Gość: ja IP: *.wlb.vectranet.pl 29.11.07, 12:28 Do jakiego fryzjera mogę się udać aby mi zrobił taką fryzurkę? Kogo polecacie? Kto mi to zrobi dobrze? www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d67e8a0b29dd308b.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Fryzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 13:59 Pokaż tą fotę pani Ani (074)8439518, najlepszej stylistce jaką znam.Zrobi ci identyczną fryzurę, mnie też robiła ze zdjęcia i było identycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Fryzura IP: *.wlb.vectranet.pl 30.11.07, 21:21 w 'blasku' na P.Górze pani Małgosia obetnie cię tak jak sobie wymażysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ror Re: Fryzura IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.07, 08:38 Ale to niekoniecznie wyjdzie, przeciez to że sobie cos wymarzymy, to nie znaczy , że bedziemy wyglądać , jak na zdjęciu. Każdy ma inny typ włosa, kształt twarzy itd. Fryzjer dobierze odpowiednia fryzurę uwzgledniając te czynniki jak i nasze preferencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: Fryzura IP: *.sattom.pl 02.12.07, 14:52 To jest prawdą ze nie zawsze bedziesz idealnie wygladac jak ta kobieta na zdjęciu. Te wslosy są wymodelowane drogimi kosmetykami, narzedziami ( szczotka, żelazko ) a poztym na tych wlosach jest tysiąc odcieni blądu ... Nawet gdyby strzygl Cię ten sam stylista co tą kobietę na zdjęciu to nie bedzie tak samo ale możesz sprubowac. Łatwiej byloby gdybys pokazala swoją foteczkę to chętnie bym Ci coś doradził. Pozdrawiam i zycze powodzenia studio Quatrro , Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś