędzie u ciebie także dokończyliśmy, popisz sobie tyle ci zostało, ale wierszyki to ty umiesz pisać przyznaję tylko szkoda że wymyslasz, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 20:18 wypisujecie na nas rózne bzdury, ale dlaczego uzywacie tajemniczych nicków a nie napiszecie że ja jestem z tego miasta i nazywam się tak i tak i że to mnie firma kamjan oszukała, pisac pod przykrywką bardzo łatwo i z róznych komputerów pod różnym nickiem także więc może przedstaw się Pan i nie wypisuj z róznych komputerów tego samego, nic ci to nie da, ci którzy współpracują z nami i tak się na to nie nabiora a to że nie dostałeś zwrotu całości zaliczki wynika z tego że chcesz dostać kostę którą ci dostarczylismy za darmo a tak nie będzie za kostkę potrącimy i za transport także no i oczywiście wyslemy do ciebie faktóre vat, trzmaj się i powodzenia w pisaniu bajek, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Kończ Pan, wstydu sobie oszczędź IP: *.hudd.cable.ntl.com 27.03.08, 11:50 Pan pierwszy pisał pod różnymi nickami, lecz z tego samego komputera. Widać, ktoś tu rozumem nie grzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temida Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 20:12 dobre, masz rację, a sprawiedliwość i tak go dopadnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 20:20 o własnie o tym pisałem, a temida to twoja zona czy koleżanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paragraf Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 20:52 a czy ty wiesz gamoniu co to Temida? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 08:22 nie będę sie do twojego poziomu zniżał prostaku, nie udawaj takiego mądrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 19:13 nauczyłeś się jednego zwrotu i teraz będziesz go powtażał nie chwal się że znasz mitologię grecką - pajacu, oby jej miecz dosięgnął twój zakuty łeb :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianin Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: 81.21.202.* 30.04.08, 08:22 Być może jestem optymistą i bardzo mi z tym dobrze:) Nie jestem Panem Szymonem, ale pytałem go o info zamieszczone na tym forum ---:) Oglądałem również pracę którą obecnie wykonuje firma KAMJAN i wszystko jest tam ok U mnie też mam nadzieje tak będzie..... A ceny mają naprawdę konkurencyjne:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.08, 15:45 up :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 08:58 tak się kończy przesadna chęć zaoszczędzenia nawet jednej złotówki , kto to widział żeby dawać zaliczkę przed otrzymaniem towaru ? szukał łosi więc znalazł he he he . ja wysyłam kostkę w "ciemno" klient płaci na miejscu , wchodzi na samochód sprawdza towar , płaci kierowcy i już . całe ryzyko po mojej stronie . tak oczywiście trudno mi jest znaleść klienta bo wołam kilkanaście złotych więcej za tonę niż ten oszust kamjan , ale czy nie lepiej dopłacić do samochodu 100-200zł i mieć "spokojny sen" ??? ze sprawami sądowymi i tak nic nie zrobicie , mojej koleżance wisi 7 tyś. już od kilku lat , była sprawa w sądzie , i co ? kasy nie odda bo nie ma i już ! ten facet nie ma na siebie nic żadnego majątku ! . w strzegomiu wydymał kilku kamieniarzy na grubą kasę . jest kilka osób które jak tylko dostaną go w swoje ręce to delikatnie mówiąc obijąmu gębę , a to że straszy spotkaniem w cztery oczy też nie ma co się przejmować . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: kamjan IP: *.hudd.cable.ntl.com 27.03.08, 11:54 Obserwuję ten wątek i jestem zaskoczony zarówno Panem "właścicielem" firmy, jak również jego postawą. Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości, proponuję każdemu przeczytać wszystkie wpisy podpisane nickem "kamjan". Nie wiem, śmiać się, czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 14:33 Płakać!!! Po pierwsze dlatego, że nasze prawo takich szefów firm "Krzak" chroni i mogą bezkarnie, całymi latami naciągać i oszukiwać, a szefunio się śmieje wszystkim w nos, żyjąc jak pączek w maśle. Po drugie nad tym, że on uważa, że on nic złego nie robi. Kiedyś przecież kostkę dowiezie, kiedyś .... Pozdrawiam wszystkich, co wciąż z firmą Kamjan walczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 14:40 pani Kalino juz nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 14:42 panie obserwator nie zawsze jest tka jak ktoś napisze, a nasz obrona jest jaka jest, stali nasi klienci nie wdają się w tą polemikę bo i tak jest bezzasadna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Re: kamjan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.08, 11:05 ten facet ma coś z głową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: kamjan IP: *.hudd.cable.ntl.com 29.03.08, 15:10 Pan to nazywa obroną??? Co najmniej nieadekwatne określenie do Pana "wyczynów" na tym forum. No cóż, każdy może ocenić sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 16:47 zapraszam na zakład wtedy odszczekacie te bzdury które wypisujecie, bo widocznie nie macie pojęcia co piszecie a zwymyślać mozna każdego tym bardziej przez internet, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 14:39 jak tyle wiesz o mnie to moze powiesz którego kamieniarza wydymałem jak to ujołeś no i oczywiscie ciekawi mnie to co piszesz zakład jest 800m od strzegomia dlaczego boisz się podjechac jestem na zakładzie a kopac dołki potrafisz, ale i tak w nie sam wpadniesz nędzna konkuręcyjko, co może masz za małą sprzedaz, nie wiem żalisz się czy się chwalisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga na kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 13:04 byłem nie raz !!! , nazwisk wydymanych przez ciebie kamieniarzy nie będę podawał bo nie mam ich zgody na to !!! panie szymonie urodził się pan tylko po to żeby oszukiwać innych , ma pan to we krwi . i nie udawaj nie wiadomo jakiego bohatera bo w końcu "ktoś" podjedzie na ten pański wielki zakład ;-) i obije panu pysk . a chętnych jak widać nie brakuje . wcześniej zajmował się pan reklamą potem nagrobkami teraz kostką ciekawe co będzie następne ? mam nadzieję że trafisz na takiego samego przekręta jakim jesteś i zobaczysz jak to fajnie jest stracić kilkanaście tyś. złotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhp Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 13:20 www.bip.wroclaw.pios.gov.pl/index.php?go=insp-kontrole&rok=2007&str=610&del=all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhp Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 13:23 komu jeszcze kamjan musi oddać pieniądze : www.e-progress.com.pl/index.php?strona=oferta&id=76 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhp Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 13:27 www.bip.strzegom.pl/strony/do_druku/urzad/uchwaly/2007/12/108_07.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 15:48 podaje pan informacje, że zakład działa nie rozumiem o co panu chodzi, zazdrości pan czy co ma pan problem że hałasujemy, co to pana interesuje ważne że mamy pełną dokumentacje odebraną przez ochronę środowiska i wydaną zgodę od tego urzędu a co do tego że w końcu ktoś przyjedzie to zapraszam, podaj dziadu swoje dane a wtedy pogadamy z ukrycia łatwo kogoś obsmarować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrzywdzony Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 16:27 oczywiście że łatwo , tak samo łatwo i bez skrupułów oszukujesz bezbronnych klientów , masz tyle wyroków o oddanie kasy i co ? oddajesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 17:23 o popatrz a ile mam tych wyroków? co jeszcze ciekwaego powiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 20:57 to jest debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 07:30 nie bedę tego komentował, umiesz pisac to jest debil oszust a kim ty kurde jesteś Świętym, najpier sie przedstaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.hudd.cable.ntl.com 03.04.08, 12:30 Panie "kamjan", prosiłbym nie podszywać się pod mojego nicka. Jasno wyraziłem swoje zdanie o Panu, natomiast dyskusja z osobą Pana pokroju jest całkowicie bezcelowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 14:45 kto tu sie poszywa pod róznymi nicami nie będę pisał, ja pod pana nica się nie podszywałem co do polemiki z panem z wzajemnaością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 12:53 chciałbym wszystkie poszkodowane przezemnie osoby przeprosić , moje zachowanie na tym forum jest skandaliczne , każdy kto wpłacił mi zaliczkę i nie otrzymał kostki otrzyma zwrot pieniędzy z należnymi odsetkami . znacie państwo mój nr telefonu , proszę dzwonić o każdej porze dnia i nocy , jestem do Państwa dyspozycji . Nie wnoście Państwo nowych spraw do sądu , już nie mam siły , chcę być uczciwym biznesmenem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 14:12 robicie sobie jaja normalnie teraz podszywacie sie pod naszą firme - niezle ciekawe co jeszcze nasza wspaniała konkurencja wymysli a i pozdrawiam Pana z Katowic, jak tam nasza kostka, pewnie po położeniu straciła na wartości, po co płacić za coś co już mam u siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 18:21 kiedy zaczniesz spłacać długi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granit Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 18:26 i kto to pyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 20:31 świr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 16:26 lżej ci że sobie troszkę powyzywałeś, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 16:27 lżej ci jak sobie powyzywałeś, powiedz coś jeszcze ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszkodowana Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 09:30 panie szymonie k. kiedy zacznie pan oddawac pieniądze ludziom których oszukałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 12:59 czy Pani jestesmy krewni pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany 101 Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 21:55 co za idiotyczne pytania zadaje ten oszust, załatwić go!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszkodowana Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 07:27 oczywiście ! nie pamięta już pan ? przecierz wydzwaniam do pana i co ? nic ! czyżby nie pamiętał już pan kogo oszukał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 09:19 Kochani, olejcie go na tym forum. Opinie mu już wystawiliśmy. Kto będzie chciał, to z niej skorzysta, a dyskusje z kimś tego pokroju są bezcelowe, bo on się tylko nakręca, a że ma problemy z określeniem pojęcia "uczciwość" , to i tak go niczego nie nauczycie. Czym skorupka za młodu nasiąknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 17:31 Witam Forumowiczów. Popieram jak najbardziej Kalinę. Wylewanie swoich żali na tym forum nic nie daje (no chyba, że ktoś czerpie z tego przyjemność), podobnie jak procesy cywilne (sądząc z maili i wpisów na forum). Zachęcam wszystkich do składania doniesień do Prokuratury. Nie jest to wcale trudne. Moja sprawa w toku. Większa ilość zgłoszeń, myślę że przyspieszy finał. A życie z wyrokiem w procesie karnym może kogoś czegoś nauczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komorniczek Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 14:08 myślisz, że wierzyciele zapomnieli o tobie, oj nie zapomnieli, oj będzie sie działo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 19:35 napisz coś ciekawego jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam cie mendo Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 07:56 i nawet dawni koledzy (strzelby) ci nie pomogą - pajacu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 10:48 buahahahhahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamieniarstwo Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 13:16 Nie miales kamienia zeby wydac oszukanym klientom to zapozyczyles sie u kamieniarzy - ich kamien pojechal miedzy innymi do Katowic a pieniazkow za to jak nie bylo tak nie ma. Teraz juz malo ktory kamieniarz chce z toba w ogole rozmawiac panie szymonie... Kamjan powoli sie konczy... mam jedynie nadzieje ze przed tym koncem odzyskam pieniazki ktore ci pozyczylem dobre pol roku temu (ponad 10 000 zl) jak nie nastapi to w ciagu najblizszych kliku dni to skladam doniesienie do prokuratury, nie bede sie z toba gnojku bawil w ciuciubabke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 21:25 co ty gościu za bzdury opowiadasz jakie 10 tyś złotych, jaka pozyczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 21:39 kończysz to się ty baranie, nasza firma ma się dobrze bez względu na twoje bzdurne gadanie i chodźby ten kamień jechał do Rzymu tobie gó.. do tego zazdrościsz pajacu nie masz innych metod na konkurencje dam ci radę weż zakasaj rękawy i zacznij zapie..ć, bo gadaniem to ty chłopie nic nie zarobisz no może po ryju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianin Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: 81.21.202.* 28.04.08, 12:01 Witam serdecznie Ja pomimo tego forum zawarłem Umowę z firmą KAMJAN i myślę, że wszystko będzie ok. Po zakończonych pracach podzielę sie z Państwem swoimi odczuciami. Na dzień dzisiejszy są one bardzo pozytywne. Spotkałem się z Panem Szymonem, miałem okazje rozmawiać również z jego pracownikami. Bardzo mili i sympatyczni ludzie. Prace brukarskie mają się rozpocząć pod koniec maja więc wtedy ponownie sie odezwę na tym forum. Mam nadzieję, że będę mógł zaprzeczyć wszystkim opiniom z jakimi się tu spotkałem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga teraz ja Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 19:36 naiwny optymista, zapytaj o parking w Środzie Śląskiej, a może to post od sympatycznego pana Szymona z Międzyrzecza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 21:29 chyba tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: 81.21.202.* 05.05.08, 09:44 Być może jestem optymistą i bardzo mi z tym dobrze:) Nie jestem Panem Szymonem, ale pytałem go o info zamieszczone na tym forum ---:) Oglądałem również pracę którą obecnie wykonuje firma KAMJAN i wszystko jest tam ok U mnie też tak będzie:) A ceny mają naprawdę konkurencyjne:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 11:26 ble , ble ble , kto o zdrowym rozumie po przeczytaniu wszystkich postów chce robić z szymonem kopciuchem interesy ? wielka ściema . omijajcie go z daleka , no chyba że lubicie tracić pieniądze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 11:39 ściemniasz to ty, z ilu już komputerów pisałeś bzdury ilu do tego wykorzystałeś znajomych, popisz sobie jeszcze bo widocznie lubisz,ale pamietaj kopiąc pod kimś dołki sam w nie kiedyś wpadniesz, a ja postaram się abyś z nich nie wyszedł, cwaniaku, nawet nie masz honoru się przedstawić, i nie urzywaj mojego nazwiska bez mojej zgody bo żle się to dla ciebie skończy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble Kamjan Ble Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 20:20 Ktory normalny czlowiek po przeczytaniu tego wszystkiego chce robic interesy z oszustem... (?) Jesli tyle osob wypowiedzialo sie jak sie wypowiedzialo to wiadome jest z kim ma sie doczynienia a tu nagle znajduje sie ktos kto chce zaryzykowac niebagatelna kwote aby sprawdzic czy szymon jest slowny czy nie jest - kolejna sciema - jedyna osoba uzywajaca wiecej niz jednego konta na tym forum jest sam szymon lapciuch - oj przepraszam kopciuch i przestan czlowieku straszyc na lewo i prawo bo to co piszesz jest zalosne - nie osmieszaj sie przynajmniej i nie odpisuj bo kazdy nastepny post pograza cie tylko bardziej w calym syfie jaki sam sobie sprawiles... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komornik Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 22:33 a gdzie, twoja mamusia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 09:11 naszpisz cos jeszcze, bo stara śpiewka już się nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 21:54 oddaj forsę oszuście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 09:58 przedstaw się drogi kliencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 20:28 oddaj forsę i nie pitol, może mamusia jak wróci to odda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 21:40 no ale dlaczego nie chcesz się przedstawić, czego się obawiasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 22:04 a co straszysz? uważaj żebyś nie miał dodatkowych zarzutów! oddawaj forsę, dobrze wiesz, że masz bardzo dużo do zwrotu z odsetkami wielu klientom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keram z Tarnowa Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.net134.okay.pl 29.05.08, 20:54 Wspolczuje Wam... Ilez trzeba nerwow i zdrowia, zeby dochodzic swego !?.... A ten "no-homo" bimba sobie ze wszystkiego... Czy, aby ostatni to juz "dinozaur nomenklaturowy" ?... Nie wierze w to, ze moze spokojnie sypiac... Musi wegetowac na jakims "wspomaganiu" !... Jestem jedynie "kibicem" tej AFERY, ale wstrzasa mna jego bezczelnosc i tupet... Staram sie byc zyczliwym dla wszystkich, ale jemu zycze jak najgorzej... Oby cos, lub ktos, ukrocil ten proceder !... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 00:05 I pomyśleć, że znają go już nawet w Szczecinie... To już czas na zdobycie rynków krajów ościennych... Pozdrawiam wszystkich dziadecki@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianin Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: 81.21.202.* 30.05.08, 08:35 Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ?IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: szymon 08.05.08, 11:26 Odpowiedz ble , ble ble , kto o zdrowym rozumie po przeczytaniu wszystkich postów chce robić z szymonem kopciuchem interesy ? :) W ODPOWIEDZI NA POWYżSZY TEKST INFORMUJę UPRZEJMIE, żE JESTEM OSOBą O "ZDROWYM ROZUMIE" Dosyć dawno tu nie zaglądałem a że obiecałem o informowaniu jak przebiega układanie kostki u mnie --:)dzisiaj Pan Szymon przywiózł kostkę :) A OD śRODY MA BYć UKłADANA - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianin Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: 81.21.202.* 30.05.08, 08:55 O dalszym przebiegu "układania" napiszę wkrótce -na dzień dzisiejszy nie mogę powiedzieć złego słowa o Panu Szymonie. Czyżby to zazdrość i zawiść konkurencji spowodowała powstanie tego forum? wg mnie tak... Uważam tylko, że jest to wyjątkowe świństwo, no ale cóż jak widać Polak potrafi drugiemu zrobić na złość:) Dlatego ja będę dokładnie opisywać co dzieje się u mnie Obecnie POLECAM wszystkim firmę KAM JAN -ceny mają bardzo konkurencyjne, trzymają sie terminów, kostka u osób u których oglądałam w Krakowie ułożona jest na 5+ :) POZDRAWIAM i życzę wszystkim wiele radości i uśmiechu a mniej złości i zawiści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.08, 10:46 Witam, cieszę się Pana szczęściem. Jesli to nie tajemnica to poproszę o namiary na Pana bo w Krakowie bywam dość często i chętnie zobaczę co straciłem (bo nie było mi dane). Ja żadną zawistną konkurencją nie jestem, a wydaje mi się, że jak ktoś bierze zaliczki od 100 osób a układa 10 to i tak jest to oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 23:39 Powiem szczerze, zazdroszczę Panu z całego serca. Jak fajnie byłoby mieć tyle szczęścia w tych niezwykłych kontaktach z panem Kopciuchem, jak również właścicielką firmy KamJan. Mi niestety nie było to dane, ale nie wszyscy mogą mieć takiego farta jak pan. Niektórzy muszą poczekać na kostkę, jedni rok, inni pół, ja tylko 9 miesięcy. Kierując się pańskim rozumowaniem, można dojść do wniosku, że udzieliłam firmie KamJan kredytu nieoprocentowanego na 9 miesięcy i teraz się czepiam. To że Pan nie sparzył się na KamJan nie pozwala Panu oceniać innych umów i ich realizacji, bo nie ma pan o tym zielonego pojęcia. Niestety nie jestem konkurencją, tylko klientką. Być może na forum wpisywala się i konkrencja, taki to urok internetu. Dzięki niemu i Pan może opisać swoje kontakty z KamJan. Cóż to za kraj, w którym zawiść doprowadza do tego, że niewinny bohater dostaje zarzuty w prokuraturze, sądy niezwisłe biedaka napastują nakazami zapłaty, a jego długi wierzyciele wystawiają na giełdach wierzytelności :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 12:29 Panie Dziadecki a czyja kostkę Pan wyłozył u siebie na placu, kto ja Panu dostarczył czyż nie my, ale że pan jest dupek i na nasze prośby oraz informacje że bedziemy mieli opóźnienie co wynikam z umowy potrafił Pan (nie mając innego sposobu na odgryzienie się) założyć to forum, oszustem sam jesteś bo żadasz że oddamy ci cała kwotę zaliczki , ale tak nie będzie złozyłem ci propozycję to ją odrzuciłeś twierdząc że kostka tyle nie kosztuje - przepraszam kto tu w końcu produkuje i układa kostke ja czy ty marny .... mamy ci jeszcze zapłacić za to że dostarczyliśmy ci matreriał no i podziękować że go raczyłeś odebrać !!!!!! nie wypisuj tu bzdur bo tak kracząc o tej prokuraturze to niedługo sam do niej trafisz jesteś bezczelnym perfidnym hamem który jeżeli tylko jest coś nie tak z umową to to wykorzystuje i stara się na tym zarabiać pisz sobie ile chcesz a tak dla twojej informacji naszą kostkę nawet wysyłamy do norwegii, pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:14 Później wkleję link do strony ze zdjęciem ukazującym jak kostka rzekomo ułożona, dalej stoi w big bag'ach i czeka na rozwój wydarzeń w prokuraturze. Ułożona jest szara, a ta w big bag'ach szaro-ruda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 12:53 twojezdjecie.pl/pliki/e0ca93db201164296888856db014ed5b.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 13:03 Ciekawe czy zwróci Ci opłaty za zajęcie pasa drogowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 12:34 pani guss (kalina) proszę nie pisać bzdur, kostkę pani już otrzymała i to bardzo dawno temu, pokryłem wszelkie straty jakie pani z tego tytułu poniosła (podpisaliśmy ugodę), daliśmy więcej kostki, zwróciliśmy częśc za transport - czego pani jeszcze chce może mam kupić pani auto - nie będę zniżał się do pani spiosobów i panią obrażał, bo sądzę że po pani i tajk to spłynie ale myślę że problemy w biznesie miała pabni z każdym dostawcą ponieważ pani too ma poprostu w naturze, a doniesienie do prokuratury może złożyć każdy o byle co pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 18:37 Niech pan chociaż sobie daruje te kłamstwa. Kazdy kto przeczyta panskie posty, doskonale bedzie wiedzial z jakim chamstwem ma do czynienia.Jedyna w panskiej wypowiedzi prawda, to to, ze faktycznie podpisalismy ugodę( ale zdaje się, że miał już pan wtedy sprawe w prokuraturze, a ja w reku nakaz sadowy zaplaty ) i że po 9 miesiącach od momentu zawarcia przeze mnie z panem umowy o sprzedaż i zapłaceniu za kostkę, zgodziłam sie zamiast pieniedzy przyjąć coś, co pan nazywa kostką granitową, w zamian za pieniądze, które po niewywiązaniu się przez KamJan z umowy, powinien mi pan natychmiastowo zwrocić. To sa fakty. A jak ktos zechce sie z panem zadawac, to moze sobie z tych faktow skorzystac lub nie.Mi to jest obojetne, dzieki panu zas nauczylam sie tyle, ze dopoki nie ma towaru albo konkretnego efektu czyjejs pracy, to nie dostaje nawet zlotowki zaliczki. Co tez polecam wszystkim :-))) A forum nie stworzyla osoba, ktora pan wskazuje, ale zupelnie kto inny. Niestety nie ja :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszkodowany Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 20:34 Witaj Kalino, masz zupełną rację, złożyłem już doniesienie do prokuratury i podparłem się wieloma wypowiedziami na tym forum, a wątek ten to właśnie ja założyłem, i wygram z tym oszustem, to już nie chodzi te nędzne kamienie kiepskiej jakości jak się poźniej okazało, ale o sam fakt nieuczciwości. Serdecznie pozdrawiam poszkodowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 22:38 a tak na zakoczenie tych pogaduszek z nieuprzejmym, niegrzecznym etc tylko pracownikiem firmy nam znanej( tak zeznal w czasie przesluchania :-)), to dziwnie jakos- sami mu sie zdarzaja wredni klienci :-) tacy np. :Odradzam zakupy u tego allegrowicza.Mimo ustalonej szybkiej wpłaty ( na dzień po licytacji) prawie 2 miesiące oczekiwania na towar. Utrudnione kontakty, niedotrzymanie kilkunastu terminów.Nieustalona zmiana sposobu transportu.Radzę uważać!( sciagnelam z allegro) albo tacy www.e- progress.com.pl/index.php? strona=oferty&page=1&sortby=miejscowosc&sortdir=asc, co sie ukryli na tej stronie :-))) No i jeszcze ta cała gromada z tego forum, ze mna wlacznie, co to ten ... nazwal mnie zozlza, wariatka i takie tam, bo smialam sie dopominac o zwrot pieniedzy albo przywoz kostki.Te drobiazgi mam akurat na pismie:-)) A ten, kto mi kostke dowiozl ( na pewno klamal), to stwierdzil, ze jakis czas wczesniej dowiozl kostke gosciowi, ktory mial roczne opoznienie. Dziwne, nieprawdaz? Powoli zaczynam zalowac, ze machnelam reka na to wszystko... Pozdrowienia dla tych, co postanowili sprawy do konca doporowadzic :- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 12:36 do kerama czy kebaba z tarnowa, marny kibicu ciekawi mnie daczego akurat z tak obszernego internetu zafascynowałeś się tym formu może napiszesz o tym książkę i pamiętaj nie zycz komuś co tobie nie miłe mimo wszystko zdrowia życze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keram z Tarnowa Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.net134.okay.pl 01.06.08, 17:44 Panie kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl : Wyjasnie Panu: smrod i swad "panskiej dzialalnosci gospodarczej" roznosi sie, czy pan tego chce, czy nie... Ksiazki nie napisze...(zbyt marny temat)... Nie mam poczucia, ze komukolwiek zle zycze - raczej - wstrzasa mna fakt, ze mozna byc takim typem bez zasad i honoru !...Uderz sie chlopie w piers, tak zebys mogl zasluzyc na ludzki szacunek, a nie obelgi !... Sam na siebie sciagasz ten odium fermentu, ktorym powialo az w moje strony... Licze, ze doczekasz sie jescze powazania w biznesie !... Tego zycze i zdrowia tez (rowniez psychicznego !...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 18:05 panie kebab z tarnowa, zadam Panu pytanie . czy Pan robił ze mną interesy, na jakiej podstawie Pan w ten sposób stwierdza, powiem Pan - ocenaia Pan na podstawie tego co pan czyta, jeżeli byłby pan poważnym goście zapytał by się pan czy aby takie jest i czy aby to forum nie jest stworzone złośliwie przez pewnego .... jeżeli chce pan ocenić nasza firme a w tym także mnie sądzę że raczej powinien pan nas poznać, a dopiero potem może nas pan oceniać nikt nie jest doskonały jestem tylko człowiekiem, jak kazdy moge się pomylić zrobić jakiś błąd, ale staram się to naprawić a pan jest okazem z zasadami i honorem i nigdy pan nie poełnia błędów- jesteś śmieszny i nie wycieraj sobie d... innymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 18:38 KERAM. Naucz się człowieku czytać, bo o stylistyce pisania nawet nie wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble Kamjan Ble Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 19:31 Chamstwo szymona nie zna granic - przypieprza sie juz nawet do osob bezstronnych... :( Mam nadzieje ze to forum moze byc komus w jakis sposob pomocne w odzyskaniu naleznosci, az dziw ze tacy ludzie jak pan Kopciuch chodza jeszcze wolni po ulicy jakby nigdy nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 20:04 przypieprzam się do nich bo nie znają spraw a się wtroncają i wypowiadają w temacie o którym nie mają zielonego pojęcia, prawdopodobnie są to ludzie podstawieni ktorzy mają na celu nic tylko podkręcać to forum, nawet nie potrafią się przedstawić tylko piszą ble ble albo keram albo innte takie... piszecie o mnie ale dlaczego się nie przedstawicie - boicie się?, lub poprostu nic z nami nie macie wspólnego i tylko piszecie bzdury bo ktoś wam każe na pewno nie przeypieprze się do osoby która się przedstawi, normalnie powie o co jej chodzi, zgłosi problem, jesteśmy nornmalną firmą jak każda ma potknięcia i wyskoki ale to można rozwiązać naromalnie dla zainteresowanych podaję email: kostka.granitowa@poczta.onet.pl proszę o zgłaszanie problemów odpowiem panu dlaczego chodzę po ulicy jak gdyby nigdy nic, poniewaz wbrew temu co opowiada to formu, działamy legalnie, normalnie i dobrze, są tzw. trudni klienci z którymi w żaden sposob nie mozna się dogadać i którzy łatwo roznoszą plotki poprostu to lubia, ale nam nie zaszkodzą pozdrawiam a ty panie ble ble widzę że Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keram z Tarnowa Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.net134.okay.pl 02.06.08, 18:32 Post scriptum: Pomijam to, ze "kamjan" ma klopoty nawet z odczytaniem czyjegos nick'u... Ludze sie, ze te konwersacje prowadzi w jego "imieniu" jakas asystentka na stazu, z ilorazem inteligencji ponizej sredniej populacyjnej... Od razu uprzedzam riposte "kamjan'a", ze - nie chwalac sie - jestem (troszeczke... :-)powyzej sredniej... Jesli - jednakowoz jest inaczej - i to sam szef bierze stery w swoje rece - to nie ma juz szans, azeby cokolwiek uleglo poprawie... Ewolucja jest nieublagana !... Z wiekiem szarych komorek ubywa !... Chyba. ze - plonna nadzieja - "kamjan" bedzie wyjatkiem potwierdzajacym regule !... Mr.Darwin !... Jest szansa, ze znajdzie sie owo brakujace ogniwo w Twojej teorii ewolucji !!!... Ponioslo mnie... Przepraszam bywalcow Forum... Panie "kamjan" !... Tak na koniec: "alteri vivas oportet, si vis tibi vivere"... *(Seneka) (Panie "kamjan"... Seneka, to taki Rzymianin... juz nie zyje... niestety...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 21:04 Panie Kamjan, pomogę Panu. Przypieprzam się do nich, bo nie znają spraw a się wtrącają i wypowiadają w temacie, o którym nie mają zielonego pojęcia. Prawdopodobnie są to ludzie podstawieni, którzy mają na celu nic innego, jak tylko podkręcać to forum, nawet nie potrafią się przedstawić. Piszą "ble ble", albo "keram", albo inne takie... Piszecie o mnie, ale dlaczego się nie przedstawicie - boicie się? Może po prostu nic z nami nie macie wspólnego i tylko piszecie bzdury, bo ktoś wam każe. Na pewno nie przypieprzę się do osoby, która się przedstawi; normalnie powie o co jej chodzi, zgłosi problem. Jesteśmy przecież normalną firmą, która jak każda ma potknięcia i wyskoki. Można przecież rozwiązać to normalnie. Dla zainteresowanych podaję email: kostka.granitowa@poczta.onet.pl Proszę o zgłaszanie problemów. Odpowiem Panu, dlaczego chodzę po ulicy jak gdyby nigdy nic: ponieważ wbrew temu co opowiada to forum, działamy legalnie, normalnie i dobrze; są tzw. trudni klienci, z którymi w żaden sposób nie można się dogadać i którzy łatwo roznoszą plotki, po prostu to lubią. Nam jednak nie zaszkodzą. Pozdrawiam! Ave Panie Kamjan. Tak to powinno wyglądać. Służę pomocą przy następnych wypowiedziach. Powinien Pan sobie sprawić jakiegoś tłumacza "z polskiego na polski". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 15:10 niektóre wypowiedzi są irytujące, ale pewnie to pisali ludzie z wysokim ilorazem inteligencji :-) dlaczego po podaniu e-maila żaden z tych kretynów do nas nie napisał i nie zgłosił problemu, dlaczego tylko droczą się na tym forum dziękujęmy Pan Darkowi za przypomnienie i informujemy, że sprawa zostanie załatwiona w tym tygodniu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.CNet.Gawex.PL 13.06.08, 11:03 a dlaczego pan się nie przedstawił?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.CNet.Gawex.PL 17.06.08, 20:25 co za gość!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 22:35 facet z Międzyrzecza k/Strzegomia, winien kupę forsy swoim potencjalnym klientom, których oszukał, a forsę ma jego mamusia która jest po za krajem, ale wróci niebawem i forsę odda za synka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-z Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.centertel.pl 26.07.08, 11:49 amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedyś cię zamkną Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 14:13 najlepszy numer szymona to podszywanie się pod inne firmy , znajomy mi opowiadał że dzwoni do niego do firmy telefon , facet z niemieckim akcentem pyta o szymona kopciucha , że miał mieć dostawę kamienia itp. jak widać w kraju jesteś prawie spalony więc wkraczasz na szersze wody ? czytam twoje posty i jesteś po prostu śmieszny , nie pamiętasz koleżanki ze szkoły od której pożyczyłeś (ukradłeś) 7 tyś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dAREK Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: 83.1.132.* 09.06.08, 20:27 Sam sobie zapracował na opinię, która jak czytam sięga już zagranicy. Pomimo wielokrotnych zapewnień (nawet dzisiaj (sic!)), kilkudziesięciu moich telefonów do niego, potwierdzenia na piśmie, że zwróci mi wyłudzoną zaliczkę, tekstów typu: "pieniądze już przelałem - nie wiem dlaczego nie doszły", osobistego kontaktu - warto było zobaczyć to spłoszone i czerwone ze wstydu oblicze - a nawet zapewnień na tym forum: "dziękujęmy Pan Darkowi za przypomnienie i informujemy, że sprawa zostanie załatwiona w tym tygodniu pozdrawiam" dalej kłamie nie odbiera telefonów i udowadnia, że nie jest godnym partnerem do jakichkolwiek interesów. panie K. jest pan imitacją przedsiębiorcy, którego, głeboko w to wierzę, dosięgnie ramię sprawiedliwości. Gardzę panem za wszykie kłamstwa, którymi raczył mnie pan przez prawie rok, życzę panu jak najszybszego nawrócenia się na uczciwą drogę i wyrównania krzywd ludziom, którzy mieli z panem kontakt. Mój czas nie jest wart zajmowania się takim "uczciwym przedsiębiorcą", jest do zrobienia w życiu wiele innych przyjemniejszych rzeczy. Oszukanym przez pana ludziom życzę dużo wytrwałości w odzyskiwaniu utraconych dóbr (w tym rekompensaty za zszargane nerwy). Jeśli mogę komuś pomóc to podaję konakt do siebie: dadarek@kroofka.pl. Wiele mnie nauczyła ta lekcja i obym już nigdy nie spotkał podobych panu ludzi w swoim życiu czego z całego serca życzę pozostałym forumowiczom! Trzymajcie się dzielnie i nie traćcie wiary w sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 21:38 panie darek a kto panu dostarczył i połozył kostkę przed pana domkiem do tego nie ma pan zastrzeżeń? czy nie jest pan z naszej roboty zadowolony? kurcze nie dostarczylismy jedynie parapetów - za co nie raz przeprosiłem i obiecuję sprawę naprawić pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.CNet.Gawex.PL 13.06.08, 11:00 nie straciłam nadziei,mam wyrok sądu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hybryd Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 10:59 Nie gadajcie z kolesiem, firma jest na matke, a ta najpierw odsyła do niego, a później twierdzi że on nie ma jej upoważnienia. Sama kręci na niego bata, bo jak nie miał upoważnienia a wziął kase to czekają go ########. Widać że im się grunt pali pod nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 11:36 stulajcie sobie swoje opowiastki dalej, a Pani guss domaga sie jednak spotkania w sądzie nie dośc że ruda to jeszcze fałszywa - wstydź się kobieto nie mart się o nas dajemy sobie rade, gó.. nam zrobicie tym swoim wypisywaniem dlaczego piszecie tak mało, piszcie więcej ... no dalej czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.08, 09:06 8 miesięcy oczekiwania na zwrot zaliczki 7500 zł 8 miesięcy oczekiwania na usunięcie 6 ton odpadów kostki granitowej (tak jakość kostki wyceniła inna firma brukarska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 11:09 poprostu jesteś smieszny, ciekawe dlaczego jej nie zareklamowałeś, nagle przestała ci się podobać , może naszą sobie wyłoźyłeś a nawiozłeś jakiegoś odpadu i podajesz że to niby nasze, jak narazie nasza kostka jest bardzo dobrej jakości, kombinujesz chłopie, ale znajdę na ciebie sposób - gwarantuję ci to za to forum także odpowiesz niebawem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexis68@vp.pl Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 21:58 zapraszam do współpracy, mój mocodawca chce doprowadzić do skazania tak szymona jak i teresy kopciuch za wielokrotne oszustwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 21:46 napisz do mnie koleżanko kostka.granitowa@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejny oszukany Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: 82.177.37.* 19.06.08, 08:52 Panie Kopciuch wszystko co piszą na tym forum na temat firmy kamjan jest prawdą, jest to oszust który od pięcim miesięcy dostarcza mi kostkę, wiele razy obiecywał zwrot pieniędzy ( i jego mamusia - notabene kandydatka do sejmu z LPR). Obecnie nie odbierają telefonów a ja kieruję sprawę do sądu - pozdrawiam rodzinną szajkę złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka ruda Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 21:21 współczuję, ja też wyrok i co i nic, komornik nic nie może Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giń kanalio Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 10:19 jak to jest ? kupujecie u oszusta , dajecie zaliczki nawet niektórzy płacą całość ! . jest tyle firm które nie biorą zaliczek , płatność jest u kierowcy przy odbiorze towaru , zero ryzyka !!! tak wiem on dał niższą cene , a koniec jest taki jak w przysłowiu że chytry traci podwójnie ;-) panie kopciuchu pozdrawiam pana , jestem pełen podziwu dla pańskich zdolności krasomówczych oraz umiejętności wyłudzania pieniędzy od frajerów . mam nadzieje że w swoich interesach nie trafi pan na cygana albo jakiegoś innego bandziora bo oni nie będą ganiać po sądach za panem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 17:20 kanalio także cię pozdrawiam,:-) chciałbym trafić na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszkodowany Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.06.08, 12:36 i co byś zrobił, forsę oddał z odsetkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 14:51 zawsze mozna się dogadać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.08, 12:10 panie Darku - Szymon oszukuje nie tylko w zakupie kostki ale rOwniez mnie oszukał na materiałach budowlanych na znacznie wieksza kwote i to na wlasnym terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexis68@vp.pl Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:09 trafił, ale nie na cygana czy bandytę , ale na zawziętego prawnika i niech mi pan ( pani) wierzy, dni na wolności państwa kopciuchów są policzone. swoją drogą zapraszam wszystkich pokrzywdzonych do kontaktu ze mną lub wrocławskim zarządem CBS, bo chyba oni będą sprawę prowadzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 22:57 8 miesięcy oczekiwania na zwrot zaliczki 7500 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 19:23 jakie 7500 zł, człowieku straszysz prokuraturą obyś sam się tam nie znalazł kłamliwy baranie, po odliczaj to co dostałeś a zobaczymy ile ci zostanie wielkie nic, umowa brzmi jasno, przeczytaj ją dokładnie, jeszcze się spotkamy w sądzie i odpowiesz za to forum za podszywanie się pod naszych klientów których niby oszukaliśmy a na końcu pogadamy osobiście, nic nie zdziałasz kłamliwym wypisywaniem, a cen za nasze usługi i produkty nie będziesz mi ustalał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdychaj mendo Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 09:35 a może by tak wysłać link tej strony do allegro , niech zobaczą jaki z ciebie kombinator , forum allegro czyta prawie cała polska więc interesów ten oszust już nie zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 09:50 Na razie, ponownie, mu konto na allegro zawiesili :-)) Pozdrawiam i trzymam kciuki za pokrzywdzonych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: 83.1.132.* 02.07.08, 21:01 cytuję: "panie darek a kto panu dostarczył i połozył kostkę przed pana domkiem do tego nie ma pan zastrzeżeń? czy nie jest pan z naszej roboty zadowolony?" Jak mogę być zadowolony, jeśli padłem ofiarą oszustwa? c.d. cytatu: "kurcze nie dostarczylismy jedynie parapetów - za co nie raz przeprosiłem i obiecuję sprawę naprawić pozdrawiam" Słowo "przepraszam" zobowiązuje do zadośćuczynienia - a na to czekam już od j e d e n a s t u (!) miesięcy i pomimo kłamstw wypisywanych również na tym forum - dalej nie zwrócił pan pieniędzy. Dla zainteresowanych mogę zeskanować własnoręcznie sporządzone zobowiązanie do ich zwrotu. ("sprawę załatwimy w TYM tygodniu", "proszę ponownie przysłać nr konta", "parapety już wykonane - mam zepsute auto", "odezwę się do końca tygodnia" itd. itp. to tylko niektóre z kłamstw). Słowem: nie polecam kontaktów z tą firmą a nauczyłem się, że nie wolno dawać żadnych zaliczek! Słowa, nawet te pisane mają oni za nic natomiast dla mnie słowo droższe od pieniędzy. Trzeba mieć honor i sumienie ale to wartości niedostępne dla takich ludzi... P.S. Panie Sz. K. proszę o NIEODPISYWANIE na mój post. Jeszcze raz powtórzę, gdyby było trudno zrozumiałe, jak to, że trzeba oddawać nawet "pożyczone" pieniądze lub wywiązywać się z danego słowa: nie życzę sobie PISAĆ ani słowa, które skierowane by było do mnie, bo panem gardzę. Kłamca, złodziej i oszust to nie jest dla mnie partner do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.centertel.pl 03.07.08, 13:10 a może by tak jakiś zjazd oszukanych pod oknami Szymusia? Był by ubaw na całe międzyrzecze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 10:44 był ubaw bo komornik go odwiedził i to skutecznie! hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dostawa Firma Kamjan to dobra firma!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 15:32 ułożyli i dostarczyli mi kostkę tak jak chciałem, jaką chciałem, w średniej cenie jestem bardzo zadowolony z ich usług, prace wykonuja bardzo profesjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.centertel.pl 07.07.08, 09:53 No to 100 lat w zdrowiu i wszelkiej pomyślności p. komornikowi życzymy heheheeee:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek 2 Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.07.08, 14:46 bedzie dobry komornik, jak zwróci forsę wierzycielom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 10.07.08, 21:05 Gdy szukałem w necie telefonu który wcześniej gdzieś mi zaginął do firmy KAMJAN zupełnie przypadkowo napotkałem na to forum i co... Oczom nie wierze. jak można wypisywac takie bzdury o solidnej a przede wszystkim atrakcyjnej cenowo firmie. Po tym co niektórzy tu wypisują można sądzic tylko jedno: ZAWISTNA KONKURENCJA !!!Kiedys znajomi polecili mi firme KAMJAN i szczerze mówie że nie zawiodłem się i zamierzam jeszcze raz skorzystac z usług Pana Szymona z którym chyba tylko ktos niedorozwiniety nie potrafiłby się dogadac.Powiem wiecej kiedyś to ja zawaliłem i nie jedna firma by się na mnie wypieła ale KAMJAN nie.Po prostu profesjonalnie podeszli do sprawy.Ludzie nie czytajcie tych bzdur firma naprawde uczciwa a te kilka opinii niczym nie podpartych to poprostu nienadążająca w branży konkurencja.Nie wieżcie też że ktoś kto wypisuje te brednie chce wam pomóc lecz robi to dla własnego interesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 22:33 zapytaj komorników w ŚWIDNICY, jaka to solidna firma, a może ty jesteś po prostu Szymom oszust, którym nie jeden prokurator się interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Takich dobrych wpisów będzie więcej!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 07:50 to nie ja, a jak chcesz sobie pogadać z Panem Krzyskiem podam kontakt nie podpieraj się tym komornikiem bo może w końcu do ciebie zawita z całego serca życzę Panie G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Takich dobrych wpisów będzie więcej!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 11.07.08, 13:38 Krzysztofie vel Szymonie po co szukasz do siebie telefonu w necie, nie lepiej napisać list heheheee? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek ty idioto o to idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 15:31 zajmij się sobą a pan krzysztof do ciebie zadzwoni hehehehhe będziesz sie wtedy smiał baranim głosem hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Szymonie vel Krzysztofie :) IP: *.centertel.pl 11.07.08, 17:57 Pan Krzysiek już do mnie dzwonił...zdradził mi jakie ma dla ciebie zlecenie...chce twoją kostką piekło wybrukować...heheheee :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Szymonie vel Krzysztofie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 19:09 dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.idc.net.pl 11.07.08, 20:14 Styl wypowiedzi znajomy... A i błędy ortograficzne jakby podobne... Do mnie, Panie Krzysztofie też niech Pan zadzwoni. Bo Pan z Krakowa jakoś adresu mi nie wysłał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Przedstaw się !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 08:26 Szanowni Państwo jeżeli domagacie się telefonów od moich klientów prosze o podanie adresu e-mail do Państwa gdyż niestety nie wiem do kogo mają dzwonić prawdopodomnie zarówno Pan Krzysztof jak i Klient z Krakowa wtedy do Państwa zadzwonią prosze sie nie ukrywac pod głupimi nazwami tylko proszę się przedstawić, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Lekarzyno dostałeś fakturę Vat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 08:29 cyruliku z katowic mam nadzieję że odebrałeś fakture od nas, a teraz dostaniesz jeszcze rozliczenie a potem wezwanie do sądu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: Lekarzyno dostałeś fakturę Vat IP: *.idc.net.pl 12.07.08, 12:24 Zrobię odstępstwo od reguły i odpowiem bezpośrednio: Czekam na ten Sąd z utęsknieniem, fakturę to możesz sobie wsadzić pod ogon a koło pióra zrobię Ci jeszcze tak, że Ci w pięty pójdzie. Nie dosyć, że złodziej to jeszcze bezczelny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Szymonie vel Krzysztofie IP: *.centertel.pl 12.07.08, 13:53 TO MY JESTEŚMY TWOIMI KLIENTAMI !!!!!!!!! Proponuję wykupić sobie pakiet darmowe wieczory w TP i dzwonić do wszystkich, których okradłeś heheheee... Wszystkich, którzy dostają idiotyczne faktury od "kolegi pana Krzyśka" informuję, że gość ma obowiązek wystawienia faktury do 7 dni od przyjęcia kasy (zaliczki)a do dnia 20 następnego miesiąca musi odprowadzić vat do urzędu skarbowego. Z tymi fałszywkami, którymi on straszy najlepiej udawajcie się prosto do urzędu skarbowego z prośbą o tzw. kontrolę krzyżową i do prokuratury z doniesieniem o próbie wyłudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 15:43 no zobaczymy kto komu zrobi koło pióra, dziadu najpierw stworzyłeś to formu a teraz masz czelność jeszcze mnie wyzywać od złodzieji poczytaj sobie umowę którą podpisałeś dlaczego nic do tej pory nie możesz wskurać, bo nie masz racji oszuście nie chciałeś zapłacić za towar który ci dostarczyliśmy zaakceptuj więć że to ty zxawiniłeś a nie my, jeszcze bardziej wypisuj różne bzdury odpowiesz za to z nawiązką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 19:02 zapraszam do urzędu skarbowego, zobaczymy co usłyszycie od miłych Pań np: "a dlaczego Pan nie zapłacił Vatu jak Pan otrzymał fakturę Vat" może ktoś ci utrze tego czerwonego nosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.centertel.pl 12.07.08, 20:23 Szymonie vel Krzysztofie po bzdurach, które wypisujesz można podejrzewać, że ty chyba w życiu nie rozliczyłeś uczciwie żadnej faktury. Dalej wystawiaj te swoje fałszywki to zobaczysz, jaki kipisz ci miłe panie ze skarbówki w tej twojej „firmie” zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 12.07.08, 22:13 Nie jestem żadnym pseudo klientem firmy KAMJAN i nie zależy mi że ktoś kto ukrywa sie pod pseudonimem(gosc,pytek,katowice,warszawa itp.)mysli co innego.Wypowiedzialem sie tylko na tym forum ze znam ta firme ,korzystalem z jej usług i nie zostalem oszukany ja jak i moi sasiedzi.Mieszkam w Zielonej Górze mam na imie Krzysiek i jesli jakis detektyw z tego forum twierdzi inaczej to ja jak i on wiemy ze sie myli. Myśle że jakbym to ja został oszukany to poszedłbym na policja a nie straszył w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 12.07.08, 22:17 Nie jestem żadnym pseudo klientem firmy KAMJAN i nie zależy mi że ktoś kto ukrywa sie pod pseudonimem(gosc,pytek,katowice,warszawa,wroclaw,poznan itp.)mysli co innego.Wypowiedzialem sie tylko na tym forum ze znam ta firme ,korzystalem z jej usług i nie zostalem oszukany ja jak i moi sasiedzi.Mieszkam w Zielonej Górze mam na imie Krzysiek i jesli jakis detektyw z tego forum twierdzi inaczej to ja jak i on wiemy ze sie myli. Myśle że jakbym to ja został oszukany to poszedłbym na policje a nie straszył w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Interwencja Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 12:14 a moze by tak podac szanowanego pana sz.k. i caly ten cyrk zwiazany z jego dzialalnoscia do interwencji w polsacie albo czyms podobnym - niech cala polska wie.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 20:26 rób sobie co chcesz idioto prawda jest i tak po środku gdybym nie rozliczał się uczciwie nie miał bys podpisanej umowy przed swoim bezczelnym pyskiem a Panie z U.S. odeśle pod twój adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Odp na głupi wpis kamjana IP: *.centertel.pl 16.07.08, 12:52 Od kiedy umowa jest dowodem na uczciwe rozliczenia ze skarbówką? Dowodów na "uczciwość" w rozumieniu kamjana jest aż nadto w firmach windykacyjnych i u komorników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 16:01 to proste , byłem wtedy chory , miałem grypę , bolała mnie główka i nie mogłem kombinować , zapraszam ponownie teraz napewno cie oszukam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 21:18 psychol!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 22:44 nie podszywaj sie za mnie, jesteś smieszny żal mi takich ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.centertel.pl 16.07.08, 22:53 A żony i dziecisków nie żal, że muszą się wstydzić za tatkiego łajdaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 09:13 nie mieszaj do twoich rozgrywek mojej rodziny - dobrze radzę przesadzisz w pewnym momencie jeteś żałosny, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.centertel.pl 17.07.08, 12:44 Szymonie vel Krzysztofie jak wpadłeś na to, że mój wpis dotyczy ciebie ? Czyżby niewinne słówko łajdak? heheheee:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 10:12 jesteś żałosny!!! nudzą mnie te twoje wypociny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyryl Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: 62.87.160.* 18.07.08, 12:27 NIKT NIE ZNA FIRMY BRUKARSKIEJ KAMJAN !!! NIKT, NAPRAWDĘ NIKT !!! I zakończcie ten najgłupszy wątek w historii Internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.centertel.pl 18.07.08, 13:45 Heheheee nic z tego.Ja tu się mam zamiar wpisywać minimum raz dziennie, żeby każdy kto wchodzi na forum gazety miał go na pierwszym miejscu. Myślę, że potencjalni klienci kamjana będą go czytać z zapartym tchem heheheee.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek 2 Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.07.08, 13:53 masz rację Numer sprawy: 159/D/2007 Nazwa dłużnika: P.H.U. "KamJan" Teresa Kopciuch Miejscowość: Międzyrzecze Ulica: Województwo: dolnośląskie NIP: 884-130-92-95 Należność główna: 16 363,00 PLN Należność odsetkowa: 0,00 PLN Termin płatności: 24.08.2007 Tytuł prawny: fakrura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 19:18 cały czas wałkujesz ten jeden temat i podpuierasz się tymi 16 tyś. nie martw się dostaniesz swoje w przeciwieństwie do ciebie płacimy twoje zobowiązania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 19:19 dzięki że nie naliczyłeś mi odsetek, bądź pewien skorzystam z tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek jaka matka taka natka-przysłowia mądrością narodów IP: *.centertel.pl 18.07.08, 22:38 Numer sprawy:N/01/2007/06 Nazwa dłużnika:P.H.U. D&D Szymon Kopciuch Miejscowość:Międzyrzecze Ulica: Międzyrzecze Województwo:dolnośląskie Należność główna:18 250,80 PLN Należność odsetkowa:0,00 PLN Termin płatności: 20.11.2003 Tytuł prawny: Nakaz Cena: do negocjacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 17:49 bezczelni jesteście progress !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Odp na głupi wpis kamjana IP: *.centertel.pl 19.07.08, 19:28 Tylko beszczelni?? A może kłamcy? Nie zapomniałeś przypadkiem dodać, że to nie prawdziwa firma windykacyjna, że stworzyła ją zła konkurencja by szkalować ucziwą firmę kamjan w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
ubawiony Kopciuchy zakały Miedzyrzecza !!! 20.07.08, 12:44 Dobrana rodzinka złodzieji znzna jest w całej okolicy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan właśnie przesadziliście progress IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 22:08 do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Kopciuchy zakały Miedzyrzecza !!! IP: *.centertel.pl 21.07.08, 19:11 A co na to wszystko pan Krzysiek heheheee? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Do Pytka :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 00:03 Jestem pod wrażeniem, już dawno nikt tak sprawnie, wpisując tu treści z ogólnie dostepnych giełd wierzytelności :-)))), nie rozsierdził Szymona K. Pewnie mozemy spodziewać tu na forum nowego ataku chamstwa z jego strony :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ubawiony Re: Do Pana Krzyśka :-))) 22.07.08, 01:38 Panie Krzyśku niechże pan z łaski swojej zadzwoni do Progress-u i opowie chłopakom jak panu Kamjan pięknie kostkę ułożył. Służę numerem 071-348 55 65 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan witam Pani Kalino-jak tam nasza kostka bardzo ładn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 08:26 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Ja też witam Pani Kalino :))) IP: *.centertel.pl 22.07.08, 11:30 i bardzo proszę niech pani napisze, że kostka jest śliczna ... w końcu kilku frajerów (naciągniętych na zaliczki)złożyło się na nią...niech przynajmniej wiedzą, że nie składali się na byle g...o, marne to pocieszenie ...ale jednak zawsze...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Pytek jednak powinieneś się leczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 12:10 przedstaw się normalnie a nie jak lekko szurnięty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Pytek jednak powinieneś się leczyć IP: *.centertel.pl 22.07.08, 13:02 No i niech mi teraz ktoś powie, że firma kamjan nie troszczy się o (zdrowie) swoich klientów ...nawet do lekarza skierowania dają...a że przytym trochę kradną i oszukują...no coż proszę Państwa...najważniejsze, żebyśmy zdrowi byli...heheheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent pusty jak bęben IP: 81.21.202.* 22.07.08, 13:57 Z dobrych źródeł wiem, że Pan Kopciuch jest pusty jak bęben, wije się jak wąż i szuka kolejnej ofiary, by wyrwać trochę grosza, ale niestety ciężko mu ją złapać:( Ofiary zdarza się umowę podpiszą ale zaliczki dać nie chcą niedobre:( Pracownicy od niego odchodzą bo płacić świntuch nie chce:( koniec jego zbliża się wielkimi krokami:( tylko rodziny żal:( i wstyd w okolicy:(........... Odpowiedz Link Zgłoś
ubawiony Re: Agent 22.07.08, 21:29 Wstydu tam na lekarstwo nie znajdziesz. Pluć takim w gęby, to parasolki rozkładają, bo myślą, że deszcz pada. Żałować też nie ma, kogo bo wszyscy siebie nawzajem warci. Zamiast psychola ubezwłasnowolnić i leczyć to po kolei firmy na siebie zakładają i pomagają oszustowi niewinnych ludzi okradać. Ale wszystko do czasu krzywda ludzka jeszcze bokiem im wyjdzie. Najlepszy sposób na taką zarazę, to cały ten pomiot w rakietę wsadzić i w kosmos wystrzelić, żeby się złodziejskie geny po ziemi nie rozłaziły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: pusty jak bęben IP: *.centertel.pl 22.07.08, 22:09 Jejku...cóż ja tu czytam...pan szymon bez kasy...to może i głodny nieborak? Panie Szymonie niech się pan nie martwi i nie upada na duchu...będziemy panu słać paczki...do więzienia heheheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: pusty jak bęben IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 00:09 Świetne wiadomości. U mnie w Prokuraturze też drgnęło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: witam Pani Kalino-jak tam nasza kostka bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 00:06 Ładna, równiutka i ruda to była w moich budowlanych planach, dostałam górę bezkształtnych kamieni, każdy w innym rozmiarze, w dodatku w innym niż zamówionym kolorze. Mam jednak nadzieję, że się to dostawcy czkawką odbije, prędzej lub później :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka2 Re: witam Pani Kalino-jak tam nasza kostka bardzo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.07.08, 13:09 ja też miałem takie plany, a teraz prokurator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Kamjan wsiowy wizjoner? IP: *.centertel.pl 23.07.08, 15:01 Drodzy Państwo wszystkie Wasze drobne plany złożyły się na jeden wielki wizjonerski plan Szymona heheheee, który z troską pochylając się nad każdym indywidualnym maleńkim i samotnym „planikiem” zebrał je wszystkie w jedno, nadając im tym samym nową spotęgowaną wartość, siłę i moc…heheheee Odpowiedz Link Zgłoś
ubawiony Przypowieść o głupim złodzieju 23.07.08, 23:07 Mądry złodziej po wyjściu z pudła żyje dostatnio konsumując pożytki swej złodziejskiej profesji, podczas gdy głupi złodziej z gołą dupą siedzi w pudle za długi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza klasa Re: Przypowieść o głupim złodzieju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 12:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza klasa Re: Przypowieść o głupim złodzieju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 12:46 ten w srodku nasza-klasa.pl/profile/4954852/gallery/3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Zadrościsz mi rodzinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 18:13 żal ci dupę ściska, ku.. jak się dowiem kim jesteś wtedy się ukażą twojej zdjęcia z obitą facjatą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Zadrościsz mi rodzinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 18:22 cwaniaku nie ukrywaj się, dojedę kim zakuta pało jesteś przegiełeś na całej linii w dupie mam że macie mnie za chama, oszusta i kogo tam sobie jeszcze wymyślicie - prawda jest i tak inna zobaczymy ile mi za to zapłacicie hahaha do zobaczenia w sądzie - buraki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Zadrościsz mi rodzinki IP: *.centertel.pl 24.07.08, 23:13 Gość portalu: kamjan napisał(a): > w dupie mam że macie mnie za chama, oszusta i kogo tam sobie jeszcze > wymyślicie - prawda jest i tak inna jasne, że prawda jest inna...wiem to ja oraz wszyscy niżej przez pana w licznych postach wymienieni: „idioto” „bezczelnym pyskiem” „czerwonego nosa” „oszuście”, „kłamliwy baranie”, „ktos niedorozwinięty” „ruda to jeszcze fałszywa” „tych kretynów” „Baranie” „Prostaku” „Pajacu” „zakuty łeb” „dziadu” „świr” „bezczelny perfidny ham” „zakuta pało” *za błędy w przytoczonych cytatach niech wstydzi się autor heheheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Zadrościsz mi rodzinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 08:40 pytek kopytek popisz sobie pochwal się jaki to jesteś mądry, oczytany i tak ci z tego gó.. przyjdzie jesteś dla mnie śmieciem i nie tylko dla mnie, o tobie forum juz także powstaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Zadrościsz mi rodzinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 08:58 niebawem ukarze się nasza strona firmowa wtedy może wasze głupie pisanie się zakończy, będziecie mogli na bierząco oglądac co się dzieje na naszym zakładzie a także oglądac moją grubą posturę - dzięki że się tak o mnie martwicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek przypowieść o głupim złodzieju IP: *.centertel.pl 24.07.08, 18:32 Oj jaka piękna przypowieść...w dodatku ilustrowana... hehehee...rzeczywiście pozazdrościć...szczególnie mamusi hehehee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: przypowieść o głupim złodzieju IP: *.centertel.pl 24.07.08, 18:56 Panie szymonie ja chyba wiem kto panu to foto tu zamieścił... tak sobie myślę,że to musi być ktoś kto lubi oglądać pańską tzw. twarz...heheheee... może to pan Krzysiek? Niech mu pan przy okazji podziękuje, gdyż teraz nikt już nie uwierzy, że pan jest złodziejem, bo przecież wszyscy wiedzą, że kradzione nie tuczy...a pan taki upasiony...heheheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: przypowieść o głupim złodzieju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 22:22 Kurcze. Spóźniłem się.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: przypowieść o głupim złodzieju IP: *.centertel.pl 24.07.08, 22:58 Gość portalu: Katowice napisał(a): > Kurcze. Spóźniłem się.... a dziadecki@interia.pl aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiak Re: przypowieść o głupim złodzieju IP: 81.21.202.* 25.07.08, 14:47 Przedstaw się !!!!!!IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: kamjan 12.07.08, 08:26 Odpowiedz <KAMJAN NAPISAŁ:> "Szanowni Państwo jeżeli domagacie się telefonów od moich klientów prosze o podanie adresu e-mail do Państwa gdyż niestety nie wiem do kogo mają dzwonić prawdopodomnie zarówno Pan Krzysztof jak i Klient z Krakowa wtedy do Państwa zadzwonią prosze sie nie ukrywac pod głupimi nazwami tylko proszę się przedstawić, pozdrawiam" ODPOWIADAM:) PAN Z KRAKOWA NIE ZADZWONI:) Ty Panie Kopciuchu też chyba tego nie chcesz, po co powielać opisywane już tu sytuacje, opowieści o górze bezkształtnych kamieni, o próbie okradzenia osoby dowożącej kamień (ok 4000zł) i niesmaku który pozostał To jak tu Pana opisują to wszystko prawda, a to co pisałem na forum wcześniej -że "zaprzeczę tym opiniom, że jestem osobą o zdrowym rozumie, że źli Polacy-tacy wredni chcą Panu zrobić krzywdę, że to konkurencja" i inne takie pierdoły -CHYLĘ CZOŁA - MIELIŚCIE RACJĘ W chwili wolnego czasu opiszę to co wydarzyło się u mnie dokładniej Pozdrawiam forumowiczów i Panią KOPCIUCH:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Wykonana posesja ale trzeba zapłacić - a to już pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 16:47 dołączę zdjęcia posesji która wykonaliśmy, jak narazie to mi jestescie winni pieniązki, pan dostał kasę, a Pani nadal nie chce zapłacić nam za wykonaną usługe - no chyba że co innego teraz napiszecie, że my to oszuści itp. rozumiem trzeba zapłacić no to najlepiej wyzwac od oszustów proszę sobie przypomnieć jak pani prosiła nie mam narzaie kasy, bank nieczynny, męza nie ma, jak Pani może wogóle tak pisać czekamy na pieniądze inaczej spotkamy się w sądzie moja szanowna klientko, napisz jeszcze że nie umiemy układac kostki i nasza kostka jest nie taka jak trzeba - wbrew temu co Pani napisała mojemu pracownikowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: przypowieść o głupim złodzieju IP: *.centertel.pl 25.07.08, 17:02 Gość: kamjan 25.07.08, 08:58 Odpowiedz "niebawem ukarze się nasza strona firmowa wtedy może wasze głupie pisanie się zakończy, będziecie mogli na bierząco oglądac co się dzieje na naszym zakładzie" Panie Szymonie a te transmisje do "oglądania na bieżąco" to rozumiem z waszego zakładu karnego będą - tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan do durnego pytka kopytka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 17:09 tak mamy prywatny i osadzamy w nim takich debili jak ty za opłata oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: do durnego pytka kopytka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 17:10 wróciłeś robolu z pracy i znowu widzę że ci się nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: przypowieść o głupim złodzieju IP: *.centertel.pl 25.07.08, 17:59 Gość portalu: kamjan napisał(a): > wróciłeś robolu z pracy ... Szymonie panu też polecam hehehee...po pierwsze: praca uszlachetania, a po drugie: nie trzeba kombinować kogo by tu okraść heheheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Pytanie z innej beczki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 23:07 Czy łupiarka Pacon wejdzie na Kamaza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Pytanie z innej beczki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 10:29 jak masz 100 000 zł to jakoś ci ją zapakujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Pytanie z innej beczki... IP: *.centertel.pl 26.07.08, 15:05 Panie Szymonie jakie 100 000? Przecież w gminie wisi ogłoszenie, że w środę komornik u was wielką promocję robi...heheheee...50 000 gościowi z Katowic zupełnie wystarczy heheheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Zatkało dziada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 23:03 ludzie to jest oszust robiłem u niego na łupiarce pieniadze niby miał płacic co tydzien! no i tak było tylko ze przez pierwszy tydzien potem trzeba zapiepszac po 12 godzin a czasami od 6 rano do 1:30 w nocy i prosic sie o własne ciezo zarobione pieniadz! na pytanie kiedy beda pieniadze jest tekst póżno w nocy albo dostaniecie omijajcie go z daleka bo problemy same z tym gosciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Pracownik pijaczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 08:46 szanowny pracowniku, trzeba było mniej pić pijaczyno śmierdząca za te opuszczone dni w pracy powinieneś u mnie pracować jeszcze przez minimum 2 miesiące (za darmo) jak pracowałeś tak dostajesz kasę cwaniaczku - mam cię nagranego jak się zataczasz kolego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie klientka Re: Pracownik pijaczyna IP: 80.50.127.* 13.02.09, 11:51 WSTYD publicznie prać brudy swojej firmy i pracowników, ŻENADA!!! Tą postawą pozytywnego wizerunku firmy pan nigdy nie stworzy, choć efekt będzie imponujący... ale na pana niekorzyść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WŁASCICIEL Re: DO Pracownika pijaczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 15:11 Chyba do Pani się winna ;NIE KLIENTKA;ZWRACAĆ pan nie ma firmy , bzdury ktos pisze z niewidzy,przedstaw się ;nie klientko ; zimienia i nazwiska , a ja Ci przedstawię dowody o swojej firmie ,napewno .Pracownicy to -alkohol ,wandalizm ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsafglkj Re: DO właścicielki IP: *.gprs.plus.pl 13.02.09, 19:17 jaka firma tacy pracownicy/ jaka płaca taka praca mam firme i umnie po 10 lat pracują nie narzekają i cud nie piją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan bez ogłoszeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 08:39 i tyle z tego ogłoszenia hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: przypowieść o głupim złodzieju IP: *.centertel.pl 28.07.08, 17:37 Wredna konkurencja na forum szkaluje,klienci oszuści kostkę biorą i płacić nie chcą, pracownicy pijaki, firmy windykacyjne lipne wierzyteności w necie sprzedają, sądy prześladują wyrokami za niewinność, komornik bez uprzedzenia licytacje robi...panie Szymonie chyba najwyższy czas by wybrał się pan do lekarza hehehee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan pytek do lekarza hehhe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 09:28 co ty wiesz, nasłuchałeś się opowieści i próbujesz z tego bajke napisać możesz mnie cmoknąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: przypowieść o głupim złodzieju IP: *.centertel.pl 29.07.08, 21:15 Panie Szymonie a może pani komornik jutro pana cmoknie...pan spróbuje poprosić...hehehee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan 1 Re: przypowieść o głupim złodzieju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 22:22 no i co Ty cudujesz jak kuń pod górę,zal Ci tyłek ściska,piszesz takie bzdury ze chej a pijaczynę to ja doprowadziłam do tego ,ze sam odszedł bo wynosił z zakładu wszystkie informacje,sam napisał podanie o zwolnienie ,a pamieta 24 -05 -2008 co to było w pracy z kolegą ,co zrobili jak się uchlali i jeszcze samochodem popijaku jechali i Policja miała co robić klan pracowniczy z nie powiem skad .Jakoś żyjemy i wiesz mi ty Pytkosie cholerny granitowy ,szrorudy czy czerwony granicie strzegomski ,cięzko pracujemy ,nieto coty od poniedziałkun do piżtku żerujesz na tym co kto dopisze do Forum ,tylko w niedziele chyba odpoczywasz,bo chyba z Ciebie cholerny katolik ze Strzegomia ,mam pisac czy starczy Ci mordo niumyta wara Ci od mojej rodziny i syna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: przypowieść o głupim złodzieju IP: *.centertel.pl 29.07.08, 22:43 a może by tak dla odmiany coś na temat...heheheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPR Re: przypowieść o głupim złodzieju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 02:20 Barwny język niedoszłej Pani Poseł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: przypowieść o szaro-rudym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 08:37 co ty możesz wiedzieć kostku granitowy ,he he he .<><><><><><><> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: przypowieść o szaro-rudym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 08:42 Głupie komentarze ,głupie odpowiedzi ,koniec i kropka <><><>><<><><><><<<><><><><><><><>,><><><><><>,.,.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 19:48 Oczywiście, że znam. To banda oszustów. Nie życzę wrogowi korzystania z ich pseudo usług. Tylko wyłudzają pieniądze i jeszcze mają pretensje. Niejedna sprawa sądowa się za nimi ciągnie. ODRADZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temida Re: Odp na głupie wpisy pseudo klientów kamjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 21:44 a sądy ciągle się nimi zajmują, szkoda pracy i pieniędzy obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
ubawiony Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? 01.09.08, 12:47 oszusty i tyle !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 08:54 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan pytka kopytka głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 09:17 napisz jeszcze coś ciekawego bo o Pani Komornik to chyba mało wiesz sprawa nie aktualna heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 09:42 www.www.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 12:30 no i co mi zrobicie ? komornik nic mi nie zabrał ;-) bo wszystko dzierżawię hehehe , nic nie mam ! a skarpetek i brudnych gaci mi nie zabierzecie ;-) , dalej będę dymał frajerów ! robię to od tylu lat że mnie nikt nie "zagnie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: przypowieść o głupim złodzieju IP: *.centertel.pl 30.07.08, 13:20 Komornik nic zabrał oprócz kasy heheheee... bo mamunia tak się licytacji wystraszyła, że w zębach ponad 30 tysięcy do niego zaniosła i wpłaciła na zaspokojenie wierzycieli heheheee, ... mocno bolało heheheee? ...a cmok od pani komornik było heheheee? ...a ile pani komornik na waszej głupocie zarobiła heheheee? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan nie podszywajcie sie pod nas dziady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 15:50 nie w zębach na tacy. a bolało to może ciebie bo za taką kwotę byś sie dał ogolić dziadu nie na naszej głupocie tylko na problemach które pojawiają się w każdej firmie ale ty baranie jesteś za głupi i za cienki aby coś o tym wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamjan Re: przypowieść o szaro-rudym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 19:17 Ty nie podszywaj się pod nas ,bo to robi się niesmaczne ,nie podszywaj się podemnie i nie pisz za mnie ty niesworny człowieku,;KAMJAN TO JA a nie SYN wystarczy ,pisz na mnie co chcesz ,widzę ,że się pogubiłeś i nawet bardzo .Do widzenia...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamjan Re: przypowieść o szaro-rudym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 21:47 4godz. bez odpowiedzi , ciszy na forum ,gdyż ludzie chcą już odpocząc, to się zrobiło jak narkotyk ,ktoś uzaleznił ludzi na Forum ,to jest niesmaczne takie wywody Dość ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: przypowieść o głupim złodzieju IP: *.centertel.pl 30.07.08, 21:51 Dzięki Ci Boże, że jestem głupim i cienkim baranem, który nie okrada ludzi heheheee…a tak na marginesie dodam, że NIE W KAŻDEJ firmie pojawiają się takie problemy jak w przypadku waszej firmy…takie problemy są tylko i wyłącznie u oszustów typu kamjan…uczciwa firma jak nie może wywiązać się z zamówienia to zwraca kasę i przeprasza…uczciwych ludzi nie ścigają sądy, komornicy i firmy windykacyjne…niestety u Kopciuchów uczciwości jest dokładnie tyle ile kultury…z każdego wpisu kamjana … niezależnie czy autorem jest synuś czy mamusia …wylewa się rzeka „szamba” i ocean głupoty … zdania z sensem i bez błędu sklecić nie potraficie ale bluzgacie koncertowo … tak wam już krzywda ludzka rozumki odebrała, że jedno drugie na forum ochrzania, że się pod kamjana podszywa heheheee … jak się synusia zrobiło pełnomocnikiem złodziejskiego interesu to smrodek się ciągnie również za nim i żadne gadanie, że kamjan to ja nic nie zmieni heheheee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: przypowieść o szaro-rudym IP: *.centertel.pl 30.07.08, 21:54 czas liczymy ....no to może już świadczyć o uzależnieniu heheheee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pituś bajtuś Re: przypowieść o szaro-rudym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 07:43 musimy ciągnąć ten wątek żeby ustrzec innych przed złodziejską rodzinką , szymuś jest znany w Strzegomiu od wielu lat , tu nikogo nie naciągnie ! a tak na marginesie jeśli jesteś taki jedyny sprawiedliwy to dlaczego tchórzliwie zlikwidowałeś swój profil z nataszy-klasy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan pytek nie masz o niczym pojecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 10:02 przedstaw się na pewno ci ten profil udostępnię, ale jesteś poprostu tchórzem i boisz sie aby ciebie nie opisali jeżeli ktoś się normalnie przestawi udostępnię profil z anonimami nie rozmawia sie poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: przypowieść o szaro-rudym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 13:44 Odkryj kurtyne wszyscy chca poznać wspaniałego obrońce klientów ,a wkońcu tak naprawdę to powiedz ;; jestes Kamjan czy może kostek garanitowy ,a moze kalina słynna co to do LPR pisała ,wiesz to jest choroba jestes nieobliczalny,wirtualny cudotwórca ,moje gratulację,super rola ,wiesz wiem nawet w jakim celu to robisz i dlczego jesteś anonimowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan przysłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 13:46 "Uczył Marcin Marcina, a sam głupi jak świnia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama szymona Re: przysłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 16:52 "Uczył Marcin Marcina, a sam głupi jak świnia" cała prawda o szymonie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarorudy Re: przysłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 18:08 To Są słowa anonimowego intrnauta ,który surfuje po tym Forum i dopisuje za mnie ,czyli mamę Szymona ,ładnie to tak panie ,co nikt nie chce korzystać z twoich usług ,Ty wiesz najlepiej z jakich ,odpowiem w odpowiednim czasie ,,Wiesz mój aniele strózu ,,ppppppppa,to przysłowie pasuje do ciebie ,wszystko wiesz na nasz temat ,a przecież obowiazuje ochrona danych .Wiesz co to znaczy hm napewno przy twojej prowesji ><><><><><>><>< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: przysłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 18:26 To był bardzo ciekawy wątek, lecz niestety sam się już w nim pogubiłem. Trudno odróżnić, kto jest kim i co mają na myśli autorzy niektórych postów. Jedno jest pewne - niejaki "kamjan" powala na kolana niezwykłym, złożonym z przedziwnych uproszczeń i konkluzji, stylem swoich odpowiedzi. Tak, jest to pewnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: przysłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 19:03 pewnik jest taki że pisza same bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: przysłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 20:17 Rozumiem, że bzdurą jest oczernianie firmy "Kamjan" jak również wychwalanie jej zalet? Skoro tak, to niczego poza powyższym już nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: przysłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 20:29 nie rozumiesz, ten kamajan to oszust, jest winien swoim klientom kilkaset tysiecy złotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: przysłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 21:25 Właściciel firmy odpisuje ,że to najpierw trzeba udowodnić ,że ktoś jest oszustem podam Ci Szarorudy znowu przysłowie -Każdy sądzi według siebie- Wiesz nie osadzaj bo nie masz takiego prawa,a klienci to są Firmy PHU KAMJAN ,która istnieje z dziada pradziada i powiem Ci ,ze.... ,a dalej Ci nie będę tłumaczyć,to jest moja sprawa i tylko moja , winni niech się tłumaczą ja nie muszę ,powiedziałam dość tych bredni ,jak uniesz dawać rady, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: przysłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 21:33 te zdziwiony dodaj sobie do tej sumy jeszcze z dwa zera będzie bardziej okazale ze zdziwienia może ci szczęka opadnie hahahhahahaha ale ty głupi jesteś chłopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: przypowieść o głupim złodzieju IP: *.centertel.pl 01.08.08, 19:20 widzę, że szanowną rodzinkę kamjanów całkiem powaliło heheheee...chyba trzeba założyć jakąś stronkę ze skanami waszych wyroków bo sami już chyba nie wiecie jak wielkimi oszustami jesteście heheheee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: przypowieść o głupim złodzieju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 21:21 No co ty ,ale wymyśliłes,kazdy kto uważa ,ze firma KAMJAN coś żle wykonuje ma prawo wystąpić na drogę sadową,a my jako firma mamy się prawo bronić ,to jest Demokracja,znasz to słowo .Od sprawy to jest daleka droga ,najpierw Wysoki Sąd rozpatruje ,zbiera wnioski i dopiero wydaje Wyrok Rzeczypospolitej Polskiej,gdzie prawo dopuszca odwołanie i Apelację,tylko trzeba mieć troche oleju w głowie i trochę znać polskie prawo ,a ty co siedzisz i ślepiesz w ten komputer i patrzysz jak by tu dowalić KAMJAN firmie ,kogo powaliło to my wiemy .A oszustów to se znajdż w rodzinie,powtórzę się -KAZDY SĄDZI WEDLUG SIEBIE_-TY WYROCZNIO WYROKOWA<ale apetycznie coś jeszcze?śmiać się nie będę powtórze się-bo kto się śmieje pierwszy ,ten się śmieje ostatni ,-znasz cos takiego to do Ciebie ,czy ścibiesz wszystko z komputera,oj człowieku ><><<>>><__===@@@@@@@$$$$$%%%%%^^^^&&&&++++=starczy ,a może rozwiążesz ten szyfr co ,no pokaż swa mądrość panie Szarorudy,kostku granitowy czy czerwony . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan pytek martw sie o siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 10:27 może nas powaliło może ciebie, ale idota jesteś i tego się nie zmieni zajmujesz się sprawami innych bo o swoich wstyd ci mówić jesteś prostym pospolitym gnojem bez honoru który za pomoca innych chce sobie podreperować reputację, popatrz się na siebie biznesmenie skończ już z tymi wywodami bo już mnie nudzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek przypowieść o głupim złodzieju IP: *.centertel.pl 02.08.08, 12:32 Jak dobrze wstać skoro świt…ze świadomością, że jest się uczciwym „idiotą” heheheee…którego nie nachodzą komornicy hehehee…rodzince „KAMJAN” też polecam trochę zidiocieć…to może dobrze podziałać na wasze przeciążone „mądrością” nerwy heheheee…a i „DEMOKRACJA”* mniej straszna dla przygłupa niż dla „mądrego” KAMJANA heheheee * dla zainteresowanych nowatorska wykładnia „DEMOKRACJI” autorstwa mamci kamjanowej, znajduje się kilka wpisów wyżej heheheee…heheheee Odpowiedz Link Zgłoś
komorniczek1 Re: przypowieść o głupim złodzieju 02.08.08, 14:31 NIE UKŁADAĆ REBUSÓW TYLKO ROBOTY OSZUSTY SIĘ BRAĆ I Z PROGRESSU DŁUGI SPŁACIĆ !!! Kredyty, ubezpieczenia, wierzytelności, windykacja, wywiad ...P.H.U. "KamJan" Teresa Kopciuch, Międzyrzecze, 16 363,00 PLN. P.H.U. D&D Szymon Kopciuch, Międzyrzecze, 18 250,80 PLN. www.e-progress.com.pl/index.php?strona=oferty& page=2&sortby=dluznik&sortdir=asc - 15k - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: przypowieść o głupim złodzieju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 20:10 Ulzyło Ci ty panioe progresie ,nie bedę się tłumaczyć bo tylko winni się tłumaczą ,óswiadczam ci ,ze się bardzo mylisz jak bardzo ,żałosny jesteś ,i tak sobie klienteli nie nachapiesz,a zresztą co to mnie obchodzi .ą jesli chodzi o moją pracę to to nie powinno cię dotyczyć i nie interesi,surfuj po internecie i się wyżywaj Ty psychopato mam to głęboko gdzieś ,jutro niedziela co będziesz robił ,pewnie będziesz odpoczywał ,nie uchodzi tobie ,takiej osobie surfować po internecie pppaaaaaaaaaaaaaamiłego wekendu mój aniele stróżu prawa, nie obrażaj matki ,która pochowała własne dziecko po 20 latach wychowywania i straciła wszystko ,jak możesz tak walić z grubej rury o mnie i o mojej firmie ty bezduszny typie progress z małej litery .Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ubawiony Re: przypowieść o głupim złodzieju 02.08.08, 21:49 wstydź się stara landaro na nieżyjącą córkę zwalać wasze złodziejskie występki. Córkę pochowałaś cztery lata temu !!!!. Ty i twój synalek okradliście ludzi dużo wcześniej i okradacie do dziś. PUDERNICO NIE WYCIERAJ SWOJEJ ZAKŁAMANEJ MORDY ZMARŁĄ. Ona w grobie przewraca jak widzi co jej mamusia z braciszkiem wyprawiają. I ODWAL SIE OD KATOLIKOW ZŁODZIEJSKI POMIOCIE !!!! PIEKŁO WAS POCHŁONIE JAK POZDYCHACIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkamjan Re: przypowieść o głupim złodzieju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 22:28 a co się tak wściekasz ,ze Cię ciągnę za język ,a tobie nerwy puszczją ,nie ładnie tak kobiety obrazac ,a Fe ,ilez w Tobie złośliwości , maniakalny wirtualny gadzie ,co ty możesz wiedzieć ,to ty cały czas sobie nami wycierasz swoją ukrytą mordkę intrnauta maniakalnego ,żal ci pupcię ściska,a niech ci ściska ,jesteś obrońcą a zarazem faryzeuszem ,patrzyrz jak tu dowalić mojej firmie znasz to przysłowie ;Kto mieczem wojuje od Miecza ginie ;albo przypowieść ;jesteś jak pies ,który wyżyga się a pózniej to zezre ,Znasz to ,wyciągnij sobie tą belę z oka a nie u mnie chcesz wyciągać małą drzazgę ,to wszystko z twojej strony to wielkie nieporozumienie Wiesz ,czy jeszcze nie zrozumiałeś ,bo ja wiem kim,lub czym dalej się domyśl miłej niedzieli na łonie rodzinki ,o ile masz lub posiadasz.jak Ty wszystko wiesz o nas b,edzie trzeba poczynić starania aby ,cię zdemaskować i oddać w rece prawa polskiego ,odbije się ci to czkawką,,,,,,,><><><<><><><><><><><> Odpowiedz Link Zgłoś
ubawiony samico o plugawym języku 02.08.08, 22:50 KOBIETA????????????? POWIEDZENIE O TOBIE KOBIETA TO OBRAZA PLCI PIEKNEJ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: przypowieść o szaro-rudym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 23:28 I co jeszcze wymyslisz znajomku ,ale się wkurzyłeś ,coś Ci nerwy puszczają nieprawdaż ,spokojnie ,mozesz tak powiedzieć i odnieść to do swojej mamuśki ,byle co zje byle co powie tak jak i Ty szarorudy ,kosteczku granitowy ,pa buziaczki dobranoc pchły na noc ,karaluchy do poduchy i coś jaszcze ,ale nie to jutro reszta kolorowych wirtualnych snów ,albo koszmarów przesladowczychw twoim móżdżku małym jak u wróbelka, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasz znajomy Re: przypowieść o szaro-rudym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 16:48 mam pytanie do firmy kamjan : gdzie ta wasza wielka firma się znajduje ? dzisiaj 4 razy jeździłem tam i zpowrotem po Międzyrzeczu i jakoś was nie widać ! w której to stodole się ukrywacie ? czyżby zaraz na początku od strony rzeki ? czy gdzieś dalej za woźniakiem ? czy jeszcze dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phu Kamjan Re: przypowieść o szaro-rudym o pytku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 22:38 to ty pyteczku sobie zadajesz to pytanie ,mieszkasz niedaleko nas za rzeczką,co nie rozwinąłeś swojej działalności chciałeś nachapać się pieniędzy z jednej partii i nie wyszlo ,to się wyżywasz,jaką ty musisz pałać nienawiścią do mojej rodziny i firmy ,uczłMarcin Marcina ,a sam głupi jak świnia ,znasz to przysłowie ,zajmij się soba nie podszywaj się pod klientów naszych ,i nie zadawaj pytań i nie odpowiadaj sam sobie ,bo to zaczyna mnie nudzić ,dość ;;;;Kończ Waść wstydu sobie oszczędż ;;;;;ty psycholu maniakalny ,musisz mieć jakaś manię,chyba mniejszości ,odczep się ty pijawko . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamcia kamjanka Re: przypowieść o szaro-rudym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 07:47 no to gdzie ta wasza firma w końcu się znajduje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: samico o plugawym języku IP: *.centertel.pl 03.08.08, 17:46 Muszę przyznać, że zaczynam współczuć panu Szymonowi, bo obiektywnie patrząc z takim obciążeniem genetycznym, popartym patologicznym wpływem mamusi nie miał facet zbyt wielkiej szansy wyrosnąć na przyzwoitego, znającego zasady życia społecznego człowieka. Na ogół to matki uczą wrażliwości na drugiego człowieka. Normalne matki uczą swoje dzieci odróżniać dobro od zła, uczą empatii i uczciwości a ich postępowanie jest swoistym wzorcem przyjmowanym przez dziecko. Czego może nauczyć mamcia kamjanowa poza cwaniactwem, prostactwem, pieniactwem i jak to ktoś określił plugawym językiem? Czego nauczy osoba, która wiązanką obelg bluzga interlokutora i w ten rynsztok jednym tchem wrzuca swoje zmarłe dziecko przekraczając tym samym najbardziej minimalne standardy macierzyństwa i człowieczeństwa? Czego nauczy osoba, której „maniakalne wirtualne gady” muszą zawracać uwagę na to, że zmarłym należny jest szacunek i modlitwa a nie szarganie ich pamięci na forach internetowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Panie ich znajomy ... IP: *.centertel.pl 03.08.08, 18:05 we wsi gadają, że po ostatniej wizycie pani komornik kamjany zeszli do podziemia heheheee... podobno pani komornik strasznie na pana szymona napalona heheheee... ciągle by go cmokała i cmokała... panu szymonowi to może się nawet to cmokanie podoba heheheee... ale mamcia kamjanowa na te pieszczoty krzywym okiem patrzy bo za ostanie cmoknięcie synalka musiała pani komornik ponad 30 tys. zapłacić heheheee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PHU KAMJAN Re: przypowieść o szaro-rudym o pytku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 22:51 Popatrz popatrz .Pytek chwali mego syna ,jak ładnie ,ty wiesz czego ty chcesz ,gubisz się ,mamcia cię rozłoży na części pierwsze ,a jak w odniesieniu do twojej mamci ,tu jest i widać twoją patologię psycho-maniakalną,prawowzroczność i lewowzroczność ,rozdwojenie jażni ,masz to swoje EGO chyba po mamunci ,a jka u ciebie z tą wrażliwością u drugiego człowieka co?plugawość z twoich ust aż przeżarta jest złem ,to komu się nalezy szacunek to ja wiem w odniesieniu do Ciebie internauto chory z urojenia na firmę PHU KAMJAN ,NAPISAŁAM CI ABYŚ NIE ROBIŁ BŁĘDÓW ,RAZI MNIE JAK KTOŚ KALECZY NAZWĘ FIRMY NASZEJ ,BUZIACZKI ><><.,,..,TY KALASZ NASZE IMIĘ I TO JA DECYDUJĘ CO NAPISZĘ I CZEGO BĘDZIĘ DOTYCZYĆ KOLEJNA ODPOWIEDŻ ,NA GŁUPIE PYTANIE GŁUPIA ODPOWIEDŻ ,zadawala CIĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek kłopoty ze zrozumieniem tekstu czytanego? IP: *.centertel.pl 03.08.08, 23:10 Czy może mi mamcia kamjanowa powiedzieć gdzie ja chwalę jej synalka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PHU KAMJAN Re: Szarorudy Mądry-Pytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 09:22 Takiś madry ,to se znajdż ,cały czas przez swa krytykę w kierunku mojego syna ,wywołuję to pozytywną stronę ,a twoją głupotę do potęgi entej,,,,,mamcię to se znajdż w rodzinie ,ja jestem Właściciel Firmy PHU KAMJAN MIĘDZYRZECZE ODROBINĘ SZACUNKU ,KTÓREGO NAWET DO SIEBIE NIE UMIESZ OKAZAC,PA IDĘ DO PRACY NIE MAM CZASU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Szarorudy Mądry-Pytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 09:36 te pytek , może chcesz aby pani komornik ciebie cmokneła, bo tak ciągle o tym wspominasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie pytek Re: Szarorudy Mądry-Pytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 14:26 coś wam kamjany ciśnienie skoczyło ! chyba przez te 30tyś. które musieliście oddać ! he he he he !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Szarorudy -Pytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 15:43 komu skoczyło ,to skoczyło ,skaczesz z tematu na temat ,pytuś ,gubisz swój watek Tematyczny ,nie licz moich pieniędzy ty zazdrosniku ,załóż sobie firmę ,-już raz to robiłeś i nie wyszło- ,żal ci d,,,, ściska ,KamJAN ma się dobrze i jak chcesz to se dowalaj ty gnidko,><<>><<><><><> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Szarorudy -Pytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 15:51 nie licz tego co nie twoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Szarorudy Mądry-Pytek IP: *.centertel.pl 04.08.08, 15:54 Gość portalu: PHU KAMJAN napisał(a): > Takiś madry ,to se znajdż , Nikt mądry nie znajdzie w całym internecie jednego zdania w którym chwalę synalka mamci kamjanowej heheheee ... znalazła je tylko ona sama heheheee ... z tego chyba należy wnioskować, że jej pretendowanie do grona mądrych jest zbyt wygórowaną ambicją heheheee... Gość portalu: PHU KAMJAN napisał(a): ,ja jestem Właściciel Firmy > PHU KAMJAN MIĘDZYRZECZE ODROBINĘ SZACUNKU Niestety heheheee ... ilość klientów oszukanych przez PHU KAMJAN MIĘDZYRZECZE skutecznie i trwale eliminuje mamcię kamjanową z grona osób godnych szacunku heheheee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Szarorudy Mądry-Pytek IP: *.centertel.pl 04.08.08, 15:58 cóż to za paranoja u kamjanów heheheee ... wszędzie pytka widzicie heheheee ... chyba juz czas najwyższy sprawdzić czy w lodówcw pytka nie macie heheheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Szarorudy Mądry-Pytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 22:02 te posty kamjana nadają sie do psychiatry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
komorniczek1 Re: Szarorudy Mądry-Pytek 04.08.08, 22:50 Komorniczek jeden miał nakazów siedem, pojechał nad rzeczkę zagwiździł łupiareczkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Szarorudy-Pytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 23:13 A NIECH SE MA NAWET I 100 A CIEBIE GŁOWA NIECH NIE BOLI TO MÓJ PROBLEM ,,TAK BRZYDKO SIĘ WYRAŻASZ W STOSUNKU DO KOMORNIKA ,CHCIAŁBYŚ MIEC TAKĄ ŁUPIARECZKĘ OJ CHCIAŁBYŚ ,A ZNASZ TEPIOCENKĘ ,,,CHCIAŁABYM ,,,DAC CI W PYSK ZBUKIEM ZA TE WSZYSTKIE OBELŻYWE SŁOWA TY KREATURO INTERNETOWA,DOBRANOC ?>>?>?>>?./.ZNAKU ZAPYTANIA ??????????????????????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Szarorudy -Pytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 23:08 pisz za siebie ,a nie w roli chcesz się ukryć obserwatora,psychiczny to ty jesteś KAMELONIE CHOWAJACY SIĘ W INTERNECIE , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Szarorudy y-Pytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 23:05 Ambicje to ty masz pytku ,patrz na siebie ,a mnie juz nie czepiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek tak se pytam hehehee IP: *.centertel.pl 05.08.08, 07:20 Gość portalu: kamjan napisał(a): > A NIECH SE MA NAWET I 100 A CIEBIE GŁOWA NIECH NIE BOLI TO MÓJ > PROBLEM Chyba długi kamjana to raczej problem wykiwanych klientów ? Gość portalu: kamjan napisał(a): TAK BRZYDKO SIĘ WYRAŻASZ W STOSUNKU DO > KOMORNIKA Kto i gdzie wyraził się brzydko w stosunku do komornika heheheee ... czy mamcia kamjanowa naprawde czytać nie potrafi? A może mamcia kamjanowa znowu poprosi kogoś mądrego żeby jej znalazł gdzie to było heheheee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Szarorudy y-Pytek IP: *.centertel.pl 05.08.08, 07:27 Gość portalu: kamjan napisał(a): > Ambicje to ty masz pytku I tu się z mamcią kamjanową zgadzam heheheee ... posiadanie ambicji to bardzo fajna sprawa heheheee ... obawiam się tylko, że tłumaczenie tego kamjanom przypomina trochę opowiadanie ślepemu o kolorach heheheee ... przeczytać może i przeczytają heheheee ... ale zrozumieć pewnie niewiele się uda heheheee.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: Szarorudy y-Pytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 07:55 Kolory ,jeżeli chcesz wiedzieć,nie odróżnia DALTONISTA ,a nie ślepy,a ty co jesteś moim nauczycielem ,abyś mi tłumaczył,puknij się w ten swój ŁEB,nie masz wobec mnie żadnych praw ,odwal się,ty PYTACHU ,CO TU MAJĄ DO TEGO AMBICJE ,JEST TRUDNY RYNEK W NASZYM KRAJU ,GOSPODARKA TEŻ ,WEŻ SIĘ ZA DZIAŁALNOŚĆ TO SAM STWIERDZISZ ,A NIE KOMUŚ NA ŁAPY PATRZYRZ ,--WOLNOŚĆ TOMKU w swoim domku -,znasz to ,co tu jest do zrozumienia ty durny anonimie ukrywajacy się za kurtyną monitora komputerowego ,co ty wiesz ?chyba tyle co zjesz ,i byle co napiszesz ,jak można opowiadać Slepemu o kolorach coś się tu walnąłeś ,nieprawdaż hahahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzegomianin Re: Szarorudy y-Pytek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 08:11 Znalazlem to forum i widze, ze potwierdza sie to, co slyszalem o tej rodzince wczesniej. Wiem o oszukanych kilku firmach w okolicy. Ktos kiedys zrobi z nimi porzadek. I charaszo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan kameleon-Pytek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 08:26 PYTEK JESTEŚ i znowu to ty ,ładnie to tak podszywać się pod kogoś innego,KAMELEONIE ty sobie zrób charaszo i HARAKIRI,JAK CHCESZ I NIE STRASZ MNIE ,JESTEŚ ŻAŁOSNY W TYM SWOIM DZIAŁANIU PRZEŚLADOWCZYM ,MANIAKALNYM ZRESZTĄ,PROKURATOR ZROBI Z TOBĄ PORZADEK JUŻ JA TEGO DOPILNUJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan strzegomianin robol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 13:10 pewnie tak sobie serfowałeś po internecie i akurat na nas trafiłeś, o i jeszcze słyszałeś o naszej firmie i że jeszcze kogoś oszuklaliśmy bardzo ciekawe pustaku bez szkoły my wiemy ilu ty zrobiłeś w balona robolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: strzegomianin robol IP: *.centertel.pl 05.08.08, 14:24 Gość portalu: kamjan napisał(a): > pustaku bez szkoły > my wiemy ilu ty zrobiłeś w balona robolu Na to, że jakiś paranoik pytka widzi w każdym rozmówcy to ja mogę tylko heheheee ... bardziej mnie zaciekawiło ile lat mamcia kamjanowa kiblowała w podstawówce skoro do ogólniaka dotarła mając prawie pięćdziesiąt lat heheheee ... w dodatku sądząc po poziomie jej wpisów i braku zrozumienia czytanych tekstów musiała to być jakaś wyjątkowa szkoła heheheee ... a może specjalna heheheee? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: strzegomianin robol IP: *.centertel.pl 05.08.08, 15:02 Gość portalu: kamjan napisał(a): > PYTACHU ,CO TU MAJĄ DO TEGO AMBICJE ,JEST TRUDNY RYNEK W NASZYM KRAJU ,GOSPODARKA TEŻ ,WEŻ SIĘ ZA DZIAŁALNOŚĆ TO SAM STWIERDZISZ Większej głupoty już dawno nie dane mi było czytać heheheee... jakie trudności ? jaki rynek ? branie od klientów zaliczek i nie zwracanie ich w przypadku nie wywiązania się z umowy to jest delikatnie mówiąc oszustwo ... Jak mamcia kamjanowa pójdzie jutro do sklepu we wsi i zamówi kawior astrachański ... i wpłaci na niego zaliczkę 100 złotych, to co powie o sklepikarzu, który w umówionym dniu zamiast kawioru da jej tylko reklamówkę ... bo na razie tylko reklamówkami dysponuje ... będzie mamcia kamjanowa chciała odzyskać swoją stówę czy poczeka rok, może dwa, może trzy a może 10 lat na kawior ? Jeśli mamcia kamjanowa trafi na sklepikarza swojego pokroju to prawdopodobieństwo, że skonsumuje ten kawior w tym wcieleniu jest bliskie zera heheheee.... Co się tyczy ślepego i kolorów to mamcia kamjanowa niedawno liceum skończyła i nie wie co to jest związek frazeologiczny heheheee....może dlatego, że w szkołach zaocznych o wzroku nie uczą heheheee ... heheheee ... heheheee ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: strzegomianin robol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 17:05 lecz się człowieku!!!!!! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PHU KAMJAN pytol -pytacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 20:28 ale przykład ,a co ty moją działalność -usługi -porównujesz do sprzedaży detalicznej w sklepie ,ale ciągniesz za język ,nic z tego ,pytaczu , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan 1 Re: pytol -pytacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 20:37 dzieci wychowywałam wież i ciezko pracowałam na gospodarstwie,nie miałam czasu na naukę wiesz, wiem już kim jesteś ,tym się zdradziłeś ty ,głupcze patentowany,a co ci też i do mojego wkształcenia żal ci pu..ę ściska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek hurtowe oszustwa PHU KAMJAN IP: *.centertel.pl 05.08.08, 23:39 Gość portalu: PHU KAMJAN napisał(a): > ale przykład ,a co ty moją działalność -usługi -porównujesz do > sprzedaży detalicznej w sklepie ,ale ciągniesz za język ,nic z > tego ,pytaczu , ups…rzeczywiście przykład nieudany … PHU KAMJAN oszukuje ludzi hurtowo heheheee … Gość portalu: kamjan 1 napisał(a): > ty ,głupcze patentowany,a co ci też i do mojego wkształcenia tyle samo co panu Szymonowi do wykształcenia osoby o nicku strzegomianin heheheee … jak się nazywa kogoś „pustakiem bez wykształcenia” to warto się rozejrzeć za pustakami w bliższym otoczeniu heheheee… ale tłumaczenie tego kamjanom to jak rozmawianie z ślepym o kolorach heheheee … heheheee … heheheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Reppppppppytacz do KAMJAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 00:03 szkoda mi Cię ,pogubiłeś się ,niestety ,przyznaj ,daj se spokój ,bo i tak tym działaniem nic nie osiągniesz ,odpocznij ,w końcu wakacje ,nie uważasz,a może ty pustaków sobie poszukasz ,a pózniej zbudujesz stodołę i firmę sobie otworzysz ,i napewno będziesz dokładał starań ,aby być idealnym ,tylko dla kogo ,jak do Ciebie nikt nie przyjdzie ,rynek sobie trzeba zdobyć,siedzenie przed komputerem nic Ci nie da ,a jesli chodzi o szkołe to ,ci powieim ,że idę na Studia ,zapisałam się ,jak ci w gębie ty mądralo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek polecam polonistykę-wydział pisania i czytania IP: *.centertel.pl 06.08.08, 11:33 Gość portalu: kamjan napisał(a): ,a jesli chodzi o szkołe to ,ci powieim ,że > idę na Studia ,zapisałam się ,jak ci w gębie ty mądralo . szczerze mówiąc szczęka mi opadła heheheee ... jak jeszcze mamcia kamjanowa napisze, że oddała kasę wszystkim oszukanym klientom i kontrahentom oraz pospłacała inne wierzytelności to chyba sobie z zazdrości paznokcie poobgryzam heheheee ... hehehee ... heheheee .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan obgryzaj te paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 12:53 to zacznij je już obgryzać, bo potem możesz tego nie strawić i padniesz z zazdrości ale przed obgryzaniem wyczyść je sobie, znająć ciebie to myjesz się raz na miesiąc nawet możesz się nimi udławić heheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: obgryzaj te paznokcie IP: *.centertel.pl 06.08.08, 13:17 Gość portalu: kamjan napisał(a): > to zacznij je już obgryzać a kasa już pooddawana heheheee?... napisz, że kasę ludziom poodawaliście to się zaraz pójdę wykąpać heheheee... niech stracę heheheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan pytek brudas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 18:35 po co masz się kapać niech udław się nimi tak będzie prościej po co masz tracić kase na wodę do kąpieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan do brudasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 18:37 juz ci raz napisałem nie licz nie swoich pieniędzy widac że ci ich bardzo brakuje bo musisz liczyć cudze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: do oszusta :) IP: *.centertel.pl 06.08.08, 23:58 z powyższego bełkotu wynika, że kasa oszukanym klientom kamjanów nie oddana heheheee...heheheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granit Re: do oszusta :) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.08.08, 06:58 oczywiscie ze nie oddana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Re: do oszusta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 21:01 Jeszcze nie oddana, ale to kwestia czasu myślę. Odszkodowanie, odsetki, koszty sądowe, koszty adwokatów - łupiarka jednak pójdzie pod młotek. A Prokuratura swoją drogą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan do oszusta z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 21:32 jeszcze się mocno zdziwisz!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: do oszusta z katowic IP: *.centertel.pl 07.08.08, 23:30 Arogancja i buta kamjanów sprawiają, że nie nie zasługją oni na żadną litość ze strony pokrzywdzonych. Myślę, że oszukani klienci powinni zastanowić się nad połączeniem sił … może zbiorowe wystąpienie do prokuratury? może powoływanie się na sprawy i wyroki innych klientów? może wymiana doświadczeń dot. egzekucji komorniczych? Należy wykazywać, że oszustwa to stała praktyka tej firmy, dlatego wymienienie się między pokrzywdzonymi sygnaturami ich spraw lub zgoda na wystąpienie w procesie w charakterze świadka są bardzo ważne, bo wtedy kamjanom odpadają argumenty o upierdliwym kliencie, o wyjątkowości danego zdarzenia, o chwilowych problemach. Trzeba wykazywać, że to recydywiści, którzy z oszukiwania ludzi uczynili sobie sposób na życie a do tego wskazane jest współdziałanie pokrzywdzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: do oszusta z katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 23:37 pytek jesteś w bardzo dużym błędzie - tylko tyle ci odp. na więcej poprostu nie zasługujesz za swoje kłamliwe pisanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: do oszusta z międzyrzecza :) IP: *.centertel.pl 07.08.08, 23:57 to nawet dobrze kamjanku, że mi nie odpowiesz heheheee... bo to nie był post do oszusta tylko do oszukanych heheheee ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan do oszusta pytka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 07:18 dam wam nowy temat do pisania, od poniedziałku idę na mały urlopik lece do Meksyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka400 Re: do oszusta pytka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.08.08, 11:35 przecież ty nawet nie wiesz co to jest meksyk, a gdzie to jest to też, gratulacje z okazji 400- setnego postu, na temat twoich oszustw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: do oszusta pytka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 12:48 no ale sie dowiem, a ty nadla będziesz marzył o takim wypadzie wyślę ci kartke będziesz mógł sobie polizać jak się bawi szlachta buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Meksyk heheheee ... gratuluję wyboru heheheee ... IP: *.centertel.pl 08.08.08, 22:50 Polecam hotel Santiaguito koło miasta Toluca albo motel w Guadalajara w jednym drugim obsługa z pewnością zapewni liczne atrakcje oraz pomoże zadbać o kondycję na tzw. ścieżkach zdrowia heheheee … takie rekiny biznesu jak kamjany bez problemu powinny też otrzymać w promocji surwiwalpacket heheheee... jeszcze raz gratuluję wyboru heheheee...idealne miejsce dla oszusta heheheee ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan pytek nie palcem po mapie heheh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 10:07 widzę że wiesz coś może o tzw. ścieżkach zdowi, może ty a może już tatuś i dziadziuś się w to bawili sbecja chyba nam się kłania, ormo albo zomo pewnie znasz wszystkie ubeku pie..ny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek tak se pytam :) IP: *.centertel.pl 09.08.08, 10:34 a po kim u mamci kamjanowej złodziejskie geny heheheee ... bo skąd u jej synka to wiemy heheheee ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan pyek al ety mądry jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 11:09 i co jeszcze wiesz ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: pyek al ety mądry jesteś IP: *.centertel.pl 09.08.08, 12:20 wszystko heheheee ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: do( międzyrzecza :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 01:17 A -Międzyrzecza -to się pisze dużą lterą ty kpiarzu.oszusta to se znajdż w rodzinie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: do szymona przekreta najwiekszego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 13:52 człowieku czym ty chcesz jechac do tego Meksyku? kamazem czy tym rozwalonym pasatem, a moze ładowarka która ci za długi zabrali??? no bo raczej na bilety samolotem cie nie tac jak Tomkowi 4tys nie masz z czego oddac!!! jak juz nawet jakos dotrzesz do tego meksyku to musisz pania kamjanowa zostawic zeby ostatnią łupiarke pilnowała najlepiej pszywiaz ja HAHHAHA nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan do pracownika pijusa i brudasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 15:31 buahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan do pracownika złodzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 15:32 do Meksyku sie leci baranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek tak se pytam :) IP: *.centertel.pl 09.08.08, 16:58 Gość portalu: kamjan napisał(a): > do Meksyku sie leci baranie panie szymonie czy w kamjanowie to ktoś umie czytać heheheee? … może pan poprosi kogoś, żeby panu przeczytał co „pracownik” o samolocie napisał heheheee … a tak w ogóle to jak Kolumb tę Amerykę odkrył skoro pierwszy samolot skonstruowano cztery wieki później heheheee … ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan tak se odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 17:37 nie panie pytku nikt, dlatego jakby Pan mógł przyjechać i mnie nauczyć czytać bedę naprawdę wdzieczny to kiedy mam pana oczekiwać dziękuję za napisanie mojego imienia - proszę częściej, przyda mi się to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: tak se odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 17:42 apropo tych łupiarek, mamy już trzy no i bardzo ładną nową Jcb 4cx znowu wam dałem temat do pisania apropo Tomka - przekaże mu tą wiadomośc pewnie porozmawia sobie z tobą na osobności kolego z międzyrzecza czy może ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telek Re: tak se odpowiadam IP: *.gprs.plus.pl 09.08.08, 18:49 siemanko, nie przejmuj się, z Dominem wpadniemy w okolice i poustawiamy wszystkich. będzie jak za dawnych lat. Starych przyjaciół się nie zapomina. Pamiętasz co robiliśmy? dziwię się, że ciebie nie wsadzili z nami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: tak se odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 19:10 telek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: tak se odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 19:11 radzę nie podszywaj się pod niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo może cię to drogo kosztować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: tak se odpowiadam IP: *.centertel.pl 09.08.08, 21:13 Niestety panie szymonie IQ pan nie przeskoczy heheheee … trzeba pogodzić się z faktem, że pewne umiejętności są poza pańskim zasięgiem heheheee … szkoda, że pan nie posiądzie sztuki czytania, bo mógłby się pan wtedy przekonać, że zawsze, gdy zwracam się bezpośrednio do pana używam pańskiego imienia heheheee … brudasie, dziadu, idioto, baranie to pańskie określenia rozmówców heheheee … Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: tak se odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 21:28 szybko się uczę, może pan jednak zaryzykuje może inaczej, podjadę do pana na 1 lub 2 lekcje nie ciesz się tak z tego :zawierają informacje obarczające niesprawdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego)o Kodeksie Karnym nie wspomnę; zacznij się bać bo niedługo to ty będziesz moim dłuznikiem hahahahahahahahahahhahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: tak se odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 21:29 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl ukrywanie się już ci nie pomoże, do zobaczenie niebawem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: tak se odpowiadam IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.08, 21:33 A skąd ksiądz Raszpla wziął kostkę brukową, którą wyłożył parking pod kościołem? Kupił w Kamjanie czy może dostał w prezencie od miasta po remoncie ulicy Długiej? Nie jest to broń Boże jakaś insynuacja, tylko najzwyklejsze pytanie. Pytam, bo nie wiem tak więc straszenie mnie sądem za insynuacje i pomówienia nie mają najmniejszego sensu. Naprawdę nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: tak se odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 22:09 no to skoro dostał, to o co ci chodzi cały czas pomawiasz , rób to dalej spotkamy się niebawem przeczytaj sobie dokładnie KC i KK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: tak se odpowiadam IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.08, 22:21 Gość portalu: kamjan napisał(a): > no to skoro dostał, to o co ci chodzi A no jeśli dostał, to dziękuję za odpowiedź. Zaspokoiłeś moją ciekawość. > cały czas pomawiasz Ja? Ja w tym wątku odezwałem się dopiero jeden raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: tak se odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 22:40 no to oberwałeś za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek groźba karalna czy próba zastraszenia heheheee.... IP: *.centertel.pl 09.08.08, 23:06 Naprawdę szkoda panie szymonie, że pan czytać nie umie heheheee, … wiedziałby pan wtedy, że w art. 23kc na temat niesprawdzonych zarzutów ani słowa nie ma heheheee … zaś w pomówieniach, wyzwiskach i obelgach specjalizuje się pan i osoba podająca się tutaj za pana matkę heheheee … twierdzenie, że firma kamjan naciąga i oszukuje klientów po pierwsze nie jest pomówieniem, gdyż fakt ten potwierdzają nakazy płatnicze i wyroki sądowe waszych klientów, które żadną tajemnicą chronione nie są heheheee … po drugie, jakie dobra osobiste w przypadku firmy heheheee …? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan to się jeszcze zobaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 23:19 interpretujesz prawo pod siebie zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: to się jeszcze zobaczy IP: *.centertel.pl 09.08.08, 23:29 o co ja widzę ... do siebie pan zaczął gadać heheheee...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamcia Re: pytol -pytacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 01:05 to ty jesteś BRZUCHOMÓWCĄ ,i to tego komputera nadaJESZ BZDETY ,MARNY INTERNAUCIE ,stworzyłeś to na FORUM Z WŁASNEJ GŁUPOTY I SIĘ Z SIEBIE CIESZYSZ ,TY HOHOLE . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan 1 Re: pytol -pytacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 01:07 pRAWO TO TY CHCESZ NAGINAĆ ,NAZYWASZ MNIE ALANDARĄ ,JAK TAKI PRAWY CZŁOWIEK MOŻE UŻYWAC TAKICH SŁÓW,TO NIE uchodzi,nieprawdaż ,><<>., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: odpowiedż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 01:38 /Człowieku ,o czym ty mówisz ,jestem matką Szymona i byłam od urodzenia syna i nią będę zawsze ,on nie jest sam ,wyroki naszych klientów czy są ,czy też nie to nie ma nic do rzeczy ,ciebie to nie powinno intresować ,,akurat ,co ty listonoszem jesteś ,skąd u ciebie to zmyślanie i nowe co rusz watki ,komu chcesz coś udowodnić ,przecież są od tego Sądy ,tylko pamiętaj o umiejscowieniu ,.wiesz co to znaczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan idż gdzie pieprz rośnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 01:30 Ciekawość to pierwszy stopień do piekła -jaki uprzejmy ,myślał by kto ,co komu do domu jak DOM nie jego-w końcu sam wpadniesz we własne sidła ,watki to ty masz ,ale ni z gruszki ni z pietruszki dowalasz ,myślisz ,działasz z ukrycia ,to jest nie fer.Jeśli już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: tak se odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 01:23 to se odpowiadaj ,nawet księży poruszasz nie wiesz czego się chycić ,ty patentowany mądralo ,od siedmiu boleści ,jeszcze co stworzysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: pytos pytaczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 01:13 telek to pytacz ,czy pytacz to telek ,zaczyna to się robić nudzne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek krzywada ludzka rozumki odbiera? IP: *.centertel.pl 10.08.08, 11:23 Gość portalu: kamjan napisał(a): > telek to pytacz ,czy pytacz to telek ,zaczyna to się robić nudzne . paranoja heheheee ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamcia Re:pracownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 01:02 popatrz popatrz jak to się martwi o jakegoś Tomka ,a co ty wiesz akuratnie mylisz tu się i to bardzo ty p[ytaczu kłamliwy wcieraj się swoją rodziną i swoja gębą i tym móżdżkem kolibra ,odwal się od nas , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek do telka :) IP: *.centertel.pl 10.08.08, 11:33 Panie telku a co to za „akcje” z tym Dominem były, że wspomnienie o tym na forum spowodowało wzmożoną pracę gruczołów jadowych u kamjanów heheheee … ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: do telka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 12:27 Wzmożony smiech he he hehhhhhhhhhhe telku -pytku bo jestes w jednej osobiehahahahahahahaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: do telka :) IP: *.centertel.pl 10.08.08, 13:10 Gość portalu: kamjan napisał(a): > telku -pytku bo jestes w jednej > osobiehahahahahahahaaaaaa jednak paranoja heheheee ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: do telka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 22:52 Jak ci w gębie HOHOHOhhhhhhhhhho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: do telka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 13:06 przecież ty nawet starych kolegów oszukałeś ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek tak se pytam :) IP: *.centertel.pl 11.08.08, 20:31 a co za różnica czy kolega stary czy młody heheheee ... złodziejowi wszystko jedno kogo okrada ... stary, młody, mężczyzna, kobieta, sąsiad, obcy, sprawny, niepełnosprawny ... wszystko jedno byle zaliczkę wyłudzić ... moralne dno ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: se se se IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 23:40 umoralniaj ty siebie człowieku ,bezdenna głębino wiedzy,studnio bez dna ,wyłuzdany delikwencie ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: do telka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 23:42 Temida czy c.óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: do telka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 09:12 a ja cię pamiętam jak jeszcze zajmowałeś się reklamą , hehehe , szymek czy ty do końca życia będziesz oszustem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamcia Re: do telka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 10:34 pamięć czasami zawodzi,wiesz obłudny człowiecze ><><.,., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek kolega Re: do telka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 12:26 no właśnie , szymon czy będziesz wyłudzał dalej pieniądze od ludzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek tak se pytam :) IP: *.centertel.pl 12.08.08, 12:43 Gość portalu: mamcia napisał(a): > pamięć czasami zawodzi,wiesz obłudny człowiecze ><><.,., jeśli mogę doradzić sposób na sklerozę heheheee ... to proponuję zainwestować w notes heheheee ... i w nim zapisywać komu się pieniążki "wisi" heheheee ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Re: tak se pytam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 14:35 najlepiej elektroniczny bo w zwykły to szybko kartek braknie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: taki madry taki głupi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 19:21 no co ty ,ale madry jesteś pytolu >>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: taki madry taki głupi :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.08, 19:38 Ale nudny wątek, ziewwwwwwwwwww Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek sposób na nudę :))) IP: *.centertel.pl 12.08.08, 22:15 Gość portalu: hehe napisał(a): > Ale nudny wątek, ziewwwwwwwwwww proponuję dołączyć do klientów kamjana heheheee ... skok adrenaliny gwarantowany heheheee ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: taki madry taki głupi :) IP: *.centertel.pl 12.08.08, 22:04 Gość portalu: mama napisał(a): > no co ty ,ale madry jesteś pytolu >>>>>>>>> dziękuję za uznanie heheheee ... niestety nie mogę odwdzięczyć się zwyczajowym "wzajemnie" heheheee .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek x 2 Re: taki madry taki głupi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 22:57 kiedy tego oszusta wreście zamkną w ciupie?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek kiedy tego oszusta wreszcie zamkną w ciupie IP: *.centertel.pl 13.08.08, 20:30 Wtedy, gdy oszukani klienci, bezskutecznie dochodzący swoich pieniędzy mimo posiadanych prawomocnych orzeczeń i nakazów zaczną występować przeciwko oszustowi do prokuratury z zarzutami uporczywego uchylania się od wykonania wyroku sądowego. Jak mamcia zobaczy, że synuś do mamra ma iść to wytrzaśnie pieniążki na wykupienie dziada tak jak to miało miejsce w przypadku niedawnego zajęcia komorniczego. Nie ma się, co łudzić dobrowolnie, bez ścigania wszelkimi możliwymi środkami prawnymi kamjany niczego nie oddadzą. Dowód ... progres ... od 2003 roku dług synalka tam wisi ... gdyby facet wykazywał minimum dobrej woli to płacąc (nawet śmieszne) raty do dziś by go już spłacił ... ale to nie jest w jego stylu ... on nie ma ani wyrzutów sumienia ani wstydu a z oszustwa uczynił sposób na życie … zresztą zdaje się, że to ich rodzinna profesja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: kiedy tego oszusta wreszcie zamkną w ciupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 21:55 ale on w Meksyku i nie wie co wczoraj robił u niego komornik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: kiedy tego oszusta wreszcie zamkną w ciupie IP: *.eranet.pl 13.08.08, 22:52 Może w Meksyku ktoś się na nim pozna i tam dadzą mu radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odbiorca a nam jednak dostarczyli kosteczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 12:27 nie będę wdawał się w Państwa dyskusję, ja jestem zadowolony z kostki Pana Szymona, dostarczona w terminie i bardzo dobrej jakości możecie wojne prowadzić dalej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: witamy panie krzyśku ...heheheee IP: *.centertel.pl 15.08.08, 00:17 Gość portalu: odbiorca napisał(a): > możecie wojne prowadzić dalej > pozdrawiam z całego serca dziękujemy za pozwolenie panie krzyśku heheheee.. bez pozdrowień :) P.S. orginalne IP panie krzyśku ... może meksykańskie? heheheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Re: witamy panie krzyśku ...heheheee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 18:26 czy łupiarka już zlicytowana, komornik i komorniczka odda mi moje należności, oj dużo tego będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miedzy nim a nim Re: witamy panie krzyśku ...heheheee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 21:32 mamusia nawet nie uratuje!hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: witamy panie krzyśku ...heheheee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 21:04 a co tam w Meksyku? stodołę też zajęli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: witamy panie krzyśku ...heheheee IP: *.centertel.pl 18.08.08, 22:38 Gość portalu: juhas napisał(a): > czy łupiarka już zlicytowana, komornik i komorniczka odda mi moje > należności, oj dużo tego będzie! pan "pełnomocnik" mamci przechwalał się niedawno, że ma już trzy łupiareczki heheheee ... podobno jedna to jakiś nadzwyczajny ful wypas heheheee .... będzie co licytować heheheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: pytos pytaczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 23:21 BURAK<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<,,,,<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: pytos pytaczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 09:53 tak juz zlicytowali 10 sztuk i ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: jak tam kamnjany po wekendzie ? IP: *.centertel.pl 19.08.08, 15:07 kasa oszukanym klientom oddana heheheee? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 20:05 tylko o tobie zapomnieliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 20:51 już wróciłeś z Acapulco? tak szybko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 10:27 ja dopiero jadę na wakacje maestro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek tak se pytam heheheee IP: *.centertel.pl 20.08.08, 12:51 Gość portalu: kamjan napisał(a): > ja dopiero jadę na wakacje maestro panie szymonie szczerze gratuluję przypływu gotówki heheheee ... może zamiast na wakacje wykorzystać ją na spłacenie np. długu w progresie heheheee .... że o innych nie wspomnę heheheee ...? Numer sprawy: N/01/2007/06 Nazwa dłużnika: P.H.U. D&D Szymon Kopciuch Miejscowość: Międzyrzecze Ulica: Międzyrzecze Województwo: dolnośląskie NIP: Należność główna: 18 250,80 PLN Należność odsetkowa: 0,00 PLN Termin płatności: 20.11.2003 Tytuł prawny: Nakaz Cena: do negocjacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: tak se pytam heheheee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 13:47 tak tak oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan the best Re: tak se pytam heheheee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 07:48 ty baranie jedziesz na zmywak do alngli ! a nie do meksyku ;-) pamiętasz jak zajmowałeś się wyrobem nagrobków ? ilu ludzi oszukałeś ? pamiętasz ? czy może ci przypomnieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: tak se pytam heheheee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 09:43 Słyszałam, że na Kopciucha znowu ktoś złożył doniesienie do prokuratury..hehe ciekawe czy w zwiazku z tym wyjedzie na wakacje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: tak se pytam heheheee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 10:28 Pani Kasiu nie ma takiej potrzeby, doniesienie to nie popełnienie przestępstwa - ale to do pani głupiutkiej głowki nie dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: tak se pytam heheheee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 11:26 Nie zamierzam z panem polemizowac, ale podobno tym razem chodzi o pana grzeszki jeszcze za czasów D&D a nie Kamjan...Łatwo się wytłumaczyć z pana roli w firmie Kamjan bo nie jest pan jej włascicielem, zobaczymy jak się będzie Pan tłumaczył z wyłudzenia towaru przez D&D ;-)Pozdrawiam i powodzenia. ps. Ciekawe który w wierzycieli Kamjan wpadnie na pomysł wystąpienia z wnioskiem o zakaz prowadzenia działalności gospodarczej dla mamy Szymka...biedny Szymek nie bedzie miał na kogo założyć kolejnej złodziejskiej działalności ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temida Ciekawe ile dostanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 12:49 KK Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. To będzie piękny widok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 13:23 dokładnie, ale tu nik nikogo nie oszukał słoneczko zobaczymy kto się będzie smiał ostatni hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: tak se pytam heheheee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 10:25 przypomnij, przypomnij czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: tak se pytam heheheee IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.08, 11:33 Kaśka i Pytek jadą po bandzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: tak se pytam heheheee IP: *.centertel.pl 21.08.08, 15:04 Gość portalu: Kaśka napisał(a): ...biedny Szymek nie bedzie miał na kogo założyć kolejnej > złodziejskiej działalności ;-) Oj pani Kasiu ... kamjany to płodny naród heheheee ... klika "firm" mogą zarejestrować i jeszcze nie jednego klienta okraść heheheee ... we wsi gadają, że podobno kamjany filię w Larvik zakładają heheheee ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: tak se pytam heheheee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 15:28 a to ciekawe, ps.gadają czy mówią może ty gadasssss... hehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: tak se pytam heheheee IP: *.centertel.pl 21.08.08, 16:57 Gość portalu: kamjan napisał(a): > ps.gadają czy mówią Nie chciało się nosić teczki … to się teraz zadaje głupie pytania na forum heheheee … zainwestuj facet w słownik języka polskiego to się paru ciekawych rzeczy dowiesz heheheee … P.S. „facet” to ta sama grupa wyrazów co „gadać” … nie należą do niej wyrażenia typu chamie, dziadu, baranie, debilu, mordo nie umyta i inne bluzgi których używają kamjany heheheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re: tak se pytam heheheee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 19:22 nie chwal się , że niedawno sobie kupiłeś słownik j.polskiego facet czym ty chcesz zabłysnąc na tym forum? ani nie jesteś naszym klientem, ani u nas nie pracowałeś oceniasz nas, wypowiadasz się o nas na swój sposób ostrzegam cię! jak masz jakieś dowody to załóż sprawę w Sądzie i będzie po temacie zobaczymy kto wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: tak se pytam heheheee IP: *.centertel.pl 21.08.08, 23:41 Gość portalu: kamjan napisał(a): > czym ty chcesz zabłysnąc na tym forum? Ja zabłysnąć heheheee ??? A czy to moja wina, że w zestawieniu z brakiem podstawowej wiedzy, prostactwem oraz bluzgami kamjanów każda napisana z sensem i na temat wypowiedź na tym forum błyszczy jak diament w gó..e heheheee ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: se se se IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 21:53 popatrz ,popatrz a już apomniał jak mnie nazwał ;LANDARĄ ; PRZYGANIAŁ KOCIOŁ GAROWI ;,znasz to SE SE SE ZE SWOJĄ MĄDROŚCIĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek tak se pytam IP: *.centertel.pl 21.08.08, 23:49 Ja landarą heheheee ??? kiedy??? gdzie??? jak mamcia kamjanowa chce studiować skoro czytać nie umie heheheee? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: se se se IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 12:31 PAMIĘĆ CIĘ ZAWODZI ,COFNIJ SIĘ I POCZYTAJ SWOJE FORUM PYTOLKU,JUŻ TAK SIĘ NIE WYBIELAJ ,JAKI tY JESTEŚ W PORZĄDKU ,DOŚĆ TEGO OCENIAJ SIEBIE TY PIENIACZU ,A NIE CZEPIAJ SIĘ NAS ,WARA CI ODEMNIE WON, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japoniec Pytanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.08, 13:02 Macie w Kamjanie miał bazaltowy 0,5 a jak tak to po ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Pytanie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.08.08, 14:26 on nie wie co to bazalt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Pytanie IP: *.centertel.pl 22.08.08, 14:47 Gość portalu: japoniec napisał(a): > Macie w Kamjanie miał bazaltowy 0,5 a jak tak to po ile? wpłać "japońcu" parę tysiączków zaliczki heheheee ... to się dowiesz, że nie mają heheheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan do japonca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 14:54 niestety nie ale polecam miał sjenitowy (także ciemny) z Przedborowa mogę podać do nich tel. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan do pytola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 15:09 no jednka nie mogę sobie przypomnieć abym miał przyjemnośc robić z takim uprzejmym gościem jakim jesteś interes, czy możesz sie przypomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek tak se pytam IP: *.centertel.pl 22.08.08, 15:47 Gość portalu: kamjan napisał(a): > no jednka nie mogę sobie przypomnieć abym miał przyjemnośc robić z > takim uprzejmym gościem jakim jesteś interes czy skleroza u kamjanów nie jest przypadkiem regułą heheheee ... wy chyba pamiętacie klientów wyłącznie do czasu wyłudzenia zaliczki bądź towaru heheheee ... a o tym pan panie szymonie pamięta heheheee ? Kredyty, ubezpieczenia, wierzytelności, windykacja, wywiad ... P.H.U. D&D Szymon Kopciuch, Międzyrzecze, 18 250,80 PLN. www.e-progress.com.pl/index.php?strona=oferty& page=2&sortby=dluznik&sortdir=asc - 15k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek tak se pytam :) IP: *.centertel.pl 22.08.08, 14:42 Gość portalu: mama napisał(a): > PAMIĘĆ CIĘ ZAWODZI ,COFNIJ SIĘ I POCZYTAJ SWOJE FORUM Chyba jednak to mamcię kamjanową coś zawodzi heheheee … oczy czy rozumek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narcyz do pracownika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.09, 22:23 aco juz mu zostala jedna lupiara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.08, 16:12 k__wa dajcie sobie już spokój ile można pisać o jednej firmie i to jeszcze takie bzdety,czy wy k__wa umiaru nie macie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.centertel.pl 22.08.08, 18:48 Gość portalu: as napisał(a): > k__wa dajcie sobie już spokój ile można pisać o jednej firmie i to > jeszcze takie bzdety,czy wy k__wa umiaru nie macie ! panie krzyśku wystarczy nie czytać jak się nie podoba wątek heheheee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan do pytka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 20:52 zgrywa pan wilece kulturalnego a w rzeczywistości... potrafi się pan powołać tylko na progress? a gdzie ci pozostali o których pan tak głośno pisze - może poprostu ma pan bujną wyobraźnie heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Czy ktoś zna firmę brukarską KAMJAN ? IP: *.eranet.pl 22.08.08, 21:08 Spalić tę firmę !!! I jej szefa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re:tak se pytam IP: *.centertel.pl 22.08.08, 22:22 Gość portalu: kamjan napisał(a): > zgrywa pan wilece kulturalnego a w rzeczywistości... > potrafi się pan powołać tylko na progress? A to mało ??? Jaki trzeba mieć tupet, żeby przez pięć lat, mimo nakazu sądowego nie oddać nawet grosza oszukanemu klientowi … i jakim trzeba być cynikiem by skwitować to stwierdzeniem „tylko”… czy okradanie ludzi tak już weszło wam w krew, że jeden progress nie robi już na was wrażenia heheheee? Gość portalu: kamjan napisał(a): > a gdzie ci pozostali o > których pan tak głośno pisze w kolejce u komornika heheheee … w sądach heheheee… a nawet w prokuraturze … są też szczęśliwcy, którzy właśnie liczą kasę, którą niedawno komornik z mamci kamjanowej wycisnął na zaspokojenie ich wierzytelności heheheee … Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamjan Re:tak se pytam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 11:54 mylisz się pan i to bardzo a tupecik to masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re:tak se pytam IP: *.centertel.pl 23.08.08, 12:55 W czym się mylę hehehee … w sprawie sądu? w sprawie komornika? w sprawie progressu? A może w tym, że właścicielka firmy kamjan wespół ze swoim pełnomocnikiem oszukują klientów heheheee … ??? Odpowiedz Link Zgłoś