Gość: olo IP: 217.98.12.* 06.12.07, 08:55 Szukam dobrego lekarza leczącego depresję w okolicach Wałbrzycha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TATA Re: lekarz chorób nerwowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 09:46 on moze leczyc w całej Polsce bo mnie te rządy Pinokia wykończą, brak pojęcia o rządzeniu a jedyne zadanie to wykończenie Radia Maryja czyli Koscioła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: lekarz chorób nerwowych IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.12.07, 12:43 Gość portalu: TATA napisał(a): > jedyne zadanie to wykończenie Radia Maryja I bardzo dobrze. Już dawno powinni zamknąć ta rozglosnie i jej szefa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: lekarz chorób nerwowych IP: *.wlb.vectranet.pl 26.12.07, 13:17 Proponowałbym napisać to pytanie gdzie indziej, albo poszukanie na google. Tutaj siedzi za dużo tępoty, więc niczego normalnego się nie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saraj. Re: lekarz chorób nerwowych IP: *.wlb.vectranet.pl 26.12.07, 19:30 Ja proponuję poszukać na forach prywatnych np. forum "nerwice" lub "depresja", jest też forum dla chorych na ChAD....w większość są to fora zamknięte, trzeba się zalogować, tam zawsze jest ktoś chętny do pomocy, rozmowy, fachowej porady. Serdecznie polecam...fora te znajdziesz pod tematem "Zrowie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pacjent Re: lekarz chorób nerwowych IP: *.wlb.vectranet.pl 03.01.08, 16:46 polecam dr Piotra Niezgodę, niestety nie wiem, gdzie on teraz przyjmuje, może ktos z czytelników forum zna jego namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: lekarz chorób nerwowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 21:43 Polecam dr Gadomska ,przyjmuje na Browarnej w przychodni "cogito" nr tel 74 6667675 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józio Re: lekarz chorób nerwowych IP: *.wlb.vectranet.pl 16.01.08, 20:12 należy przeanalizować swoje problemy w sposób spokojny z każdej sytuacji jest wiele wyjść, każdy z nas ma tendencję do zbytniego wyolbrzymiania problemu.Psychoterapeuci radzą im większe problemy tym większe medytacyjne wyciszenie umysłu, zamartwianie się nic nie daje a tylko prowadzi właśnie do depresji.Polecam książki psychoterapeuty Josepha Marphiego min. Potęga podświadomości. W przeszłości wiele one mi pomogły,a i obecnie znowu zaczynam wszystko od początku i znowu sięgam do tych książek - widocznie taki los - pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przejęty Re: lekarz chorób nerwowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.08, 19:47 Witam, bliska mi osoba prawdopodobnie cierpi na depresję. Proszę o poradę, powinna się zgłosić do psychologa czy psychiatry? Polećcie proszę najlpeszego lekarza w Wałbrzychu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l.l.a Re: lekarz chorób nerwowych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.08, 22:43 W Wałbrzychu nie!! Polecam dr Annę Jankowską - lek. psychiatrę, przyjmuje prywatnie w Świdnicy, w Przychodni.Trzeba umówić się telefonicznie: 603 788 550. Pracuje w szpitalu w Lubiążu k/Środy Śląskiej.Depresję nie leczy neurolog, tylko psychiatra.Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: lekarz chorób nerwowych IP: *.clients.easynet.fr 28.01.08, 06:31 To czy należy się z osobą xgłosić do psychologa czy psychiatry zależy od stopnia zachowania anormalnego. Jeśli cierpi na łagodną depresję i pootrafi wykonywać zwykłe czynności dnia codziennego, to można jedynie wybrać psychologa, który może udzielić rady jak sobie z depresją poradzić, bo są jej różne odmiany np. depresja wieku dojrzewania (nie możność dostosowania się np. do nowych kolegów i nowej, zmienianej szkoły). Natomiast jeśli osoba cierpi na ciężkie stany lękowo-depresyjne, np. boi się ludzi, nie wychodzi z domu, ma myśli samobójcze, to wtedy należy pomóc zaprowadzić tą osobę do dobrego psychiatry, który dokona rozpoznania i oceni stopień choroby (zapewne przepisze również leki psychotropowe). Pozdrawiam i na zimową depresję polecam częste spacery po lesie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oNa Re: lekarz chorób nerwowych IP: *.wlb.vectranet.pl 04.05.08, 22:02 Witam. Tez chcialbym dowiedziec sie wiecej na ten temat. Jak znacie jakiegos dobrego specjaliste bardzo prosze piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: lekarz chorób nerwowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 21:46 dr. Gerard Szyga przyjmuje prywatnie w domu. Wyprowadził mnie z okropnej depresji. próbój na pewno ci pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikolo Re: lekarz chorób nerwowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 00:28 Ostatniemu (dobremu) wymontowali klamki żeby sobie krzywdy nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś